Sådan starter du en online sundhedsproduktbutik [6 nemme trin]

Hvem vil ikke være sund og glad? Sundhed er den komplette følelse af velvære, det være sig fysisk, psykisk eller social, og det er generelt forbundet med en følelse af tilfredshed og lykke. På grund af alles travle livsplan bliver det desværre svært at deltage i sunde aktiviteter eller spise sunde måltider i løbet af dagen. Dette fjerner imidlertid ikke bekymringen.

Derfor er mennesker blevet meget afhængige af sundhedsprodukter for at imødekomme deres krops fysiske behov. Disse sundhedsprodukter fungerer ikke kun som et kosttilskud, men har også medicinske værdier til bekæmpelse af en række systemiske problemer såsom neurale lidelser eller diabetes. Det er klart, at potentialet for fortjeneste i sundhedsprodukter er betydeligt, og når det er gjort via online forum, er omfanget forbløffende.

Efterhånden som folk begynder at stole på netbutikker mere og mere over tid, er problemet med at få deres tillid også elimineret. Det er en enorm rentabel forretning, der løber ind i billioner af dollars, og hvis du ønsker at dykke ned, er chancerne for at du får succes større end du kan forestille dig.

Du behøver ikke nødvendigvis at være sundhedsrelateret for at starte en online sundhedsproduktbutik, korrekt markedsundersøgelse og at være tro mod dine produkter er mere end nok.

Der er dog nogle vigtige punkter at huske på, når de er nye i virksomheden. Nogle af dem diskuteres nedenfor.

____

Gennemføre grundige markedsundersøgelser

Inden du dykker direkte ned i investeringen i sundhedsprodukternes onlinebutik, er det altid bedst at lave markedsundersøgelser for at finde ud af, hvilke slags produkter der virkelig flyver fra hylderne, og hvad der kan forbedres og har alle muligheder for at blive udnyttet.. Det er også tilrådeligt først at vælge en niche at arbejde i, f.eks. En bestemt type sundhedsprodukt, som du virkelig er interesseret i eller brænder for.

Det kan være et kosttilskud som vitamin- og mineralpiller, et hormonalt supplement, en fedtforbrænder, en proteinshake for at styrke musklerne, eller det kan endda være et produkt til at bekæmpe kroniske systemiske problemer som diabetes.

Du kan vælge noget, som du er nært knyttet til, eller som et nært familiemedlem eller en ven har været optaget af og har brug for en løsning. Når du har valgt en niche, skal du opdage din troværdighed på markedet og identificere din målgruppe af kunder, så du kan fortsætte med at markedsføre i overensstemmelse hermed.

Start med det indirekte salg af produkter

Det tilrådes ikke at gå på besværet med at fremstille, producere og opbevare sundhedsprodukter i løbet af de første år af din online forretning. Det indebærer en betydelig mængde penge og risiko og vil øge unødvendig hovedpine, især i den tid, hvor du planlægger at lære processen detaljeret. Det er nok en god idé at sælge en andens allerede producerede produkt og få indsigt i kundens krav.

Drop Shipping

Grundlæggende er dit job at annoncere for et produkt og hjælpe med at promovere det via websteder og andre portaler. Når en kunde viser interesse for at købe, kontakter de drop -rederiet, og de tager sig af alt derfra til en fast pris. Bevarer forskellen i satser mellem den faktiske salgspris og den pris, der er angivet til kunden.

Affiliate marketing

Dette ligner igen proceduren for drop shipping, hvor du promoverer produkterne online, men i stedet for at tage kundens ordre og kontakte drop shipping -selskabet for at få det nødvendige, omdirigerer du kunden til moderselskabets websted. Hvem sælger produktet. når de klikker på køb.

Affilieret virksomhed tager sig af alt, og du får en provision baseret på antallet af mennesker, der køber dit produkt efter at have indtastet dit marketingwebsted.

Hvid mærkning

Denne metode bør kun inddrages, når du har lavet samme navn og gjort betydelige forretninger for dig selv. Du er i en konstant kontakt med producenterne, og du tester deres produkter, og hvis du er tilfreds med det, sætter du din etiket på den og sælger den som din egen.

På denne måde bliver forskningen og den videnskabelige del af det taget sig af, og alt du skal gøre er at have et team af mennesker, der godkender det, og du er klar til at sælge det og få så meget overskud, som du vil.

Marketing

Den tredje og vigtigste del af åbningen af ​​en ny online sundhedsproduktbutik er den type marketing, du foretager for at promovere dit websted eller din webside og dermed de produkter, der annonceres på det.

Det er det, der får kundens opmærksomhed og får dem til at besøge din side igen og igen og bede om, hvad de vil. Der er flere måder at markedsføre din butik på.

– Website marketing

Dette kan også kaldes content marketing. Anmeldelser og billeder på dit websted skal være passende og nøjagtige. Det bør indeholde de mest almindeligt anvendte søgeord til at søge efter sundhedsprodukter online.

Videoer har også forrang frem for normale tekster, når prioriteten på dit websted skal øges, når du søger i en generel søgemaskine.

– Marketing på sociale medier

Da apps på sociale medier er de mest besøgte af et stort antal mennesker, vil markedsføring af din online butik gennem dem øge synligheden og populariteten, og antallet af besøg, dit websted vil få, vil være meget højere end før..

– Pay Per Click Marketing

Dette er lidt af et avanceret trin, da det indebærer at betale et marketingbureau hver gang nogen klikker på en pop-up-annonce om din butik, mens de søger efter den. Grip derfor kun til dette, hvis du er økonomisk i orden.

Når du har dækket de tre baser, der er nævnt ovenfor, vil dine chancer for at få succes i onlineforretninger blive stærkt forbedret. Efterspørgslen efter sundhedsprodukter kommer aldrig til at falde, derfor er forretningen bestemt til altid at blomstre, hvis du spiller dine kort rigtigt.