Sådan starter du en online softwareforretning [6 nemme trin]

Softwareindustrien vokser fortsat hurtigt rundt om i verden. Hvis du er villig til at starte en softwareforretning, er det et forsøg værd. Et softwarevirksomheds opgave er at udvikle og distribuere computersoftware, der kan bruges til at lære, instruere, evaluere, beregne, underholde og forskellige andre opgaver, der sparer tid og gør livet lettere.

Softwarevirksomheder kan operere på forskellige måder gennem forskellige forretningsmodeller, såsom opkrævning af transaktioner, licensgebyrer og tilbud på abonnementer.

Her er nogle vigtige trin til at starte en online softwareforretning.

Trin: 1 Akademisk krav

For det første er det vigtigt at opnå en datalogisk grad og kende godt til en række forskellige computersprog ved at deltage i programmeringstimer. Du kan også tage kurser i økonomi- og personalestyring og marketing.

Hvis du er sikker på, at du besidder de nødvendige færdigheder uden at have en universitetsgrad, kan du få et job (startniveau) hos et softwarefirma, hvor du kan modtage uddannelse fra en softwareudvikler.

Du kan også arbejde for et softwarevirksomhed som leder, da dette vil styrke dine lederskabs- og kommunikationsevner.

Du vil lære at styre mennesker, bringe nye softwareprodukter på markedet, betjene slutbrugerbehov, der ikke betjenes af andre softwarevirksomheder, og lære om marketingprodukter.

#BonusTip:   Dette er den mest populære og populære forretning. Men nogle gange er det svært at tiltrække forbrugerens opmærksomhed, fordi alle nicher er besat af erfarne og berømte spillere. Du skal identificere en niche og lave nye produkter, som kunderne efterspørger.

Trin: 2 Innovation og forskning

Dernæst skal du have innovative ideer til at udvikle produkter baseret på, hvad du har lært og observeret på markedet om slutbrugernes krav. Hvis du er sikker på, at der er et marked for dit produkt eller din produktidee, er du velkommen til at gå i gang og starte din egen softwareforretning.

Du skulle have foretaget en masse research på markedet for at få en idé om den eksisterende konkurrence og dine potentielle konkurrenter. Rådgivning af eksperter inden for dit område kan være en god idé, da du kan bruge deres erfaring til at lære om virksomhedens afvejninger.

Du bør danne mål- eller fokusgrupper og sørge for at få feedback på din idé. Du skal sikre dig, at dit produkt er levedygtigt på markedet og rådføre sig med erfarne softwareudviklere og gennemføre en prøveudførelse for at teste det. Alt dette skal gøres for at undgå at foretage fejlbehæftede investeringer og pådrage sig tab.

#BonusTip –   Din online tilstedeværelse er vigtig. Du kan starte med et fantastisk innovativt websted, og sociale medier hjælper med at øge din indgående marketingindsats. Så længe du gør det på den rigtige måde, skal du også tro på e -mail – lad være med at spamme, giv værdi. Du kan starte kraftfuld e -mailmarkedsføring ved hjælp af dine produkter .

Trin: 3 Beskyttelse af dit produkt

Dernæst skal du beskytte din produktidee ved at indhente de nødvendige patenter og varemærker. Det er værd at hyre en advokat for intellektuel ejendomsret for at finde ud af, om dit produkt er kvalificeret til et patent.

Du kan besøge patentkontorets websteder for at få instruktioner om, hvordan du søger efter eksisterende patenter, og hvordan du ansøger om et nyt. Registrering af dine produkter ved at anvende et “TM” -symbol, når du bruger dit produktnavn, kan forhindre andre i at kopiere det.

#BonusTip:  Sælg ikke produkter direkte, uddan dem og   match dit produkt med deres krav. Ved at bruge dit websted som et uddannelsesværktøj kan du få flere øjne og drive forretning, fordi det leverer til dine seere. Giv dem værdifuld information, mens du opbygger din brand autoritet.

Trin: 4 Forretningsplan

Du skal have en solid forretningsplan, der består af dit softwarevirksomheds forretningsformål, produkt, produktkonkurrence og økonomiske behov. En strategisk plan hjælper dig med at nå dine mål og gøre din virksomhed succesrig.

Der bør være en marketingplan, der beskriver, hvordan man imødekommer behovene på dit marked, kommunikerer med kunder og annoncerer for dit produkt.

Der bør være en driftsplan, der beskriver din daglige drift, og hvordan du kommer videre med virksomheden, udvikler produktet, en tidslinje for at samle de nødvendige mennesker og udstyr. En finansiel plan beskriver din virksomheds økonomiske behov og måder at generere midler på, og hvordan du investerer og de forventede omkostninger.

Virksomhedsregnskab hjælper dig med at holde dig opdateret om gevinster og tab, og også om din virksomheds økonomiske resultater.

#BonusTip:   Hvorfor skal jeg starte denne softwareforretning? Hvem bliver kunderne? ¿ At hvor jeg sælge disse produkter? Det er de vigtigste ting, man skal vide, før man starter en softwarevirksomhed. Alle disse vigtige spørgsmål vil blive dækket i forretningsplanen. Så lav en god plan.

Trin: 5 Opfyld lovkrav

Det næste trin er at bestemme den juridiske struktur for din virksomhed, da dette vil have konsekvenser for, hvordan du indberetter skatter, og hvor meget du skal betale. Du bør konsultere en advokat, der har erfaring med opstart, og som kan hjælpe dig med at vælge den struktur, der passer bedst til dig; ellers har de fleste små virksomheder individuelle ejendomme, der er lette at oprette og kræver meget mindre papirarbejde.

Den juridiske struktur kan variere for forskellige ejere, f.eks. Enkeltmandsvirksomheder, partnerskaber. Det er også vigtigt at registrere dit firmanavn hos din statslige regering, hvis virksomheden har et andet navn end dit.

Du er nødt til at afgøre, om der kræves et skatteidentifikationsnummer til din virksomhed, men enkeltmandsvirksomheder kræver normalt ikke skatteidentifikation. i stedet kan du vælge at bruge dit personnummer.

Du skal have kendskab til de love, der påvirker din virksomhed, og de nødvendige tilladelser og licenser. Det er meget vigtigt at have en ansvarsforsikring for et softwarefirma, hvis softwaren udviklet af din virksomhed indeholder en fejl, der potentielt kan ødelægge din klients computersystem.

#BonusTip: Bliv fokuseret    , og hold dig og dit team på skemaet ved regelmæssigt at sende nyt indhold om dine produktfordele og fordele er afgørende for marketing succes for software opstart. Brug tid på sociale medier.

Trin: 6 Fundraising, emballage og annoncering

Du skal kende måderne til at rejse penge, da softwareudvikling kræver ressourcer. Du skal henvende dig til bankerne for at få lån og også ansøge om forskningstilskud. Du kan også drage fordel af finansiering fra lokale universiteter, der muligvis understøtter opstart af virksomheder.

At tale om produktet med din familie, venner og slægtninge kan også fange deres interesser, og du kan også forvente en investering i din virksomhed fra dig. Du skal have købt det nødvendige udstyr såsom computere, programmeringsapplikationer osv., Arbejde som et team og ansætte den rigtige person til det rigtige job.

Du kan også leje en freelancer til at designe din produktemballage. Annoncering af dit produkt på sociale medieplatforme kan fange et stort antal kunders interesser.

#BonusTip –   Et fantastisk websted kan hjælpe dig med at opnå en imponerende fortjeneste. Til madwebstedet har du brug for kreativt og attraktivt indhold, der indeholder billeder til dine produkter. Hvad angår nichen, løsningen, øger detaljerne i budgettet inspiration og øger salget. Du kan lægge forskellige inspirerende videoer på webstedet for at få mere deltagelse fra seerne

Derfor kan det være en god idé at starte et softwarevirksomhedsfirma, hvis du har innovationen til at skabe et produkt og færdighederne til at drive din virksomhed. Software er i det væsentlige nødvendig til mange formål, der allerede er blevet nævnt ovenfor, og effektiv software kan udføre vanskelige opgaver på få sekunder.

Softwareudvikling kan bidrage til højkonjunkturen i informationsteknologisektoren i disse dage såvel som i uddannelsesinstitutioner, hvor software gør det let at skrive, evaluere og verificere resultater. I så fald kan dit online softwarefirma bidrage til mange aspekter af livet i det 21. århundrede.