Sådan starter du en online forlagsvirksomhed

Kærligheden til at redigere er noget ganske overraskende, da det ikke kun er hektisk, men fordi der er få mennesker, der synes, at redigering er meget tilfredsstillende eller givende. Redigering er bestemt et af de vanskeligste job, og du skal være omhyggelig med sproget for at opdage stavefejl, dårlig tegnsætning, dårlig grammatik eller fejl på billederne. Det er vigtigt at vide, at redigering ikke kun er begrænset til at skrive, men professionel billedredigering er også vigtig i dag. At starte en online forlagsvirksomhed er uden tvivl en af ​​de bedste virksomheder, du kan gå efter.

I dag kan du fortælle, at der er en enorm vækst i skriveindustrien, og tonsvis af artikler uploades hver dag. Derfor vil ingen have dårlig skrivning på deres websted, og det er her redaktørens job kommer ind. Redigering kan helt ændre et originalt stykke, og derfor er redaktører godt betalt. Så hvis du vil gøre din ekstra indkomst eller freelance arbejde til en virksomhed, kan du helt sikkert gå til en online forlagsvirksomhed.

Der er visse ting, der skal overvejes, før du vælger dette erhverv. Overvej følgende tips til bedre at forstå online -forlagsvirksomheden.

Trin: 1 Beslut den type redigering, du vil udføre

Der er mange udgivere, der tilbyder forskellige former for tjenester, herunder tekstredigering, udvikling eller korrekturlæsning. På den anden side beslutter nogle udgivere at tilbyde en enkelt tjeneste. Det er vigtigt, at du beslutter dig for, hvilken type redigeringstjeneste du vil levere til dine kunder.

# Yderligere tip:  SEO er ikke godt, men det er det bedste. SEO er afhængig af links fra andre websteder til dit websted. Ved at oprette flere autoritative links til dit websted kan du få flere besøgende.

_

Trin: 2 At kende dit fagområde

Antag aldrig, at du kan redigere noget til lovende eller potentielle kunder, fordi det er et tegn på, at du er en hobbyist. En person, der er inden for dette område og er professionel, kender din styrke og ekspertise. Redigeringsjob, der udføres freelance, vil variere meget.

Redigeringsspektret er bredt, så du skal vide, hvor du er. Nogle redaktører vil redigere alt, der tager klientens arbejde; De vil tildele arbejdet til den kreative professionelle og vil også have ansvaret for at guide hele projektet til færdiggørelse. På den anden side vil det være nogle redaktørers opgave at gå det færdige produkt igennem og lede efter det forkerte format eller enkelte kommaer.

Emnet og opgaven, som du kan udføre korrekt, skal være kendt for dig for at fokusere korrekt. Du kan lave en salgsfremmende begivenhed og give brochurer, visitkort eller give en annonce på webstedet og fremhæve de dele eller interesseområder, hvor du kan levere ekspertarbejde og fortælle din oplevelse.

Når du har haft succes med at gøre et godt indtryk med dine første kunder, får du mere ekstraarbejde gennem henvisninger eller eksisterende kunder.

# Bonustip: Opret   en digital version af dine prøvejobs, og lav en uddeling af dine evner. Du kan oprette et responsivt layout til udgivelsestjenesten og blive ved med at dele dit arbejde.

_

Trin: 3 Opret et budget

At starte en forlagsvirksomhed kræver mange penge. Dette skyldes, at du skal købe din egen redigeringssoftware, uanset hvilken niche du målretter mod. Derudover skal du også bære omkostningerne ved at ansætte en webstedsdesigner, ansætte et par medarbejdere og markedsføre din virksomhed.

Når du angiver et budget, vil du kun bruge inden for budgettet. Uden et budget er chancerne for, at du vil bruge flere penge end forventet.

# Bonustip:   skriv en perfekt forretningsrejse. Din indledningstale er meget vigtig for din redigeringstjeneste. Du kan få gearing gennem arrangementet .

_

Trin: 4 Vælg det rigtige udstyr

Afhængigt af hvilken type redigeringstjenester du tilbyder, skal du vælge det rigtige udstyr. Din klient vil helt sikkert undersøge udstyret for at forstå, om deres redigeringsarbejde udføres på den rigtige måde eller ej.

Lad os sige, at de vil se, om du har en ordentlig computer, scanner, printer, eller hvis du bruger noget software til at kontrollere grammatikken. Så vil de se, om du har et passende abonnement på forskellige sprogredigeringswebsteder. At have en højhastigheds-internettjeneste er et must, og du skal være super lydhør, når du modtager eller sender filer.

Kunder vil informere dig om softwaren, som er nødvendig for at få jobbet udført. Redigeringsjob omfatter hovedsageligt Adobe Creative Cloud, Microsoft Office, Illustrator, Acrobat, InDesign, Photoshop og mange flere.

# Yderligere tip:  start med at teste e -mail -kampagnen. For at gøre det skal du oprette flere tilgange og opdele test af dine forsendelser for at måle påvirkning.

_

Trin: 5 Oprettelse af et virksomhedsnavn

Du skal beslutte et unikt navn til din virksomhed, fordi dette vil være din identitet. Sørg for, at selve navnet bestemmer, hvilken type virksomhed du er i.

Ender ikke med bare at give et pludseligt navn, eller dine målkunder forstår ikke, hvad hele din virksomhed handler om. Ingen har tid til at kontakte dig personligt og spørge dig om den type virksomhed, du ejer, men de forsøger at forstå det ud fra navnet på din virksomhed.

# Bonustip: Du skal først starte en personlig blog. Skriv blogindlæg regelmæssigt. Du kan også dele det samme på forskellige sociale mediekonti.

_

Trin: 6 Oprettelse af et websted

Når du har besluttet dit virksomhedsnavn, skal du oprette et virksomhedswebsted. Du kan ansætte en webstedsdesigner, hvis du har nok budget, til at gøre dit websted attraktivt for kunder. Et kedeligt websted er ikke i stand til at tiltrække kunder, men et lyst og interessant websted vil helt sikkert tiltrække flere kunder til din virksomhed.

På dit websted skal du nævne den type service, du leverer, sammen med de værktøjer, du bruger til redigering, så kunderne kan forstå, at du har tilstrækkelig viden inden for dit område.

# Bonustip:  Ser dit websted for små virksomheder stadig ud fra 1990? Prøv at opdatere og optimere dit websted for bedre menneskelig kontakt og søgemaskine -crawling.

_

Trin: 7 Giv referencemateriale

Når du beder en klient om at tilmelde dig din service, skal du sørge for at have alt referencemateriale med dig. Ingen kommer til at give dig et job, bare fordi du hævder at være den bedste inden for dette område. Sørg for at give dem prøverne, så de kan teste dit potentiale og afgøre, om det vil være tilstrækkeligt til at håndtere deres opgave.

Derfor skal du efter at have afsluttet hver opgave tilføje den til dit referencemateriale, så dine kunder kan få et ordentligt indblik i, hvad du laver, og hvad dit fagområde er.

# Bonustip:  følg med på LinkedIn. Mere opmærksomhed betyder flere værker. Flere og flere mennesker leder efter kvalificerede freelancere på Linkedin

_

Trin: 8 Indstil priser

Det er svært at fastsætte prisen for dine tjenester, fordi du ikke kan opkræve mere, fordi det vil drive alle dine potentielle kunder væk. Hvis du opkræver for lidt, kan du ikke fortsætte din virksomhed online. Så analyser projektets art og sværhedsgraden, og beslut derefter om gebyrerne.

Alle udgivere opkræver deres kunder ved at se på jobbet eller tidspunktet, siderne og antallet af ord. Regionen vil også påvirke satserne, og hvis du har meget konkurrence, bør du helt sikkert levere en rentabel løsning til dine kunder. Ellers vil der være et væld af onlineforlag, der når som helst vil være der for at erstatte dig.

# Bonustip: Du   kan tilbyde en gratis e-bog- download eller gratis gave, så folk er villige til at tilføje din e-mail-adresse til deres liste.

_

Trin: 9 Find klienter

Dette er nok den sværeste del, hvis du starter din egen forlagsvirksomhed, men når virksomheden er online, bliver det mere kompliceret. Når du tager hjælp fra internettet eller online marketing, er det ret let at få potentielle kunder. På samme tid er onlinefeltet meget konkurrencedygtigt, og der er flere udgivere, der er i køen, så det er noget svært at konkurrere med hinanden.

Derfor er det meget vigtigt at være gennemsigtig med alt dit arbejde og gebyrer. Derfor bliver du nødt til at forberede en skriftlig kommunikation samt se på mailen, webstederne til nyhedsbreve fra forskellige lokale virksomheder og kontrollere, om de leder efter hjælp til redigering.

Hvis du opdager, at ethvert websted eller dokument har et kedeligt sprog, forvirrende layout, sjusket organisation eller dårlig grammatik, har de helt sikkert brug for en redaktør. Opret forbindelse til disse websteder, og send dem et forslag via e -mail.

# Bonustip : du kan bruge Fivestar -plugins. FiveStars er et fantastisk værktøj, som virksomheder kan bruge til at belønne deres hyppigste kunder.

_

Trin: 10 Beslut, hvor du vil tilbyde tjenester

Du har fuld frihed til at beslutte, om du vil betjene lokale kunder, nationale kunder eller sprede din forretning til udlandet. Afhængigt af de steder, hvor du tilbyder dine tjenester, kan du bestemme prisen.

# Bonustip:  Del en interessant infografik relateret til dit arbejde. Infographics er utroligt kraftfulde og interessante marketingværktøjer.

_

Trin: 11 Markedsfør dine tjenester

Det er indlysende, at når du starter din virksomhed, vil du ikke have et stort budget. Det vil også være svært at bruge et stort beløb på reklametjenester. Det bedste at gøre er at vælge social media marketing.

Optimer alle dine sociale mediesider og nå dine målkunder. Over tid, når din virksomhed begynder at vokse, og du tjener nok penge, kan du vælge professionelle annoncetjenester.

Hvis du med succes kan opbygge en professionel forlagsvirksomhed, skal du forberede et godt websted, så alle dine potentielle kunder let kan omdirigeres til links, der giver mere information om dine tjenester. Sørg for, at du har sociale mediekonti, og prøv at promovere din virksomhed så meget som du kan, for i dag med tilstedeværelsen af ​​sider på sociale medier er det ret let at kontakte kunder og tilbyde dine tjenester.

# Bonustip:  Hvis du finder ud af, at e -mailmarketing fungerer, skal du tilføje en Perfect din e -mail -signatur . Du kan også tilføje lyd-, video- og social delingsfunktioner til dine e -mails.