Sådan starter du en online dyrebutik [7 nemme trin]

Har du kæledyr i dit hjem og vil sælge dine unger? Har du en enorm passion for kæledyr og deres pleje? Hvis du svarer “ja”, er dette måske det bedste tidspunkt at starte din egen dyrebutik på nettet. Med den stigende popularitet ved online shopping, køber folk kæledyr fra de forskellige onlinebutikker, der sælger kæledyr. Du har et åbent marked, og alt du skal gøre er at planlægge ordentligt og gå i gang.

Nogle af de vigtige tips, du skal overveje, før du åbner en online dyrebutik, er nævnt nedenfor

Få et attraktivt domænenavn

Dit domænenavn vil være en online dyrebutiksidentitet, så sørg for at købe et domænenavn, der er unikt og relevant for virksomheden på samme tid. Folk skal øjeblikkeligt huske navnet, de skal vælge et navn, der er let at forstå og derfor husker.

Niche

Der er flere sælgere online, og det er vigtigt, at du har noget unikt at tilbyde, så dit brand let genkendes. Du kan beslutte at sælge et unikt kæledyr og, sammen med det, de forskellige plejeværktøjer, der kræves for den specifikke kæledyrs race. Dette vil gøre dig til en specialbutik, og folk, der leder efter racen, vælger at komme ind og foretage købet.

Du kan også sigte mod at sælge kæledyr, der er af den bedste kvalitet, og som giver sikkerhed for kæledyrets kvalitet, når det vokser og blomstrer fuldt ud. Adoption af kæledyr kan være for kæledyr i forskellige aldre, og derfor kan du gå efter en ædel sag og hjælpe hjemløse kæledyr med at blive adopteret. Dette vil give din online dyrebutik en menneskelig egenskab og hjælpe med at skabe et positivt brandimage.

Få det til at levere godt

Du skal have en stærk liste over leverandører for at opfylde kravene fra kunder, der køber fra din online dyrebutik. Hvis du har kæledyr i dit eget hjem, og du planlægger at sælge dine unger, skal du passe godt på dem og passe optimalt på den nyfødte.

Hvis du skaffer kæledyrene fra leverandører, skal du have mere end én sælger til rådighed, hvis en sælger ikke leverer, kan du gå efter alternativet. At overlade din online kæledyrsvirksomhed til kun en eller to leverandører kan være en enorm risiko, da folk kan bombardere dig med ordrer hver dag, og de alene muligvis ikke kan følge med den stigende efterspørgsel.

Konkurrencedygtig analyse

Se dig omkring, der er stor konkurrence i din virksomhed, og hver af dem klarer sig godt i deres specifikke genre. Du skal lære markedslederne grundigt at kende og lære marketing- og salgsteknikker af dem.

Med kendskabet til din driftsmodel kan du bruge ideerne til din egen virksomhed og tilføje din kreativitet og enestående idé til den. Det hjælper dig med at oprette en brandidentitet og nemt oprette forbindelse til forbrugerbasen.

Deres hjemmeside

Til din online dyrebutik anbefales det stærkt, at du får hjælp fra en professionel webdesigner. Hjemmesiden skal være perfekt, så folk let kan forstå forretningen og de forskellige tilbud, du har. Du bør tilføje en indkøbsvognfunktion til webstedet for at tilskynde til flere produktkøb, der vil føre til øget salg for din virksomhed. Husk, at webstedet skal være attraktivt og tematisk, det skal også være let og hurtigt at indlæse.

Et tungt websted vil tage tid at indlæse og kan afvise potentielle købere på grund af ventetid. Du skal have godt taget fotografier af kæledyrene på dit websted samt indhold, der er informativt og opfordrer til handling. Du skal have sikre betalingsgateways til kunder. Accepter alle større kredit- og betalingskort sammen med e-tegnebøger, der er raseri i disse dage.

Marketing

Buzz omkring din online dyrebutik vil være nøglen til succes. Der er flere måder at nå ud til kunder på. Du skal sende reklamer og brochurer gennem avisen til folks dørtrin, så de kan lære din virksomhed at kende og besøge dit websted. For digitale marketingforanstaltninger skal du hyre en professionel SEO -ekspert til at hjælpe dig med at drive trafik direkte til dit websted.

Med brugen af ​​søgeordsmålretning og relevante blogindlæg vil SEO effektivt drive trafik og få dem til også at købe fra dit websted. Husk altid, at flere besøger dit websted øger chancerne for at få et salg fra dem. Du kan også skabe interesse for virksomheden ved hjælp af sociale medier som Facebook, Twitter og Instagram.

Post regelmæssigt via disse platforme for at oprette forbindelse til forbrugerbasen og informere dem om forskellige racer af kæledyr og antyd også deres tilgængelighed i din online digterbutik.

Tredjeparts salg

Du kan vælge at sælge via større e -handelsplatforme som Amazon. Alt du skal gøre er at besøge webstedet, registrere dig som sælger og begynde at sælge med det samme. Det bedste er, at du ikke er forpligtet til at betale gebyrer til e -handelswebstedet, medmindre du foretager et salg fra deres platform. Det giver dig mulighed for at få adgang til millioner af forbrugere, der dagligt besøger Amazon.

Når du forbereder dig på at fordybe dig i forretninger, skal du sørge for at have den tålmodighed, der kræves for en online forretningsentreprenør. Du skal planlægge disse ting i god tid og derefter arbejde hårdt på dem for at få resultater. Forvent ikke overskud fra dag 1, vær tålmodig i lang tid, og så vil du helt sikkert tjene et godt overskud og tjene et godt liv på forretningen. Alt det bedste!