Sådan starter du en online digital butik [6 nemme trin]

Digitale produkter er dem, der leveres digitalt til kunderne og ikke er håndgribelige. En af de største fordele ved at sælge digitale produkter er mulighederne for at sælge dem igen og igen, når du har oprettet dem. Forretningsomkostninger reduceres på grund af fraværet af overhead såsom lager og forsendelse.

Du behøver ikke at foretage den daglige ledelse, hvis du er færdig med at oprette produkter og det vigtigste marketingmateriale. Du kan også have en global rækkevidde af kunder i denne forretning. Udvidelsen af ​​internetforbindelsen giver dig mulighed for at starte en online forretning og gøre den stor, hvis du ikke er villig til at gøre forretninger gennem fysiske butikker.

Online forretning kan være rentabel, hvis du har oprettet en række produkter eller fået erfaring hos få, der tiltrækker en lignende gruppe af kunder. Her er nogle enkle trin til at starte din online digitale butik.

Fastsættelse af produkter  

Du skal indstille den type digitale produkter, du vil sælge online. Det afhænger af dit valg og din forretningsplan, fordi der ikke er noget som de ‘bedste digitale produkter’, som alle gerne vil sælge online. Dine produkter skal fange dine målgruppers interesser, og du skal overbevise dem om at købe dine produkter.

E-bøger og PDF-filer er de mest populære digitale produkter på markedet. Der er kunder, der også kan lide at købe lyd-, software- og videoprodukter og endda en kombination af fysiske og digitale produkter.

Sælger dem

Du kan sælge produkterne via din egen online butik eller direkte fra dit websted, blog og sociale medier. Hvis du vil, kan du også sælge dem via en ekstern markedsplads eller velrenommerede sælgere. Nogle gange afhænger det af de produkter, du sælger, mange videospil -marketingfolk ønsker at sælge deres produkter via en platform, der er populær blandt spillere, dette gøres for at udvide dens rækkevidde til målgrupper så meget som muligt.

På den anden side ønsker mange sælgere at bevare deres uafhængighed og sælge direkte via deres egne websteder og opretholde direkte kontakt med deres kunder, dette giver dem også mulighed for at tjene flere penge pr. Salg. Selv populære musikstudier sælger direkte til deres kunder frem for at bruge en tredjeparts markedsplads. Salg direkte hjælper dig også med at få feedback fra kunder på et tidligt tidspunkt. At have direkte kontakt med kunderne hjælper dig med at markedsføre og promovere dine produkter mere effektivt for hinanden. Vedligeholdelse af din uafhængighed i salget giver dig mulighed for at implementere innovative marketingteknikker og undgå spændetrøjer.

Imidlertid kræver salg direkte, at du vedligeholder et websted, et sikkert domæne til at foretage online betalinger, udover alt vil du være ansvarlig for fejl i dine produkter på grund af mangel på kvalitet eller defekte marketingteknikker.

Vælg en betalingsgateway

Digitale produktbutikker behandler generelt ikke betalinger. Betalingsbehandlere er strengt reguleret, fordi de tager sig af dine penge, mens e-handelsvirksomheder foretrækker at fokusere mere på at sælge end at behandle betalinger. De registrerer normalt hos velrenommerede betalingsprocessorer på markedet.

Inden du registrerer dig, skal du vide, hvad dine kunder foretrækker, om de vil foretage betalinger via betalingskort eller kreditkort. Betalingsbehandleren skal behandle transaktioner hurtigt og problemfrit, og transaktionsgebyrer skal være konkurrencedygtige.

Internet side

Websitet skal være designet af en professionel og skal være orienteret i henhold til dine forretningsinteresser. Webstedet skal være på niveau med moderne e-handelswebsteder og rivaliserende websteder, der sælger digitale produkter. Vigtigst af alt skal webstedet optimeres til mobile enheder, så kunderne kan få adgang til det og købe produkterne på alle enheder hvor som helst og når som helst.

Du skal sikre, at webstedet er tilgængeligt på flere sprog, fordi kunder rundt om i verden, der kommer fra flere sproglige baggrunde, vil købe dine produkter. Hjemmesiden bør forenkles, så kunderne ikke behøver at give yderligere ubrugelige oplysninger ud over det, der kræves. Det skal være fleksibelt, så du kan tilføje flere funktioner, der øger konverteringsfrekvensen.

Du skal give dine kunder en indkøbskurv, så de kan vælge eller købe flere produkter til enhver tid. Det giver folk mulighed for at gennemse mere og derefter gå til kassen.

Indstil din produktpris  

Prisen på dit produkt afhænger af den type produkt, du sælger, og de kunder, du sælger til. Hvis dine produkter løser et stort problem for dine kunder, har du råd til at opkræve mere for dine produkter, og hvis det ikke er så presserende for dem, bør du opkræve mindre. Du skal være sikker på, at dine produkter er de penge værd, du opkræver.

Du kan starte med at tilbyde højere priser og derefter tilbyde rabatter senere. Rabatter kan tilbydes, når nye produkter lanceres eller på bestemte dage i ugen og også i feriesæsonerne.

Diskuter din virksomhed

Du skal diskutere din virksomhed med eksperter, før du starter. Dette vil give dig en idé om fordelene og ulemperne ved virksomheden, og hvordan du kan guide dig videre. Diskuter dine forretningsplaner, budget og produkter med dem. Undersøg markedet, før du starter, og lær dine potentielle konkurrenter, populære mærker at kende, og fortsæt derefter med at oprette din egen identitet. Du skal være sikker, inden du lancerer dine produkter på markedet.

Der er en stigende efterspørgsel efter digitale produkter i nyere tid. Fysiske produkter er ikke tilgængelige overalt, fordi deres omfang er begrænset, men digitale produkter kan helt sikkert udfylde dette hul. Takket være Internettet kan sådanne produkter nå alle atomvåben og verdenshjørner. De har en marginale produktionsomkostninger og er lette at levere. Men der er mange juridiske betænkeligheder ved digitale produkter, og du skal være forsigtig med krænkelse af ophavsretten. Du bør også beholde licensnøglerne til softwaren og spillene sammen med en totrinsgodkendelsesproces for at forhindre tyveri og svindel.  

Dine målgrupper bør omfatte elever, der kræver, at e-bøger og PDF også skal læse fra kontorer, der kræver software og andre digitale produkter for at lette deres opgave. Du kan også levere lydsange og videoer, der kan underholde de unge og også hjælpe dem med at lære af dem. Derfor er salg af digitale produkter online en forfriskende idé i en globaliseret verden, hvor der ikke er grænser for handel, og overførsel af viden ikke bør hæmmes på grund af væksten og udviklingen af ​​informationsteknologitjenester.