Sådan starter du en Montessori -virksomhed og dagpleje hjemmefra

I betragtning af at livsstilen er blevet ekstremt travl for folk, da de leder efter penge. I denne hurtige verden af ​​virksomheders og private begrænsninger ses det, at mænd og kvinder ikke har andet valg end at arbejde hårdt for at leve. Kort efter fødslen af ​​et barn, når barsel og fædreorlov ophører, skal forældrene vende tilbage til arbejdet.

Dette er den tid, hvor folk har brug for nogen til at tage sig af deres børn og samtidig stræber efter at uddanne barnet i grundlæggende Montessori -uddannelse. Hvis du er en, der er god til at tage sig af børn og lære dem med al tålmodighed i verden, er det en kort dag at starte en Montessori -forretning og familie dagpleje.

Denne blog giver dig nogle af de fantastiske ideer, der kan hjælpe dig med at etablere virksomheden og være en iværksætter. Nogle af de fantastiske hjemmeforretningsideer er:

Start en dagpleje

Dette kan gøres i et lille rum i dit hjem. Du kan vælge enhver del af huset og organisere det som en planteskole. Design interiøret med legetøj, der vil tiltrække børn og holde dem opslugt. Dagtilbud bliver mere og mere populære, fordi forældre skal på arbejde, og der ikke er nogen tilbage derhjemme for at tage sig af deres børn. Dette efterlader dem ingen anden mulighed, og derfor skal de henvende sig til børnepasningstjenester.

Folk vil komme og efterlade dine børn hos dig i en bestemt periode, og når de kommer tilbage fra arbejde, henter de barnet og går. Din virksomhed skal være organiseret og designet på en attraktiv måde, så folk får tillid til at efterlade deres uvurderlige besiddelse hos dig.

Start en Montessori

Du kan starte en Montessori- eller førskoleforretning ud af dit hjem. Der er visse trin, du skal tage for at starte en sådan virksomhed:

  • Du har brug for uddannelse i Montessori -undervisning. Det er vigtigt, at du har et relevant certifikat, så folk kan stole på din kvalitet og kapacitet.
  • Inden du starter din egen, er det vigtigt, at du besøger nogle af Montessoriskolerne for at få en idé om, hvordan de fungerer. Det vil også give dig en idé om hele processen, der finder sted på skolen. Læg mærke til følgende ting nøje:
  1. Elev / lærer forhold
  2. Størrelsen på hvert klasseværelse
  3. Alle aktiviteter tilbydes
  4. Varighed af hver klasse

Det anbefales, at du i de første dage starter klasser på bestemte tidspunkter af dagen. En eller to klasser hver dag og derefter arbejde undervejs og etablere en fuldgyldig Montessori. Det giver dig mulighed for at forstå belastningerne ved arbejdet og også få praktisk erfaring med den virksomhed, du udfører.

Udgifter og indtægter

Oprettelsen af ​​en virksomhed af denne type kræver ikke store investeringer. Førskolematerialer, såsom undervisningsbøger og andre udgifter såsom elektricitet og lærergebyrer (hvis du planlægger at ansætte en), er nogle af de vigtigste udgifter, der kan opstå. På den anden side kan indkomsten fra hele virksomheden være enorm.

I gennemsnit $ 180 pr. Barn pr. Måned, og hvis hver klasse har 8 børn, kan den månedlige indkomst være omkring $ 1440 pr. Måned. Hvis du øger antallet af klasser, multipliceres den samme indkomst, og du vil have et stort beløb i hånden.

Din virksomhed kan let oprettes med disse ideer, men der er visse tips, du gerne vil huske på:

Internet side

Et websted er vigtigt for at sikre, at virksomheden er korrekt repræsenteret på Internettet. Det er en kendsgerning, at de fleste mennesker søger på internettet efter den service, de ønsker at få. Hvis din virksomhed har et professionelt websted, kan du være sikker på, at folk vil se det og kan kontakte dig direkte, hvis de er imponeret. Ansæt en professionel webdesigner, der kan hjælpe med at få dit websted til at se attraktivt og informativt ud på samme tid. Sørg for at sende udtalelser på webstedet, så kunderne kan se dem. Det vil øge tillidsfaktoren i din virksomhed.

Marketing

Din Montessori- og daginstitutionsvirksomhed skal promoveres godt på markedet, så folk ved det. Flere mennesker, der udsættes for din virksomhed, vil sikre, at du får flere børn indskrevet i dagtilbud eller Montessori. Du bør bruge profilerne på sociale netværk som Facebook og Instagram i størst muligt omfang. Opret en Facebook -side, der vil blive brugt til at sende opdateringer om virksomheden og indlæg, der er relevante for det domæne, der serveres.

Du kan også sende regelmæssige direkte e -mails til personer, der er registreret på dit websted, eller som leder efter sådanne tjenester og har foretaget relevante søgninger på internettet. Sæt flyers og plakater op i dit område for at fortælle folk om din virksomhed og tage forældre med deres børn.

For at enhver form for forretning skal lykkes, er det vigtigt at sikre, at du som ejer gør alt for at gøre alt det hårde arbejde uden at klage. Du kan ikke finde guld på selve dag 1, og derfor er det vigtigt, at du er tålmodig og fortsat arbejder hårdt. Det vil tage tid for opsætningen at opnå et respektabelt overskud, men når det først begynder at tjene penge, behøver du ikke bekymre dig om det.

Husk, børn skal behandles med den største omhu og kærlighed, og forældre har deres dybeste følelser knyttet til dem. Vær forsigtig omkring eller lær dem. Alt godt for indsatsen.