Sådan starter du en hjemmefest -klovneforretning

En klovn er en komisk skuespiller, som vi ser i et cirkus, en teaterforestilling. De bærer finurlige kostumer og makeup for at se sjove ud. De underholder folkemængderne gennem deres sjove handlinger, jonglering, spinning osv. Festklovne hyres til forskellige typer fester for at underholde gæsterne. De er for det meste ansat til børnefester såsom fødselsdage for at underholde små børn.

Festklovne skal innovere nye måder at underholde mængden på. Hvis du kan lide at tale og optræde for en gruppe mennesker, kan du måske overveje at starte en hjemmefest -klovnevirksomhed.

Hvis du har en gave til kunst, håndværk, musik, dans og andre aspekter af festunderholdning, kan du starte en festklovnforsyningsvirksomhed ved forskellige arrangementer.

#1. Opgaver, der skal udføres i en festklovneforretning

Traditionelt fokuserede klovnevirksomheder på at underholde offentligheden med en ansigtsmalet klovn. I dag har forretningsmodeller udvidet dette emne og inkluderer mange flere facetter af underholdning. Hvis du er ejer af en moderne festklovnevirksomhed, skal du modtage og besvare reservationsanmodninger, opdatere kalendere månedligt for at afspejle kommende job, forberede temaer og pakker til kommende fester og andre begivenheder, genoprette forsyninger og udstyr, vedligeholde udstyr og tøj til arrangementer. Du bør også ansætte yderligere kunstnere om nødvendigt og udarbejde marketing- og reklamestrategier.

#BonusTip:    At være et lykkeligt barn er hovedformålet med denne forretning. Kan du lide børn? Kan børn lide dig? Kan du fortælle historier, være en klovn, dyrke sport eller spille et musikinstrument? Dette er de vigtigste spørgsmål, du skal stille dig selv, inden du starter denne virksomhed.

#2. Forretningsplan

Vær forberedt med en forretningsplan, før du begynder. Sæt et budget og planlæg dine udgifter i overensstemmelse hermed. Tænk på marketing- og salgsfremmende strategier, din virksomheds driftsomkostninger, hvordan du vil investere, omfanget af din virksomhed osv. Vælg også et navn til din virksomhed, der er attraktivt og afspejler den type service, du tilbyder.

#BonusTip:    For yderligere at glæde deres forældre. Sørg for at inkludere dine ideer i din handling og tage højde for, hvad dit barn kan lide og ikke kan lide. På denne måde kan du øge glæden for alle kunder.

#3. Målgrupper

Det er klart, at din målgruppe bør omfatte forældre, der leder efter underholdning til deres børns fødselsdagsfester, ferier eller andre sociale sammenkomster. For nylig er målgrupperne også udvidet til at omfatte virksomheder og organisationer, der leder efter festunderholdere og værter.

Mange virksomheder og virksomhedsorganisationer er betydeligt mere interesserede i at ansætte en talentfuld klovn, nogle foretrækker klovne uden den sædvanlige ansigtsmaling. De er også villige til at betale betydeligt mere for deres tjenester.

#BonusTip:    Husk, at humor er nøglen til at fange og holde børns opmærksomhed. Så normalt er der en blanding af ren underholdning, uddannelse og et afsnit dedikeret til interaktive og praktiske aktiviteter. Mere humor betyder mere forbindelse til børn. få opdatering

#4. Prisindlæsning

Din klovnevirksomhed tjener penge på gebyrer, som dine festklovne opkræver for deres underholdningsarbejde. Du skal fastsætte dine priser klogt, undersøge markedet for at finde ud af, hvad andre klovnevirksomheder i dit område opkræver. Når du begynder at prøve at opkræve mindre for dine tjenester, hjælper det dig med at tiltrække kunder og giver dig mulighed for at sikre en solid position i forretningen.

Gebyrer bør være baseret på timers fremmøde og udført arbejde, opkræve mere for flere timers service og også for job, der kræver tålmodighed og kreativitet. Du kan opkræve mere til erhvervskunder, der er villige til at betale dig et stort beløb. Dine priser bør også afhænge af din placering. Du skal ikke opkræve et beløb, der er uden for rækkevidde for kunder, der opholder sig i din placering.

#BonusTip: Du   kan reducere   dine omkostninger, eller du kan købe sådanne varer, der kan fornyes. Engangsudgifter, f.eks. Trommer, eller er det brochurer og gaver som balloner og kunstartikler, der skal genopfyldes ved hvert arrangement?

#5. Påkrævede færdigheder og erfaringer

Du skal ansætte erfarne og talentfulde klovne til din virksomhed. Mange klovne og udklædte kunstnere er uddannet i klovneskoler. En god klovn skal være en naturlig skuespiller, der er i stand til at udføre en række opgaver og former for underholdning. Du behøver ikke gå på klovnskole for at blive en succesrig klovn og performer. En festklovn skal besidde en række egenskaber og talenter for at få succes. En festklovn skal synge, danse, handle, spille musikinstrumenter, organisere interessante spil for at underholde folkemængderne ved fester og holde dem engageret.

Festklovne skal også interagere med mængden på forskellige måder, sminke sig og male publikums ansigt, jonglere, udføre magiske tricks osv. De skal forstå og tilpasse sig mængden.

#BonusTip:    alle er på sociale medier. En af de mest effektive måder at sprede bevidsthed om din Party Clown -virksomhed er at informere dit publikum om det på sociale medier. Du kan prøve Facebook eller Instagram for at vise dine produkter.

# 6. Involverede omkostninger

Startomkostningerne for en festklovnevirksomhed er ret lave. Hovedsageligt skal du bruge på din virksomheds påklædning, transportomkostninger og grundlæggende forsyninger, der er nødvendige til ferieunderholdning. I dag behøver du ikke engang bruge meget på kostumer og makeup, mange kunstnere foretrækker at optræde i normalt tøj og et minimum af makeup. De afhænger af de handlinger, de udfører, og de talenter, de viser. Omkostninger er udsat for udsving baseret på erfaring og forretningsplan.

#BonusTip:     mund til mund -annoncering er meget vigtig for startups med et lille marketingbudget. Prøv at få din køber til at dele din stemme på forskellige medier, så du kan oprette mund til mund for dine produkter. Prøv dette

# 7. Marketing

Har velformulerede marketingstrategier til at promovere din virksomhed. Distribuer visitkort til dine kunder, kør avisannoncer, opsæt bannere i dit område. Markedsfør og promover din virksomhed, før den går live for at opbygge spænding blandt din potentielle kundebase. Brug internettet og sociale medier til marketingformål, opret en side dedikeret til din festklovnvirksomhed på populære sociale medieplatforme, og kommuniker med mængden online. Det hjælper dig også med at interagere med kunder og besvare deres forespørgsler.

Du kan også drage fordel af e -mails, en almindelig blog og fotoindhold til at promovere din virksomhed. Interagere med kunstnergrupper og andre underholdningsmedier relateret til din virksomhed. Dette vil hjælpe dig med at sprede dit navn og ry. Brug et mobilt billboard ved hjælp af et køretøj, og lad visitkort og flyers ligge i områder med menneskelig trafik.

#BonusTip:    Video-indhold er uvurderlig, og du behøver ikke at være professionel til at gøre det. Tag din telefon, og start den bedste video af dine klovntjenester, og begynd at uploade den samme

# 8. Opret et websted  

Opret et websted til din virksomhed, få hjælp fra en professionel til at gøre det. Websitet giver dig mulighed for effektivt at interagere og kommunikere med dine kunder. Den skal indeholde alle relevante oplysninger om din virksomhed. Det vil også hjælpe dig og dine medarbejdere med at holde sig ajour med kommende arrangementer.

Derfor kan det være en god forretningsidé at starte en festklovneforretning hjemmefra afhængigt af det sted, du opholder dig i, de klovne, du ansætter, og de administrative færdigheder, du besidder. Folk i din lokalitet bør kende disse teknikker til festunderholdning og bør også være villige til at bruge på at ansætte festklovne til deres fester og sociale sammenkomster. Du skal sikre dig, at dine kunder er tilfredse og tilfredse med dine tjenester.

Du bør stræbe efter at give dine kunder, hvad de vil, tilbyde rabatter til tilbagevendende kunder. Etabler et venligt forhold til dine kunder og bed om deres kommentarer og meninger. Du bør også behandle dine medarbejdere korrekt og sørge for, at de ikke opfører sig forkert ved fester. Sørg også for, at din virksomhed er registreret hos offentlige myndigheder. For at få succes skal din virksomhed være i stand til at levere festklovne til forskellige lejligheder, klovne skal være alsidige i deres præstationer.