Sådan starter du en forretning til genbrug af møbler hjemmefra

Upcycling er også kendt som kreativ genbrug, det er processen med at omdanne biprodukter, affaldsmaterialer, ubrugelige og uønskede produkter til nye materialer og produkter af bedre kvalitet eller bedre miljøværdi. Upcycling er det modsatte af downcycling, som kan kaldes bagsiden af ​​genbrug. Upcycling kan også anvendes på møbler ved brug af nye lag maling, nye betræk og andre restaureringsmetoder.

Du kan få gamle møbler til at se moderne, nye og stilfulde ud i genbrugsbranchen. Du kan lave en simpel renovering eller ombygge brugte møbler i din genbrugsvirksomhed. En upcycling vokser meget godt fra en solo -operation til et team.

Her er nogle enkle trin til at starte en forretning til genbrug af møbler hjemmefra til din inspiration

_________

Erfaring   

Møbelforbruget er perfekt til dem, der er veteraner inden for garagesalg og genbrugsbutikker. Du skal have et godt øje til at finde fantastiske varer til lave priser. Det er også en ideel forretning for dem, der har øje for stil og design, de skal kunne se ikke kun slidte møbler, men også visualisere, hvordan det vil se ud efter ændringer.

Du skal have en god salgsoplevelse, for i genbrugsbranchen skal du have en masse en-til-en interaktion med en række forskellige kunder. Arbejdserfaring i en møbelbutik kan give dig værdifuld information om, hvordan møbler sælges, og hvordan personlig psykologi fungerer.  

Dit arbejde som iværksætter

Du skal lave en masse daglige aktiviteter i en virksomhed af denne type. Du skal bruge tid på at gå til genbrugsbutikker, garagesalg og online auktionssider for at købe gamle møbler til lave priser. Dernæst skal du bruge tid på at renovere og ombygge de møbler, du har købt.

Dette er de vigtigste aktiviteter, du skal udføre i din virksomhed, andre job omfatter kommunikation med nuværende og potentielle kunder, opdatering af webstedet og også salg af genbrugsmøbler.

Målgruppe

Demografisk vil du få kunder i 20’erne og 30’erne. Kunder, der tilhører denne aldersgruppe, skal dekorere deres nye rum (første hjem) og ønsker også en slank og moderne æstetik, som deres virksomhed kan tilbyde. Du kan give dem genbrugsmøbler til lavere priser end nye.

Dette vil også hjælpe dem, der har et lavt budget og er i de tidlige stadier af deres karriere. Andre kunder kan være ejere af en lille restaurant og hotel og ønsker at dekorere deres spisestue med veldesignede møbler.

Undersøge

Du skal gøre din research, før du starter virksomheden. Find ud af, hvor ofte de forskellige genbrugsbutikker, auktioner og værftssalg i dit område sælger gamle møbler. Dette vil hjælpe dig med at få en idé om, hvor meget forretning du kan gøre, når det bliver hårdt, og du skal klare en stor efterspørgsel. Forskning vil også hjælpe dig med at forstå niveauet for konkurrence, du vil møde i upcycling -branchen.

Forretningsplan

Hav en forretningsplan klar, inden du starter virksomheden. Forretningsplanen bør indeholde marketingstrategier, salgsfremmende planer, driftsomkostninger og en tidslinje, der vil guide din virksomhed. Skriv alle dine prioriteter på et stykke papir og lav en tjekliste med alle de ting, der er nødvendige for at etablere virksomheden.

Du skal starte i det små i starten, renovere et par ting og forsøge at tiltrække kunder i dit område. Når det bliver populært, skal du begynde at udvide virksomheden fuldstændigt. Du kan også begynde at arbejde på deltid og gøre dig bekendt med virksomheden, inden du forpligter dig til din fuld tid og ressourcer.

Omkostninger forbundet med at starte virksomheden

Du kan åbne en genanvendelsesvirksomhed til møbler til en lav startpris. Du skal bruge på avisannoncering, radiospots og også ansætte en professionel til at oprette et websted til din virksomhed.

Resten af ​​omkostningerne vil blive brugt på køb af gamle møbler og restaurering. Efterhånden kan du købe nye møbler og materialer, efterhånden som din lager er udsolgt.

Fragtpriser

Det beløb, du opkræver dine kunder, afhænger af møblernes størrelse, kompleksiteten og omkostningerne ved restaureringsprocessen. Du bør opkræve mere for de produkter, der tager tid at forny med unikke designs, og også hvis tilstanden på de gamle møbler er så dårlig, at det kræver meget arbejde at få det til at se nyt og attraktivt ud.

Prisen bør også afhænge af indkomsten for potentielle kunder, der opholder sig i din lokalitet, undgå at opkræve høje gebyrer, hvis dine kunder tilhører middelklasseindkomstgruppen.

Markedsfør og promover virksomheden

Du skal formulere dine marketingstrategier klogt, du kan investere i traditionel marketing gennem aviser, radio, bannere, brochurer osv. Dette vil hjælpe med at gøre din virksomhed populær i din lokalitet, men du skal have en online tilstedeværelse for at fremvise dine genbrugstalenter ved at uploade billeder til dit websted samt populære sociale medieplatforme.

Dette vil hjælpe dig med at tiltrække kunder uden for din lokalitet og også nå online -mængden. Din virksomhed handler også om udseende og stil, så det er vigtigt at investere i online marketing. Derudover tilbyder det rabatter til faste kunder og alle i juletiden.

Opret et websted

Du skal oprette et websted ved hjælp af en professionel. Det skal indeholde alle funktionerne på moderne virksomhedswebsteder. Websitet hjælper dig med at interagere med dine kunder regelmæssigt og forblive engageret i dem.

Det er også en del af din marketingstrategi, upload “før” og “efter” billeder af de renoverede møbler på dit websted for at vise dit talent, dette hjælper dig med at differentiere dig fra resten på markedet.

Så det kan være en god idé at starte en forretning til genbrug af møbler, hvis du har erfaring, dygtighed til at drive virksomheden og tålmodighed til omhyggeligt at udvide den. Fokuser på dine marketingstrategier, og prøv ikke at gå på kompromis med kvaliteten af ​​dine produkter. Kunder vil være loyale over for dig, hvis du giver dem produkter af høj kvalitet. Du har ikke en bred niche at vælge imellem, da du kun fokuserer på en type genbrugsvirksomhed.

Ansæt dygtige og dygtige tømrere, der kan ombygge og renovere produkter efter behov. Få alle tilladelser og licenser, før du starter virksomheden, og behandl dine medarbejdere korrekt. Dediker en plads i dit hjem til virksomheden, hvor tømrere kan arbejde uforstyrret. Hvis du kan følge ovenstående trin, kan du helt sikkert få succes i din forretning til genbrug af møbler.