Sådan starter du en Facebook -sidedesignvirksomhed hjemmefra

Facebook er en af ​​de mest populære sociale medieplatforme i det 21. århundrede. Det hjælper med at forbinde mennesker fra hele verden og giver også plads til at dele de begivenheder, der finder sted i dit liv. Alle ønsker, at deres Facebook -side eller profil skal se attraktiv ud. Små børn elsker at skrive og dele deres oplevelser på Facebook. Små og store virksomheder søger at promovere deres produkter og deres brand via deres respektive Facebook -sider.

Dette hjælper dem med at forbinde med et stort antal mennesker og tiltrække flere kunder. At designe en Facebook -side er ikke så let en opgave. Der er fagfolk til jobbet, og de bliver ansat til at designe Facebook -sider til forskellige kunder.

At starte en Facebook -side Design -forretning hjemmefra er en innovativ idé, der er værd at undersøge.

Coverbillede

Det afgørende og omdrejningspunkt for enhver Facebook -side er forsidefotoet. Det forbedrer profilens visuelle appel og hjælper med at tiltrække fans og følgere og øger også værdien af ​​mærket, hvis det er en virksomhedsside. Forsidebilleder er normalt det første, brugerne lægger mærke til, hver gang de besøger din side. Det kan være en udfordrende opgave at oprette og vælge et omslagsfoto især til virksomhedssider, fordi det skal fange brugernes opmærksomhed og også afspejle værdien af ​​mærket.

Generelt bør coverbilleder ikke indeholde generiske udtryk eller specialtegn, overflødige beskrivelser eller unødvendige kvalifikationer. Forsidefototeksten må ikke overstige 20% af billedet. Der bør ikke være noget forkert eller vildledende indhold på forsidefotoet, der kan vildlede tilhængerne. Ideelt set skal dimensionen af ​​omslagsbilleder og profilbilleder være henholdsvis 851 × 315 og 180 × 180 pixels. Coverbilleder fylder næsten en fjerdedel af skærmen på desktops, så det anbefales at bruge billeder i høj opløsning.

Det er vigtigt at synkronisere omslagsfotoet med profilbilledet, du skal finde innovative måder at designe omslagsbilleder, der kommunikerer godt med profilbilledet. Du bør prøve at placere dit indlæg lige under omslagsfotoet for at få det til at se mere interessant og relevant ud.

Tilpas vipper  

Du har næsten 12 tilpassede faner til din rådighed, dette giver dig mulighed for at fremhæve det unikke salgsforslag. Hvis der er flere ‘likes’, skal du først indsende dem. På den anden side, hvis du ikke er på Twitter, eller hvis du har færre følgere på Twitter, skal denne fane holdes nederst på listen.

Post indlæg

Funktionen ‘Pin’ på Facebook hjælper med at vise dig dine tiltænkte indlæg eller indhold frem for alle andre indlæg på tidslinjen. Med andre ord hjælper dette dig med at fremhæve nogle af de indlæg, du kan lide eller synes er vigtige.

Hold styr på aktivitet

Det er meget vigtigt at holde styr på din sideaktivitet. Ved at spore trafik og analysere rækkevidde og antal besøg kan du vælge dine fremtidige indlæg omhyggeligt.

Interagere med kunder  

De fleste mennesker ignorerer opgaven med at interagere med kunder på sociale medier. Prøv at interagere med kunder, når de har travlt med at gennemse din Facebook -side. Dette vil øge din brand equity og øge også din følelse af tillid til dine kunder. Du kan sende personlige beskeder til målgruppen. Denne funktion kan bruges som en del af online kundeservice og vil også hjælpe dig med at diskutere bestemte spørgsmål med dine kunder personligt.

Målet er at forblive engageret i dine kunder og chatte med dem så meget som muligt. Kundernes feedback og anmeldelse hjælper dig med at forbedre dine forretningsmuligheder.

Design skal overholde regler

Dens design skal overholde reglerne for den sociale medieplatform. Du bør undgå nøgenhed, berømtheder, uanstændige eller truende billeder, ophavsretligt beskyttede billeder i både profilbillede og omslagsbillede.

Hvis dit design overtræder reglerne og retningslinjerne, kan det skade din kundes image, og du risikerer også at få kontoen suspenderet eller afsluttet. Så læs gerne vilkårene på Facebook -siden, før du går i gang med at designe.

Holder det enkelt

Hvis du designer en side til reklamekampagnen, skal du holde den enkel og bruge overbevisende billeder, kort tekst og en simpel opfordring til handling. Få designet til at se enkelt og attraktivt ud på samme tid med optimeret information og attraktive billeder.

Gør design kreativt og visuelt tiltalende

Formålet med enhver social medieside er at interagere med målgruppen og hjælpe dem med at dele deres indhold om den. Facebook -sider, der har spændende indhold og grafik, som er meget mere tilbøjelige til at blive delt og bidrager til at øge engagementet. Derfor skal du blive kreativ med dine designs, fordi kreativitet er nøglen til, at din virksomhed får succes og skiller sig ud fra resten på markedet. Billederne skal også være i overensstemmelse med kundernes krav og valg, og i tilfælde af virksomheder skal siden projektere brandets identitet og også vise produkterne.

Derfor kan det være en forfriskende idé at starte en Facebook -side, der designer virksomhed hjemmefra, da det ikke kræver mange investeringer. Erfaring kan være nyttig, fordi erfarne softwareudviklere eller webdesignere kan bidrage til virksomheden på en bedre måde end dem, der mangler erfaring. De kan skabe innovative designs, der vil gøre din virksomhed populær.

Du bør have en ordentlig forretningsplan, før du starter, og planen skal være velformuleret og bør indeholde investeringsomkostninger, din virksomheds tidslinje osv. Du bør også geninvestere i virksomheden, da det bliver populært at øge viden og færdigheder. og teknisk viden.

Du behøver ikke bekymre dig meget om marketing, fordi du kan bruge din egen side på sociale medier til at nå ud til kunder og holde dem optaget og interagere med dem. Sikre kundeservice af høj kvalitet sammen med kreativiteten til at få succes som en hjemmebaseret Facebook-side design virksomhedsejer.