Sådan starter du en eventplanlægningsvirksomhed hjemmefra

Event- og projektplanlægningsindustrien er det rigtige sted for fantasifulde, kundeorienterede og velorganiserede mennesker. Denne forretning har opnået en omsætning på 5 milliarder dollars alene i USA i 2017. Det gør den mere gunstig i klimaet med stigende krav til hjemmevirksomheder.

Hvis du også har ledt efter en måde at bruge din visionære personlighed til at generere indkomstreserver til dig selv, så er du kommet til den rigtige vej. Begivenheds- og projektplanlægning er øjeblikkets behov for virksomheder, familier, sjovelskere og organisationer til offentligt at genkende hinanden gennem festforretninger.

For et detaljeret billede af begivenheden og projektplanlægningsvirksomheden, gå venligst fremad og læs denne artikel omhyggeligt .

Få et klart billede af din virksomhedsniche

At tænke på at oprette en begivenhed og projektplanlægning af hjemmeforretninger uden at tillade en vej til strategisk planlægning for en virksomhedsniche er totalt spild af tid. Da selve arrangementplanlægningsområdet er opdelt i mange tjenester, skal du vælge dit eget specialiserede terræn til korrekt forretningsåbning.

I dit sind kan du beslutte, om du vil bruge al din tid på at planlægge begivenheden helt fra åbningen af ​​begivenheden til dens kulmination, eller om du vil spille en enestående rolle i et af de afsnit, der er nævnt nedenfor: –

 • Promovering af begivenheder
 • Arrangement dekoration
 • Corporate underholdning ledelse
 • Catering
 • Udlejning af lokalerne

Derudover er det vigtigt at vide, at alle samfundssektorer i dag er fast besluttede på at bruge store summer på tilrettelæggelse af mindeværdige begivenheder. Som sådan kan du være en ekspertplanlægger for enhver af disse begivenheder: –

 • Kulturelle arrangementer
 • Personlige begivenheder
 • Fritidsbegivenheder
 • Organisatoriske arrangementer

tip

Det anbefales altid at finde en niche baseret på din tidligere erfaring i den. Hvis du f.eks . Tilhører et musikalsk miljø, får du et klarere billede af en vellykket musikkoncert i forhold til en firmafest.

Gennemfør omfattende markedsundersøgelser

Målet med en markedsundersøgelsesrapport indeholder en levende forståelse af kundernes krav og en tilgang til de nyeste tendenser. Undervurdering af værdien af ​​markedsundersøgelser kan bringe det til sit laveste ebbe i konkurrencearenaen. Derfor skal du ved at investere din tid i effektive markedsundersøgelser være parat til at forstå disse iøjnefaldende fakta:

 • Den type mennesker, der har brug for dine tjenester.
 • Hvor mange efterspørgselsdiagrammer er synlige for din unikke eventplanlægningstjeneste
 • Hvor lang er din konkurrents linje?
 • Sådan adskiller du dig fra dine konkurrenter
 • Hvad er omfanget af din personlige indtjening fra de tjenester, du vil levere?

For at opnå 100% effektive resultater for dine forskningsprogrammer skal du implementere en af ​​disse moderne eksperimenteringskanaler: –

Tag en online undersøgelse – Spørgeskemaerne, der kører på Facebook og LinkedIn, er gratis og lettere for offentligheden at besvare. Stil folk spørgsmål om deres budget, service præference, hvor ofte de ville være vært for arrangementer osv. at få nøjagtige data til online undersøgelser.

Klassificer fokusgrupper : Med fordel af ansigt til ansigt-interaktioner giver fokusgrupper dig mulighed for at diskutere dine forretningsideer med kunder på en bredere måde.

Online konkurrenceforskning – Indtastning af specifikke søgeord i Google -søgefeltet kan også vise dig en liste over dine begivenhedsplanlægningskonkurrenter i nærheden af ​​dit område. En solid forståelse af dine driftsevner og USP’er kan bringe dig langt foran dem.

Start dine opstartskampagner

Når din virksomhed er på rette spor, er det tid til at gøre den til et attraktionscenter ved at introducere den til det offentlige område. Til dette er de bedste platforme leveret af moderne teknologi: –

Opret et websted

Din virksomheds websted er en forside, hvor du kan nævne vigtige detaljer i forbindelse med kontaktoplysninger, omkostningspakker, din arbejdsmoral og tidligere gennemførte projekter. Både webdesigneren og webstedsbyggerplatformen kan hjælpe dig i denne proces. Også at vælge et SEO -websted kan øge dine seere på Google.

Gå til Cross Promotions

Partnerskab med ejerne af andre eventplanlægningsstartups kan være en virkelig attraktiv forretning. Begge kan kollektivt tilbyde rabatter til enkeltpersoner for at øge deres penge og kundebehov. Denne teori om gensidigt samarbejde kan bruges til at skabe adskillige reklametilbud til kunder over en betydelig periode. Dette associeringsspørgsmål kan være bemærkelsesværdigt og give hurtigere resultater.

Gør brug af posthuset

E -mails er den hurtigste måde at kommunikere med kunder på daglig basis. Denne elektroniske mediefunktion kan bruges til at imponere mennesker, der har vist interesse for din projekt- og eventplanlægningsvirksomhed. E -mail dem regelmæssigt og holde dem opdateret med dine tilbud kan være enormt frugtbart.

Buzz på sociale netværk

Uden hjælp fra sociale medier er du ingen steder i verden i dag. Dette er en hård virkelighed, der kan være svær at acceptere, men hvis du fokuserer på din positive side, kan din virksomhed vokse ud over udsigterne. Pinterest ser ud til at tjene formålet med begivenhedsplanlæggere i overflod. Konceptet med at bruge billeder på denne platform giver dig mulighed for at formidle dine ideer til kunder på en meget meningsfuld måde.

Forstå, hvad der kræves

Med hensyn til begivenhedsplanlæggers uddannelsesmæssige kvalifikationer tillægges strenge regler om kreativitet, iver og perfektionsniveau ikke betydning. Ud over dette er der andre tvingende ting at overveje, inden du starter din karriere inden for eventplanlægning.

 • Anskaf godkendte licenser fra lokale myndigheder
 • Hvis du er nybegynder, er det vigtigt at registrere dig som en individuel erhvervsdrivende
 • Opret et virksomhedsregnskabssystem til at føre fakturaer og andre relevante registre
 • Åbn en købmandskonto for at modtage betalinger fra kunder.
 • Få ansvarsforsikring og arbejdsgiveransvarsforsikring (hvis du vil beholde medarbejdere)
 • Forbered dine egne risikovurderinger til bedre fremtidig planlægning

konklusion

Det kreative marked for begivenhedsplanlægning kræver fremragende ledelsesevner og evnen til at få selv de mindste ting til at se fantastiske ud.

En atmosfære af unikke koncepter med kommunikationsskyer, når du tages med dig overalt, vil du utvivlsomt vise dig som en leder i din hjemmeforretning inden for begivenheds- og projektplanlægning.