Sådan starter du en bilreparationsvirksomhed hjemmefra

En bilreparationsvirksomhed beskæftiger bilmekanikere, der leverer reparationer og vedligeholdelse af køretøjer til forbrugere og virksomheder. Bilværkstedet kan også tilbyde tjenester som brugerdefineret installation af stereo- og alarmsystemer, farvning af vinduer og eftermarkedsopgraderinger.

At starte dit eget bilværksted kan give dig kontrol over dine egne timer og give dig mulighed for at høste fordelene ved at eje din egen virksomhed. Bilmekanikere oplever betydelige overskudsgevinster, fordi de fleste bilejere ejer biler, der er mindst 10 år gamle, og det får behovet for en bilmekaniker til at stige for flere og flere forbrugere.

Dette er måderne at starte en bilreparationsvirksomhed hjemmefra

Hvem er den rigtige til denne forretning?

Forretningen er ideel til mennesker med mekaniske tilbøjeligheder. I de fleste stater kræves en licens for at arbejde som mekaniker. Mekanikere har brug for særlig uddannelse og certificering, erfaring fra et autoværksted er praktisk, før du starter din egen butik. Som virksomhedsejer skal du også have gode kommunikationsevner og kendskab til nutidens bilmotorer og reservedele.

Forretningsplan  

Du skal have en velskrevet forretningsplan, før du starter. Åbn din forretningsplan med dit omfang for at give dig en generel idé om, hvor mange kunder du vil betjene, og i hvilken skala du vil betjene dem.

Du skal foretage den nødvendige omkostningsanalyse, mens du planlægger virksomheden og også arrangere reklame- og marketingplanerne. En veldesignet forretningsplan hjælper dig også med at ansøge om lån fra banker.

Målgruppe

Der er en unikhed hos kunderne hos bilreparationsfirmaer, de har alle en ting tilfælles: et beskadiget eller reparabelt køretøj. De bedste typer kunder vil være dem med en servicekontrakt. Løbende servicekontrakter sikrer en stabil indkomst for din virksomhed og reducerer pengestrømsproblemer på både kort og lang sigt.

Der vil være unikke kunder, der især vil drage fordel af rabatterne. Disse typer kunder er priskøbere og kan faktisk koste din virksomhed penge.

Omkostninger ved at starte virksomheden

Prisen på udstyret vil være dets højeste pris efter omkostningerne ved placeringen. Du kan leje dit udstyr eller købe det direkte. Leasing af et nuværende værksted er billigere end at købe et eller bygge et fra bunden. Andre omkostninger inkluderer en virksomhedslicens, forsikring, mekanisk lift, diagnosemaskine, mekanisk værktøj osv.

Opgaver for en iværksætter

Som ejer af et bilværksted bør du kontrollere vedligeholdelsesregistre først om morgenen, kontrollere kommende aftaler og mødes med butikschefer for forskellige lager- og forsyningsbehov. Du kan også blive involveret ved at arbejde på en række forskellige køretøjer.

Du skal også forhandle kontrakter med lokale indkomstskabende virksomheder. For eksempel, hvis en butik samarbejder med et taxiselskab om at levere vedligeholdelsestjenester, skal ejeren forhandle kontrakten og vilkårene.

Indstilling af priser

En bilreparationsvirksomhed tjener penge ved at opkræve et fast gebyr eller en timepris for service. I nogle tilfælde fastsætter ejeren rutinemæssige vedligeholdelsesgebyrer og opkræver en fast pris for simpel vedligeholdelse, f.eks. Et olieskift. I de fleste butikker er alt arbejde baseret på omkostninger til dele og arbejdskraft. Arbejdstakt varierer afhængigt af, hvordan butikken er indrettet.

Mekanik betales anderledes på en forhandler end i en uafhængig butik. En af de vigtigste faktorer, der bestemmer arbejdskraften, er placering. Mekanikere tjener mere i byer og områder, hvor køretøjer er dyrere at vedligeholde, og hvor der er en høj koncentration af luksusbiler.

Hvordan og hvornår skal man danne et team?

De fleste bilreparationsvirksomheder starter som en enkeltmandsbutik eller et lille team af mekanikere. Du kan ansætte medarbejdere, når den nuværende arbejdsbyrde overstiger mekanikernes evne til at betjene kunder.

Du kan ansætte medarbejdere med det samme eller efter et par år. En af de første roller, der skal udfyldes, vil være kundeservice, det er kundeservice, der får kunderne til at komme ind ad døren.

Mulige placeringer til din butik

Din forretningsplan afhænger af placeringen af ​​dit bilværksted. Du bør kigge efter steder, der er bekvemme for motorvejs- eller hovedvejsadgang. Hvis din butik ligger i et isoleret område, er det usandsynligt, at kunderne kommer til dig, især når bugseringskostnader ofte tælles pr. Kilometer.

Din placering skal også kunne rumme et kontor, der hjælper dig med at betjene dine administrative behov og et venteværelse til dine kunder.

Marketing

Din succes som virksomhedsejer afhænger af, hvordan du interagerer med dine potentielle kunder og klienter. Du skal definere dine kerneværdier som et brand, såsom ærlighed, loyalitet, afhængighed osv. Udskriv iøjnefaldende brochurer og læg dem på steder, hvor mange kunder kan samles, f.eks. Motionscentre, borgercentre, kontorparker og parkeringspladser på universitetet. og universitetsområder.

Du kan også tilbyde dine kunder et gratis olieskift, når de kommer for at se dig for en anden service. Annoncer din virksomhed i aviser, fjernsyn eller radio, og brug også populære sociale medieplatforme til at nå et bredere publikum og vinde nye kunder.

Opret et websted

Opret et websted dedikeret til din virksomhed ved hjælp af en professionel. Hjemmesiden hjælper dig med let at nå og interagere med dine kunder hjemmefra. Vis listen over tjenester, du vil tilbyde på webstedet. Webstedet hjælper dig også med at få værdifuld feedback og anmeldelser.

Kort sagt er dette nogle af de væsentlige trin, du skal tage, når du starter et autoværksted. Ansæt certificerede og uddannede medarbejdere til at arbejde sammen med dig. Dine tjenester skal være af høj kvalitet. Undersøg markedet, før du starter, og find ud af, hvilket konkurrenceniveau du skal stå over for.

Du skal være tålmodig for at udvide din virksomhed langsomt, starte langsomt med at levere begrænsede tjenester, og så snart du opnår fodfæste, skal du begynde at udvide. Få alle licenser og tilladelser, før du starter, og sikre også din virksomhed.