Sådan downloades YouTube -videoer til stationære og mobile enheder (2022)

YouTube er verdens største video-on-demand-platform.

Faktisk ser mere end 30 millioner besøgende 5 milliarder videoer hver dag på YouTube.

Hvis du vil gemme videoer for at se senere, skal du lære at downloade YouTube -videoer effektivt. Du kan downloade YouTube -videoer i formater som MP4, AVI, MPEG og mere. Eller hvis du kun har brug for lyd, kan du konvertere YouTube -videoer til MP3 -filer.

Med så mange måder at downloade og få adgang til videoer på forespørgsel, oprettede jeg denne ressource med de nyeste måder at downloade YouTube -videoer på i år.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at jeg kan modtage affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links uden omkostninger for dig. Dette er dog de bedste værktøjer, jeg har forsøgt at downloade og konvertere YouTube -videoer til MP3 -filer. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik.

Hvad er trinene til at downloade YouTube -videoer?

At downloade YouTube -videoer er en enkel og ligetil proces. 

Den første måde at downloade YouTube -videoer på er at bruge en videokonverter. 

Download YouTube -videoer ved hjælp af et værktøj til download af videoer.

Brug af en YouTube -downloader er den hurtigste måde at downloade YouTube -videoer på. Lad os se det trin for trin:

Vælg et download / konverteringsværktøj.

Vælg først det bedst mulige YouTube -downloadværktøj. 

Efter min mening er det bedste værktøj på markedet 4K Download.

4K video downloader

4K Download fungerer med Windows, Mac og Linux og tilbyder fantastiske funktioner som batchdownload, lagring af afspilningslister og downloads i 720p, 1080p og 4k. Du kan også udtrække undertekster fra YouTube og gemme dem på mere end 50 sprog.

Prøv 4K Download, og få en 14-dages pengene-tilbage-garanti.

Der er et par andre værktøjer derude, og selvom der findes nogle anstændige gratis værktøjer, giver de betalte versioner meget højere kvalitet.

Funktioner til søgning i et YouTube -downloadværktøj.

  1. Videokvalitet: Den konverterede fil skal være af standard videokvalitet for fremragende visning. Ideelt set bør du være i stand til at manipulere videoens kvalitet. Det kan variere mellem lav, medium eller høj. Det er endnu bedre, hvis du kan vælge en bestemt videoopløsning som 360p, 720p, 1080p og mere.
  2. Undertekster: Vi kan alle lide videoer, der er på forskellige sprog. I sådanne tilfælde er brug af undertekster afgørende, når du afspiller den på YouTube eller YouTube Premium. Logisk set foretrækker du at downloade de pågældende videoer sammen med underteksterne.
  3. Batchoverførsel: Du kan downloade filerne individuelt eller i bulk baseret på afspilningslister på YouTube -kanaler. Hvis du kan lide et bestemt band, kan du downloade deres fulde diskografi. Og hvis du kan lide en filminstruktør, kan du downloade hans fulde filmografi.
  4. Understøttelse af flere filformater – Du vil måske downloade og gemme videoer i flere formater i din filhåndtering. At have flere muligheder at vælge imellem, f.eks. MP3, MP4, FLAC eller AAC, giver dig mulighed for at være mere fleksibel.
  5. Indbygget videoredigeringsprogram – Du vil måske se en bestemt sang midt i en video. Eller du vil måske redigere en bestemt del af en film. Videoredigeringsbehov kan opstå når som helst, hvorfor det er en væsentlig funktion i et YouTube -videooverførselsværktøj. Du kan prøve Any Video Converter (AVC), der leveres med en indbygget editor.
  6. Hastighed- Værktøjet skal hurtigt kunne downloade og konvertere videoer. Ideelt set bør downloadtider ikke påvirkes i høj grad af udsving i Wi-Fi og internetforbindelse.

Kopiér webadressen fra YouTube -videoadresselinjen.

Antag, at du bruger et online videooverførselsværktøj. I dette tilfælde skal du gå over til YouTube og åbne den video, du vil downloade.

Du kan simpelthen kopiere og indsætte URL’en til det link, der vises i boksen.

Du kan åbne værktøjet i en ny fane i det samme vindue. Når den åbnes, viser den en tekstboks, hvor du kan indtaste webadressen.

Her er et skærmbillede fra y2mate, hvor du kan downloade videoen. Du skal simpelthen indsætte webadressen i tekstfeltet ovenfor og klikke på ‘Start’. Nogle websteder kan også have knapper, der siger “Gå” eller “Download”.

Indsæt y2mate url

Hvis du bruger et værktøj, der kan downloades, skal du først downloade og installere det på din computer. Når du har kørt det, giver det dig de samme muligheder for at kopiere og indsætte webadressen til konvertering.

Vær forsigtig med unødvendig software, som du muligvis også skal downloade. Undgå dem, når det er muligt. Nogle gode alternativer er Keepvid, som kan hjælpe dig med at downloade videofiler med Apple MacOS, iPad, iPhone og Android -enheder.

Du skal muligvis også lede efter alternative YouTube -apps, der fungerer i Google Play Butik eller med forskellige smartphones. Og hvis du downloader fra Vimeo for at se videoer offline, er der en lang række andre muligheder at vælge imellem.

Vælg filformat og videokvalitet.

Når du indsætter YouTube -videoens webadresse i søgefeltet, får du et væld af muligheder. For eksempel giver y2mate dig mulighed for at vælge det videoformat, du vil downloade, videokvaliteten og filstørrelsen.

Endelig skal du vælge den ønskede indstilling og klikke på “Download”.

Nogle af værktøjerne giver dig også mulighed for at downloade YouTube -videoer i formater som WMV, MPG, AVI, ASF, M2TS, 3GP, 3G2, FLV, MKV, SWF, WEBM, HTML5 WEBM, HTML5 OGG, HTML5 og mere.

Hvis du leder efter batchoverførsler, kan du også angive en mappe på din computer for at gemme alle downloadede videoer. Du kan opleve en vis forvirring, hvis du bruger en VPN, fordi værktøjerne generelt understreger din IP -adresse frem for webadressen til den video, du indtaster. Så hvis du er en VPN -bruger, vil du måske ændre placeringen for de korrekte downloads.

Når videoen er downloadet, kan du afspille den når og hvor du vil.

Hvordan downloader du YouTube -videoer direkte?

Det er ikke altid nødvendigt at bruge et YouTube -videooverførselsværktøj. Det er ret let at downloade YouTube -videoer direkte fra YouTube.

Dette er trinene:

1. Gå til Videoen.

Åbn YouTube i din browser, og gå til den video, du vil downloade.

2. Tilføj ‘ss’ i URL’en.

Dernæst skal du redigere webadressen i teksteditoren fra YouTube. Bare indtast ‘ss’ efter ‘www.’ men før “youtube.com”.

Når du har indtastet det, skal du blot trykke på ‘Enter’ -knappen på dit tastatur.

Du bliver derefter omdirigeret til et gratis download -websted.

3. Gå til downloadwebstedet

Når de er omdirigeret, er der mange gratis tjenester at bruge, som du ikke behøver at downloade eller installere. I det øjeblik du trykker på ‘Enter’ -knappen, bliver du omdirigeret til deres websted.

Du vil se, at teksteditoren allerede har videoens webadresse, så du ikke behøver at kopiere og indsætte links. Din video er også klar til download; alt du skal gøre er at klikke på knappen ‘Download’.

Du kan også vælge videoens format og kvalitet. Endelig klikker du på “download”, og du får din video om et par sekunder.

Hvordan downloader du YouTube-videoer med browser-tilføjelser?

Du vil måske ikke lege med YouTube -videoens URL. Og nogle af jer vil måske ikke bruge noget tredjepartsværktøj til at downloade videoerne.

I dette tilfælde er brug af plugins i din browser den løsning, du har brug for.

1. Vælg en tilføjelse.

Der er et plugin til praktisk talt alt, hvad du måske har brug for.

Den gode nyhed er, at der er en række muligheder til download af YouTube -videoer.

Nogle af dem er bedre egnet til Firefox og Chrome, mens andre er selvstændige værktøjer.

Her er et eksempel på et lignende plugin kaldet ‘YouTube Video and Audio Downloader’ til Opera.

Opera plugins YouTube downloader

2. Download pluginet.

Processen er enkel i Opera. Og det er stort set det samme for andre browsere.

I Opera kan du gå videre og klikke på indstillingen ‘Føj til Opera’, der vises i grøn farve. Sørg også for at downloade det korrekte plugin i forhold til den browser, du bruger. Ellers virker de ikke.

Når pluginet er downloadet, skal du installere det. Hvis pluginet ikke virker efter installationen, skal du genstarte din computer.

3. Gå til YouTube.

Gå derefter over til den YouTube -video, du vil downloade. Når du er der, vil du se et ikon øverst til højre (for Opera -brugere).

Når du installerer dette plugin, får du et par muligheder:

  • hurtig download
  • Download panel
  • Konverteringsværktøj
  • Indstillinger

Klik derefter på “hurtig download”, og du vil have videoen installeret på dit system.

Du får ikke mulighed for direkte download af YouTube, uanset hvilken browser du bruger, medmindre du bruger et plugin.

4. Vælg dit filformat.

De fleste plugins giver dig en række muligheder for at gemme videoen. Indstillingerne varierer mellem forskellige formater samt forskellige videokvaliteter. Normalt vises et pop-up-vindue under downloadvalget, hvor du anmoder om dine præferencer.

Hvordan downloader du YouTube -videoer med et virtuelt skrivebord?

Brug af et virtuelt skrivebord (VD) er en anden nem måde at downloade YouTube -videoer på.

Sådan kan du gøre det.

1. Gå til YouTube -videoen.

Besøg først YouTube -platformen og skriv navnet på den video, du vil se og downloade. Når du gør dette og trykker på ‘Enter’ -knappen, begynder videoen at afspille.

2. Tilføj “vd” til webadressen.

Nu ligner processen, når du downloader videoer direkte ved at tilføje ‘ss’ til webadressen. I dette tilfælde skal du redigere videoadressen og tilføje ordene ‘vd’ før ‘youtube’ og efter ‘www.’.

Se dette:

Efter redigering skal du trykke på knappen ‘Enter’. Du bliver derefter omdirigeret til Django -webstedet for den video, du vil downloade.

VDYouTube

3. Vælg videoformat og kvalitet.

Rul ned på VDYouTube -webstedet for at vælge YouTube -videokvalitet og -format. Afhængigt af dine behov kan du gå videre.

4. Download YouTube -videoen.

Når du klikker på “download”, er det kun et spørgsmål om sekunder, før det bliver installeret på dit computersystem.

Hvordan downloader du YouTube -videoer med en VLC -afspiller?

Hvis du ikke har VLC -medieafspilleren på dit computersystem, kan du downloade den. VLC Media Player er sikker og gør det let for dig at downloade YouTube -videoer.

Sådan:

1. Gå til YouTube Video og kopier webadressen.

Gå til YouTube, og åbn den video, du vil downloade. Kopier derefter videoens URL.

2. Åbn VLC Media Player.

Ideelt set bør du ikke vente på, at dette trin åbner VLC -medieafspilleren. Du bør holde den åben på proceslinjen til din fordel.

3. Nyt netværksflow.

Når du åbner VLC -medieafspilleren, skal du gå over til ‘Media’ og klikke på den.

Vælg derefter indstillingen ‘Åbn netværksstrøm’. Dette er naturligvis tilfældet, når du bruger et Windows -operativsystem.

Når du bruger Mac, er strømmen FIL> ÅBEN NETVÆRK.

4. Åbn medier.

På dette tidspunkt vil du se en side med et tekstredigeringsprogram, uanset hvilket operativsystem du bruger. Her skal du indsætte den kopierede URL til den YouTube -video, du vil downloade.

5. Tryk på indstillingen “Afspil”.

Når du klikker på ‘play’ -indstillingen, begynder videoen at spille i VLC.

6. Codec -oplysninger.

Klik derefter på ‘Værktøjer’ i øverste højre hjørne. Der finder du en mulighed kaldet ‘codec -oplysninger’. Du kan også få adgang til ‘codec information’ ved hjælp af kommandoen ‘CTRL + J’.

Ved at klikke på “codec -oplysninger” åbnes et nyt vindue.

7. Placering.

Vinduet ser sådan ud:

Du skal kopiere videooplysningerne fra teksttekstfeltet nederst på siden. Dette trin er ret ligetil for Windows -brugere.

Men hvis du er en Mac -bruger, skal du højreklikke på feltet og klikke på indstillingen ‘Åbn URL’.

8. Kopier / indsæt URL’en.

Hvis du er på et Windows -system, har du allerede kopieret webadressen. Indsæt det i din webbrowser, og klik på ‘Enter’. Trinet er overflødigt for Mac -brugere.

9. Gem videoen.

På dette tidspunkt skal videoen afspilles i din online browser. Højreklik på videoen, og vælg indstillingen ‘Gem video som’.

10. Download videoen.

Videoen begynder nu at downloade. Standardformatet er MP4, og standardtitlen er “videoafspilning”. Når den er downloadet, kan du gemme den med dine andre videoer.

Selvom processen kan virke lang i øjeblikket, er den ganske enkel, når du først gør det selv.

Hvordan downloader du YouTube -videoer på mobile enheder?

At downloade en YouTube -video til din mobilenhed er lidt mere kompliceret.

Jeg har dog to nemme måder at downloade dem til dine mobile enheder.

Mulighed n. # 1: Hvis du har en Android -telefon, kan du bruge en app kaldet InsTube. Denne app gør download af videoer til din telefon super enkel og gratis.

Mulighed n. # 2: Hvis du har en iPhone, der kører på IOS, kan du ikke bruge InsTube til at downloade dine YouTube -videoer.

Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at hente YouTube Premium. Det koster $ 11,99 om måneden, men det er det værd. Du kan downloade videoer direkte til din telefon og se dem direkte i YouTube -applikationen. Personligt er det, hvad jeg gør, og jeg vil anbefale, at du gør det samme.

Et gratis trick til at gøre dette er at bruge Apple AirDrop.

Du kan simpelthen overføre videofiler fra din Apple -computer til din telefon og se dem som normal video. Alt du skal gøre er at følge trinene på y2mate.com, og du kan nemt downloade enhver YouTube -video gratis og have den på din mobilenhed.

Er det lovligt at downloade YouTube -videoer?

YouTube har en ret ligetil servicevilkår, der beskriver, hvad en seer kan og ikke kan gøre på platformen.

At downloade videoer uden forudgående tilladelse, sælge dem og begå krænkelse af ophavsretten er alle overtrædelser af deres servicevilkår. 

Selvom downloading af YouTube -videoer teknisk set er en kriminel handling, har YouTube ikke ønsket at straffe brugere for at downloade videoer. Visse royaltyfrie YouTube-videoer med de korrekte licenser er lovlige at downloade. Hvis du også kun bruger videoen til personligt brug, kan den betragtes som lovlig. 

YouTube siger: “Du må ikke kopiere, reproducere, distribuere, transmittere, udsende, vise, sælge, licensere eller udnytte indhold til andre formål uden forudgående skriftlig tilladelse fra YouTube eller de respektive licensgivere af indholdet.”

Med andre ord kan du se Youtube -videoer, men kun fra Google -apps. 

Tredjepartsapps vil dog fortsat blive vist online og give folk mulighed for at downloade YouTube-videoer. Det er svært at håndhæve eller forbyde brugere for at udnytte dem; du kan stadig se YouTube -videoer, når du ikke er logget ind.

I sidste ende er det op til dig at beslutte, om at downloade YouTube -videoer til personlig brug er noget, du skal gøre.

Hyppige spørgsmål.

Kan du downloade en videofil fra YouTube?

Ja, du kan downloade enhver YouTube -video ved at følge trinene i denne vejledning. Jeg går igennem tre måder at downloade videoer ved hjælp af en videooverførsel, en udvidelse og en mobilenhed.

Kan jeg downloade YouTube -videoer gratis?

Ja, du kan downloade enhver YouTube -video gratis. Men hvis du ønsker at spare tid, vil jeg anbefale, at du vælger 4K Download. Det vil give dig videoer af højere kvalitet og holde dine enheder fri for virus og malware.

Hvad er den bedste måde at downloade YouTube -videoer på?

Til desktop er den bedste måde at downloade en YouTube -video via 4k Download.

For mobile enheder er InsTube eller YouTube Premium den bedste måde at downloade YouTube -videoer på.

Hvordan downloader jeg YouTube -videoer til min Android?

Den bedste måde at downloade videoer til din Android er ved hjælp af InsTube. Det er gratis og super let at bruge.

Oversigt.

Der har du det, nogle af de bedste måder at downloade YouTube -videoer på. Efter min mening, gå med 4K Download – det er det bedste værktøj til konvertering af kvalitetsvideo og MP3.

Dette værktøj giver dig adgang til dine foretrukne YouTube -videoer når som helst, selv uden en internetforbindelse. Når du downloader videoer og gemmer dem på din computer eller telefon, hjælper du aldrig med at gå glip af de videoer, du kan lide.