Sådan åbner du en online skobutik

De fleste mennesker i dag er tilbøjelige til at starte deres egen virksomhed, og hvorfor ikke? Det er så meget bedre end at skulle arbejde med din chef eller dine andre bossy medarbejdere. Hvis du er en sko elsker og har besluttet at starte din virksomhed, er dette det bedste tidspunkt at gøre det.

Du kan dog have brug for et lille råd fra folk, der allerede er på denne linje. Men igen, hvorfor ville nogen, der allerede er i skoforretningen, give dig det perfekte råd? Du er trods alt en konkurrent for ham, og han planlægger at få succes.

Du behøver dog ikke bekymre dig, da du finder en liste over vigtige tips, som du kan overveje, inden du starter din egen online fodtøjsforretning.

Beslut dig for et budget

Det er praktisk talt umuligt at komme videre uden at beslutte et budget. Når du skitserer et ordentligt budget, har du en klar idé om, hvordan du vil oprette de andre ting. For eksempel har du brug for penge til at købe skoene, hvis du beslutter dig for at sælge mærkeskoene. Du har brug for penge, hvis du beslutter dig for at designe dine sko og skabe et mærke til dig selv. Du har brug for penge til dit eget websted eller til at markedsføre produkterne. Når du har et klart budget i hånden, vil hele forretningsprocessen køre gnidningsløst.

Beslut nichen

Ja, skoene har også nicher. Du skal bestemme hvilken type sko du vil sælge. Du skal også forstå, om du vil beskæftige dig med sko af begge køn, eller vil du kun fokusere på ét køn. Dette hjælper dig med at komme videre med din virksomhed. Hvis du er interesseret i at sælge alt, er det måske ikke godt for erhvervslivet. Derfor foreslår eksperter altid at gå efter en bestemt niche.

Opret et brandnavn

Hvordan kan du gå glip af at oprette et navn til dit unikke skomærke? Dette vil trods alt være den eneste identitet for din virksomhed. Vælg et attraktivt navn, så kunderne automatisk bliver tiltrukket af din virksomhed og klart kan forstå, hvad virksomheden handler om ud fra navnet.

Opret et logo

Inden du designer dine sko, skal du oprette et logo til din online skoforretning. I det lange løb skal folk kunne identificere dig ved hjælp af logoet. Lige fra starten skal logoet være smukt, og du skal huske på, at du ikke kan blive ved med at ændre logoet, ellers bliver dine kunder forvirrede og har svært ved at identificere dit brand.

Design af skoene

Det er vigtigt at undersøge de stilarter og designs af moderigtigt fodtøj, som folk foretrækker. Baseret på disse designs skal du vælge nogle unikke. Sørg for, at dine designs ikke er blevet kopieret fra andre websteds designs, for hvis dine kunder finder ud af det, vender de aldrig tilbage til dit websted.

Hvis du vil starte virksomheden med succes, skal designene ikke kun være unikke, men de skal være attraktive nok til at tiltrække potentielle kunders opmærksomhed. Hvis dine designs er fantastiske, vil du begynde at vinde kunder og være en del af denne konkurrence.

Hvis du ikke har en idé om, hvordan du skal designe skoene, er det bedst at ansætte lokale designere, som ikke kun er gode til deres job, men også opkræver nominelt. Hvis du har et højt budget, kan du også gå efter professionelle designere. Hvis dit budget er ekstremt stramt, skal du ansætte freelancere, der er klar til at arbejde til overkommelige priser. Inden du ansætter en designer, skal du dog kontrollere deres arbejdsoptegnelser eller portefølje.

Designvalidering

Når du og din designer har sammensat nogle designs, bør du bede om validering fra nogle mennesker, der vil give ærlige meninger om designene. Selvom du måske synes, at et design er perfekt, kan en anden komme med et nyttigt forslag, der vil gøre designet endnu smukkere. Disse tips kan være vigtige for din virksomhed på sigt.

Hvis du har svært ved at beslutte dig om designs, kan du altid sende dem på fora på sociale medier. På denne måde får du en masse nyttig råd fra eksperter og dine potentielle kunder. Når du placerer designene, skal du dog huske at vandmærke dem, så andre håbefulde online skofirmaer ikke stjæler dem.

Kvalitet

Du kan ikke bare fokusere på skodesign, selvom det er en vigtig faktor. Du skal også passe på skoene. Hvis kunderne køber dig sko og ser, at med ankomsten af ​​den første monsun er sålen på skoene ude, de vil aldrig købe af dig. Desuden vil de foreslå andre at stoppe med at købe fra dig. Dette kan være skadeligt for din virksomhed.

Prøv at give dine sko den bedste kvalitet til at vare mindst to til tre år. Dette er den normale tid, hvor en person beslutter sig for at købe det næste par sko, og de er ligeglade med, om kvaliteten af ​​det nuværende par sko bliver slidt. Derfor er det afgørende at fokusere på skoene så meget som på at designe dem.

Indstil prisen

Når dine sko er klar, skal du sætte dig ned og prissætte skoene. Sørg for, at de priser, du bestemmer, ikke er unormale, eller dine kunder forlader dit websted, selv uden at foretage et køb. Oprethold flere prisklasser for forskellige designs, så kunderne kan shoppe inden for deres budgetter.

Start hjemmesiden

Det er indlysende, at hvis din virksomhed er online, skal du starte dit eget websted. Sørg for, at du har nok budget til at ansætte webstedsdesignere, fordi du ikke vil være i stand til at oprette og designe webstedet på en attraktiv måde. Dit websted bør være interessant, da det er det første trin i at repræsentere, hvordan dine sko vil se ud. Når kunder besøger dit websted og finder det interessant, viser de automatisk interesse i at købe dine sko.

Start din virksomhed

Det er bedre at starte din virksomhed i de forskellige e -handelsbutikker, da de fleste af dine potentielle kunder besøger disse butikker regelmæssigt. Du kan også begynde at sælge dine produkter på Flipkart, Amazon, eBay og andre websteder til nedsatte priser. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at få kunder, men de vil også besøge dit websted for fremtidige køb.

Markedsprodukter

Det er ikke tilrådeligt at bruge traditionelle reklamemetoder lige når du har startet og lanceret din virksomhed, især hvis dit budget er stramt. Intet andet sted kan være bedre at annoncere for din virksomhed end sociale medier. Brug dine sociale mediekonti til at poste billeder af dine produkter, tilbyde rabatter og starte konkurrencer. Over tid vil du se antallet af kunder stige hurtigt.

Lever produkter sikkert

Du kan ikke også ignorere denne del af din virksomhed. Få kontakt med velrenommerede kurerer, og sørg for, at de leverer dine varer med omhu. Vær også opmærksom på, at leveringen ikke er for sent, eller dette kan have et dårligt indtryk på din virksomhed.

At starte en virksomhed kan være hektisk, men ved at overveje de rigtige trin kan du også komme igennem denne hektiske proces. Hvis du følger alle ovenstående trin flittigt, vil selv stærke konkurrenter på markedet ikke være i stand til at skræmme dig. Og med tiden vil du se din virksomhed nå højder af succes.

Der findes forskellige slags sko til forskellige lejligheder. Her er infografikken, der indeholder detaljer om, hvilke sko der er bedst til en bestemt lejlighed for mænd. Læs mere og anvend de samme tips.