Quicken vs Quickbooks

Quicken og QuickBooks tilbydes af Intuit, et børsnoteret selskab. De ejer også webstedet for økonomisk forvaltning www.mint.com og er skaberne af TurboTax. Selvom begge softwaremuligheder tilbydes af den samme leverandør, er der et andet sæt funktioner til at afgøre, hvilket der kan være det rigtige værktøj at bruge.

Quicken er designet til familier eller enkeltpersoner. Softwaren sporer dine kontosaldoer. Det vil også holde styr på dine investeringer, budget, lån eller andre transaktioner, du har til din personlige økonomi. En version giver endda mulighed for at spore lejeejendomsindkomst eller små virksomheders økonomi med din personlige økonomi.

QuickBooks er et økonomisk styringsværktøj designet til små og mellemstore virksomheder (SMV’er). Giver alt fra beholdning og regnskab til lønning og skatteopgørelse. Du kan spore bankkonti, foretage afstemninger og behandle dine betalinger fra dem. AR, AP og andre fakturerings- eller budgetbehov kan også gennemføres.

Hvilken mulighed er bedre for dig i Quicken vs QuickBooks -debatten? Vi får at se.

Hvad er fordelene ved Quicken?

Intuit bruger Quicken til at målrette individer, enkeltmandsvirksomheder, freelancere og iværksættere, der ikke har behov for at administrere en lønningsliste. Værktøjerne er ret enkle, men nyttige, når du ikke behøver at adskille personlig økonomi fra forretningsfinansiering.

 • Det er let at bruge, hvilket gør det let at lære.
 • Tilbyder et enkelt bogføringssystem. Tænk på det som en online checkkonto, som du kan spore i realtid for indkomst- eller udgiftsregistre.
 • Rapporteringsmuligheder er tilgængelige, selvom de er rettet mod personlig indkomst frem for forretningsindkomst, undtagen i den mest avancerede version af softwaren.
 • Du kan knytte forskellige indtægts- eller udgiftsposter til afdelinger, klasser eller aktiviteter.
 • En budgetteringsguide er inkluderet for at hjælpe dig med at finde udgifter, der kan påvirke dine resultater. Du kan også bruge guiden til at designe en besparelsesplan.
 • Du kan holde styr på investeringer, f.eks. Dine aktier eller din IRA.
 • Prisen er ganske overkommelig, med versioner på startniveau, der er velegnede til personlig økonomistyring, der kører på omkring $ 50. Selv high-end versionerne koster normalt mindre end $ 200.
 • Det giver dig mulighed for at analysere dine forbrugsvaner i bestemte tidsvinduer, fra 1 måned til flere år, og derefter sammenligne, hvordan dine vaner forbedres.
 • Forskellige visuelle repræsentationer, såsom cirkeldiagrammer, er tilgængelige for at hjælpe brugerne med at forstå deres økonomi.

Hvad er fordelene ved QuickBooks?

Intuit bruger QuickBooks til at målrette små og mellemstore virksomheder, der har brug for avanceret regnskabsstøtte. Lønning er en tilgængelig mulighed, men ikke påkrævet. Du har adgang til alt lige fra dine Schedule C -rapporter til skattefradragsværktøjer.

 • Det tilbyder funktioner, der er særligt nyttige for SMV’er og nogle freelancere / iværksættere, der har omfattende virksomhedsregistre, der skal vedligeholdes.
 • Det er et regnskabssystem med dobbelt postering, men tilbyder enkeltpostkonti.
 • De fleste standardregnskabsrapporter kan køres fra start-versioner af denne softwaremulighed. Du kan også eksportere disse rapporter til MS Excel -regneark eller oprette dine egne rapporter.
 • Brugere kan gå op til 5 niveauer dybt for køreklasser, omkostningscentre og profitcentre.
 • Der er et opgørelsessystem, selv om det er lidt begrænset for mange SMV’er. Det understøtter kun den gennemsnitlige omkostningsmetode, hvilket gør det til et godt system for detailvirksomheder.
 • Enkeltbruger- og flerbrugerindstillinger er tilgængelige. Du kan vælge antallet af brugere afhængigt af den version af softwaren, du køber til din økonomi.
 • Kundeerklæringer kan eksporteres med denne software.
 • Udviklere har softwareudviklingssæt til rådighed for tredjeparter til at oprette plug-ins. Cloudbaserede applikationer skaber marketingplatforme, der forbedrer denne udvikling.
 • Lønningssystemer er tilgængelige med denne software, selvom det kommer med et ekstra gebyr for desktop- og onlineversionerne.
 • Der er sikkerhedsfunktioner, der giver dig mulighed for at delegere visse regnskabsopgaver til andre mennesker uden at give vedkommende adgang til dit komplette økonomiske billede.

En ekstra bonus, der gælder for både Quicken og QuickBooks: begge softwareplatforme tilbyder mulighed for at downloade transaktioner. Du kan gøre dette fra din bankkonto, dine kreditkortopgørelser og dine investeringskonti. Din institution skal dog understøtte denne funktion, for at den fungerer korrekt, så du vil tjekke med hver enkelt leverandør, før du vælger, om Quicken eller QuickBooks er din bedste løsning.

Intuit tilbyder gratis prøveversioner af begge softwaremuligheder, så du kan afgøre, hvilken der har de rigtige værktøjer og rapporter til at opfylde dine behov.

Hvad er ulemperne ved Quicken?

Quicken er designet til at være det næste trin for folk, der i øjeblikket administrerer deres budgetterings- eller regnskabsbehov på papir eller på en mindre avanceret softwareplatform. Det vil tage din økonomistyring til det næste niveau, men det vil ikke være et altomfattende system. Hvis du driver en virksomhed, der er oprettet som alt andet end en enkeltmandsvirksomhed, så bliver du nødt til at kæmpe med nuværende begrænsninger.

 • Antallet af tilgængelige funktioner og muligheder er mindre i forhold til QuickBooks.
 • Der er ikke noget beholdningssystem tilgængeligt.
 • Lønningsmuligheder tilbydes ikke i nogen version af denne software. Du skal lave gammeldags lønningsliste eller bruge et separat program og derefter indtaste lønninger, skatter og enhver anden tilbageholdelse manuelt, hvis du bruger den til din virksomhed.
 • Der er ingen online version, der kan bruges på nuværende tidspunkt. Du skal downloade en desktopversion.
 • Kun enkeltbrugerversioner er tilgængelige for denne software.
 • Der er ingen programmeringsgrænseflade, der begrænser antallet af tredjeparts plugins og forbedringer, der er tilgængelige.

Hvad er ulemperne ved QuickBooks?

QuickBooks er et godt system til virksomhedsregnskab, men det kræver fortrolighed. Hvis du lige er startet din virksomhed eller går over til koncertøkonomien som freelancer, vil strukturerne og arbejdsgangen for denne softwareplatform sandsynligvis være problematisk i de tidlige dage. Når du ved det, er QuickBooks et kraftfuldt system.

 • Det giver en stejl indlæringskurve, især for dem, der ikke er bekendt med regnskabsprincipper.
 • Der er ingen investerings- eller aktiesporingsfunktioner tilgængelige med denne software.
 • LIFO- og FIFO -tilgange understøttes ikke, hvilket gør det til en vanskelig softwaremulighed at bruge for dem i produktion eller fremstilling.
 • Prisen på desktopversionen kan være op til $ 500. Entry-versionerne koster stadig $ 150 eller mere.
 • Intuit opdaterer de fleste lønsystemer hver 24. til 36 måneder, hvilket kræver, at desktopbrugere opdaterer deres software. Online -abonnenter modtager opdateringer automatisk, men betaler et månedligt gebyr for privilegiet.

En yderligere ulempe, der gælder for Quicken og QuickBooks: Selvom Windows- og Apple -versionerne er tilgængelige, er Apple -versionerne begrænsede i sammenligning. Software Development Kit er f.eks. Kun tilgængelig for Windows -versioner af QuickBooks. Der er ingen lignende mulighed, hvis du bruger en Mac, hvilket betyder, at du har et lille udvalg af produkter og tilføjelsesmuligheder.

Opdaterede versioner af Apple -produkter produceres sjældnere end til Windows -operativsystemer.

Nogle af de negative ting kan løses med en løsning, f.eks. En softwareemulator, men det kræver et ekstra trin fra brugerens side.

Selvom der ser ud til at være flere negative end positive sider med Apple -produkter, har Intuit designet Quicken til at interagere med andre applikationer, f.eks. AddressBook og iCal.

Quicken vs QuickBooks: Hvilken skal man vælge?

Hvis du vil være seriøs med din virksomheds økonomi, og du ikke er en enkeltmandsvirksomhed, er QuickBooks virkelig din eneste mulighed. Det er designet specielt til SMB’er og kan levere mange af de rapporter, som du ofte skal generere. Der er tilføjelser til rådighed, herunder lønningslister, der kan hjælpe nogle virksomheder med at stoppe med at outsource denne service og spare nogle penge.

For enkeltpersoner og dem, der ikke er forpligtet til at adskille virksomhedsindkomst fra personlig indkomst, kan Quicken være en bedre løsning. Hvis du har omfattende forretningsrekorder, kan QuickBooks stadig bedre opfylde dine behov. Da high-end versionen af ​​Quicken og entry-level versionen af ​​QuickBooks koster nogenlunde det samme, skal du se på de specifikke forretningsregnskabsfunktioner, der er tilgængelige for at afgøre, hvilken der passer bedst til dine behov.

Hvis du forsøger at organisere din familieøkonomi, er Quicken det logiske valg. Du vil stadig være i stand til at holde styr på de bedste indkomstkategorier og styre dine investeringer uden at betale for avancerede handelsværktøjer, der ikke rigtig gælder for din specifikke situation.

Intuit lancerede Quicken i 1983 og har siden da betjent enkeltpersoner og SMV’er effektivt. Det var først i 2002, at QuickBooks ville blive lanceret for at hjælpe med at bygge bro over kløften mellem enkeltpost og dobbeltpost. Blot 3 år efter lanceringen havde QuickBooks 74% af det amerikanske marked.

Nylige innovationer har medført forbedringer i rapportvisning, automatiseret rapportgenerering og smarte søgefunktioner, der er tilgængelige på begge platforme.

Hvis du har brug for hjælp til dit regnskab, er Intuit det helt rigtige firma til dine behov. Vælg Quicken eller QuickBooks, afhængigt af dine unikke omstændigheder, og du kan tage dig af din økonomi.