Quickbooks Online vs Desktop

Det er godt at have dine bøger online. Det er også mere sikkert at holde dine bøger offline. For mange er det grundlaget for QuickBooks Online vs Desk -debatten.

For en lille virksomhed med begrænsede ressourcer er det et stort plus at have en fuld version af QuickBooks, der kan tilgås fra næsten hvor som helst. Det gør det let at få adgang til oplysninger, og du får adgang til en række funktioner, der ikke er tilgængelige i desktopversionen.

På den anden side tilbyder QuickBooks Desktop virksomheder en nem måde at administrere en stor mængde beholdning og sporer omkostningerne ved arbejdet meget effektivt. Der er også visse dataindtastningsfunktioner, der kan findes med desktopversionen, som ikke kan findes med onlineversionen.

Tiderne ændrer sig imidlertid, og Intuit forsøger klart at styre brugerne væk fra skrivebordsproduktet til at bruge QuickBooks Online. De nye desktopversioner modtager ingen brancherelaterede funktioner, hvilket reducerer de separate identiteter, som mange virksomheder fandt fordelagtige tidligere. Mac -brugere bliver helt udeladt.

Intuit har endda lagt indhold ud på sit websted, hvor der står “Find ud af, hvorfor QuickBooks Online er bedre.”

Tid til at opgradere til QuickBooks Online? Er Desktop stadig den bedste version til dine forretningsbehov? Disse er de vigtigste punkter at tænke på.

Hvad er fordelene ved QuickBooks Online?

Den største fordel ved at bruge QuickBooks Online er, at det giver dig adgang til mobile enheder. Du kan vedhæfte mange typer dokumenter, billeder eller endda signaturer til en transaktion. Du kan også uploade dem fra din computer for at vedhæfte dem i QuickBooks.

Der er et revisionsspor, der kan bruges til at spore ændringer foretaget i QuickBooks over tid. Du kan også spore efter placering og andre placeringstagger i stedet for bare at spore efter klasse.

En anden stor fordel ved QuickBooks Online er, at den automatisk vil downloade dine ændringer i banktransaktioner natten over. Når overførslen er fuldført, har du muligheder for at matche, tilføje eller ekskludere linjeposter for at holde dine bøger nøjagtige.

Brugerdefinerede bankregler kan også implementeres med onlineversionen. Du kan dividere med dollars eller procenter med mulighed for at tildele placeringer eller klasser med reglerne. Journalposter har tilladelse til at have flere linjer for dine kreditorer eller tilgodehavender. Du kan endda oprette flere budgetter inden for samme regnskabsår.

Den eneste virkelige ulempe ved QuickBooks Online er, at den ikke har skrivebordets enorme kraft. Intuit har produceret QuickBooks Desktop i mere end to årtier. Det er designet til at gøre næsten alt, hvad SMB’er har brug for fra et regnskabssoftwareværktøj. Du kan udfylde nogle af hullerne mellem online- og desktopversionerne med tredjepartsapplikationer, men det betyder, at nogle af dine oplysninger udsættes for andre, som du ikke har brug for, når du bruger QuickBooks Desktop.

Hvad er fordelene ved QuickBooks Desktop?

En af de største fordele med QuickBooks Desktop er dens rapporteringskapacitet. Du har adgang til branchespecifikke rapporter. Du kan forudsige gennem forretningsplanlæggeren og opsummere din saldo efter klasse. Tilpasning er også tilføjet til at rapportere sidehoveder og sidefødder i forhold til, hvad Online tilbyder.

Beholdning er en anden styrke ved QuickBooks Desktop. Den anvender den gennemsnitlige værdiansættelsesmetode og giver virksomheder mulighed for at etablere deres egne lagerbestillingspunkter. Du kan modtage delvise indkøbsordrer og beholde nøjagtige tal. Der er også tilgængelighed at love på skrivebordet og funktioner til fremstilling.

De specifikke fordele ved desktop -regnskab er ret begrænsede. Du kan sikkerhedskopiere dine filer og gendanne dem, hvis der sker noget. Filer kan også kondenseres, og flere værktøjer til gennemgang af kundedata er tilgængelige til brug.

Den eneste virkelige ulempe ved QuickBooks Desktop er, at du ikke kan bogføre til yderligere leverandører eller tilgodehavender. Det fungerer kun med de konti, du har forbundet under den første installationsproces.

Er QuickBooks Online virkelig bedre?

Intuit lister 6 grunde til, hvorfor de tror, ​​at du vil tro, at QuickBooks Online er en bedre mulighed lige nu.

1. Du kan registrere kvitteringer på din telefon og derefter vedhæfte dem til enhver transaktion i QuickBooks -mobilappen.

2. Mindre dataindtastning er påkrævet, fordi onlineversionen kategoriserer banktransaktioner og kreditkorttransaktioner efter download.

3. Du kan arbejde hvor som helst, der er en data- eller internetforbindelse, da du kan få adgang til QuickBooks via din telefon.

4. Applikationen giver virksomhedsejere adgang til kundeoplysninger, fakturaoplysninger og andre kritiske datapunkter direkte fra en smartphone.

5. Onlineversionen giver dig mulighed for at forbinde dine data direkte til din måler, så oplysningerne kan diskuteres i realtid. Det er ikke nødvendigt for din revisor at besøge dit kontor, som QuickBooks Desktop ofte kræver.

6. Du kan få adgang til QuickBooks Online på en Mac eller PC.

For yderligere at lokke nye kunder til at bruge QuickBooks Online i stedet for QuickBooks Desktop, er der ekstra gebyrer til desktopversionen, der ikke betales af dem, der bruger onlineversionen. Nedenfor er en oversigt over de ekstra valgfri gebyrer, der følger med Desktop, men er inkluderet i Online.

  • Brugere af stationære computere skal betale $ 89 for at modtage 90 dages telefonsupport.
  • Automatiske sikkerhedskopier med datakryptering koster $ 9,99 pr. Måned med QuickBooks Desktop.
  • Kræver en årlig opdatering på $ 299 for de nyeste produkt- og funktionsopdateringer.
  • Cloudadgang og / eller hosting kan koste op til $ 200 pr. Måned pr. Bruger.
  • Automatisk download af banktransaktioner er muligt med Desktop, men er i gennemsnit omkring $ 15 pr. Måned i ekstra omkostninger.
  • QuickBooks Online giver adgang til op til 5 brugere automatisk, men Desktop kræver køb af 5 brugerlicenser for at modtage den samme adgang.

På trods af de store omkostningsforskelle er der to nøglepunkter, der skal understreges for QuickBooks Desktop.

1. Hvis du skal beregne og fakturere dine jobomkostninger igen, er det kun desktopversionen af ​​QuickBooks, der giver dig mulighed for at gøre det.

2. QuickBooks Desktop giver dig mulighed for at beregne rabatter pr. Kunde.

Der er også ekstra gebyrer, der følger med QuickBooks Online. Hvis du har brug for at spore beholdning eller forberede og udskrive 1099 formularer, skal du abonnere på det plus -niveau, der tilbydes. Grundprisen for Plus -planen er $ 50 pr. Måned, hvilket er $ 15 pr. Måned mere end Essentials -planen.

Det betyder, at en virksomhed vil betale op til $ 600 om året for at have et QuickBooks Online Plus -abonnement. På den anden side sælger QuickBooks Desktop Premier for $ 349,95.

Ved udgangen af ​​de 3 år ville de samlede omkostninger ved QuickBooks Online for 1 person være 1.800 dollar. Hvis der købes opdateringer hvert efterfølgende år til Desktop Premier, ville omkostningerne være mindre end $ 1.000.

Er prisstigningen en årsag til skubbet mod QuickBooks Online? Muligvis, men fordelene ved skrivebordet forsvinder, hvis en virksomhed skal give 5 personer adgang til platformen. Sammenlign disse nøglepunkter, og du finder ud af, hvilken mulighed der vil fungere bedst for dig i år.