OneDrive vs DropBox

Hvis du vil dele store filer med andre mennesker, er en vedhæftet fil ikke nok. Du vil gerne have en fildelingsplatform, der giver andre mulighed for at få adgang til og downloade den store fil. To populære muligheder i denne kategori er OneDrive og Dropbox.

I OneDrive vs Dropbox -debatten er det vigtigt at bemærke, at begge platforme tilbyder gratis muligheder for brugere. Begge platforme gør det let at gemme filer, herunder store videofiler, så de kan være tilgængelige, når det er nødvendigt. Filer kan tilgås fra stort set alle steder, så længe der er et brugbart internet- eller dataadgangspunkt.

Begge platforme tilbyder præmieplaner til brugere, der også har specifikke behov. Her er nogle af de vigtigste fordele og ulemper ved begge platforme at overveje.

Hvad er fordelene ved OneDrive?

OneDrive tilbyder tre premium personlige planer. Grundplanen, som kun tillader opbevaring, giver op til 50 GB plads til kun $ 1,99 pr. Måned. Brugere kan vælge Office 365 Personal med premium OneDrive -funktioner til $ 69,99 eller $ 99,99 om året og tilbyder 1 TB eller 5 TB plads i alt. Det laveste prisniveau tillader installation af 1 pc eller Mac, 1 tablet og 1 telefon. Det højeste prisniveau giver mulighed for 5 pc’er eller Mac’er, 5 tablets og 5 telefoner.

Begge præmieplaner er tilgængelige til en månedlig pris på henholdsvis $ 6,99 eller $ 9,99.

Forretningsplaner starter ved $ 60 pr. År kun til opbevaring, hvilket tillader 1 TB plads i alt. Der er en grænse på 15 GB for upload af filer på alle planer. Yderligere muligheder er tilgængelige for $ 120 eller $ 150 om året med avancerede sikkerhedsmuligheder og overholdelsesfunktioner. Det øverste forretningsniveau omfatter Office -applikationer til PC eller Mac.

Dette er de fordele, du skal overveje, når du ser på OneDrive.

 • OneDrive tilbyder brugerne op til 5 GB ledig lagerplads. Der er også muligheder for at tjene gratis lagerplads takket være henvisningsprogrammer, der tilbydes af Microsoft. Brugere, der linker OneDrive til deres mobile enheder for at sikkerhedskopiere data, kan også øge deres lagerplads.
 • Det er meget enkelt at organisere OneDrive. Du kan gemme enhver filtype på denne platform, herunder videoer og dokumenter, og de er organiseret efter filtype. Du kan derefter få adgang til den fra enhver Windows -pc, din foretrukne mobilenhed eller via en browser og din Microsoft -konto på andre enheder.
 • Det tilbyder en venlig integrationsoplevelse med Microsoft Office -produkter og applikationer. Du kan f.eks. Starte Microsoft Word og derefter åbne et dokument, der er gemt på OneDrive. Derefter arbejder du på filen lokalt og gemmer den tilbage til OneDrive til opbevaring. Med et MS365 -abonnement kan du endda samarbejde om filer i realtid.
 • Sociale netværk kan linkes til OneDrive, så du kan dele filer med andre med ét klik. Brugere kan også angive specifikke tilladelser for hver bruger, fra fuld adgang til skrivebeskyttet adgang for personlig sikkerhed.

Hvad er fordelene ved Dropbox?

Dropbox tilbyder tre præmieplaner til brugere, der har brug for tjenester, der går ud over grundlæggende lagringsmuligheder. De faktiske omkostninger ved disse præmieplaner afhænger af det land, hvor brugeren er bosat. I USA koster Dropbox Plus $ 9,99 om måneden eller $ 8,25 om måneden, hvis den betales årligt. Dette giver brugerne 1 TB plads, offline mapper, der er tilgængelige fra mobile enheder, og fjerner enhedsslibning.

Dropbox Professional -abonnementet koster $ 19,99 om måneden eller $ 16,58 om måneden, hvis det betales årligt. Denne plan indeholder avancerede kontroller til deling, fuldtekstsøgning, søgning efter dokumentbilleder og smart synkronisering. Det frigør meget plads på en harddisk uden at gå på kompromis med adgangen.

Dropbox Professional er også en mulighed, der giver 3 brugerlicenser og 2 TB plads fra $ 12,50 pr. Måned. Tilpasningsdygtige løsninger til virksomhedsmobilitetsstyring er også tilgængelige.

 • Dropbox giver brugerne op til 2 GB gratis lagerplads. Brugere har også mulighed for at tjene ekstra lagerplads gennem visse henvisningsaktiviteter eller ved at opgradere til en af ​​præmieplanerne.
 • Synkronisering sker automatisk på alle enheder, når en fil gemmes i Dropbox. Så længe du er logget ind på Dropbox fra din enhed, har du adgang til filen. Det betyder, at dit arbejde altid er tilgængeligt for dig, uanset hvor du er, eller hvilken enhed du bruger. Det inkluderer mobilenheder takket være den tilgængelige Dropbox -app.
 • Mapper i Dropbox kan gendannes. Mapper gemmes i 30 dage, før de slettes fuldstændigt. Det gør det meget lettere at gemme oplysninger, der utilsigtet kan ændres eller fjernes fra mappen. Brugere, der abonnerer på Dropbox Professional, har adgang til en 120-dages versionshistorik af deres filer.
 • Det er meget let at dele filer med Dropbox. Når brugerne har uploadet filen, kan de sende et specifikt link til andre, så filen kan downloades. Med linket kan filen downloades uden en Dropbox -konto. For dem, der har en Dropbox -konto, kan filer deles på en profil og derefter gemmes i realtid, så den opdaterede fil altid er tilgængelig.

Hvad er ulemperne ved OneDrive?

 • Dokumentstyring afhænger af indstillede brugerrettigheder. Deling af filer med forkerte tilladelser kan give andre mulighed for at foretage uønskede ændringer af en fil. Samarbejde er muligt, men OneDrive er ikke designet til at være et projektstyringsværktøj. Det er designet mere til udveksling af information og viden sammen med fillagring.
 • Der er problemer med privatlivets fred med OneDrive, der også skal behandles. Microsoft kræver, at brugerne accepterer, at de vil scanne filer, der er gemt på denne platform. Brugere kan ikke uploade “stødende indhold”. Det inkluderer ophavsretligt beskyttet materiale. Hvis Microsoft finder ud af, at indholdet overtræder dets servicevilkår, kan du når som helst slette filen eller din adgang til OneDrive.
 • OneDrive krypterer data, der er i transit, men krypterer ikke data, der ikke er i bevægelse. En virksomhedskonto er påkrævet for kryptering pr. Fil ved hjælp af en unik nøgle, hvilket betyder ekstra omkostninger for dem, der ønsker at bruge denne service.
 • Fordi andre kan få adgang til samarbejdsformål, og Microsoft kan scanne bestemte filer, har brugerne klaget over, at nogle filer ændres i dem, når de uploades eller synkroniseres med andre enheder.

Hvad er ulemperne ved Dropbox?

 • Dropbox kræver, at konti er aktive, for at filer gemmes. Som en del af servicevilkårene kan Dropbox -administratorer slette uberørte filer på en konto, der ikke har været tilgængelig i flere måneder.
 • Dropbox -servere er lejlighedsvis blevet hacket fra tid til anden, hvilket resulterede i, at nogle brugere fik stjålet deres data. Den kryptering, der bruges til Dropbox -filbevægelse, er aldrig blevet frigivet, og brugerne kan ikke kryptere deres data, før de uploades til Dropbox, hvilket kan gøre det svært at reducere risikoen for informationstyveri på Dropbox.
 • Filer kan være vanskelige at få adgang til via Dropbox, især når du bruger mobilappen til det. Navigationen er beregnet til at ligne de fil- og mappetræer, der bruges af de fleste operativsystemer, men på mobile enheder kan der være meget tomt rum, der skal håndteres, før man finder den korrekte fil. Afhængigt af brugerens organisation kan det være svært at finde et specifikt stykke information, der er nødvendig.
 • Tredjeparter er meget involveret i Dropbox -processen. Det omfatter sikkerhedsoplysninger og rapportering af overtrædelser samt forebyggelse af datatab. Disse tredjeparter kan få adgang til alle oplysninger, der deles med Dropbox til senere synkronisering og hentning, hvilket kan øge risikoen for datatab under visse omstændigheder. Denne risiko kan være for høj for nogle mennesker eller virksomheder, der beskæftiger sig med meget følsomme oplysninger.

Hvad er bedre: OneDrive vs Dropbox?

I OneDrive vs Dropbox -sammenligningen er der gode gratis muligheder, der gør det let at dele og gemme data. Samarbejde bliver lettere, enten i realtid eller gennem filsynkronisering, hvilket gør produktet meget let at bruge. OneDrive og Dropbox har fremragende kundeservice og enhedsunderstøttelsesmuligheder for dem, der muligvis har brug for hjælp til fejlfinding.

Der er også nogle ulemper at overveje. OneDrive giver ikke kryptering for filer, der er i ro. Uploads kan nogle gange stoppe, og OneDrive understøtter kun NTFS. Der er også begrænsninger for filnavne.

Dropbox har sikkerheds- og privatlivsproblemer, der også skal evalueres individuelt. Filer kan deles via ikke-medlemslinks på Dropbox, men fuld adgang afhænger af medlemskab.

OneDrive og Dropbox er levedygtige muligheder for at øge produktiviteten. Sammenlign disse nøglepunkter med dine specifikke behov for at afgøre, hvilken platform der kan levere den bedst mulige løsning i dag.