Netsuite vs Quickbooks

ERP -platforme (enterprise resource planning) gør det lettere at drive virksomhed. Moderne ERP kan automatisere mange af de forretningsfunktioner, der er nødvendige for, at organisationer af enhver størrelse kan fokusere på det, de gør bedst. To af de førende ERP’er på markedet i dag er NetSuite og QuickBooks.

Når man sammenligner NetSuite vs QuickBooks, er det vigtigt at bemærke, at hver ERP markedsfører til en anden demografisk. NetSuite er en komplet softwareplatform til forretningsstyring. QuickBooks er designet mere til at hjælpe en lille virksomhed eller uafhængig entreprenør med at håndtere deres regnskabsmæssige behov og drage fordel af datadrift og sporing.

Det betyder, at NetSuite tilbyder front-office administration, økonomi og regnskabsmæssige fordele. Det kan hjælpe med at administrere B2B -relationer, koordinere data mellem afdelinger, og det vil udvide sig, efterhånden som din organisation vokser. QuickBooks tilbyder en billig løsning, der hjælper dig med at administrere leverandørgæld, debitorer og andre regnskabsmæssige og økonomiske behov. Det giver ikke de samme ledelsesmæssige fordele som hovedkontoret.

Her er nogle af de vigtigste platformssammenligninger at overveje.

1. Lagerstyring

NetSuite tilbyder lagerstyring og lagerstyring ved at levere omkostningsstyring og synlige fordele. Opret en integreret procesarbejdsgang og opret et centraliseret leverandørstyringssystem for at gøre routing og godkendelse hurtig og let. Dette giver dig mulighed for at styre alt fra dit produktionsgulv til produktomkostninger og produktionsrutiner, alt fra den samme ERP.

QuickBooks tilbyder også nogle lagerstyringsfunktioner. Du kan administrere FIFO -lageromkostninger, spore produkter via serienumre eller batchnumre og administrere flere lagerlokationer. Dette gøres ved at spore beholderens placering og scanne stregkoder. Du kan også koordinere beholdningen med dine felttjenesteadministrationsbehov, matchende mobilfakturering og betalinger med arbejdsordrer, planlægning og opfyldelse.

2. Regnskabsfunktioner

Både NetSuite og QuickBooks tilbyder en omfattende regnskabsløsning til organisationer, der leder efter ERP. Lønning, skatteforvaltning, AR / AP og revisionssynlighed er funktioner, der tilbydes af begge platforme. Du kan derefter generere de nødvendige rapporter til at præsentere lovgivningsmæssige rapporter, kommunikere økonomisk sundhed eller udtrække data for bedre opsøgende og kundetilfredshed.

NetSuit tilbyder et fakturerings- og faktureringsstyringssystem, der har mere specifikke funktioner, som en større virksomhed kan kræve. Dette omfatter forvaltning af menneskelig kapital, incitamentsaflønningshåndtering og tilbagevendende indkomststyring. QuickBooks kan gøre det samme, men ikke så intuitivt i stor skala sammenlignet med NetSuite.

3. Omkostninger

NetSuite er kun tilgængelig efter tilbud. Prisen på denne ERP er baseret på antallet af nødvendige brugerlicenser, modulerne og de tilføjelser, der skal bruges.

QuickBooks starter ved $ 119,60 pr. Måned for Silver Desktop Enterprise -pakken med hosting. Dette inkluderer online backup -datalagring, avancerede rapporteringsfunktioner og automatiserede produktopdateringer. Skat og medarbejderbetalinger er på Gold -planen, der starter ved $ 142,10 om måneden.

Hvis du har brug for avanceret lager- og prisstøtte, har du brug for QuickBooks Platinum -planen. Denne plan starter ved $ 164,60 pr. Måned.

4. Tilgængelige integrationer

NetSuite har mulighed for at integrere med forskellige CRM- og webinvesteringssystemer. Dette inkluderer tredjepartsløsninger, f.eks. Birst, Epay og Bronto, ud over de NetSuite e-handels- og CRM-systemer, der er tilgængelige.

QuickBooks integreres med eksisterende filer, der muligvis er oprettet fra ikke-forretningsabonnementer, der tidligere blev administreret. Du kan også dumpe de oplysninger, der genereres i dit system, i et Excel -regneark.

5. Kompatible enheder

NetSuite fungerer på Windows-, Android- og Apple iOS -systemer.

QuickBooks tilbyder en webbaseret løsning, der kan tilgås fra stort set enhver pc, bærbar eller mobil enhed med en internetforbindelse. Det er også kompatibelt med Linux.

6. Kendskab

NetSuite har en specifik indlæringskurve, der skal følges. Selv brugere, der kender ERP, skal tilpasse sig nye arbejdsgange.

De fleste af dem, der vælger QuickBooks Enterprise, opgraderer fra den grundlæggende regnskabsplatform, de brugte til deres personlige økonomi, hobbyvirksomhed eller freelance -arbejde. Arbejdsgange er ens på forretningsniveau og effektiviserer styring af forretningsdata.

Størrelse er vigtig i sammenligningen mellem NetSuite og QuickBooks. Freelancere, uafhængige entreprenører, enkeltmandsvirksomheder og små startups kan alle drage fordel af at bruge QuickBooks til at gøre pengestyring lettere. Det omfattende sæt regnskabsværktøjer gør det meget lettere for 1 eller 2 personer at styre de små virksomheders økonomiske anliggender.

Men for større virksomheder er NetSuite sandsynligvis den bedste løsning. Det er en komplet ERP, der giver synlighed i realtid på forsiden af ​​kontoret, udover økonomiske spørgsmål, så der kan træffes bedre forretningsbeslutninger.