ModX vs WordPress

Hvis du leder efter et effektivt CMS, er to effektive løsninger, der almindeligvis overvejes, MODX og WordPress. I MODX vs WordPress -debatten vil den gennemsnitlige person generelt vælge sidstnævnte, fordi det er det, de har hørt alle bruge. WordPress er overalt. Omkring 1 ud af 8 websteder, der lanceres i dag, bruger WordPress som deres indholdshåndteringssystem.

WordPress kan være populært, men det er muligvis ikke det bedste CMS for dig. Her er en sammenligning af MODX og WordPress at overveje.

Brugervenlighed: MODX vs WordPress

MODX er en fantastisk løsning for dem, der ønsker helt tilpassede funktioner. Det er også den bedste løsning for dem, der har brug for at få mere end bare noget standard fra deres websted. Du kan konfigurere brugerdefinerede arbejdsgange, bruge et forenklet menutræ i pc-stil og drage fordel af det komplette skabelonsystem, der leveres af en komplementær arkitektur.

WordPress er en glimrende løsning for dem, der ikke kender kodning eller webdesign. Det er en simpel løsning, der giver dig mulighed for at vælge et tema, installere det og derefter tilpasse det gennem mindre ændringer. Du kan nemt installere tilføjelser, der forlænger den tilgængelige tilpasning. Selv med lidt erfaring er det muligt at have et websted i gang på få minutter på denne platform, selvom PHP -rammerne er følsomme og komplekse.

Tilpasning: MODX vs WordPress

MODX er afhængig af plugins og plugins fra fællesskabet for at skabe en personlig brugeroplevelse. Programmerere, der er fortrolige med CMS, kan nemt tilføje nye personligt udviklede plugins til deres bibliotek for et ekstra niveau af tilpasning. Der er kun en håndfuld muligheder at vælge imellem, men fællesskabet tester ofte hver enkelt og er fast besluttet på at være egnet til de behov, den siger, den kan opfylde.

WordPress er også afhængig af et fællesskab af udviklere til sine plugins og plugins. Faktisk er fællesskabet så stort, at der normalt er flere plugins til rådighed for at imødekomme næsten ethvert behov. Det er op til den enkelte at teste levedygtigheden af ​​plug-in eller plug-in for at sikre, at det fungerer med deres installation.

Support: MODX vs WordPress

MODX har omfattende materialer, der kan gennemgås for at lære CMS -platformen. Det er næsten som at tage en klasse på grund af mængden af ​​tilgængelige materialer. Af denne grund har det en tendens til at appellere til dem, der er mere fortrolige med websteds programmering og design, så der er meget få tredjepartsblogs, medier eller indlæg, der kan hjælpe den gennemsnitlige bruger, hvis de sidder fast.

WordPress er designet mere til at henvende sig til den afslappede webstedsdesigner, freelancer eller startende SMB. Der er flere onlinefællesskaber, der er tilgængelige for at besvare spørgsmål, sammen med en stor database med blogs, fora og andet indhold fra tredjepart at henvise til.

I begge tilfælde er du dog alene om at opdage din løsning. Ingen formel kundeserviceproces bør følges.

Sikkerhed: MODX vs WordPress

Begge CMS -platforme er lige sikre i deres base. Selvom MODX -websteder ikke udnyttes så ofte som WordPress -websteder, skyldes det sandsynligvis WordPress’s overvældende popularitet i forhold til MODX.

Den eneste forskel i dette sammenligningsområde er, at WordPress -plugins og plugins udsætter websteder for flere sikkerhedsrisici. MODX bruger velafprøvede applikationer, der begrænser omfanget af denne ekstra eksponeringsrisiko for stedets sikkerhed.

Omkostningssammenligning: MODX vs WordPress

Begge platforme er open source CMS -løsninger. Det betyder, at hver enkelt er tilgængelig for forbrugerne gratis takket være den generelle offentlige licens, der tilbydes. Nogle udviklere opkræver muligvis et gebyr for at vedligeholde CMS -installationen på deres vegne.

For dem, der kontrakterer for deres webstedsdesign, har MODX en tendens til at koste lidt mere på grund af yderligere tidlig tilpasning. WordPress kan håndteres individuelt, men kræver en ekstra tidsinvestering til design og test for at sikre, at webstedet reagerer som forventet. I det lange løb, ved at overveje alle vedligeholdelses- og opgraderingsbehov, har MODX en tendens til at spare tid og penge i forhold til WordPress.

Hvilken CMS -platform er den rigtige for dig?

MODX er en glimrende løsning for dem, der er fortrolige med kodning og design af websteder, og der er behov for en storstilet og meget tilpasset stedløsning.

WordPress er en glimrende løsning for dem, der hurtigt vil designe et websted og vil fokusere mere på dets indhold end på det faktiske design af webstedet.

Hver har særlige styrker, der gør det værd at overveje. Hvilken side er du på i MODX vs WordPress -debatten?