Miraculous Mornings Hurtig oversigt (3 minutter) + PDF

Miracle Morning er en bog fra 2012 af Hal Elrod. Det er en selvhjælpsbog, der udelukkende fokuserer på morgenvaner og rutiner som værktøjer, som du kan forbedre dit liv med.

En 3-minutters oversigt over de 15 hovedlektioner

# 1 Vågn op tidligt

Mere end noget andet skal de, der ønsker at drage fordel af deres morgentid og virkelig skaber en mirakuløs morgenrutine, stå op tidligt. Morgentimerne er dyrebare, og at bruge for meget tid i sengen vil afkorte den virkelige produktivitet, du kan nyde, og forhindre dig i at komme igennem de andre trin i din mirakel morgenrutine.

# 2 Form en rutine på forhånd

Elrod foreslår, at det er smart at danne en mirakel morgenrutine, før han prøver at implementere det. Dette vedrører vores evne til at få succesrige vaner til at holde fast. Det er meget vanskeligere at vedtage en morgenrutine, hvis vi ikke er sikre på, hvordan formiddagen præcist vil være, og hvad vores mål er. Planlæg din rutine på forhånd, og det bliver lettere at forpligte sig til det.

# 3 Få en god nats søvn

Elrod understreger vigtigheden af ​​at sove hver nat, selvom han kun kan stjæle et par timer, før han skal op igen. Kvaliteten af ​​din søvn er lige så vigtig som mængden, og det tyder på, at fire timers søvn af høj kvalitet er bedre end at forsøge at holde op hele natten og fortsætte til morgen.

# 4 Seks-trins metoden

Elrod har en seks-trins metode til alle morgenrutiner, der kombinerer udviklingspraksis fra hans personlige erfaring og hans undersøgelse af andre succesrige iværksættere. Det følger akronymet “SAVERS”, og hvert bogstav repræsenterer et andet trin i hele metoden.

# 5 Stilhed

Det første trin tyder på, at du skal bruge de første par minutter af din morgen med en periode med stilhed. I stedet for at stole på et vækkeur, der brager, mens du tænder for fjernsynet med det samme, bør du nyde en vidunderlig stilhed, der giver dig mulighed for at fokusere på, hvad du har brug for for at møde dagen frem og nå alle dine mål.. Hvis du beder, kan du bruge denne tid til at gøre det. Alternativt kan du meditere, hvis det virker bedst for din spiritualitet.

# 6 Bekræftelser

Dette er det næste trin i metoden, og det kræver, at du verbalt identificerer dine vigtige mål og reciterer bekræftelser om, hvordan og hvorfor du vil nå dem. Som med selve rutinen er det vigtigt at identificere disse udsagn før sengetid. Sig dem hver morgen på en organiseret måde, og du vil begynde at tro på dem.

# 7 Visualisering

Det tredje trin i rutinen er at visualisere gennemførelsen af ​​hver opgave eller mål, og især med visualisering af afslutningen på en produktiv og stressfri dag. På denne måde vil du forestille dig selve processen med at nå dine mål og den givende målgang, der kan motivere dig til at fortsætte, selv når det bliver hårdt.

# 8 Motion

Det fjerde trin i rutinen understreger vigtigheden af ​​motion. Det er velkendt af medicinsk personale og utallige bøger, at regelmæssig motion er en kritisk del af personlig sundhed og lykke. Men selvom du ikke har tid til at træne i gymnastiksalen, kan du stadig lave en simpel træningsrutine, f.eks. Armbøjninger eller spring, der får dit blod til at flyde.

# 9 Læsning

Dette er den femte fase af rutinen. Elrod foreslår, at du bruger lidt tid på at læse om morgenen efter at have lavet din morgen kop kaffe eller morgenmad. Læsning engagerer hjernen meget bedre end nogen anden form for fritidsaktivitet. Du kan bruge denne tid til at forbedre eller læse for fornøjelsens skyld; Det er ligegyldigt, hvad du læser, kun hvad du læser.

# 10 Skriv

Det sidste trin i rutinen handler om at skrive. Elrod hævder, at skrivning giver fremragende fordele i alle aspekter af hans mentale helbred og hans liv. Det forbedrer ikke kun denne færdighed, som du vil bruge dagligt, men det hjælper dig også med at udtrykke dig mere veltalende og modent. En journal er en fantastisk måde at holde fast i denne del af morgenrutinen.

# 11 Nyd det liv, du har i øjeblikket

Elrod siger, at mange af os vågner misundelige på andres liv eller vores liv i fremtiden. Det er vigtigt, at vi nyder det liv, vi har i øjeblikket, selvom vi forfølger vores drømme og forfølger mål, der kan føre til forbedringer. At nyde det liv, du har, er en god måde at vågne op hver morgen og undgå at stå på den forkerte fod.

# 12 Isolér ikke hændelser

Elrod understreger vigtigheden af ​​at betragte alle begivenhederne i dit liv som en del af det store billede. Dette forhindrer dig i at stoppe med at træne i en dag eller gøre noget dårligt for dit helbred en gang om ugen. Se ikke på tingene som isolerede hændelser, og betragt i stedet hver handling, du foretager, som en del af den større historie om dit liv og dine unikke mål. At tænke på hver handling isoleret set er en hurtig måde at ved et uheld blive doven.

# 13 Fortæl dig selv, at du får nok søvn

Selvom det er rigtigt, at de fleste mennesker har brug for 7-8 timers hvile hver nat, bør du gå i seng med en god holdning til kvaliteten af ​​din søvn. At fortælle dig selv, at du vil vågne i godt humør, og at din søvn vil være afslappende, er en god måde at forbedre kvaliteten af ​​din søvn uanset mængden.

# 14 Tag alarmen af ​​din seng

Dette enkle trick hjælper dig med at komme ud af sengen. Placering af alarmen langt fra, hvor du let kan nå den, vil kræve, at du rejser dig og bevæger dig for at stoppe den uophørlige biplyd.

# 15 Drik vand først

Endelig skal du drikke et glas vand, så snart du vågner. Mange af os bliver dehydreret med det samme, når vi vågner, så det er en god idé at rette det hurtigst muligt og give kroppen det brændstof, det har brug for, for at begynde at tænke og bevæge sig til sit fulde potentiale.

Top 10 Miracle Morning Quotes

  1. “Husk, i det øjeblik du påtager dig det fulde ansvar for alt i dit liv, er det øjeblik du gør krav på magt til at ændre noget i dit liv.”
  2. “Disciplin skaber en livsstil.”
  3. “Der er ikke noget at frygte, for du kan ikke fejle, bare lære, vokse og blive bedre end nogensinde.”
  4. “Vi må acceptere det faktum, at hvis vi ikke forpligter os til at tænke og leve anderledes end de fleste mennesker nu, vil vi forberede os på at udholde et liv med middelmådighed, kamp, ​​fiasko og beklagelse, som de fleste mennesker.”
  5. “Dit succesniveau vil sjældent overstige dit niveau for personlig udvikling, fordi succes er noget, der tiltrækker den person, du bliver.”
  6. ”Middelmådighed har intet at gøre med, hvordan du sammenligner dig selv med andre mennesker; det er simpelthen resultatet af ikke at forpligte sig til løbende at lære, vokse og forbedre sig ”.
  7. “En af de sørgeligste ting i livet er at nå enden og se tilbage med beklagelse, vel vidende at du kunne have gjort, gjort og haft så meget mere.”
  8. “Husk altid, at hvor du er, er resultatet af, hvem du var, men hvor du går hen afhænger helt af, hvem du vælger at være, fra dette øjeblik og frem.”
  9. “Du er lige så værdig, fortjent og i stand til at skabe og opretholde ekstraordinær sundhed, rigdom, lykke, kærlighed og succes i dit liv som alle andre på jorden.”
  10. ”Læsning er for sindet, hvad motion er for kroppen og bøn er for sjælen. Vi bliver de bøger, vi læser.

Gratis download i PDF af resuméet for at gemme eller udskrive

Gå her for at downloade PDF -oversigten over The Miracle Morning .