Millionæren ved siden af ​​Hurtig oversigt (3 minutter)

The Millionaire Next Door: The Surprising Secrets of America’s Wealthy er en berømt bog af Thomas Stanley og William Danko. I den interviewer de mange af Amerikas millionærer for at afgøre, hvad evt. Aspekter af deres beslutningstagning eller personlighed påvirkede deres succes. De bringer deres fund til læseren, så også du kan tage deres positive vaner til sig.

En 3-minutters oversigt over de 15 hovedlektioner

# 1 Økonomisk uafhængighed er nøglen

Først og fremmest er det vigtigere at bevare din økonomiske uafhængighed end at vise din rigdom. Stanley og Danko siger, at millionærer ofte minder sig selv om, at dem, der bruger alle deres penge på dyre luksusartikler, ofte ikke har meget rigdom til deres navn.

# 2 De lever under deres midler In

I forbindelse med den sidste konklusion fandt forfatterne, at langt de fleste millionærer ikke brugte mange penge. Faktisk brugte de langt under deres midler i betragtning af deres formuer. Derudover rapporterede de fleste af de interviewede millionærer, at de fulgte et familiebudget. Med andre ord respekterede de hans rigdom og holdt hans udgifter under kontrol.

# 3 De bruger deres tid klogt

Stanley og Dank fandt ud af, at de fleste millionærer brugte deres tid klogt på at tjene og spare penge effektivt. For eksempel brugte de fleste millionærer tid på at planlægge deres økonomi frem for at købe luksusartikler eller bruge den rigdom, de havde akkumuleret.

# 4 Millionærer tjener de rige

Det ser ud til, at velhavende mennesker ofte tjener meget af deres penge ved at levere tjenester eller produkter til dem, der har penge at bruge. Med andre ord er millionærer mere tilbøjelige til at tjene andre millionærer end almindelige mennesker.

# 5 Stol ikke på forældrehjælp

Stanley og Danko fandt ud af, at de fleste millionærer ikke havde meget tilsyn fra deres forældre. De tog ansvaret for deres egen økonomi og skabte deres egen økonomiske sikkerhed uden at stole på formue eller økonomisk rådgivning fra deres forældre.

# 6 Selvforsynende børn er en fordel

Det er ingen hemmelighed, at børn er et af de største personlige formuetab, du kan have. Men at lære dine børn at være økonomisk selvforsynende giver dig mulighed for at akkumulere rigdom senere i livet, uden at den rigdom drænes fra dit afkoms utilfredsstillende økonomiske aktivitet.

# 7 Millionærer vælger smarte erhverv

De fleste millionærer følger ikke nødvendigvis, hvad deres hjerte begærer; i stedet vælger de virksomheder (der ofte stifter deres egne), der har en god chance for at betale deres investeringer tilbage. Alternativt udøver de erhverv eller karriere, der garanteret vil give en god løn, udover at skubbe deres børn til at forfølge en lignende karriere; jura og medicinsk skole var to fælles tendenser blandt de mest succesrige millionærer.

# 8 Luksusartikler er ikke nødvendigvis gode investeringer

Flere af de millionærer, Stanley og Danko, der blev interviewet med, opdagede gennem deres livserfaringer, at luksusartikler, der tvinger en person til at bære meget gæld, ofte ikke er omkostningen eller besværet værd. Mental sundhed forværres normalt, når du tvinges til dyb gæld, og luksusartikler, du ikke ejer, er ofte ubrugelige i en nødsituation. Også ikke at have reel rigdom i tilfælde af en nødsituation eller medicinsk situation vil ofte resultere i dårligere helbred og en lavere livskvalitet.

# 9 Maksimer opsparing til pension

Mange smarte og succesrige millionærer kæmper for at spare til pension, og forsøger ofte at spare 20% af deres samlede indtjening om året. Selvom besparelsen, som millionæren beholdt, varierede fra person til person, var den generelle tendens klar; Smart økonomisk investering betyder at planlægge for fremtiden.

# 10 Undgå at betale for meget skat

Forfatterne beskrev mange velstandsskabende strategier for succesrige millionærer. Mange af strategierne involverede opmærksomhed i skattesæsonen og sørgede for, at regeringen ikke blev betalt for meget i løbet af deres arbejdstid. For eksempel, selvom du skal betale et bestemt beløb i skat, tillader nogle skattelove dig at bruge de beskattede penge i en 401k, hvilket er penge, der fungerer for dig, selvom du ikke kan bruge dem med det samme.

# 11 Betal lån hurtigt ud

Mange af de mest succesrige millionærer og velstandsbyggere afbetalte deres lån, hvad enten det var til boliger eller biler, så hurtigt som muligt. I første omgang kan de højere månedlige betalinger virke risikable eller skræmmende, men på sigt, i det lange løb, er det mere rentabelt og økonomisk at afdrage gæld så hurtigt som muligt frem for at sparke dåsen i fremtiden.

# 12 Køb et rimeligt hus

Stanley og Danko fandt ud af, at de fleste millionærer var vidende om at købe et hjem. Den centrale konklusion var, at mange mennesker køber “for meget hus” eller får realkreditlån, som de ikke skal betale. Undgå fristelsen til at bruge for meget og købe et hus, som du har råd til og betale ned i rimelig tid, vil resultere i større økonomisk sikkerhed.

# 13 Brug kreditkort klogt

Selvom det er vigtigt at undgå overdreven gæld, skal du bruge kreditkort til mindre køb og derefter straks betale kredit på kortet, men det er en smart måde at opbygge din kredit score på og åbne op for større lånemuligheder for større køb. ting som et hus eller en bil. Denne brug af kreditkort er en anden måde at træne din hjerne i at undgå at udskyde din gæld.

# 14 Investering er nødvendig

For virkelig at bygge rigdom ender de fleste millionærer med at investere i værdifulde årsager eller virksomheder. Dette giver ikke kun afkast af investeringer, hvis du lærer at investere ordentligt, men det giver også tilbage til samfundet og forbedrer livskvaliteten, som ikke kun opnås med monetær værdi. Mange glade millionærer var primært tilfredse på grund af den efterfølgende økonomiske sikkerhed og resultaterne af deres seneste investeringer.

# 15 Det handler ikke kun om aktiemarkedet

Måske overraskende interviewede Stanley og Danko flere millionærer, der påpegede, at investering på aktiemarkedet ikke er den eneste måde at bygge rigdom på ved at investere. Faktisk er investering på aktiemarkedet mere ustadigt og risikabelt, end mange vil indrømme, og investering i rigtige virksomheder eller virksomheder uden at fokusere på aktier er et levedygtigt alternativ til at opbygge rigdom.

Top 10 citater fra millionæren ved siden af

  1. “Uanset din indkomst skal du altid leve under dine midler.”
  2. “Godt helbred, lang levetid, lykke, en kærlig familie, selvhjulpenhed, gode venner … hvis du har fem, er du en rig mand …”
  3. “Rigdom er oftest resultatet af en livsstil med hårdt arbejde, vedholdenhed, planlægning og mest af alt selvdisciplin.”
  4. ”Mange mennesker, der bor i dyre huse og kører luksusbiler, har ikke rigtig meget rigdom. Så opdagede vi noget endnu fremmed: mange mennesker, der har stor rigdom, bor ikke engang i eksklusive kvarterer. “
  5. “En af grundene til, at millionærer har økonomisk succes, er, at de tænker anderledes.”
  6. “Hvis du ikke er rig endnu, men gerne vil være en dag, må du aldrig købe et hjem, der kræver et realkreditlån, der er mere end det dobbelte af din husstands samlede årlige realiserede indkomst.”
  7. “Hvis dit mål er at have økonomisk sikkerhed, vil du sandsynligvis nå det…. Men hvis dit motiv er at tjene penge for at bruge penge på det gode liv … vil du aldrig klare det. “
  8. “Hjørnesten i formueakkumulering er forsvar, og dette forsvar skal være baseret på budget og planlægning.”
  9. “Penge bør aldrig ændre ens værdier…. At tjene penge er bare et rapportkort. Det er en måde at vide, hvordan du har det. “
  10. “En stor offensiv og et dårligt forsvar udmønter sig i en ophobning af rigdom.”

Gratis download i PDF af resuméet for at gemme eller udskrive

Gå her for at downloade PDF -oversigten over The Millionaire Next Door .