Mest populære skrifttyper brugt i logoer af hovedmærkerne

Undersøgelse af skrifttyper og farver fra de bedste mærker

Hvad er det egentlig, der gør verdens største navne inden for forbrugsvarer så utroligt vellykkede? Når du studerer skrifttyper og farver fra de bedste mærker, er der mange punkter at overveje. Fra logo -design til skrifttypestil og kombinationen af ​​begge dele vil alt blive diskuteret detaljeret her.

Farveelementer

Det er interessant at bemærke de farveelementer, der udgør delene af internationalt anerkendte mærkeslogodesign. På førstepladsen med 37 procent i farveløbet er dybblå med en ganske lille margin. Meget lukrative mærker som Facebook, Dell, Lowe’s Home Improvement Store, Intel, Hyundai og Boeing påberåber alle farven blå i deres berømte designs.

Andenpladsen er faktisk uafgjort, men først ser vi det blændende røde. Med 27 procent er den valgte farve for mærker som Target og sportskanalen ESPN uden tvivl et loft. Den måske mest berømte brug af denne brændende skygge er med Coca-Cola-mærket. Coca-Cola er anerkendt over hele verden i mere end et århundrede og gør klart noget rigtigt.

Også lander anden på 27 procent er det enkle og evigt moderne valg af sort. Disney er et andet forbløffende legendarisk mærke, der har stået tidstesten. De valgte sammen med Gillette, Verizon Wireless og Amazon.com sort at repræsentere deres mærker.

Internationalt anerkendte virksomheder som McDonald’s og UPS henvender sig til den lysere, solrigere farve for deres logo -fronter. Gul er den tredje mest populære logo -farveindstilling med 16 procent. Det virker mærkeligt, at det er under sort, og alligevel er det der.

Skrifttype

Skrifttypestil er også en vigtig faktor for et logodesignes succes eller fiasko. Serif -skrifttyper bruges mindst med 8 procent. Det er dog meget overraskende, at tech -giganten Google bruger denne mindre behagelige skrifttype.

Scriptskrifttyper er nummer to fra bunden af ​​skrifttypemuligheder med 11 procent. Scriptskrifttyper er, hvad de lyder som – de efterligner håndskrift. Ford Automobile Corporation kan lide denne skrifttype.

Pladernes springvand er større og dristigere i designet. De rangerer stadig nederst på listen til 12 procent. Yahoo! er et eksempel på et logodesign, der indeholder en skrifttype.

De mest valgte til et jordskred er sans -skrifttyperne. Det virker mærkeligt, at disse er de mest populære med 63 procent, men også de enkleste. AT&T er et af mange virksomheder, der bruger en sans skrifttype. Specifikt udgør Helvetica -skrifttypen 21 procent af de sans -skrifttyper, der bruges i store logoers design.

Elementer at indarbejde

Den sidste ting at overveje, når man studerer skrifttyper og farver på de store mærker, er, om logoet kun indeholder et ikon, tekst eller begge dele. Det er svært at formidle et mærke med kun ét logo. Kun 6 procent gør dette. 37% bruger kun tekst, mens 56% bruger både tekst og logo.