Kulturel kode Hurtig oversigt: 15 grundprincipper på 3 minutter

The Culture Code: The Secrets of Highly Successful Groups er en bog fra 2017 skrevet af Daniel Coyle. På sine sider studerer Coyle principperne og hemmelighederne for succesrige teams, så læsere kan integrere disse ideer i deres egne organisationer og virksomheder.

En 3-minutters oversigt over de 15 hovedlektioner

# 1 Sårbarhed kommer først

Den fælles idé i mange vestlige kulturer, især i erhvervslivet, er, at tillid er nødvendigt, før du kan være sårbar over for andre og med dine følgere som leder. Men Coyle hævder, at sårbarhed er nødvendig for tillid til alle sociale relationer. Dette kræver, at ledere er sårbare over for deres følgere, hvilket inkluderer ærlighed og integritet, selvom de laver fejl.

# 2 Følgere skal føle sig trygge

I forbindelse med ovenstående siger Coyle, at hans tilhængere skal føle sig trygge, og at de tilhører hans gruppe eller organisation, for at de fuldt ud kan forpligte sig til hans mission og gøre deres bedste. Dette inkluderer at være ærlig over for dem og sende dem signaler om, at de kan stole på dig og være åbne om deres usikkerhed og mål.

# 3 Formålet er at præcisere

Når du skitserer dine mål for dine følgere, bør en god leder, der stræber efter at skabe en stærk virksomhedskultur, altid have virksomhedens overordnede formål først. Formål hjælper dine følgere med at tilpasse kulturen til dit ultimative mål uden at sætte sig fast i kortsigtede gevinster og tab.

# 4 Sikkerhed skaber samarbejde

Ved at skabe et målrettet og sikkert miljø for dine følgere vil du fremme en virksomhedskultur, der inspirerer folk til at arbejde sammen. Ingen udførte store værker alene, og hvis du vil have dine medarbejdere til at stole på og arbejde godt sammen, skal de føle sig trygge og ledes af en leder med en unik vision. Samarbejde uden konkurrence er vejen for virksomheder, der har stærke kulturer.

# 5 Afslør dine fejl

Som leder er en af ​​de bedste måder, du kan vise sårbarhed, på at afsløre dine egne fejl og indrømme, når du kommer til kort. Dette viser ikke kun dine styrker til dine følgere, men det fortæller også dine medarbejdere, at det er acceptabelt at begå fejl fra tid til anden. Dette forhindrer dine medarbejdere i at forsøge at skjule deres fejl og får dem også til at stole mere på dig.

# 6 Hold slutmålet enkelt

Uanset det ultimative mål for din ledestjerne, skal det være enkelt og målrettet. Lad ikke bundlinjen i din virksomhed være en kompliceret præstation, der ikke let kan opsummeres i et par sætninger eller mindre. Nogle samler alle dine holdninger eller værdier i dit team eller din virksomhed i et enkelt slutmål, og dine følgere vil lettere kunne tage højde for dette.

# 7 Hold arbejdstagere fysisk tæt på

Når du designer dit kontorlokale eller beslutter, hvor det meste af aktiviteten i din indsats vil finde sted, skal du prøve at holde dig tæt på dig selv og dine følgere. Selvom det er vigtigt for alle at have deres eget rum, øger mængden af ​​innovation og samarbejde mellem dig og dine følgere ved at holde alle tæt på.

# 8 Tak konstant dine følgere

Ifølge Coyle er der ingen grænse for mængden af ​​påskønnelse og taknemmelighed, du kan give dine medarbejdere. Dine følgere elsker at blive anerkendt for deres arbejde og præstationer, så lad være med at lade dem vide præcis, hvor stolte du er, og hvor begejstret du er med deres indsats hidtil.

# 9 Øv styrtøvelser

Det er lige så vigtigt altid at have en handlingsplan for, når det uundgåelige sker, og der begås en fejl, så du oplever en snyd. Hvis du er forberedt på enhver eventualitet, vil mangler ikke skade din virksomhed så meget, og din overordnede virksomhedskultur vil kunne modstå betydelige tilbageslag uden at implodere.

# 10 Vær meget ærlig

I vores kultur, siger Coyle, siger vi ofte ikke rigtigt, hvad vi mener, hvilket forårsager fejlkommunikation og frustration. I stedet vil ledere, der ønsker at opbygge en stærk virksomhedskultur, altid være meget direkte i det, de siger og vil sige. Det gælder både ros til dine medarbejdere og enhver kritik, du måtte have. Vær ikke ond, men erkend, når de begik en fejl.

# 11 Brug den fysiske berøring

Du behøver ikke nødvendigvis at kramme alle dine følgere, men Coyle foreslår, at organisationer med en stærk indre kultur ofte anvender fysisk berøring ofte. Dette inkluderer at ryste hænder og lægge din hånd på skuldrene af dine venner eller kammerater. Fysisk kontakt samler mennesker automatisk, så brug det til at få alle til at føle sig som en del af en stærkere gruppe.

# 12 Ingen lange taler

Coyle siger også, at vandring under en lang tale er en fantastisk måde at henlede for meget opmærksomhed på dig selv og få folk til at føle, at de ikke bliver hørt. Hvis du har brug for at tale til alle dine medarbejdere, skal du holde dine taler korte, søde og direkte.

# 13 Afbryd ikke

Når du lytter til en medarbejder, uanset om det er at forklare en idé eller give dig feedback, skal du ikke afbryde. Dette får dem til at føle sig virkelig hørt, og du vil finde dem tættere på dig som leder. Dette er afgørende for at etablere en åben kommunikationslinje mellem dig og dine følgere og sikre, at ærlighed er reglen frem for undtagelsen.

# 14 Kontakt

Visual Good -ledere vil generøst bruge øjenkontakt, når de taler med deres følgere. Øjenkontakt får folk til at føle sig intim og forbundet. Dette vil ikke kun få folk til at stole på dig og føle sig mere sårbare i dit nærvær, det vil også efterligne aktiviteten og få øjenkontakt til din kultur til at vokse af sig selv.

# 15 Stil spørgsmål

Endelig foreslår Coyle, at ledere bør stille deres følgere mange spørgsmål. Spørgsmål giver dine følgere mulighed for at tale om sig selv og afsløre deres ønsker og håb samt deres bekymringer. Dette er en fantastisk måde at få feedback og skabe en personlig forbindelse med alle dine følgere på samme tid.

Kulturkodens Top 10 Citater

  1. »Sårbarhed kommer ikke efter tillid, det går forud for det. At springe ud i det ukendte, når det gøres sammen med andre, får det solide fundament af tillid til at materialisere sig under vores fødder ”.
  2. “Jeg giver dig disse kommentarer, fordi jeg har meget høje forventninger, og jeg ved, at du kan nå dem.”
  3. “Vejen til succes er brolagt med velforvaltede fejl.”
  4. ”Tegn på tilhørsforhold er adfærd, der skaber en sikker forbindelse i grupper. De omfatter, men er ikke begrænset til, nærhed, øjenkontakt, energi, efterligning, vending, opmærksomhed, kropssprog, vokal tone, vægtens konsistens og om alle taler til alle andre i gruppen. “.
  5. ”Job nummer et tager sig af hinanden. Jeg vidste ikke altid, men nu ved jeg det. “
  6. “Som Dave Cooper siger, skruede jeg for, at det er de vigtigste ord, enhver leder kan sige.”
  7. ”Vi får alle betalt for at løse problemer. Sørg for at vælge sjove mennesker at løse problemer med. “
  8. ”Giv et godt team en middelmådig idé, så finder de en måde at forbedre det på. Målet bør være at få holdet rigtigt, at få det til at bevæge sig i den rigtige retning og for dem at se, hvor de laver fejl, og hvor de lykkes. “
  9. ”Visualiser et opnåeligt mål, og visualiser forhindringerne. Pointen er, som Oettingen opdagede, at denne metode virker, hvilket forårsager betydelige ændringer i adfærd og motivation. “
  10. ”Selvom succesrig kultur kan virke magisk, er sandheden, at den ikke er det. Kultur er et sæt levende relationer, der arbejder mod et fælles mål. Det er ikke noget, du er. Det er noget, du gør. “

Gratis download i PDF af resuméet for at gemme eller udskrive

Gå her for at downloade PDF -oversigten over kulturkoden .