Kerneværdier på Facebook: Mission, vision og succes

Som en af ​​de førende sociale medieplatforme startede Facebook sin rejse fra et soveværelse. Indtil 2009 havde virksomheden ikke engang 1.000 ansatte.

Men i dag er virksomheden ikke kun det største navn, det har mere end 13.000 arbejdere. 

I 2022 har de omkring 52.534 mennesker, der arbejder for dem. Selv efter den fortsatte stigning i andre sociale netværk er Facebook populær og har mere end 2,45 milliarder mennesker. 

Facebook forbinder mennesker fra forskellige lande og tilbyder en platform, der skabte flere forbindelser og var let at bruge. 

På Facebook -scenen er det meget mere en ledelsesstrategi, der lover at bringe kilderne til at styrke mennesker og dele, hvad de vil. 

Grunden til, hvordan Facebook blev så populær og succesrig, er, at der er nogle vigtige kerneværdier, missionerklæringer og værdier, som andre virksomheder først skal forstå.

Hvad skal du vide om Facebook og dets kerneværdier?

Facebook blev lanceret i 2004 af CEO Mark Zuckerberg. Virksomhedens hovedsæde er placeret i USA, og de betjener geografiske områder rundt om i verden.

Fra lanceringsdagen betragtes Facebook som det mest pålidelige, progressive og dynamiske sociale medienetværk i verden. 

Med tankegangen om kreativitet og strategi sammen med ledelse brændte Facebook sit eget spor og skabte noget ekstraordinært. 

Facebook tilbyder ikke en platform, hvor folk nemt kan oprette forbindelse, det giver dem også mulighed for at bruge deres stemme til det, der betyder mest. 

På grund af brugervenligheden og forbindelsen rundt om i verden inviterede Facebook forskellige virksomheder, fra små til store, enkeltpersoner osv. At deltage. 

For Facebook er dets vision, mission og værdierklæring ikke kun ledetråde til, hvad virksomheden ønsker at positionere sig selv. Men det afslører også, hvordan dine værdier kan være med til at styrke din platform. 

Med dette kan de tilfredsstille deres brugeres krav og behov. Missionerklæringen udnytter også, hvad de kan udrette. 

Dens adaptive vision, mission og værdierklæring er Facebook blevet den førende sociale medieplatform, der forbinder mennesker fra alle hjørner af denne planet. 

Grundværdier på Facebook 

Facebooks kerneværdier er bygget på at være fed og have indflydelse. Det handler også om at bevæge sig hurtigt og være åben for alle. Kerneværdierne hjalp virksomheden fremad og opfyldte sit formål. 

De fem vigtige kerneværdier af Facebook hjælper virksomheden med at forbedre og guide dig på rejsen. For at forstå værdier er det, du har brug for at vide. 

Vær modig 

Facebooks administrerende direktør og medstifter Mark Zuckerberg indgav det første offentlige tilbud i 2012. Her skrev han, at hans medarbejdere lever af at tage risici. 

Ifølge ham er der ikke andet end at ikke tage risici. 

Facebook opfordrer til dristige beslutninger, selvom det betyder at tage de forkerte. Med den holdning. Virksomheden holdt sig på toppen og i spidsen for innovation.

Fokus på effekt 

Medarbejdere, der arbejder for Facebook, trives med at skabe noget nyt. De bliver også ved med at lede efter nye måder, de kan hjælpe med at forbedre. 

Derudover skal de have et personligt drive, der yderligere kan hjælpe med at nå virksomhedens mission. Virksomhedens mission er at gøre verden tilsluttet og mere åben. 

Flyt hurtigt 

Et af mantraerne, Zukerberg kom med, er “Flyt hurtigt, og knæk tingene.” 

Efterhånden som virksomheden modnes. Værdi går ikke tabt, og virksomheden fokuserer stadig på at bevæge sig hurtigt og være innovativ på alle mulige måder, der driver væksthastigheden. 

Her er de meget bekymrede over at gå glip af muligheder ved at være for langsomme frem for at være bange for at begå fejl. 

Vær åben 

Facebook tror på åbenhed og gennemsigtighed. Det omfatter fællesskabsopbygning og samarbejde. Det er måden at arbejde sammen for bedre resultater. 

Facebook har åbne grundplaner for konstant feedback på deres kultur. De accepterer mennesker og arbejdere har mere gennemsigtighed og samarbejde. 

Byg social værdi 

Facebook er bygget på styrker. Virksomheden bygger på individets talent frem for at fokusere på at styrke svaghed. 

Dette giver folk mulighed for at arbejde med det, de finder interessant og meningsfuldt. Facebook er meget fokuseret på at påvirke positive ændringer i samfundet. 

De mennesker, der arbejder for organisationen, fokuserer på at have en rolle, der påvirker og giver noget til verden. 

Facebook Mission Statement 

Ifølge Facebooks mission statement. Virksomhedens mission er at demonstrere magt til mennesker, så de kan dele og skabe en mere forbundet og åben verden.

Missionerklæringen fokuserer på den indflydelsesrige rolle, kunden spiller, og den forskel, de gør.

Nå, med ændringen i landskabet, justerede Facebook også sit mission statement og omdefinerede det. 

Med den nye missionserklæring fokuserer virksomheden også på den indflydelse, de efterlader på medlemmer af et højt samfund for modellen for vedligeholdelse af omdømme. 

Baseret på deres mission statement har de forskellige varer dækket, herunder: 

Forbinder verden 

For at tilfredsstille dette element klarede Facebook sig bedre end forventet. Ikke kun var varen dækket, men den blev også platformen for det moderne skræddersyede system. 

Her forbindes mennesker med andre mennesker uanset placering eller institution. Uden at være begrænset kan folk oprette forbindelse, når de vil. 

Miljøet, der er skabt på denne platform, er præcis, hvad verden har brug for for at blomstre og fortsætte som en global landsby. 

Forbedring af liv 

For at sikre, at virksomheden overholder dette, har de flere platforme indbygget for at få indflydelse på menneskers liv. Også for at forbedre såvel som yderligere værdier.

Hjælpen til dette program og dets tilstedeværelse viser, at platformen er meget mere end at forbinde mennesker. 

Derudover omfattede sektionerne mennesker, virksomheder og muligheder for at få varig indflydelse på andre. 

Folk udveksler deres oplysninger og kan tiltrække flere muligheder for dem. 

Opmuntre til udveksling af ideer 

For denne komponent fortsætter virksomheden med at tilføje nye funktioner for at sikre, at dets brugervenlighed og platform er egnet til et konstruktivt formål. 

Facebook tilbyder optimeringsmekanismer og fundamentals, med det har folk ubegrænsede måder, hvorpå de har muligheder for blandt andet at udtrykke deres ideer.

Facebook Vision Erklæring 

En visionserklæring fra Facebook siger, at folk skal bruge Facebook til at oprette forbindelse til deres familie og venner. 

Platformen skal bruges til at opdage og dele eller udtrykke de ting, der betyder noget.

Erklæringen fokuserer på den indvirkning, virksomheden har på den sociale medieindustri. Derudover fremhæver det formidling af viden og social konstruktion som vigtige faktorer. 

Facebooks visionserklæring ønsker at indgå partnerskab med disse for også at opfylde egenskaberne ved en mission statement. 

Ytringsfrihed 

En af de mest udviklede komponenter i visionerklæringen, Facebook opretter sin interaktive og frie udtryksplatform til sine brugere. 

Med denne platform kan brugerne dele og danne en stemme om, hvad der er vigtigt, og hvad der virkelig betyder noget for dem. Brug den også til at kritisere og kritisere for at påpege de problemer, der generer dem ”.

Facebook spillede rollen som medium, der gav et sted, hvor folks stemmer kan høres og respekteres. 

Ud over sine regler og regler dækker virksomheden kommunikationsformer. Ikke alene er det en mere beskyttende pakke, men det tiltrak også milliarder af brugere til at vælge Facebook. 

Oprettelse af et link 

Facebook satte de broer, der får fysiske barrierer til at opbygge og vedligeholde relationer. Det var ikke kun hans højeste prioritet, men et af elementerne, der tiltrak folk fra forskellige steder. 

Virksomheden integrerede den sociale medieplatform med forskellige websteder som Instagram, så folk kan holde kontakten, uanset hvor de er. 

Uden at tilføje nogen begrænsninger tilbød virksomheden mulighed for at sende tekstbeskeder, videoopkald og lignende funktioner. Folk kan nemt bruge funktionerne til at oprette forbindelse til alle, de ønsker rundt om i verden. 

Også dem, der holder sig væk fra deres familie eller venner, kan nemt oprette forbindelse.

Information Discovery 

I stedet for at levere en platform, der serverer underholdning og social interaktion, tilbyder virksomheden meget mere end det til mennesker. 

Ved at udvide deres drift tilføjede de også funktionerne i erhvervslivet, uddannelse for at imødekomme deres brugeres forskellige krav. 

Med dette kan folk lære, hvad de vil, da der ikke er nogen begrænsninger. 

Facebook tilbyder en mulighed for alle, hvor mennesker behandles ens og har mulighed for at lære og forbinde. 

Er Facebook en vellykket grund?

Sammenlignet med andre var Facebook en tilflytter, der udfordrede mantraet “pionerfordel” i erhvervslivet. 

Selv med en sen adgang til det sociale mediemarked byggede Facebook med succes sit image og opnåede succes, som det aldrig havde set før. 

Bag Facebooks succes er der imidlertid mange grunde, der fungerede. For at vide mere er det disse punkter, du bør vide: 

Mark Zukerberg byggede den første version af Facebook i fritiden og i sit sovesal i Harvard. I modsætning til enhver anden virksomhed var den hverken skrevet eller havde nogen forretningsplan.  

Desuden bad han ikke sine venner, rådgivere eller andre om at godkende ideen. Plus, det skubbede ikke til marketingforskning eller fulgte de trin, som de fleste iværksættere gør. 

Ved ikke at følge de trin, som de fleste iværksættere gør, var jeg mere interesseret i at bygge noget, der kan være sejt som intet andet. 

Han fokuserede på at skabe et fedt produkt, der hurtigt kan lanceres, og sådan blev Facebook født. 

Alt om udførelse 

Efter Facebook blev to ældre fra Harvard lanceret, The WInklevosses sagde, at ideen var deres, og at Mark Zuckerberg stjal den fra dem. 

Kampen blev enorm og førte til en juridisk kamp, ​​der varede i mere end et årti. 

I mellemtiden, uden for Harvard, var der mange iværksættere, der kom med de samme ideer, men det påvirkede ikke Facebook hidtil. 

Årsagen er enkel, det handler om udførelse. Ideen koster ingenting, men at gøre noget er værdifuldt. 

Holder det enkelt 

At få ideen til at gå i opfyldelse er en drøm, men hvad der derefter sker, spiller en stor rolle i dens succes. Nogle gange lægger markederne for meget kræfter i at tilføje funktioner, der gør det for kompliceret for dem. 

Det tager for meget tid og udvikling, og i det øjeblik det lanceres, tager ideen et spring. 

Den første version af ‘TheFacebook’ var ekstremt enkel og rettidig. Nå, med tiden blev Facebook bedre og bedre. 

De sørgede dog for, at tjenesten forbliver brugervenlig. 

Primært fokus på produktet 

I de tidlige dage havde Mark Zuckerberg ingen interesse i at gøre forretninger fra Facebook. I stedet for at gøre det, brugte han sin energi og fokuserede på at forbedre produktet. 

Tja, besættelsen fortsatte for langt, hvilket fik ham til at afvise annonceklienter en efter en. Jeg ville ikke have annoncer, der fyldte tjenesterne. 

For Zukerberg ville han gøre sin Facebook fantastisk, og annoncerne hjalp ham ikke. 

Da Facebook fremskynder sin vækst, retter Zukerberg opmærksomheden mod andre ting. Derefter begyndte han at ansætte ledende medarbejdere til at drive forretningen og vedligeholde økonomien. 

Da Facebook var klar til at blive offentliggjort, sendte Zukerberg et skriftligt brev til aktionærerne om, at hans virksomheds første mål er at opfylde den sociale mission.

 I brevet gjorde han det klart, at forretningen for enhver pris skal komme i anden række. 

I stedet for at fokusere på forretnings- eller aktionærværdi fokuserede Zukerberg på Facebook -produkter. 

Et godt hold er en styrke 

Fra Steve Jobs til Mark Zukerberg forstår alle de store navne i erhvervslivet vigtigheden af ​​et godt team. 

Som Steve Jobs beundrede, er det ikke muligt at klare alt på egen hånd. Og for at skabe et godt firma er det første at danne et godt team. 

Godt, enhver virksomheds styrke er ikke baseret på dets teknologi eller produkter, det handler om menneskene. 

Årsagen er enkel, da teknologi og produkter ændrer sig hurtigere. 

Mark Zukerberg har ansættelsesevner, men han er også god til at fyre. Og for at opbygge et godt team kræves begge færdigheder. 

Uanset hvor smart ansættelsesprocessen er, vil der være nogle forkerte valg. Eller der vil være nogle mennesker, der ikke har noget at bidrage med, når virksomheden vokser. 

For at undgå at falde i middelmådighed er det vigtigt at fyre folk til tiden.

Facebook gjorde det samme i de tidlige faser. De hyrede en masse forkerte valg, men opdagede fejlene, de erstattede dem også. 

Hav kontrol 

Hvert selskab har tre valgdistrikter opdelt i kunder, aktionærer og medarbejdere. 

En succesrig forretning indebærer afvejning af tre interesser. Men med Facebook var det altid under Mark Zuckerbergs kontrol. 

Hvis Facebook blev kontrolleret af offentlige aktionærer, ville det være mere fokuseret på kort sigt, og med det kunne de have reduceret omkostningerne til forskning og udvikling. 

Eller mere fokuseret på at tage genveje for at opfylde kvartalsvise tal. 

Men i tilfælde af venturekapitalistisk kontrol blev Facebook solgt for længe siden.

Da Mark Zukerberg aldrig delte kontrollen, fik han virksomheden til at fokusere mere på langsigtede visioner frem for kortsigtede belønninger eller kapitalisering. 

Implementere nye funktioner snarere end at fokusere på gruppen 

Som Steve Jobs sagde, ved kunden ikke altid, hvad han vil. For Apple sørgede han for at finde ud af, hvad kunderne ville have og tilbød dem det derefter.

Facebook fungerede på samme måde. I stedet for at fokusere på at samle deres funktioner lancerede de noget nyt. 

Ikke altid blev funktionerne godt modtaget. Mange gange blev de nye funktioner mødt med råben og forargelse. 

Facebook tilpasser den nye funktion eller eliminerer den afhængigt af årsagen til råben. 

For eksempel blev News Feed hadet i sine tidlige dage. Men Facebook beholdt funktionen, men foretog nogle ændringer baseret på brugerklager og bekymringer.

Nå, News Feed er den vigtigste funktion på Facebook. 

I stedet for at fokusere på at følge fokusgrupper rullede Facebook nye funktioner ud hver gang. Og afhængigt af hvordan folk reagerer, beholder de det eller eliminerer det.

I lang tid blev funktionerne ikke fjernet selv med negative reaktioner. Og vent på tid til endelig at arbejde for mennesker. 

Dyrk smarte rådgivere og lær 

Venturekapitalist Ben Horowitz sagde, at administrerende direktører ikke er født, de er skabt. 

Men for at være administrerende direktør er ledelse og ledelse to must-have færdigheder. Enten har du det, eller også lærer du det. 

Mark Zuckerberg som administrerende direktør blev bevidst erhvervet. I den tidlige udvikling blev han betragtet som en elendig leder. Selv hans ledere kommenterede, at han skulle tage CEO -lektioner.

Zuckerberg bestræbte sig på at lære så hurtigt som muligt for ham. Til det dyrkede han en gruppe intelligente rådgivere med de bedste investorer, iværksættere og ledere i landet. 

Gruppen omfattede Steve Jobs, investorer Peter Theil, VC Marc Andressen, Warren Buffett, Jim Breyer fra Accel Partners og mange flere. 

Han lærte af dem og rekrutterede folk til Facebook. Med dette skabte han en transformation fra at være en elendig leder til en stor. 

Voksende tyk hud 

At gøre noget nyt, svært, interessant eller innovativt vil modtage kritik. 

Det samme skete med Facebook i dets tidlige dage indtil nu. Jo mere succesrige de er, jo hårdere bliver kritikken. 

Facebook nød det ikke, men de voksede tyk hud, der fik dem til at tolerere det. Kritik kan komme fra alle og hvor som helst. Fra de mennesker, der arbejdede til konkurrenterne, kan de være frustrerede.

Mark Zukerberg modtog en enorm mængde kritik rettet mod ham. Fra hans elendige lederholdning til at lave store fejl, havde alle øjnene for det, han lavede. 

Han gjorde mange mennesker vrede og modtog kritik. Mark Zukerberg lod det passere og fokuserede på at opbygge Facebook. 

Tænker på efterbehandling betyder at gøre det 

Facebook blæste sammenbruddet af Myspace efter et par år og vandt til sidst løbet.

Det lykkedes på et tidspunkt, hvor de kunne have regresseret og nydt jobbet. 

Men virksomheden, herunder brugerne og aktionærerne, blev aldrig færdig. Facebook blev ved med at arbejde og tilføjede mere for at skabe afstand mellem dem selv og deres konkurrenter. 

Hver gang noget opfandt noget, kopierede Facebook det samme. Ifølge Zuckerberg er Facebook kun 1%.

De berømte ord fra Andy Grove siger, at kun det paranoide kan overleve. Og det blev årsagen til Facebooks vækst. 

Tilbyder brugervenlighed 

Facebook er let at bruge og har en meget enkel adgang. 

Sammenligner det med rivalen, Twitter, selvom de begge tjener et andet formål. Men de deler sociale medier som fælles fodslag. 

I modsætning til Twitter stoler Facebook ikke på hashtags til trendord eller @ til tagging. Brugere kan ganske enkelt indtaste navnet, og det vises. 

Desuden er Facebook designet til at genkende, hvad brugerne tagger og tillade det. 

Samlet set har Facebook en meget lettere at forstå og bruge funktion. På grund af dette bruger alle mennesker i forskellige aldre platformen.

Identificer, hvad der kan dræbe, og sørg for, at det ikke gør det 

Før Facebook var der forskellige universitetsnetværk. Så det var ikke det første sociale netværk. 

Men i den virkelige verden var Friendster og Myspace veletablerede, samt skabte en del opsigt. 

Senere begik Friendster imidlertid en alvorlig fejl. De kunne ikke begrænse brugen uden at have en back-end infrastruktur til at understøtte den. 

Kravet bliver for meget, og Friendster bliver langsom til at kravle. Da de fik rettet problemet og kom tilbage, foretog brugerne andre muligheder. 

Da Zuckerberg og hans medstifter kom med Facebook. De sørgede for at holde hans nye registrering under kontrol. 

For at gøre det lettere søgte de til en skole ad gangen. Med dette havde de den infrastruktur, der let kunne håndtere situationen. 

Zukerberg forstod, hvad der er de potentielle ting på markedet, der kan dræbe Facebook. Og med det sørgede han for ikke at falde i fælden.