iCloud vs DropBox

For dem, der har brug for adgang til en cloud storage -løsning, er to populære platforme i dag iCloud og Dropbox.

iCloud er dedikeret til Apple computer ejere. Denne opbevaringsløsning er knyttet direkte til dit Apple ID. Du kan sikkert gemme videoer, dokumenter, fotos og applikationer. Adgang til dette lager er tilladt fra enhver linket enhed, inklusive mobile enheder med en dataforbindelse. Det gør det muligt altid at have adgang til de oplysninger, du har brug for, når du har brug for dem.

Dropbox er ikke begrænset til en bestemt computer eller et operativsystem. Det tilbyder en sikker filopbevaring og delingsløsning, der hurtigt kan synkroniseres med stort set enhver enhed. Brugere får adgang til filgendannelsesindstillinger og premiumfunktioner med betalte planer.

Her er nogle af de vigtigste sammenligningspunkter at tænke på i iCloud vs Dropbox -debatten.

1. Opbevaringsplads

iCloud giver brugerne gratis 5 GB lagerplads forbundet med deres Apple ID. Det giver nok lagerplads til regelmæssig daglig brug, men det er muligvis ikke nok for familier, der ønsker at gemme video- eller fotosamlinger på denne platform. Apple tilbyder opgraderinger, der tillader op til 2 TB ekstra lagerplads, til $ 9,99 pr. Måned.

Hvis det er for meget plads, tillader Apple en opgradering på 50 GB til $ 0,99 pr. Måned eller en opgradering på 200 GB til $ 2,99 pr. Måned.

Dropbox giver brugerne op til 2 GB gratis lagerplads, når de opretter en personlig konto. De tilbyder også en 1 TB -opgraderingsindstilling til $ 9,99 pr. Måned. Det eneste Dropbox tilbyder, at iCloud -opbevaring ikke er en gratis mulighed for at øge lagerplads. Ved at henvise andre brugere til Dropbox er det muligt at opnå op til 1 TB plads gratis uden at skulle betale opgraderingsgebyret.

Dropbox tilbyder også kommercielle lagringsniveauer, der kan prissættes op til $ 240 om året, med ubegrænsede lagringsmuligheder på større planer.

Bemærk: Priserne er kun for amerikanske kunder Globale priser er meget variable.

2. Datasynkronisering

Selvom det primært er designet til brug med Apple -computere, kan iCloud -lagring synkroniseres med Windows -produkter. Det kan bruges med ethvert system, der bruger Windows 7 eller nyere. Men for mobil adgang fungerer iCloud -lagring kun med iPads eller iPhones. Brugere kan ikke accelerere synkroniseringshastigheder, og synkronisering er aldrig trinvis. Det kræver, at brugerne omhyggeligt planlægger deres tid, når de prøver at synkronisere store filer.

Dropbox tilbyder synkronisering i realtid, der udføres trinvist. Dette forhindrer, at der opstår computertab. Hastigheder reduceres automatisk til 75% af en brugers maksimale hastighed, mens downloads fylder alle ressourcer, men som standard. Disse satser kan ændres manuelt inden for dine Dropbox -kontoindstillinger.

Ligesom iCloud -opbevaring fungerer Dropbox med Windows- eller Apple -operativsystemer. Det er indarbejdet i distributionskæder for filmapper, så du kan trække og slippe filer direkte fra skrivebordet eller hovedskærmen til Dropbox -mappen.

3. Del

iCloud har begrænsede muligheder for deling. Brugere kan dele filer med andre, men disse filer er generelt begrænset til dem, der er oprettet i iWork -serien. Brugerbilleder, mapper og filer uden for native produktivitetsapps er kun tilgængelige for en bruger, der er logget ind med et matchende Apple -id og adgangskode til iCloud -lagring.

Dropbox har oprettet en webgrænseflade, der gør deling til en simpel proces. Brugere vælger blot den fil eller mappe, de vil dele, og klikker derefter på knappen “del” ved siden af ​​filen. Kun mapper tillader oprettelse af redigeringstilladelser, men brugere kan se og redigere deres tilladelser, når de deler mappen.

Dropbox giver brugerne mulighed for at beskytte links med adgangskoder eller give delte links og udløbsdato, men kun på premium -planer. Der er også et webværktøj, der giver brugerne mulighed for at spore deres delte filer, mapper og links for altid at vide, hvilke adgangsniveauer der er givet til lagrede filer.

4. Integration

ICloud -lagring fungerer med iWork -produktivitetsapps til at integrere Keynote, Pages og Numbers. Disse apps er inkluderet gratis på nye Apple -enheder. Tredjeparts produktivitetsprogrammer deler de samme integrationsniveauer, herunder Microsoft Office, PDF-læsere og iA Writer. Også inkluderet er Safari, Photostream og iTunes. Nye filer kan åbnes direkte fra lagermapper og derefter gemmes direkte, når arbejdet er udført.

Samarbejde er muligt for dem, der bruger iWork, med links eller invitationer delt via mail eller beskeder.

I øjeblikket understøtter Dropbox ikke muligheden for at oprette nye filer eller dokumenter direkte fra sin platform. Brugere skal åbne den platform, de vil bruge, og gemme filen fra den. Filen skal derefter deles med Dropbox. Derfra kan den deles med alle, uanset hvilket operativsystem de foretrækker at bruge, selvom de ikke har deres egen Dropbox -konto.

Dropbox har sin egen native produktivitetsapp, der kan integreres med Office Online, så du kan åbne og redigere filer fra grænsefladen. Filerne skal dog først gemmes i Dropbox for at denne integrationsfunktion er tilgængelig, hvilket kan være problematisk for nogle brugere.

Der er forskellige regler, der gælder for Dropbox -forretningsbrugere, som også bør overvejes, når man sammenligner disse to platforme. En Microsoft-konto på virksomhedsniveau er påkrævet for at drage fordel af de integrationsfunktioner, Dropbox tilbyder på dette niveau.

5. Sikkerhed

ICloud -lagring er beskyttet af AES 128 -kryptering, da informationen bevæger sig fra en lokal kilde til datacenteret, hvor den vil blive gemt. En TLS / SSL -tunnel bruges til denne proces. Apple har ikke offentligt oplyst, hvordan filer er beskyttet, når de først er gemt på sin platform, selvom der forudsættes et minimum på AES 128.

Apple er ikke en nul-viden lagringsløsning. Kryptering sker under transport og på dine servere. Det sker ikke lokalt, før en overførsel starter. Apple leverer kun nul-kryptering til din nøglering, som sikkert kan gemme adgangskoder, finansielle oplysninger og andre former for data.

To-faktor-godkendelse er også tilgængelig som en mulighed for iCloud-lagringsbrugere. Der er også en mulighed for at gendanne slettede filer op til 30 dage efter, at kommandoen til at slette noget er startet.

Dropbox giver også brugerne AES 128 -kryptering sammen med den samme tunnelteknologi. Når oplysningerne er modtaget til opbevaring, bruger Dropbox AES 256 -kryptering til at beskytte dataene, selvom metadataene stadig er læsbare. Det inkluderer filnavne og datoer, så sikre filnavngivelsesmetoder bør bruges.

Dropbox gemmer alle versioner af filer i 30 dage. Alle slettede filer gemmes også i 30 dage for at forhindre utilsigtet sletning. En udvidet version af historik er også tilgængelig som et abonnement tilføjelse via Dropbox, prissat til $ 3,99 pr. Måned, hvilket eliminerer det 30-dages vindue til sletningsgendannelse.

6. Ledig plads

ICloud -lagring kan give op til 5 GB plads gratis til dem med et kvalificeret Apple ID, men det betyder ikke, at brugerne faktisk modtager den fulde mængde af den plads til deres filer. ICloud -lagring bruges også til ethvert program, der understøtter lagringssystemet, herunder e -mail, fotobiblioteker og eventuelle sikkerhedskopier, der gemmes. For dem, der ejer en iMac, iPad og iPhone, kan sikkerhedskopier alene tage halvdelen af ​​din tildelte ledige plads.

Dropbox har ingen sådanne begrænsninger. Du har kontrol over, hvilke filer der gemmes i denne lagringsløsning, og hvornår de gemmes.

Begge platforme giver brugerne adgang til filer fra en browser, når de er på en offentlig computer. Bruger -id og adgangskode giver webadgang til filer, så elementer kan tages næsten overalt, hvor der er en dataforbindelse. Selvom der er 3 GB mindre plads på basisplanen, kan nogle brugere opleve, at den faktiske mængde plads, der er reserveret til deres personlige filer eller samarbejdsfiler, ligner det, iCloud -lager gør tilgængeligt.

iCloud vs Dropbox: Hvad er bedre?

Der er mange ligheder, der kan findes, når man sammenligner iCloud og Dropbox. Der er imidlertid to vigtige forskelle, der skal tages i betragtning. Deling er meget lettere at gøre med Dropbox, især når man forsøger at samarbejde med flere mennesker, der muligvis bruger forskellige operativsystemer. Synkronisering er også lettere med Dropbox, da brugerne kan bestemme mængden af ​​ressourcer, der er dedikeret til denne proces.

På den anden side kan teams, der bruger iWork som deres primære produktivitetsmetode, finde deling og samarbejde bedst for dem med iCloud -lagring. Mennesker, der bruger iPhones til fotos og personlige dokumenter, vil også kunne lide den nemme at gemme eller få adgang til deres filer, uanset hvor de er.

De har begge gratis og premium muligheder at vælge imellem. Det betyder, at den bedste løsning vil være den, der har kapacitet til at opfylde de fleste af dine behov.