Hvad er OTT (Over the Top)? Betydning af OTT og hvordan man kommer i gang

Over the Top (OTT) indhold har eksisteret i lang tid, men kaldes generelt premium -indhold.

OTT -platforme som Uscreen har gjort Over the Top -indhold mere tilgængeligt for enhver form for indholdsskabere. Fra yogainstruktører til fuldt producerede tv -shows, du kan finde førsteklasses OTT -indhold overalt på internettet.

For at hjælpe dig i gang med OTT vil denne vejledning dække:

 • Hvad er OTT? Hvad er de forskellige typer OTT -indhold?
 • Fordele ved at oprette OTT -indhold.
 • Almindelige OTT -funktioner
 • Formål med OTT
 • Skridt til at skabe en succesrig OTT -platform
 • Fordele ved at bygge og hoste en OTT -platform
 • Hindringer for at skabe en OTT -platform (og hvordan man overvinder dem)
 • Fælles OTT -software til at udvikle og hoste din egen OTT -platform

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder affiliate links, hvor jeg kan modtage en lille provision uden omkostninger for dig, hvis du beslutter dig for at købe en betalt plan. De nævnte produkter er dem, jeg fuldt ud anbefaler. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er OTT (Over The Top)?

Over-the-top (OTT) refererer til indhold, der leveres via Internettet, og som omgår traditionelle kanaler, f.eks. Kabel-, fjernsynsudsendelsesvirksomheder eller live-over-the-air-tv-udsendelser.

Navnet “Over-the-top” indebærer, at det er i toppen af ​​det distributionssystem, der er etableret af traditionelle medievirksomheder som Comcast.

Det betyder, at du betaler Xfinity internetgebyrer for at se Netflix uden at skulle søge i hundredvis af Comcast -kanaler.

Tendensen startede oprindeligt i 2007, men accelererede i 2012, da premium -platforme som Netflix, Hulu, Disney +, HBO Now og Amazon Prime Video begyndte at levere deres indhold direkte til forbrugerne.

I dag vinder OTT -tjenester enorm popularitet og overtager fuldstændigt underholdningsverdenen.

Ifølge en rapport fra 2019 har 74% af husstandene i USA en video -streamingtjeneste.

Abonnenter på videostreamingtjenester

Andre statistikker tyder på, at over-the-top medieindtægter sandsynligvis vil nå mere end 167 milliarder dollar i 2025.

En af hovedårsagerne til, at OTT -teknologien var i stand til at overgå forældede mediedistributionskanaler, er dens lette tilgængelighed. Seere kan få adgang til OTT -tjenester når som helst og hvor som helst, så længe de har adgang til en internetforbindelse.

Udskiftning af traditionel mediedistribution.

Den hurtige vækst af digitale platforme ændrede forbrugeradfærd, øgede personlige oplevelser og skabte endda hård konkurrence mellem medieplatforme.

De sidste par år har været vidne til en ny global digital forbrugertrend.

Ifølge Statista foregav 18,8% af forbrugerne i Nordamerika at være ‘kabelskærere’ (folk, der annullerede deres betalings -tv -service fra kabel-, satellit- eller teleleverandører) i 2018.

Statista snoreskæringsstatistik

Og tendensen blev intensiveret under pandemien. Der er en stigning på 200% i tid brugt på digitale OTT -platforme.

En af grundene til, at folk opgiver satellit- og kabel -tv, er den stigende kabelregning. På den anden side er OTT relativt billigere, mere personlig og underholdende.

Op til 82% af amerikanske voksne synes, at streamingmedier, film og fjernsyn er mere underholdende end kabel -tv. Og kun 65,6% af de amerikanske voksne er abonnenter på kabel -tv.

Amerikansk kabel -tv -statistik

Disse tal tyder på, at OTT overtager kabel- og satellit -tv. Du kan tilskrive dette køb til dets overkommelige priser, mange muligheder og muligheden for at tilpasse oplevelsen.

Og hvis du er en indholdsskaber, er OTT -tjenester en fantastisk måde at præsentere dit indhold for et stort publikum.

Selvom folk ofte tror, ​​at OTT -indhold kun indeholder video on demand, indeholder det også lydstreaming, messaging -tjenester og VoIP -løsninger over internettet.

Forskellige typer OTT -indhold.

Selvom OTT -indhold er et bredt begreb, er der forskellige kanaler og OTT -indhold, der kan leveres via OTT -platforme.

De forskellige typer OTT -indhold omfatter:

 • Videoindhold – dækker en bred vifte af uddannelsesressourcer, underholdning og livsstilsindhold. De mest populære OTT -videostreamingskanaler inkluderer Netflix, Amazon Prime, Hulu osv.
 • Stemmetjenester: dette er tjenester som WhatsApp, Skype eller andre VoIP -tjenester, der leveres via en internetforbindelse.
 • Beskeder: refererer til beskedtjenester som WhatsApp, Facebook Messenger og Line.
 • Lydapps – Henviser til musikstreamingtjenester som Spotify, iTunes, SoundCloud osv.
 • Fjernsyn – OTT -indhold leveret via Google Chromecast og smart -tv’er som Apple TV, Roku, Amazon Fire Stick osv.

Brugere med Android- og Apple -mobilenheder kan downloade OTT -applikationer, hvor de kan få adgang til OTT -indhold. Almindelige eksempler på OTT -applikationer er RDK, AppleTV, Roku, Amazon Fire eller Linux / middleware platforme.

Fordele ved at oprette OTT -indhold.

Der er et utal af grunde til at oprette din egen OTT -tjeneste som skaber og annoncør.

Takket være let tilgængelighed til forskellige typer indhold og livestreamingsindstillinger foretrækker både seere og skabere nu OTT -tjenester. Kunstnere finder det som et middel til at skabe indhold uden at skulle bekymre sig om en bestemt periode.

Indtægtsgenerering af OTT -indhold er også fleksibel og har mange muligheder. For eksempel giver OTT-platforme som Uscreen dig mulighed for at oprette og tjene penge på dine applikationer gennem betalte abonnementer, engangsbetalingsmodeller, annoncering osv.

Du har også mulighed for at tjene enorme gevinster på OTT -annoncering.

Sådan:

 • Med OTT -meddelelser kan du sende målrettede meddelelser til det rigtige hjem. Det giver dig mulighed for at indsamle adfærdstræk som køn, alder, indkomst, visningspræferencer og mere på husstandsniveau.
 • Annoncer, der leveres via OTT, kan ikke springes over. De er også 100% synlige på skærmen. Derudover vises annoncer live under, før eller efter videoindhold, så deres gennemførelsesfrekvenser overstiger ofte 90%.
 • OTT -annoncer garanterer seerens fulde opmærksomhed. En rapport fandt ud af, at en gennemsnitlig OTT -fremviser fuldender 98% af premium videoannoncer. Dette er muligt, fordi OTT giver mærker mulighed for at levere relevant indhold til deres målgruppe.
 • OTT -tjenester giver mulighed for præcis målretning. Da brugere får et unikt bruger -id til deres egen enhed, kan annoncører bruge ID’et til deres fordel og vise relevante annoncer i deres apps.

Og da OTT -platforme giver dig mulighed for at levere målrettede, relevante og engagerende annoncer, genererer dette et bedre afkast af investeringen end traditionelle former for reklame.

Bortset fra det giver OTT -platforme dig endda mulighed for at forstå dine abonnenters rejse.

Du kan spore din motivation, interesser og karakterer ved at forbinde teknologier og implementere analyse i realtid. Alt dette er muligt ved hjælp af alt-i-en OTT-platforme som Uscreen, Vimeo, Muvi og mere.

Du vil være i stand til at identificere, hvilken type indhold dine potentielle kunder interagerer med, hvilken type indhold der udsendes på sociale kanaler, og hvad de leder efter.

Platforme som Uscreen giver dig endda mulighed for at identificere de enheder, dine abonnenter bruger til at se dit indhold.

OTT indholdsanalyse af brugsskærm

Disse datapunkter giver dig en fordel i at tilpasse din salgstragt, indhold og annoncer baseret på brugeradfærd.

Andre fordele ved OTT marketing inkluderer:

 • Geo placering.
 • Udsigt til at nå et bredt publikum.
 • Evnen til at nå et yngre og mere velstående publikum.

Og ikke kun for skabere og annoncører, OTT er også en velsignelse for forbrugerne.

Mange seere elsker OTT, fordi det giver dem mulighed for at se “Cersei Burns King’s Landing.” Men det har flere fordele end bare tidligt at se spoiler til Game of Thrones.

Dette er de funktioner, der gør OTT til en vigtig multimedieløsning for seerne:

 • Omkostningseffektivt: OTT-kanaler eliminerer mæglere til at levere indhold direkte til forbrugerne, så de også kan reducere deres omkostninger. Kæmper som Netflix giver adgang til utallige shows og dokumentarer for kun $ 8,99 / måned.
 • Forbrugerfrihed – Hvis vi taler fra et forbrugerperspektiv, er OTT et absolut paradis. Forbrugerne kan nu se, hvad de vil, når de vil, og på enhver enhed, de ønsker. De er ikke længere begrænset til et bestemt tidsrum eller kabel -tv.
 • Annoncefrie eller målrettede annoncer: Forbrugerne skal ikke længere sidde og se irrelevante annoncer.
 • Kompatibilitet med flere enheder: Du kan se OTT på tilsluttede tv’er, Blu-ray-afspillere, set-top-bokse, mobile enheder, PlayStation, iPads og Android-tablets. Alt du behøver er en stabil internetforbindelse.

Fælles funktioner at kigge efter i en OTT -platform.

Der er flere OTT -platforme på markedet, der hver tilbyder sine egne unikke funktioner. Det kan ofte være svært at finde ud af, hvilke funktioner en OTT -platform skal have, før man beslutter, hvilken man skal vælge.

Grundlæggende giver de dig alle mulighed for at oprette en applikation med en real-time videoafspiller, som folk kan bruge til at se dine videoer, det være sig på stationære computere, mobiltelefoner eller tablets.

Der er dog flere andre funktioner, som du bør overveje, før du vælger en OTT -platform.

Lad os tale om nogle af de vigtigste funktioner, du skal kigge efter i din OTT -platform:

1. Video hosting.

Videohosting er afgørende for enhver videostreamingsplatform eller software. Du vil have din OTT -platform til at levere mere end bare at integrere kode. Du vil have dem til at være vært for din video, så du behøver ikke bekymre dig om båndbredde.

Videohosting giver dig også mulighed for nemt at uploade, mærke, administrere og levere dit indhold.

Populære platforme som Uscreen giver gratis videohosting -funktionalitet. Du kan hurtigt få dine videoer online, og du kan endda planlægge dem på forhånd.

2. Video CMS.

Du har brug for et indbygget video-CMS, der kan adressere alle funktioner til videoindholdsstyring, herunder import, administration og redigering af indhold. Sørg for, at den valgte OTT -platform hurtigt kan optage og indlæse videoer af alle filformater.

Tag Uscreens indbyggede video-CMS for eksempel:

Uscreen video CMS

Det bør også give dig mulighed for at ændre, fjerne eller tilføje metatags til dine videoer fra et panel. Du bør også være i stand til at integrere sociale mediekanaler med indholdsstyringssystemet.

3. Brandede OTT -websteder og applikationer.

Du har to hovedmåder til at udgive dit OTT -indhold: ved at oprette et nyt websted eller en app til seere.

Din OTT-platform skal levere klar-til-brug-tilpassede skabeloner til apps og websteder. Det bør også give en brugervenlig webstedsbygger, der hjælper dig med hurtigt at opbygge og starte dine OTT-applikationer og websted.

4. Indtægtsgenerering af videoer.

Du vil helt sikkert tjene penge på dit videoindhold, så det er vigtigt at vælge en OTT -platform med alsidige indstillinger for videoindtægt.

Din OTT -platform bør også give mulighed for modeller for videoindtægtsgenerering, såsom:

 • Tilbagevendende betalingsplaner.
 • Betal for at se.
 • Paywall, abonnement.
 • Video til leje.
 • Annonceringstjenester.
 • Gratis indhold kombineret med betalingsmuligheder.

Derudover skal du angive yderligere funktioner for at køre din valgte indtægtsmodel yderligere.

Lad os sige, at du har til hensigt at køre en annoncebaseret VoD-tjeneste. I så fald skal den OTT-platform, du vælger, have en indbygget annonceserver, der hjælper dig med at administrere og køre kampagner. Platformen skal også understøtte alle annonceformater såsom native, banner, video og overlay.

Andre funktioner omfatter en sikker betalingsgateway, kuponstyring, gratis prøveperiode og salgsfremmende tilbud.

5. Video API.

Video API (Application Programming Interface) gør det muligt for programmører at interagere med forskellige platforme, herunder en online video streaming -løsning. De giver programmerere mulighed for hurtigt at oprette online videoportaler, mobilapplikationer eller deres egne streamingtjenester.

Med API kan du endda integrere videostreamingsplatformen i dit eget cloudmedie -setup. Samlet set er API’en fantastisk til at optimere kodning og levering, integrere med eksisterende single sign-on-systemer, opbygge brugerdefinerede applikationer og mere.

6. Realtidsanalyse.

Hver virksomhed kræver information og data i realtid for at opnå en konkurrencefordel. OTT er ikke anderledes.

Realtidsanalysedata giver dig indsigt i dine besøgende, det mest sete indhold, indtægtsdata, opdelingen efter topografisk region af dine seere, publikums varighed og mere.

Tilføjelse af denne dybdegående analyse hjælper dig med at forbedre dit fokus og planlægge fremtidigt indhold. Det vil derfor føre til en stigning i omsætningen og et fald i omsætningen.

7. Videoafspiller.

At have en altomfattende spiller, der er hurtig og tilbyder den rigtige brugeroplevelse, er afgørende.

OTT -platformen skal levere en videoafspiller med disse væsentlige funktioner:

 • Genoptag afspilning
 • Undertekstunderstøttelse baseret på WebSRT og WebVTT
 • VOD og Live Streaming (HLS) support
 • Adaptiv bitrate -understøttelse (automatisk og manuel bitrate -skift)
 • Understøtter VPAID-, VAST-, Google IMA- og Facebook -netværksmærke
 • Kan tilpasses
 • Brugerstyring

Administratorer bør også kunne administrere brugeradgang, indbyggede og eksterne brugere, sende en nulstillet adgangskode, annullere abonnementer, konfigurere regler og mere.

Seere skal kunne styre mange profiler på en konto, se indhold offline og spore historik.

8. Integration af sociale netværk.

Dine seere vil måske dele deres yndlingsindhold med deres venner på sociale medieplatforme. Deling af sociale medier hjælper dig med at generere mund til mund, hvilket er mere effektivt end betalt annoncering. Som et resultat vil du være i stand til at nå flere seere og udvide dit netværk.

9. Integrerede marketingværktøjer.

Indbyggede marketingværktøjer kan skabe varig værdi for dit websted og applikationer. For eksempel kan et indbygget SEO-værktøj give dig mulighed for at score højere i søgemaskiner.  

Ideelt set bør din OTT-platform tilbyde marketingværktøjer til at hjælpe dig med at fastholde abonnenter, krydssælge, øge salget, reducere opgavprocenten, gendanne forladte vogne osv.

Store OTT -platforme som Uscreen tilbyder endda landingssidebyggere og skabeloner, der hjælper dig med at opbygge e -mail -lister og udvide dit publikum.

Skabeloner til brug af landingsside på skærmen

Andre funktioner, der skal overvejes, er omkostningerne ved platformen, integration med andre systemer og kvaliteten af ​​kundeservice.

Objekt for OTT.

OTT tiltrak oprindeligt et publikum, der var blevet træt af tv -reklamer og den traditionelle model for distribution af kabelindhold.

Men det var ikke bare en natlig fornemmelse.

OTT kom først på banen i 2007, da Netflix begyndte at tilbyde sine abonnenter muligheden for at streame nogle af sine shows direkte til deres hjem via internettet.

Det store gennembrud for online -tv fandt imidlertid sted i 2013, da Netflix udgav sin første originale webserie kaldet “House of Cards”. Showet var en kæmpe succes og løb i seks sæsoner og modtog flere anerkendelser for kunstnerne og Netflix.

Hurtigt frem til i dag har Netflix 207,64 millioner betalte abonnenter verden over (rapporteret fra 1. kvartal 2022).

Og ikke kun Netflix, markedet er nu oversvømmet med mange platforme som Netflix, hvilket giver forbrugerne en fleksibel indholdsoplevelse.

Succesen for OTT -platforme kan tilskrives de mange problemer, de løser, og de formål, de tjener.

Her er nogle af de formål, OTT -indhold tjener:

1. Ad-fri tv-oplevelse.

OTTs vigtigste formål er at levere kommerciel fri visning, on-demand-indhold og ubegrænset adgang til kanalen. Dette giver fremragende værdi for forbrugerne, samtidig med at de traditionelle tv -distributører tvinges til at udvikle sig og forbedre de tjenester, de tilbyder.

Denne tendens vil fortsætte med store navne som Netflix, Hulu og Amazon Prime, der nu tilbyder originalt indhold.

2. Ubegrænset underholdning.

Tidligere kunne seerne ikke vælge, hvad de så i luften.

OTT -tjenester gør det muligt for forbrugere at se så mange shows, som de vil, når og hvor de vil. Forbrugerne kan endda se forskellige shows eller forskellige afsnit af det samme show i træk.

Ubegrænset OTT -underholdning

Desuden har forbrugerne nu fuld kontrol over, hvad de vil se, i modsætning til før, når de skulle sidde foran deres fjernsyn på et bestemt tidsinterval.

3. Liveindholdsstreaming.

Mange OTT -udbydere giver dig endda mulighed for at streame indhold live over internettet uden at skulle investere i dyrt streamingudstyr eller abonnementer.

Da OTT -udsendelser i det væsentlige er mærkevareindhold, kan de nå ud til et stort publikum uden at investere i reklamer eller betale for udstyr. Derudover kan du oprette en tilpasset branding til din kanal ved at tilføje farver, titler, grafik og logoer.

Skridt til at skabe en succesrig OTT -platform.

Når folk lytter til videostreamingsplatforme, tænker de generelt på OTT -platforme som Netflix, Amazon Prime og lignende.

Der er dog masser af andre OTT -platforme, som du måske ikke har hørt om, fordi de sandsynligvis ikke fungerer godt.

At starte en vellykket OTT -service kræver meget mere end bare at oprette en applikation. Du skal investere i marketing, virksomhedsjustering og en altomfattende teknologiplatform.

Så hvad gør vellykkede OTT -platforme rigtigt? Lad os finde ud af, hvad der skal til for at skabe en succesrig OTT -platform.

1. Vælg en populær niche.

Når du begynder at bygge din OTT -platform, bliver du nødt til at vælge en populær niche. Underholdning er en af ​​de mest populære nicher i dag. Du vil dog konkurrere med giganter som Netflix, hvis du vælger en bred niche som underholdning.

I stedet er det en god idé at vælge mindre nicher, da eSports, livsstil, fitness, pokerspil og eLearning klarer sig godt.

Ved at oprette en dedikeret streamingtjeneste i disse nicher, vil du være i stand til at målrette mod en bestemt målgruppe.

Overvej derefter den type publikum, du vil se dine videoer.

Overvej at stille dig selv disse spørgsmål:

 • Består din målgruppe af børn?
 • Eller vil du have, at voksne skal se dine videoer?
 • Eller vil du have alle slags publikum?
 • Hvad er køn? Dens geografiske placering?
 • Vil du lave videoer, der er skræddersyet til en bestemt kultur?

At vælge en bestemt niche hjælper dig med at oprette målrettet indhold og mere personlige marketingkampagner.

2. Vælg den rigtige indtægtsmodel.

OTT -platforme giver deres brugere mulighed for at tjene penge på videoer både on demand og live. On-demand-indhold er mere populært, hvor indholdet leveres til målgruppen baseret på deres bekvemmelighed og præferencer.

Her er nogle af de indtægtsmodeller, du kan vælge imellem:

 • Subscription Video on Demand (SVOD) – Giver ubegrænset abonnement på OTT -indhold. Abonnementet kan være månedligt, årligt eller endda kvartalsvis. Eksempel: Netflix, Amazon Prime, HBO Max, YouTube TV osv.
 • Advertising Video On Demand (AVOD) – Her betaler sponsorer dig for de annoncer, de placerer på dit show. Denne forretningsmodel giver dig mulighed for at tilbyde en gratis service til seerne. De skal bare sidde og se på annoncer, selvom de er meget målrettede annoncer. Du kan køre annoncer i begyndelsen, midten eller slutningen af ​​videoen.
 • Transaktionsvideo på forespørgsel (TVOD)-Dette er en pay-per-view eller pay-per-download-model, hvor brugerne kun betaler for de shows, de vil have adgang til. Eksempel: film fra YouTube, iTunes osv. (her er en liste over YouTube -alternativer, som jeg har sammensat).

Live streaming -medier har også deres fordele. Du vil kunne tilbyde brugercentreret indhold i realtid og tjene penge på det via pay-per-view-modellen.

3. Opret dit videowebsted.

Nu hvor du har valgt din forretningsmodel, er det tid til at oprette et websted, hvor du kan integrere og hoste dine videoer. Distribution af dit indhold via et websted har mange fordele.

Det vil hjælpe dig:

 • Det rangerer højere i søgemaskiner.
 • Tilføj en destinationsside for at udvide din e -mail -liste.
 • Opret en integreret betalingsgateway.
 • Engager dit publikum med kommentarer og live chat.
 • Giv hurtig kundesupport.

Dine seere kan også altid få adgang til dit websted, hvis de ikke kan få adgang til appen.

Nu siger det sig selv, at dit websted skal være attraktivt, intuitivt og let at navigere.

Dit mål bør være at give den bedst mulige brugeroplevelse til dine abonnenter på niveau med Netflix.

Hvis du ikke giver en intuitiv brugeroplevelse, bliver dine abonnenter trætte af at søge i tusinder af videoer for at finde dem, de kan lide.

Bemærk, at de mest populære OTT -websteder ikke har store søgelinjer på deres hjemmeside. I stedet begynder siden med en video efterfulgt af en liste over abonnenters foretrukne eller tidligere set programmer, hvilket giver mulighed for en personlig og intuitiv brugeroplevelse.

For eksempel tilpasser Netflix den brugeroplevelse, de tilbyder fra den første side.

Sådan ser din Who Watching -side ud:

Netflix OTT brugergrænseflade

Netflix giver brugerne mulighed for at oprette separate profiler på en konto. Det tilbyder også personlige og uafhængige indholdsanbefalinger for hver profil.

Du kan også tilbyde en problemfri onboarding-proces for dine abonnenter ved at fjerne lange tilmeldingsformularer.

Dine videospillerkontroller er også fremtrædende søjler i en platforms grænseflade, der kan påvirke den samlede brugeroplevelse. Brug dem logisk til at guide brugere gennem dit websted eller din app. Selv førstegangsbrugere burde ikke have et problem.

Tag for eksempel et kig på Amazon Prime -videoafspilleren:

Amazon Prime Video Player

Brugergrænsefladekontroller er arrangeret i hjørnerne og i midten. Da Play / Pause, Forward og Rewind er de mest anvendte kontroller, prioriterede de dem ved at placere dem i midten. Du kan finde resten af ​​kontrollerne i hjørnet af skærmen.

4. Opret en mærket OTT -applikation.

OTT -apps er fremtiden for videostreaming, så abonnenter kan se, hvad de vil, når de vil, og på enhver enhed.

Først og fremmest skal du vælge den applikationstype, du vil oprette.

Der er generelt fire typer OTT -applikationer:

 • Tablet
 • Mobiltelefon
 • Skrivebord
 • Smart TV

Hver applikationstype har sit eget formål. Beslutningen afhænger af dit indhold, og hvordan dit publikum gerne vil have adgang til det.

For eksempel, hvis du underviser yoga i dit publikum, har de brug for meget plads til at følge dine instruktioner. De vil højst sandsynligt se dine videoer på en stor skærm for at øve trinene samtidigt.

Det betyder, at Smart TV -apps er perfekte til dig.

Når du bygger din app, skal du angive farverne for dit mærke, logo og tema. De skal altid være konsekvente.

Igen skal du fokusere på brugeroplevelse og en intuitiv brugergrænseflade.

Du kan simpelthen bruge Uscreen til at konfigurere alt for dig, fra installation til endelig applikationsstart.

5. Distribuer dit indhold til smart -tv og andre enheder.

Din indholdsdistribution bør ikke kun være begrænset til mobile enheder eller stationære computere. Sørg for, at den er tilgængelig for alle, der ønsker at downloade eller få adgang til den via en hvilken som helst enhed, herunder tablets, spillekonsoller, blu-ray-afspillere, smart-tv osv.

At gøre dit indhold tilgængeligt i alle mulige hjørner af bærbare teknologiske enheder vil sikre større rækkevidde. Heldigvis gør mange OTT -platforme de tunge løft for dig.

For eksempel har Uscreen en indbygget videoafspiller, der kan integreres i enhver platform, du ønsker.

Uscreen -afspiller

Din afspiller sørger for, at dine videoer er optimeret til automatisk at passe til enhver skærm eller enhed. Platformen konfigurerer endda indholdslevering baseret på den enhed, dine abonnenter har brug for for at se dem.

Derudover giver Uscreen dig mulighed for at starte dine apps på Apple TV, Roku, Apple Store, Android Store, Fire TV, Android TV og mere.

6. Inkluder køb i appen og betalingsgateways.

Dine abonnenter kan ikke købe bestemte funktioner eller produkter uden at forlade appen, medmindre du tillader køb i appen.

Derfor er det vigtigt at integrere sikre betalingsgateways i din platform. Lad dine abonnenter nyde problemfri pengeoverførsler i appen.

7. Analyser opfattelsen af ​​brugeradfærd.

Da brugere forbruger indhold på enhver enhed, er forståelse af deres adfærd nøglen til at skabe en værdifuld brugeroplevelse. Du skal forstå, hvad dine brugere har brug for og ønsker at oprette mere personligt tilpasset indhold.

Du skal have adgang til oplysninger som:

 • Hvem er dine brugere
 • Hvilke enheder er de på
 • Hvordan de finder og navigerer i dit indhold
 • Hvis de kommer tilbage for mere

Vælg en OTT-platform, der indeholder indbyggede analyseværktøjer. Du skal have detaljerede rapporter som trafikopdateringer i realtid, analyse af brugeradfærd, nuværende målgruppestatus, indtægtsrapport osv.

8. Markedsfør dit indhold på sociale medier.

Sociale medier er et stærkt medie til at nå abonnenter og øge videovisning. Faktisk er videoindhold drivkraften på sociale mediekanaler som Facebook, LinkedIn, Twitter og mere. Ifølge statistikker genererer Facebook 4 milliarder videovisninger om dagen.

Sociale kanaler kan være glimrende måder at finde et publikum på. Brug trailere, trailere eller andet indhold i marketingstil til at udvide din daglige rækkevidde.

Du kan også tillade social deling på dit desktop -websted eller din app. Giv dine seere en måde at dele deres yndlingsindhold med deres venner på dine sociale mediesider.

Hindringer for at skabe en OTT -platform (og hvordan man overvinder dem).

Mens traditionelt tv -indhold står over for udfordringer som at skære kabler og båndbreddegrænser, tiltrækker OTT -tjenester fortsat et publikum med ringe interesse for at se traditionelt tv.

Og da mobilteknologi begynder at omfavne det korrekte 5G -leveringsformat til at levere videostreaming i overlegen kvalitet, er det det bedste tidspunkt at introducere din egen OTT -service.

Når det er sagt, er der flere grunde til, at din OTT -forretning kan mislykkes.

Her er nogle af de udfordringer, du måske står over for (sammen med måder at overvinde dem):

1. Håndter massiv konkurrence.

Øget konkurrence vil være en stor udfordring for OTT -platforme. Og Netflix, videostreamingsgiganten, er ikke den eneste OTT -service, den vil konkurrere med.

Ikke alene har de et fuldt bibliotek med originale shows og film, disse store navne fortsætter også med at udvide deres bibliotek med mere eksklusive shows og film.

Med så mange spillere i rummet kan det være en udfordring for startups at skille sig ud og fange forbrugernes opmærksomhed.

Den nemmeste måde at skille sig ud fra dine konkurrenter er at prøve at overgå dem på enhver måde du kan. Selvom det muligvis ikke er bedre end dine annoncekampagner, kan du tilbyde mere værdi for pengene til dine seere.

Mens Netflix f.eks. Lader dig se dine shows på en skærm ad gangen, kan du øge ante ved at aktivere fire seere pr. Abonnement. Du kan også tiltrække et publikum ved at tilbyde en freemium -plan eller adgang til gratis indhold.

2. Kæmp med abonnementstræthed.

Branchen er mættet med online produkter og tjenester. Som et resultat finder mange brugere sig udmattede på grund af konstant fornyelse og skift mellem abonnementstjenester.

En undersøgelse viste, at 47% af de amerikanske abonnenter bliver afskrækket af stigningen i abonnementstjenester. Dette fører til abonnementtræthed som følge af interaktion med for mange platforme.

OTT Industry Abonnement Træthed

Dette indikerer, at forbrugerne ikke ønsker at abonnere på flere tjenester nu. De foretrækker at få flere muligheder og personlige tjenester fra deres nuværende abonnementer.

En måde at imødegå abonnementtræthed på er at finde den rette balance mellem at levere indhold af høj kvalitet og fastholdelse af kunder. Sørg også for at fjerne så mange registreringsbarrierer som muligt for at gøre det lettere for dit publikum at komme ombord.

3. Misforstå dit publikum.

At forstå din målgruppe er en integreret del af at drive enhver effektiv virksomhed, selv OTT. Hvis du ikke kan identificere dit publikums behov og ønsker, kan du ikke få dem til at abonnere på din platform.

Du skal vide, hvem der skal se dit indhold, i hvilket land og hvilken type indhold de foretrækker at se. Dette gælder især for specialiserede kanaler. For at undgå misforståelse af dit publikum må du ikke målrette for en snæver eller overfyldt niche.

4. Brug af den forkerte teknologi.

Brug af forkert teknologi og udstyr i OTT kan udgøre en betydelig udfordring for mange platformejere. Brug af det forkerte udstyr kan påvirke hele din kampagne: dine præstationsmålinger, dine klikfrekvenser og antallet af abonnenter / delinger, du genererer.

Den rigtige måde er at drage fordel af, hvad skyteknologi kan tilbyde. Skyen giver dine brugere mulighed for hurtigt at skalere, og du behøver ikke at investere i lokalt udstyr. 

Applikationer skal også styrke sikkerheden på din videoafspiller og sikre, at ingen ressourcer (RAM, CPU -brug) spilder for meget videoplads.

På samme tid bør du også drage fordel af online OTT -platforme som Uscreen, Vimeo og mere for at gøre processen lettere.

5. Dårlig brugeroplevelse.

At levere en dårlig brugeroplevelse er en stor udfordring. Online -seere ved allerede, hvordan Netflix er blevet en mere effektiv måde at forbinde kunder til indhold i de seneste år. Det tilbyder også fantastisk UI -design og support på mange platforme.

Derudover tilbyder platformen personlige anbefalinger. Hvis du vil tiltrække dine kunder, skal du også give lignende brugeroplevelser.

OTT -software til at bygge og være vært for din egen OTT -platform.

Der findes mange forskellige platforme, der gør det let for dig at oprette din egen OTT -platform.

Her er mine top 3 valg til den bedste OTT -software:

1. Brugsskærm.

Uscreen OTT platform

Uscreen OTT er en videoplatform, der tillader videofabrikanter og redaktører at distribuere deres videoer på enhver enhed. Det hjælper dig også med at starte dine egne mærkevarer OTT -applikationer uden behov for kodning.

Alt-i-en-videostreamingsplatformen tilbyder funktioner som:

 • Video CMS: Du kan uploade videoer i bulk og organisere indhold i forskellige kategorier. Det giver dig også mulighed for at tilføje brugerdefinerede filtre og indlæse ekstramateriale.
 • Stream On Demand – Platformen giver dig mulighed for at vise dit indhold i et videokatalog efter behov.
 • Stream live – Du kan streame indhold live på din app. Det lader dig endda planlægge begivenheder på forhånd og opbygge brummer med et nedtællingsoverlay.
 • Indtægtsgenerering-Giver dig mulighed for at tjene penge på dit indhold ved hjælp af alsidige modeller, herunder månedlige / årlige abonnementer, engangskøb, leje og pay-per-view. Du kan også acceptere kreditkort og PayPal.
 • Dybdegående analyse: Forstå dine seeres præferencer, og hvordan dit indhold fungerer med dybdegående dataanalyse.
 • Byg din egen app – Få prædesignede mærkevarer til at bringe den bedste streamingoplevelse til dit publikum på enhver enhed.

Derudover fungerer det på alle enheder og giver dig mulighed for at integrere dine videoer ved hjælp af sin HTML5 -afspiller.

Prisfastsættelse: Prisplan starter fra $ 49 pr. Måned. Du kan dog gå efter den tilpassede plan for mærkevarer.

2. Muvi.

Forsidebillede af Muvi

Muvi er en altomfattende OTT-platform og VoD-tjenesteudbyder. Det hjælper dig med at streame, starte og hoste dit lyd- og videoindhold online.

Dette er de mest fremragende funktioner i Muvi:

 • Live streaming – Live stream alt, hvad du vil, herunder tv -shows, sport, nyheder og begivenheder. 
 • Video on demand: Du kan starte en multi-screen platform som Netflix. Den end-to-end-videoløsning omfatter infrastruktur, videoafspiller, CMS, faktureringsmotor, webstedstemaer, der kan tilpasses og tv-apps.
 • Streaming af lyd / musik – Platformen giver dig mulighed for at starte din egen lyd- / musikstreamingtjeneste.
 • Liveudsendelse: Du kan starte din egen live radioudsendelseskanal. Det har alle de funktioner, der hjælper dig med at udsende talkshows til din egen radiokanal.

Pris: Starter ved $ 399 pr. Måned.

3. Dacast.

Dacast online video platform

Dacast er en live online videostreamingsplatform, der hjælper dig med at være vært for video-on-demand-indhold og live streaming-begivenheder. Platformen tilbyder en online live video-løsning med lav latenstid, der kører på førsteklasses CDN’er.

Det giver dig mulighed for at oprette din egen videoplatform fra bunden ved hjælp af RESTful API. Du kan endda opbygge brandede mobilapps ved hjælp af platformens iOS og Android SDK’er.

Nogle af dets vigtigste funktioner omfatter:

 • Mobil streaming – Du kan streame live til smartphones, tablets og smart -tv. Platformens HTML5 -videoafspiller sikrer kompatibilitet med moderne browsere og enheder.
 • High Definition Streaming – Du kan streame op til 1080p Full HD -opløsning over Akamai -netværket. Derudover vil den kunne levere videoer med multi-bitrate-teknologi.
 • White Label Platform: Platformen giver dig mulighed for at tilpasse videoafspilleren med dit logo og farver for at styre udseendet af din kanal.
 • Indlejringsbare videoer: Giver en “tastetryk” -funktion til at dele en video eller livestream på enhver webside. Du kan også dele videoer via sociale medier.
 • China Video Hosting: Dacast giver dig mulighed for at levere din video on demand i Kina uden buffer.

Pris: Starter ved $ 39 pr. Måned.

Oversigt.

OTT er ikke længere en “niche” -industri, der bruges af få udvalgte udbydere og seere. Takket være sin overkommelige pris, brugervenlighed, engagement, rækkevidde og tilpasning er OTT ved at vinde enorm popularitet.

Du kan også øge din indkomst betydeligt ved at bruge OTT -indhold. Alt du skal bruge er det rigtige indhold, indtægtsgenereringsstrategier og en mærkevareapp.

Heldigvis giver tredjepartsplatforme dig adgang til alle disse elementer fra et enkelt instrumentbræt.