Hurtig 4 timers arbejdsuge -oversigt med PDF

Tim Ferriss ‘banebrydende bog, “The 4-Hour Workweek”, beskriver en ny måde at leve og arbejde på ved at reducere spildt arbejde og fokusere din energi på det, der betyder noget.

En 3-minutters oversigt over de 15 hovedlektioner

# 1 Fokuser på det, der betyder noget

Ferriss advarer om, at at bruge det meste af din indsats på ting, du er god til eller dine bedste ideer, vil resultere i højere proportionale afkast / belønninger end at forsøge at sprede dig selv over for mange opgaver eller forretningsideer.

# 2 At arbejde mindre er bedre

Vi er uddannet fra en tidlig alder til at tro, at det at arbejde færre timer betyder, at vi er dovne, men sandheden er, at dem, der kan arbejde mindre og stadig have succes, simpelthen er klogere.

# 3 Måler ikke succes efter arbejdstid.

Arbejdstiden er ikke nødvendigvis lig med godt brugt tid. Bedre at gøre et godt stykke arbejde på en time end et middelmådigt job på otte timer.

# 4 Sørg for, at forretningsideer er rentable

Det er ligegyldigt, hvor godt du tror, ​​en idé vil fungere på markedet; Gør altid din research og spørg potentielle forbrugere, om de ville betale for din indsats, før du begynder at bruge tid og penge på en virksomhed. De eneste gode ideer er rentable.

# 5 Færre muligheder er bedre

Ferriss er enig i den centrale præmis i Barry Schwartz “The Paradox of Choice”. Giv dine kunder færre muligheder, og du vil modtage flere ordrer og mere tilfredshed fra dem. Flere muligheder er normalt også dyrere med hensyn til kundeservice og fremstilling fra din side.

# 6 Brug tiden klogt

Jo mere tid vi bruger på at udføre en opgave, vil du sandsynligvis tage os længere tid at fuldføre. Vær klog på dine deadlines, og planlæg fremad for korrekt at opdele og værdsætte din tid, og din egen effektivitet og effektivitet vil skyrocket.

# 7 Accepter ikke den normale arbejdsuge

Dette er muligvis bogens centrale præmis. Der er ingen grund ud over social enighed om, at den typiske hverdag skal tage otte timer. Ferriss hævder, at dette ikke kun er ineffektivt for mange mennesker, men det er også spild af den mest værdifulde ressource af alle: tid.

# 8 Øv selektiv uvidenhed

Ferriss foreslår, at kun fokusering af din opmærksomhed på de ting, der betyder noget, øger dit opmærksomhedsspænd og forbedrer dit humør. Da vi alle bliver bombarderet med for mange input i løbet af dagen, vil denne praksis sandsynligvis resultere i en lykkeligere livsstil og et mere passende fokus på de ting, der er vigtige i vores liv. Selvfølgelig vil fokus på det, der betyder noget, også forbedre bundlinjen i dit arbejde.

# 9 Følg 80/20 -reglen

Pareto -princippet siger, at 80% af produktionen kun kommer fra 20% af input. I erhvervssprog vil et lille mindretal af dine forbrugere eller produkter indbringe størstedelen af ​​din fortjeneste. Hvis du tager dette i betragtning, kan det hjælpe dig med effektivt at fokusere på kunder, der virkelig er rentable for din virksomhed i stedet for at spilde ressourcer og tid på de fleste kunder, der ikke indbringer mange penge.

# 10 Vær ikke bange for at tage risici

Det er en del af den menneskelige natur at være forsigtig, før man tager et spring i troen. Men for mange mennesker oplever aldrig, hvad de vil i livet, og bruger for mange år på at falde i job, de hader. Det er altid bedre at tage risici og prøve frihed og succes end at acceptere middelmådighed og kedsomhed. Ferriss hævder klogt, at der kun er et liv at leve; det er op til os at få mest muligt ud af det.

# 11 Slip materielle ejendele

Vi lever uden tvivl i en forbrugskultur. Men Ferriss hævder, at det at blive fejet op i jagten på flere ejendele kun vil forårsage betydelig mental og følelsesmæssig bagage, der vil reducere hans livskvalitet. Når du tager en tur eller køber ting til et hjem, skal du gøre en indsats for at reducere dine materielle ejendele, og du vil føle dig befriet og ende med at spilde mindre tid og penge på ting, der ikke virkelig betyder noget.

# 12 Fokuser ikke på at blive rig

At blive rig tilbyder en luksuriøs livsstil og masser af fritid, som folk virkelig ønsker, når de forestiller sig at have mange kommaer på deres kontoudtog. Men du kan opnå en luksuriøs livsstil med masser af fritid uden at have milliarder til dit navn. Fokuser på at opnå din ideelle livsstil i stedet for et vilkårligt økonomisk nummer, og du vil opleve lykke meget hurtigere.

# 13 Saml præmier!

For mange freelancere eller virksomhedsejere opkræver ikke korrekt for deres tjenester eller produkter, som de burde. Nogle gange fokuserer de også på mængden af ​​service eller produkt frem for kvalitet. Dette er en fejl. Fokus på produkter eller tjenester af højere kvalitet, men af ​​højere kvalitet, vil ikke kun resultere i mindre arbejde med at generere det samme beløb, men også i mere tilfredse kunder. 80/20 reglen om indsats gælder også her.

# 14 Udskyd ikke

Ferriss beklager dem, der konsekvent er forskellige i deres pensionering eller mål for senere i livet. Du lever kun én gang, og katastrofen kan ramme når som helst. I stedet er det meget smartere at forfølge dine mål nu og leve det liv, du ønsker, frem for konstant at arbejde ind til benet og spare til pension, der ikke engang vil være helt mærkbar i dine tusmørkeår. Vælg dine mål, udvikl en strategi, og forfølg dine drømme i dag, ikke i morgen.

# 15 Følg akronymet DEAL

Dette betyder Definition, Elimination, Automation og Release. Dette akronym kan hjælpe dig med at fokusere på at forstå og nå dine mål. Definitionen hjælper dig med at definere dine mål eller drømme, så du kan tage de nødvendige foranstaltninger. Elimination inspirerer dig til at fjerne materielle besiddelser eller distraktioner, der ikke betyder noget for dine reelle mål. Automatisering handler om at minimere den indsats, du lægger i din succes, relateret til 80/20 -reglen. Liberation refererer til bundlinjen: at slippe fri fra monotonien i et 9-5 kontorjob og opnå den luksus og frihed, du altid har ønsket.

Top 10 citater fra den 4-timers arbejdsuge

  1. “Det, vi frygter mest at gøre, er normalt det, vi skal gøre mest.”
  2. “Folk vil foretrække ulykke frem for usikkerhed.”
  3. “En persons succes i livet kan generelt måles på, hvor mange akavede samtaler de er villige til at have.”
  4. “Det spørgsmål, du burde stille dig selv, er ikke: ‘Hvad vil jeg? “Eller” Hvad er mine mål? ” men “Hvad ville begejstre mig?”
  5. “Fokus på at være produktiv i stedet for at have travlt.”
  6. “At kunne stoppe de ting, der ikke virker, er afgørende for at være en vinder”
  7. Giftige mennesker fortjener ikke din tid. At tro noget andet er masochistisk. “
  8. “Information er ubrugelig, hvis det ikke gælder noget vigtigt, eller hvis du glemmer det, før du har mulighed for at anvende det.”
  9. “Det modsatte af kærlighed er ligegyldighed, og det modsatte af lykke er kedsomhed.”
  10. “Hvis du er usikker, gæt hvad? Det er resten af ​​verden også. Overvurder ikke din konkurrence og undervurder dig selv. Du er bedre, end du tror. “

Gratis download i PDF af resuméet for at gemme eller udskrive

Gå her for at downloade den 4-timers PDF-oversigt over arbejdsugen .