HostGator vs GoDaddy i 2022: 7 grunde til, at jeg vælger HostGator

At finde en solid webhost kan være lidt vanskelig. Da internettet er oversvømmet med så mange hostingmærker, er det ofte svært at vælge et til dit websted. Denne HostGator vs GoDaddy guide viser de vigtigste differentiatorer til at hjælpe dig med at beslutte.

GoDaddy Hosting og HostGator er utvivlsomt et af de største hostingfirmaer på internettet. Men igen er det givet at blive forvirret mellem disse to hostinggiganter.

For at afhjælpe denne forvirring i dag vil vi sammenligne disse to hostingudbydere for at hjælpe dig med at vælge den rigtige mulighed for dit nye websted.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder tilknyttede links, som jeg modtager en lille provision uden omkostninger for dig. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik i sidefoden.

Lad os begynde.

Indholdsfortegnelse

 • HostGator vs GoDaddy -sammenligning
 • HostGator vs GoDaddy – Pålidelighed og oppetid
 • Sikkerhedsforanstaltninger
 • Kundeservice og teknisk support
 • Overnatningsplaner og priser
 • Gratis prøveperiode og pengene tilbage garanti
 • CPanel anmeldelse
 • Endelig dom: HostGator mod GoDaddy (hvorfor valgte jeg HostGator?)

HostGator vs GoDaddy -sammenligning

Begge hostingudbydere tilbyder attraktive funktioner såsom en 99,9% oppetidsgaranti, fremragende kundesupport, selvstudier og mere. Når det er sagt, er der nogle store forskelle mellem disse to webhostemærker, der er værd at undersøge.

Her er opdelingen af ​​HostGator vs GoDaddy:

 • Pålidelighed og oppetid
 • brugergrænseflade
 • Kunde support
 • Egenskaber
 • Værtsplaner
 • Priser

HostGator vs GoDaddy – Pålidelighed og oppetid

Du kan overse oppetid på dit websted, men det er bydende nødvendigt at være opmærksom på de potentielle farer ved mulig nedetid. Det er en no -brainer – du vil have, at dit websted til enhver tid er tilgængeligt for dine brugere, og du vil ikke gå glip af vigtige kundeemner, og det er derfor, at du er vært for dit websted med et pålideligt hostingmærke.

HostGator oppetid

HostGator giver dig 99,9% oppetid. Faktisk nævner de det eksplicit på deres websted, og hvis du tilfældigvis bemærker en oppetid mindre end dette, kan du ansøge om en kredit for den pågældende måned.

HostGator Support

Når det er sagt, bør du være i stand til at angive en legitim grund, for om du får æren eller ej, afhænger udelukkende af den begrundelse, du giver HostGator.

GoDaddy oppetid

Når det kommer til oppetid, hævder GoDaddy også, at de giver en garanteret 99,9% oppetid. I modsætning til HostGator nævner de imidlertid ikke nogen kompensation eller tilbagebetaling, hvis de ikke leverer dette løfte. Når det er sagt, på trods af mangel på omtale, er dette en lovet garanti for, at de kan tilbyde kredit.

VINDER: HostGator! Mens begge webhostemærker lover 99,9% garanteret oppetid, er HostGator mere lovende, når det kommer til at få kompensation for lavere oppetid.

Kom i gang med HostGator og få 30-60% rabat på din hostingplan ved hjælp af mit link herunder:

HostGator -test

Sikkerhedsforanstaltninger

De fleste webstedsejere anser sikkerhed og backup for at være af største betydning, endnu mere end andre faktorer som oppetid, svartid osv. Og medmindre du selv er teknisk kyndig, har du brug for nogle stærke webstedssikkerhedsforanstaltninger for at køre et troværdigt websted. Hvis du ender med at vælge en webhost med dårlige sikkerhedsforanstaltninger, kan du endda kompromittere dine data.

Så lad os se, hvordan HostGator og GoDaddy klarer sig i denne afdeling.

HostGator -sikkerhed

HostGator leverer ugentlige malware -scanninger og sikkerhedskopier. I dette tilfælde skal du udføre begge opgaver hver dag for at gøre dit websted mere sikkert. Du bliver også bedt om at betale lidt mere, hvis du vil gendanne en automatisk backup.

Det er også værd at bemærke, at brugerne til enhver tid har adgang til HostGators tekniske personale og kundesupportcentre, så eventuelle sikkerhedsproblemer kan rettes umiddelbart, før tingene går ud af hånden. HostGators sikkerhedspersonale har også lag af beskyttelse på dine data for at forhindre potentielle databrud.

GoDaddy -sikkerhed

GoDaddy udfører daglige malware -scanninger og sikkerhedskopier af alle dine websider og gemmer alle dine filer i skyen. Du skal betale et bestemt beløb for at bruge denne service, men sikkerheden er værd at den lille pris, du bruger.

GoDaddys plan for sikkerhedskopiering af websteder sikkerhedskopierer ikke kun automatisk dit websted hver dag, det opretholder også et 30-dages vindue med dine sikkerhedskopier.

Alle hostingplaner tilbyder en af ​​de stærkeste tilgængelige krypteringer: SHA-2 og 2048-bit kryptering. Andre sikkerhedsforanstaltninger omfatter beskyttelse mod brute force -angreb, overvågning og fjernelse af sortliste fra Google, firewall -forebyggelse af webapplikationer osv.

VINDER: GoDaddy! Det er tæt på, men på grund af imponerende funktioner som daglige scanninger og sikkerhedskopier viser GoDaddy sig at være vinderen her.

Kundeservice og teknisk support

Når du driver dit eget websted, er det altid nyttigt at have et teknisk stærkt supportteam, som du kan stole på. Begge hostingmærker tilbyder fremragende kundesupport, herunder omnichannel -support til at betjene deres brugere.

Lad os se, hvordan de opfører sig med hinanden i denne afdeling.

HostGator Support

Når det kommer til kundesupport og pålidelighed, gør HostGator ingen indsats.

HostGator leverer kundesupport døgnet rundt alle ugens dage via platforme såsom:

 • Live chat
 • Telefonopkald
 • E -mails
 • Billetsalgssystem
Support til HostGator 2

Billetsystemet er altid nyttigt, når dine kunder sidder fast i noget presserende og kræver øjeblikkelig løsning. Bortset fra dette tilbyder HostGator også forskellige “How To” tutorials i form af blogs og artikler, informative guider og interaktive fora, hvoraf nogle er gratis for alle, og nogle af dem kan kun tilsluttes af medlemmer.

GoDaddy Support

I lighed med HostGator tilbyder GoDaddy også 24/7/365 kundesupport via:

 • Live chat
 • Telefonopkald
 • E -mails
GoDaddy Support

GoDaddy tilbyder også en lang liste med selvstudier for at hjælpe brugerne med at lære at udføre bestemte opgaver.

VINDER: HostGator! Mens begge platforme tilbyder eksemplarisk kundesupport døgnet rundt, men takket være det ekstra billetsystem, vinder HostGator denne runde.

Kom i gang med HostGator og få 30-60% rabat på din hostingplan ved hjælp af mit link herunder:

HostGator -test

Overnatningsplaner og priser

For så mange nye webstedsejere er hostingplaner og pris en vigtig faktor at overveje. De ønsker ikke at miste en attraktiv funktion, men på samme tid undgår de overforbrug.

For at imødekomme behovene hos alle typer ejere af websteder tilbyder GoDaddy og HostGator forskellige hostingplaner.

Begge virksomheder tilbyder følgende hostingmuligheder:

 • Billige delte hostingplaner
 • VPS -hostingplaner
 • Dedikerede hostede planer
 • WordPress -hostingplaner

Ud over de ovennævnte hostingmuligheder tilbyder HostGator også cloud hosting -indstillingen, der starter ved $ 4,95 og spænder op til $ 9,95.

HostGator -priser

HostGator tilbyder tre webhostingplaner, nemlig Hatchling -plan, Baby -plan og Forretningsplan.

Da Hatchling -planen kun er en grundplan for begyndere, giver den dig mulighed for kun at være vært for et domæne, mens de to andre planer giver dig mulighed for at være vært for ubegrænsede domæner. Bortset fra dette inkluderer alle planer funktioner, herunder ubegrænset båndbredde, et-kliks installationer, gratis SSL-certifikater, ubegrænset e-mails og diskplads.

Den billigste, Starter Hatchling Plan, er i øjeblikket prissat til $ 2,75 pr. Måned (for et treårigt abonnement på en delt hostingplan).

Forretningsplanen, der starter med $ 5,95 pr. Måned, tilbyder andre fantastiske funktioner som gratis SEO -værktøjer og dedikeret IP.

HostGator -planer

Du får også en 45 dages pengene tilbage -garanti med alle HostGator webhostingplaner.

GoDaddy -prissætning

GoDaddy tilbyder fire webhostingplaner, nemlig Economy, Deluxe, Ultimate og Maximum.

Budgetplanen er i øjeblikket prissat til $ 5,99 pr. Måned og bruges mest af begyndere eller nybegyndere. Du er kun vært for ét domæne, mens andre kan være vært for ubegrænsede domæner.

Selvom økonomiplanen kun tilbyder 100 GB diskplads, giver de andre planer ubegrænset diskplads.

GoDaddy planlægger

Også, ligesom HostGator, hvis du ikke er tilfreds med GoDaddys webhost, kan du fravælge deres tjenester og få dine penge tilbage takket være deres 45-dages pengene-tilbage-garanti.

VINDER: HostGator! HostGator er naturligvis billigere end HostGator, især når du vælger deres langsigtede plan. Sørg også for at holde øje med løbende tilbud og tilbud, som begge hostingmærker regelmæssigt tilbyder.

Kom i gang med HostGator og få 30-60% rabat på din hostingplan ved hjælp af mit link herunder:

HostGator -test

Gratis prøveperiode og pengene tilbage garanti

Det er altid en god idé at teste vandene, før du vælger noget nyt. Og derfor er det ideelt at have en gratis prøveperiode eller pengene tilbage-garanti en god måde at starte noget på.

Lad os se, hvad de to webhostinggiganter tilbyder i form af økonomisk kompensation og gratis prøveperiode.

HostGator -test

Uanset om du opretter et nyt websted eller overfører et websted fra en anden vært, tilbyder HostGator en 45-dages pengene-tilbage-garanti uanset hvad. Det er dog værd at bemærke, at denne garanti kun dækker din hostingkontrakt. Yderligere funktioner såsom tilpassede installationer, domænenavne, administrationsgebyrer og mere er udelukket fra dette tilbud.

For at få en refusion skulle du i første omgang foretage betalingen med dit kreditkort. Hvis du bruger andre betalingsmidler, tilføjes din refusion til din webstedskonto. Denne garanti gælder kun for nye konti.

GoDaddy test

Med GoDaddy får du også en 45-dages pengene-tilbage-garanti, men kun hvis din hostingkontrakt er på et år eller mere. Hvis du har valgt en kontrakt på en måned, får du kun 48 timers pengene tilbage -garanti.

Sørg også for at læse vilkårene og betingelserne omhyggeligt, for ikke alle dine penge bliver refunderet, du får kun en del af dem tilbage. Generelt kompenseres du kun for hostingpakken, ekstra faciliteter er ikke en del af en pengene-tilbage-garanti.

VINDER: HostGator! HostGator er den klare vinder her. Med HostGators hostingpakke får du fuld refusion uanset tidsperioden for din hostingkontrakt.

Kom i gang med HostGator og få 30-60% rabat på din hostingplan ved hjælp af mit link herunder:

HostGator -test

CPanel anmeldelse

HostGator og GoDaddy deler mange lignende funktioner. Begge er overkommelige, pålidelige og velrenommerede navne i branchen. For at hjælpe dig med endelig at beslutte, hvilken der er den bedste løsning for dig, lad os tage et kig på nogle andre ekstra funktioner, som begge hostingmærker tilbyder.

Kontrolpanel

Uanset din Linux -hostingplan giver både HostGator og GoDaddy dig adgang til branchestandarden cPanel.

Dette dashboard er ikke kun let at bruge, det giver dig også mulighed for at komme i gang med det samme uden forudgående viden.

Du vil også være i stand til at installere forskellige ekstra applikationer og plugins til dit websted med et par enkle trin. Fra at overføre filer til at organisere din database, alt kan gøres på farten på disse to hostingplatforme.

Bortset fra din almindelige hostingplan, hvis du vælger Windows -hosting, får du Parallel Plesk som dit kontrolpanel.

VINDER: Det er uafgjort! Både HostGator cPanel og GoDaddy cPanel har lignende standardfunktioner, der giver utrolig brugervenlighed.

Servere og webstedets hastighed

Serverne på HostGator -webstedet drives af Dual Xeon -processoren, mens GoDaddy bruger Intel Core i7 -processorer. Begge processorer giver dig mulighed for at bruge Windows eller Linux hosting.

I begge tilfælde vil serveren sandsynligvis tilbyde stærk og pålidelig ydelse. Derfor er begge på lige fod med hensyn til pålidelighed og ydeevne.

Tjek denne vejledning til, hvordan du retter et langsomt GoDaddy WordPress -websted. 

VINDER: Det er uafgjort. Der er ingen klar vinder hvad angår servere, da både HostGator og GoDaddy har kraftfulde netværksservere.

Endelig dom: HostGator mod GoDaddy (hvorfor valgte jeg HostGator?)

Både HostGator og GoDaddy ligner hinanden på flere måder end én. Der er dog nogle egenskaber, der gør dem forskellige. For eksempel tilbyder GoDaddy de bedste sikkerhedsforanstaltninger, men HostGator er bedre, når det kommer til kundesupport.

Alt i alt ligner HostGator en klar vinder, mens GoDaddy halter bagud med en lille margin. Intet andet mærke kan slå GoDaddy, når det kommer til registrering af et domænenavn, men det er ikke det første valg til hostingtjenester endnu; Det er her, HostGator vinder spillet.

HostGator er vores bedste mulighed og vinderen i denne sammenligning af webhosting.

Hvorfor valgte jeg HostGator?

 • HostGator tilbyder stor oppetid og kompenserer også sine brugere, hvis de ikke overholder denne påstand.
 • Strenge sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre datalækage.
 • Et kompetent kundeserviceteam og forskellige supportmuligheder.
 • Prisbillige og fleksible hostingplaner.
 • 45 dages pengene tilbage garanti
 • En kraftfuld processor og brugervenlig cPanel

Du kan også bruge pengene tilbage-garantien fra begge hostingplatforme til at teste både dig selv og se, hvilken mulighed der passer bedst til dig.