Hjem forretningsidéer til indretningsarkitekten

Gad vide, hvad der gør et hus til et hjem? Svaret på dette spørgsmål er indretningen af ​​et hus. Et hjem er mere end bare et økonomisk aktiv. De har en dyb følelsesmæssig betydning for de mennesker, der lever i den. Et smukt designet og velindrettet hjem vil naturligvis være et bedre sted at bo end et, der ikke er det.

Indretning er dybest set kunsten eller praksis med at planlægge og føre tilsyn med design og udførelse af arkitektonisk interiør og deres møbler.

Ser du dig selv som en indretningsarkitekt? Synes du, det er på tide at tage din passion til et andet niveau? Derefter kan du vælge at starte din egen indretningsforretning hjemmefra. En interiørvirksomhed giver dig mulighed for at kombinere dine evner til at designe funktionelle rum til en lang række kunder og naturligvis leve af at gøre det, du elsker.

Som indretningsarkitekt er din rolle at sælge rådgivning. Da sådan rådgivning kan have en direkte indvirkning på forbrugernes velfærd og sikkerhed, især i kommercielle rammer, kan sådanne råd uafhængigt scorer og måles. En indretningsarkitekt kan operere i en række forskellige kommercielle og boligområder, såsom design af offentlige rum, detailhandel, restauranter og barer, hoteller og boligudviklinger.

Så her er listen, der indeholder hovedopgaverne for en indretningsarkitekt:

 • Bestemmelse af designmål
 • Forskningskrav og arbejde med teams
 • Formuler designkoncepter efter klientens vision.
 • Lav planer for at kommunikere designkoncepter.
 • Angiv materialer og udstyr, der skal bruges
 • Byggeproces tilsyn

Et indretning kræver et godt øje til æstetik.

Her er nogle lukrative boligindretning til hjemmet til dig som indretningsarkitekt:

___________

 • Tilpassede møbelbeklædninger: For møbelbetræk bør alle være afhængige af brugerdefinerede betræk, fordi betrækene skal monteres med farverne på væggene eller andre møbler i rummet. Du kan også outsource til en etableret møbelbetrækstjeneste eller forhandler af boligindretning.
 • Renovering af gamle møbler : Gamle møbler er dyre, og ejeren har altid en tendens til at søge professionelle og erfarne hænder til det. Du kan starte og drive denne forretning hjemmefra.
 • Ombygning af kælder: Alle ønsker en dekorativ kælder. Du kan hjælpe dem med at ombygge kælderen til en behagelig stue.
 • Keramisk fliseinstallation: Folk foretrækker i dag fliser frem for marmor eller bevægeligt gulv. At sælge og installere keramiske fliser kan være en rentabel forretning for dig, hvis du har byggeerfaring og viden. 
 • Stofbutik – Dette er en meget lukrativ idé til en detailforretning i indretningsindustrien. Stof og sengetøj er nogle af de vigtigste materialer. Ud over tekstiler kan symønstre, knapper, lynlåse, gardinstænger og nogle andre sy- og håndværksbegreber sælges for at øge indkomsten.
 • Blomsterhandler – Enhver person kan starte en blomsterhandlervirksomhed hjemmefra og på deltid. At betjene kunder i ethvert sind fra funktionens blomsterbehov, herunder planlægning, layout og opsætning, kan være en god idé for dig.
 • Sengegavl kunst: Et dekorativt hovedgærde med design og maleri er altid på forespørgsel. Du kan bruge din kreativitet ved hjælp af forskellige typer materialer som træ, glas, læder osv.
 • Home Office Planner – Trenden med at drive forretning fra et hjemmekontor stiger i dag. Derfor kan du i henhold til din klients specifikke krav hjælpe dem med at bygge et perfekt hjemmekontor med optimal pladsudnyttelse.
 • Fest- og eventdekoration: Folk har i dag en tendens til at dekorere deres hjem og endda forretningssteder på ferier eller begivenheder. Du kan hjælpe dem med dette midlertidige dekorationskrav.  
 • Inst allation hidromasa badekar je: boblebad er luksusartikler og giver dit hjem en ekstra værdi. At starte din egen hjemmebaserede virksomhed, der har specialiseret sig i levering og installation af boblebad, kan være en god forretningsidé at starte med.
 • Interiør Landskabspleje – Landskabspleje eller græsplejevirksomhed er en af ​​de mest lukrative virksomheder inden for landbrugssektoren. Denne grønne forretning giver dig mulighed for at operere hjemmefra med en lille kapitalinvestering.
 • Skylight Installation – Skylight installationer er den bedste måde at tilføje et vidunderligt skær til rummet, hvis det installeres på det rigtige sted. Du kan starte denne virksomhed hjemmefra med en lille startkapital.  
 • Lampeskærme: designer lampeskærme er altid på forespørgsel. Folk foretrækker lampeskærme, der passer ind i de andre aspekter af rummet, såsom andre møbler, vægfarver og arrangementer. Du kan starte dette som en hjemmevirksomhed.
 • Spejlkunst og installation: Hvis du er ekspert i spejlkunst, skal du starte din egen spejlkunstskabelses- og installationsvirksomhed baseret på dit valg. Du kan tjene betydelige indtægter fra denne forretning.  
 • Tapetinstallation – I dag bliver tapeter meget populære. Det er mere kreativt og rentabelt end vægmaleri. Derfor kan det være rentabelt at starte en tapetsalgs- og installationsvirksomhed.
 • Vinduesinstallation: Skodder og persienner er meget vigtige ting, når det kommer til bløde møbler og indretning. Design af kreative og attraktive gardiner og persienner til vinduerne vil dekorere rummet på en fantastisk måde. Også udskiftning af et gammelt vindue med et nyt i et nyere design kan være en komplet makeover for hele rummet. Dette er en af ​​de mest efterspurgte indretningstjenester verden over.

Så nu hvor du endelig har besluttet dig for din niche, skal dine målkunder profileres, oprette og eje et unikt logo til din virksomhed, og lave din research på det lille segment. Lær især mere om dine potentielle kunders forskellige baggrunde.

Lav nogle opstartsprojekter gratis eller til en nominel pris til kunder. På denne måde kan du have en platform til at demonstrere dit talent og dygtighed.

Indretning er et perfekt karrierevalg for folk, der brænder for design og kunst og boligindretning. Alle i alle aldre kan starte denne virksomhed hjemmefra og gøre det til en god måde at tjene penge på.