GotoMeeting vs GotoWebinar

Lad os se det i øjnene: møder er den mindst mulige sjov, man kan have i løbet af dagen på arbejdet. Ikke alene er du tvunget til at gå ind i et værelse, der er for lille til at rumme alle, men du skal droppe alt, hvad du gør, bare for at være der. Derefter starter mødet sent, trækker ud, og du lader være med at prøve at passe en hel dags arbejde ind i den tid, du har tilbage.

Hvad hvis at deltage i et møde ikke behøver at være et tidskrævende forslag? Endnu bedre, hvad hvis møder kunne omfatte medarbejdere fra fjerntliggende kontorer for at reducere rejsetid og udgifter?

Der er to løsninger til rådighed for fagfolk i dag, der kan nå disse mål og meget mere. I GoToMeeting vs GoToWebinar -debatten finder du, at det kan være lige så enkelt at deltage i et møde som et enkelt museklik.

Her er de vigtigste forskelle mellem disse to platforme, der skal overvejes.

1. Deltagerantal

GoToMeeting har en tendens til at fokusere på en komplet præsentation af mødet. Tænk på det som et online chatrum, hvor menneskerne i mødet kan interagere med hinanden. Det betyder, at du kan have en gruppediskussion, der er progressiv og meningsfuld uden at være overvældende. Det forhindrer også en person i at dominere diskussionen, hvilket kan ske i et traditionelt møde.

På grund af dette design begrænser GoToMeeting antallet af deltagere inden for et møde til 100v mennesker eller mindre ad gangen.

Med GoToWebinar har du et produkt, der tilbyder et mere instruktionsformat. Det er som at deltage i en træningssession i din virksomhed, hvor en højttaler står op og taler med resten af ​​klassen. På grund af højttaler / lytter -konfigurationen kan GoToMeeting rumme mange flere webinar -deltagere – op til 1.000 mennesker.

For at forblive i kontrol med så mange mennesker, er der en “løft din hånd” -funktion med GoToWebinar, så du ikke sidder fast med snesevis af afbrydelser hvert minut.

2. Kommunikation af deltagerne

Med GoToMeeting har du opsætningen af ​​et traditionelt møde, men i et online format. Alle, der deltager i mødet, kan chatte med alle andre, der er blevet godkendt til at være der. Det er tiltænkt mere en samtaleplatform, der inviterer til samarbejde.

GoToWebinar er designet til mere at være en præsentationsbaseret mødeindstilling. Dets mål er at give én person mulighed for at sprede vigtig information til en stor gruppe mennesker på samme tid. Af den grund kan deltagerne, der er inviteret til et møde på denne platform, ikke kommunikere med hinanden.

3. Formål

Produktnavne er en indikation af, hvad platformens formål er.

GoToMeeting er beregnet til at være et produkt i samarbejde. Det er den type online platform, du gerne vil bruge, hvis du skulle diskutere en marketingstrategi eller udvikle ideer til et nyt produkt. Det er et særligt nyttigt værktøj til teams, der arbejder eksternt eller har medlemmer, der arbejder eksternt, fordi det muliggør øjeblikkeligt samarbejde til minimale omkostninger.

GoToWebinar er den produkttype, der skal bruges, når man tilbyder specifik og generaliseret information til offentligheden eller til virksomheden som helhed. Det giver mere fleksibilitet på grund af lærer / elevdesign, men begrænser produktet til at være godt til præsentationer frem for samarbejde.

4. Programmering

Begge platforme giver brugerne mulighed for at planlægge et møde eller en præsentation på en bestemt dag og på et bestemt tidspunkt.

GoToMeeting tager dine planlægningsmuligheder et skridt videre. Brugere kan starte et møde ved hjælp af denne platform, når de vil. Det betyder, at et møde kan oprettes med det samme. Det eneste krav er, at mødedeltagerne kan deltage. De gæster, der er til mødet, skal registrere sig på forhånd, så deres deltagelse er ikke så øjeblikkelig.

GoToWebinar har ingen øjeblikkelige planlægningsmuligheder.

5. Information og rapporter

GoToMeeting er som at arbejde med en online chat -udskrift. Du har også adgang til antallet af deltagere, der er i mødet. Mange brugere har fundet ud af, at det stadig kan være en god idé at tage notater under mødet for at give et resumé af de forskellige gruppediskussioner, der finder sted. Det kan være problematisk at få alle deltagerne til at læse hele transskriptionen af ​​det, der er sket, og det er muligvis ikke engang tilgængeligt.

GoToWebinar tilbyder adskillige rapporteringsmuligheder, hvilket giver højere niveauer af data efter mødet, der kan bruges til at oprette metrics. Ikke alene får du rapporter fra registrerede gæster og generelt fremmøde, men du kan også bruge afstemninger og afstemninger på platformen til at få en idé om, hvad alle tænker eller føler under præsentationen. Det gør det muligt at fokusere på visse detaljer, som gruppen måske kæmper for at forstå eller sætte fokus på deres brand direkte på markedets interesser.

6. Omkostninger

Både GoToMeeting og GoToWebinar tilbyder brugerne en gratis prøveperiode for at bestemme produktets anvendelighed. Begge leveres af LogMeIn, et firma, der har specialiseret sig i at levere interaktivt samarbejde og instruktionsværktøjer.

GoToMeeting -priser starter ved $ 19 pr. Måned. Deltagere kan interagere på en hvilken som helst enhed, de har med en dataforbindelse. Der er en gratis mulighed, HD -videokonferencer, skærmdeling og optagelse tilgængelig.

GoToWebinar -priser starter ved $ 89 pr. Måned. Det tilbyder mange af de samme funktioner som GoToMeeting, men gør det muligt at dele optagelser online. Gæstepanelister kan også inviteres til webinaret.

LogMeIn tilbyder også gratis live-demoer af begge produkter, hvis du gerne vil se dem i aktion, før du udnytter den 14-dages gratis prøveperiode. Kontakt en salgsrepræsentant på 1 (888) 646-0014 for at diskutere, hvilket produkt du gerne vil se en demonstration af.

GoToMeeting vs GoToWebinar: Hvilket er bedre?

Når du sammenligner GoToMeeting og GoToWebinar, sammenligner du i det væsentlige to produkter, der ligner hinanden, men er meget forskellige.

GoToMeeting er den bedste løsning for teams, der ønsker at lette samarbejdet. Teammedlemmer kan deltage i mødet stort set hvor som helst, forudsat at de har en dataforbindelse og har forhåndsregistreret sig til mødet. Øjeblikkelig planlægning er en god funktion og giver teams mulighed for at bevæge sig i deres eget tempo.

GoToWebinar er en bedre løsning for instruktører og generel informationsformidling til en stor gruppe mennesker. Det er ikke designet til at være interaktivt, så det fungerer ikke som en platform for generalforsamlinger. Det er noget, der vil hjælpe lærere til at undervise og elever eller medarbejdere til at lære, hvad der forventes af dem.

Har du brugt GoToMeeting eller GoToWebinar? Hvad syntes du om oplevelsen?