Gæsteblogging i 2022: Hvordan jeg skrev 80+ gæsteposter på 1 år

Hvis du lige har startet en blog i år, går du ind i det mest konkurrencedygtige søgemaskinelandskab nogensinde. Hvis gæsteblogging ikke er en del af din marketingstrategi, begrænser du din vækst kraftigt.

Det er ikke længere 2008 – du kan ikke komme til side 1 på Google bare ved at lægge 500 ord på en side eller slutte sig til et lyssky backlink -bibliotek. Du skal forbedre dit spil.

Høj kvalitet, langformede, medierige og relevante blogindlæg med backlinks er det, der rangerer i år. ( Wow, tak fordi du fik os til at arbejde hårdere Google ).

Og eksklusive on-side SEO er det mere kritisk end nogensinde at få relevante backlinks i høj kvalitet fra websteder med høj domænemyndighed. Så hvordan får du backlinks i højeste kvalitet i år?

Svaret er at modernisere og skalere din gæstebloggingstrategi.

For at teste effektiviteten af ​​gæstepostering implementerede jeg et 15-dages gæsteblogeksperiment.

Mit mål var enkelt:

På 15 dage skal du offentliggøre så mange gæsteposter som muligt på websteder med højt domæne for at lære fire vigtige ting:

1. Hvordan man mestrer gæstebloggingprocessen.

Jeg ønskede at lære ind og ud af, hvordan man effektivt målretter indflydelsesrige blogs, udfører e -mail -opsøgende aktiviteter, indsender emner, skriver og redigerer kladder og sender til høje DA -websteder så hurtigt som muligt.

2. Virkningen af ​​en gæstebloggingstrategi på et websteds SEO i år.

Når de 15 dage er slut, og enhver artikel er offentliggjort, vil du bruge SEO -værktøjer til at forstå, hvor effektiv gæstepostering var til at øge domænemyndigheden, Alexa -rang og drive målrettet organisk trafik.

3. Strategier til skalering af hvid hat SEO i år.

Sort hat SEO -strategier er gået af mode i over et årti. Jeg ville opdage de bedste måder at skalere SEO -teknikker på hvid hat og fremskynde erhvervelsen af ​​pålidelige og autoritative links.

4. Hvis nogen, uanset deres erfaring, kan få backlinks af høj kvalitet.

I mit gæsteblogging -eksperiment målrettede jeg mig kun mod websteder med en domæneautoritet på over 60 med et gennemsnit på 72,5. Jeg ville vise, at enhver ny blogger kan få disse backlinks i høj kvalitet.

Gæsteblogging i 2019

Kilde: vecteezy.com

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at denne artikel indeholder affiliate links, der kan give mig en provision uden omkostninger for dig. Disse er simpelthen de bedste online job og værktøjer, som du kan bruge til at få succes. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik.

Mit gæstebloggingeksperiment – 15 dage, 18.400 ord og 8 gæsteposter

Mit gæstebloggingforsøg startede den 4. januar 2019 og sluttede den 18. januar 2019. I løbet af disse 15 dage gennemgik jeg hvert trin i gæstebloggingprocessen. Denne proces omfattede at finde de rigtige kontakter, udsende med kold e -mail, indsende emner, beskrive og skrive kladder og endelig indsende gæsteposter til offentliggørelse.

Den 4. januar begyndte jeg at sende en e -mail til 68 forskellige websteder, hvor jeg spurgte, om jeg kunne bidrage med et gæstepost. Af disse 68 steder var 28 interesserede. Ud af disse 28 udgav jeg tråde til 18. Endelig ud af disse 18 websteder fik jeg otte artikler offentliggjort på 15 dage.

Faktisk blev der i eksperimentets sidste tre dage (16., 17. og 18. januar) artikler offentliggjort tre dage i træk.

StartupNation gæstepost

16. januar 2019: StartupNation (DA 61)

17. januar 2019: AddThis (DA 94)

18. januar 2019 – Infusionsoft (DA 84)

Nu hvor mit 15-dages gæsteblogging-eksperiment er slut, kan jeg roligt gennemgå dataene og vurdere SEO’s indvirkning på min blog.

Her er resultaterne:

 • Otte gæsteposter offentliggjort på websteder med domænemyndigheder på 81, 73, 60, 66, 71, 61, 94 og 84
 • 32 nye henvisende domæner
 • 247 nye backlinks
 • 268 nye organiske søgeord placeret i top 100
 • 372% stigning i organisk trafik
 • +12 til domænevurdering
 • Alexa -rang forbedret med 600.000

Jeg vil sige, at gæstebloggereksperimentet var en succes!

Dette blogindlæg er din ultimative guide til at låse op for alt, hvad jeg lærte efter en opslidende 15 dages aggressiv lancering, skrivning og udstationering af gæsteposter.

Opdatering (marts 2022): Ved at fortsætte denne proces i 12 måneder skrev jeg 80+ gæsteposter i 2019, øgede min domænerating fra 0 til 76, øgede min organiske trafik fra 0 til 300k + og begyndte at tjene $ 61k / måned med denne blog: tjek min blogindkomstrapport.

Trafik februar 2022 vs februar 2019

Lad os begynde.

Hvis du stadig har brug for at starte en blog, kan du komme i gang med Bluehost for $ 2,95 / måned (63% rabat). 

Hvad er gæsteblogging?

Gæsteblogging er den proces, hvor en blogejer skriver et gæsteblogindlæg på et andet websteds blog. Gæstebloggere tilbyder at skrive indhold til andre blogs i deres niche, med fordel af øget henvisningstrafik og backlinks.

definition af gæsteblogs

Kilde: optinmonster.com

Hvad er fordelene ved gæsteblogging?

Hvis du nogensinde har ramt udgivelsen på dit seneste blogindlæg, skal du vente spændt på læserne og derefter.

* sirisser *

Du er ikke alene. Da det tager tid for dine blogindlæg at klatre organiske søgerangeringer, bliver det skræmmende, når du ikke ser trafik med det samme.

At skrive gæsteposter er en af ​​de bedste måder at forbedre disse placeringer på og opbygge din troværdighed. Ved at udnytte andre bloggeres og Domain Authority (DA) publikum, opbygger du din backlink -profil og får eksponering for et bredere publikum.

Dette er mine største fordele ved gæsteblogging.

1. Oprettelse af din domæneautoritet

Din domæneautoritet (DA) er en søgemaskiners rangering (fra 0 til 100), der forudsiger, hvor godt et websted vil rangere. Domæneautoritet er en metrik skabt af Moz og målt af mange faktorer, herunder det samlede antal links, roddomæner, der forbinder, sociale signaler, TrustRank og mere i en enkelt score.

En af de bedste måder at oprette en domæneautoritet på er ved gæstepostering. Når du bidrager med indhold til andre blogs, kan du inkludere et link eller to til dit websted. At få disse kontekstuelle links og dofollow fra høje DA -websteder er en af ​​de bedste måder at øge dit websteds domænemyndighed (og trafik).

2. Få værdifulde backlinks

Backlinks, også kendt som dofollow -links eller indgående links, er links fra andre websteder til dit websted. Websteder som Google behandler backlinks som en tillidserklæring fra det henvisende domæne, hvilket øger dit websteds troværdighed i deres øjne.

Disse backlinks ligner stemmer – jo mere du får, jo flere søgemaskiner mener, at din content marketing -indsats er troværdig, nyttig og værdifuld.

Når du skriver gæsteposter, kan du tilføje et link eller to til dit eget websted i indholdet, og du kan også linke til dit websted i din gæstforfatterbio.

3. Generering af henvisningstrafik

Udover at få backlinks og SEO -fordele ved at skrive gæsteposter, genererer dine backlinks også henvisningstrafik. En bruger læser dit gæstepost og klikker på linkene til din blog, hvilket øger din trafik.

Når du skriver et gæstepost, skal du tilføje dine backlinks strategisk til webadresser, du vil have folk til at læse: en nyttig artikel, en valgfri e -mail -side eller en serviceside.

4. Oprettelse af nye relationer med bloggere

I sidste ende er den vigtigste fordel ved gæsteblogging de nye relationer, du opbygger med andre bloggere og påvirkere i din niche.

Det er en meget samarbejdsvillig blogstrategi, og du vil højst sandsynligt forblive i kontakt med webstedsejerne længe efter, at dit indlæg går live.

Nøglen er at være værdifuld. Svar hurtigt og høfligt på e -mails, send dine kladder til tiden, og vigtigst af alt, skab fantastisk indhold. Ved at gøre disse ting har du en bedre chance for at opretholde et sundt forhold.

Endelig kan disse relationer også blive flere gæstebloggingmuligheder i fremtiden. Plus, du kan udnytte dine forbindelser og gøre dem til andre fede projekter som fælles markedsføring, podcasts, e-bøger og online kurser.

Du kan også bruge disse relationer til at få introduktioner til mere indflydelsesrige gæstepostmuligheder.

Sådan sender du gæsteposter til domæner med høj myndighed

1. Start med at forstå din værdi

Inden du starter din rejse, er der et centralt emne, du skal forstå.

Du skal tilføre værdi.

Gå ikke ind i SEO -gæstebloggingprocessen, bare tænk på, hvad du får ud af handlen. Først og fremmest skal du fokusere på de fordele, du vil bringe til webstedet.

Spørg dig selv: hvilken værdi tilføjer du?

 • Passer din oplevelse til dit publikums interesser?
 • Passer din skrivestil til det, som blogpublikummet leder efter?
 • Har bloggen i øjeblikket brug for meget indhold for at fylde din redaktionelle kalender?
 • Kan du drage fordel af linkbuilding til dem i andre gæsteartikler, du skriver?
 • Er der et emne, som du er velbevandret i, og som ikke findes på hans blog?

Det første trin i lanceringen og finde blogging muligheder er at forstå deres værdi, og hvad du kan gøre for at hjælpe. Disse oplysninger vil være afgørende for din første e -mail -opsøgende strategi.

2. Opret en målrettet liste over websteder, du vil skrive til

Når du forstår den værdi, du kan levere, er det tid til at begynde at opbygge din blogs opsøgende liste.

Denne liste skal være et simpelt regneark med fem kolonner: websted, navn, e -mail -adresse, status (du noterer dine rækkevidder her) og noter.

Hvis du vil begynde at fylde dit regneark med gæsteblogging -websteder, skal du søge efter månedlige blogbesøgere og domæneautoritet ved at tilslutte deres webadresse til et SEO -værktøj som Ahrefs.

Det er målrettet mod blogs med en domænemyndighed på mere end 50. Kontroller også, om din blog er hostet på dit hoveddomæne eller underdomæne; Ofte giver en blog på et underdomæne ikke så meget backlinkstyrke som en blog på et roddomæne.

Husk, at jo højere domænemyndigheden er, desto mere SEO -effekt får du fra hvert backlink. Jo højere antal månedlige besøgende på webstedet er, jo flere læsere får dit gæstepost.

Hvis du er ny til at blogge, er det måske ikke fornuftigt at gå til et websted som Forbes eller The Huffington Post, da disse kræver forbindelser og relationer fra den virkelige verden.

Målret websteder i din niche med domænemyndigheder over 50. For at spare tid under din søgning skal du kigge efter en artikel med de bedste blogs og websteder, der accepterer gæsteposter, med domæneautoritetsresultater tilføjet.

Gæsteblogs, der accepterer gæsteposter

Kilde: websitehostingrating.com

Men trafikniveauet er ikke nok, du skal også søge kompromis.

En WordPress -blog med 1 million besøg om måneden, men få kommentarer, tweets eller sociale aktier kan være mindre værd end et websted med 50.000 besøg om måneden, men med et meget engageret publikum. Du vil have læsere til at engagere sig i dit indhold, så søg engagement.

Du kan også undersøge og finde størrelsen på webstedets e -mail -abonnentliste. Et kvalitetsgæstepost kan deles med dine abonnenter, efter at det er offentliggjort, hvilket øger din synlighed.

Når du er færdig med at tilføje blogs til dit regneark, skal du foretage en grundig research på disse websteder for at finde deres retningslinjer for gæstepostering. Mange blogs har en dedikeret side, der beskriver præcis, hvordan man bidrager, hvad de leder efter, og kravene til tonehøjde, antal ord og mere.

For at finde disse retningslinjer for gæsteposter skal du foretage en hurtig Google -søgning som: “site: blogging guidelines from blog.com”. Dette søger på bloggen efter indhold, der er relateret til retningslinjer for gæstepostering.

Når du begynder at gæsteblogge, skal du undgå websteder, der kræver, at du indsender et fuldt udkast via en kontaktformular. Du vil ikke bruge mange timers arbejde på at skrive en artikel, der er længere end 2.500 ord, kun for at indsende den gennem en formular og ikke få noget svar. Fokuser på websteder, der giver dig mulighed for at præsentere temaer eller konturer.

3. Find den rigtige person at kontakte for gæsteblogging muligheder

Så du har indsnævret din blogliste baseret på ovenstående kriterier. Det er tid til at finde den rigtige person at kontakte.

Brug først LinkedIn.

Start med at filtrere søgeresultater efter virksomhedens side i bloggen, derefter inden for virksomheden, søg efter personer ved hjælp af udtryk som: “Content Manager”, “Blog Manager”, “SEO Manager”, “Editor” eller simpelthen “Content” . “

Efter at have fundet 2-3 potentielle kontakter, kan du oprette forbindelse til dem på LinkedIn. Husk, andengrads LinkedIn-forbindelser er bedre end tredjegrads, og hvis de har indbyrdes kontakt, endnu bedre.

Brug heller ikke for meget tid på din forbindelsesmeddelelse, ofte bliver din tekst begravet eller vises som spam.

Du kan også bruge sociale medier til at kommunikere på Facebook. Find virksomhedens eller blogens virksomhedsside, og send dem en kort besked. Virksomheder vil sandsynligvis svare på Facebook -beskeder, fordi de vil beholde deres “hurtige svar” -målinger på deres Facebook -sider.

Når du har nået ud på sociale medier, skal du bruge et værktøj som Hunter.io eller ContactOut til at finde e -mail -adresserne på den korrekte kontaktperson. Selvom den ikke kan finde din nøjagtige e -mail -adresse, viser et værktøj som Hunter.io e -mailstrukturen, f.eks. Fornavn@blog.com eller fornavn. Efternavn@blog.com.

ContactOut har en praktisk Chrome -udvidelse, der fungerer oven på LinkedIn og tilføjer folks e -mail -adresse, telefon og sociale mediekanaler:

KontaktOut Chrome -udvidelse

Endelig, for at holde dig i forvejen med din opsøgende strategi, skal du tjekke Respona. De opretter en alt-i-en-platform til søgning, opsøgende og engagement, der lanceres meget snart.

Ved at bruge AI planlægger de at være den mest omfattende løsning til at finde indhold, indhente kontaktoplysninger og sende dynamiske e -mail -skabeloner. Du kan tilmelde dig deres betaliste med tidlig adgang for at teste dem, inden de starter.

Når du har disse oplysninger, skal du føje dem til dit regneark og notere datoen for dit LinkedIn -forbindelsesforsøg.

4. Start din e -mail -opsendelse til gæsteblogging

For at opsummere dine fremskridt hidtil har du nu din liste over blogs, du vil skrive til, den rigtige person at kontakte og få kontakt med dem på LinkedIn. Nu er det tid til at starte din gæst med at sende outreach -strategi for e -mails ved hjælp af brugerdefinerede meddelelser og skabeloner.

Der er mange kolde e -mail -strategier. De bedste tips, jeg lærte, er at holde e -mail kort, give værdi og fremvise dit tidligere arbejde.

Her er en cool e -mail -skabelon, som jeg kan lide at bruge, med en 80% + åben sats og en 50% + svarprocent:

Emne: Hej (navn) // Indhold og muligheder for oprettelse af links: Adam fra (virksomhed)

Hej (fornavn),

Mit navn er Adam og jeg er (Titel) i (Firma).

Jeg kommunikerer, fordi jeg elsker (Target Blog) og din (Target Article) gav virkelig genklang for mig, fordi (Reason).

Jeg var nysgerrig om:

1) Du vil gerne deltage i linkbuilding. Jeg skriver (XX) gæsteposter om måneden og linker gerne til dit websted i mit indhold.

2) Tillad gæsteposter på din blog.

Jeg vil meget gerne bidrage til din blog (fantastisk? Informativ? Nyttig?) Og jeg kan komme med nogle emneideer, som jeg tror, ​​dit publikum vil nyde. Her er nogle af mine nylige eksempler:

(Prøvewebadresse 1)

(Prøve -URL 2)

(Prøve -URL 3)

Lad mig vide, hvis du er interesseret, og jeg håber at høre fra dig snart.

Tak,

Adam

Det er det, og denne er lidt lang. I sidste ende handler det om at behandle hver person som en ven, personliggøre dit indhold, give værdi i form af links og komme til sagen.

E -mail -opsendelse bliver meget lettere over tid, når du har et godt eksempel på indhold og begynder at få dine artikler bemærket. Hvis du ikke har indsendt nogle skriveeksempler endnu, skal du have et par kladder i baglommen, som du kan dele. Som en sidste udvej, del et link til din blog.

Hvis du modtager et svar på e -mail og er interesseret, tillykke! Det næste trin er at præsentere dine emneideer. Nogle gange vil du modtage vejledning om emner eller emner, som bloggen leder efter, men for det meste bliver du nødt til at komme med et emne på egen hånd.

5. Perfektion af præsentationen af ​​dit emne

Der er fire hovedkriterier for den perfekte præsentation af emnet:

 1. Dit indhold findes endnu ikke på deres websted. Når du har en idé om et gæstepost, skal du gå til Google og søge efter “site: blog.com topic” for at scanne din blog og kontrollere, om den allerede findes.
 2. Dit emne og dine søgeord har SEO -værdi. Gå tilbage til Ahrefs og indtast webadressen til bloggen. Se, hvilke organiske søgeord der driver mest trafik for at se, om du kan finde huller i dit indhold, som du kan udfylde.
 3. Temaet matcher din oplevelse. Du bør være i stand til at skrive smart om emnet og bruge gæstebloggen til at generere mere indflydelse i din niche.
 4. Emnet matcher publikums interesser. Tjek deres redaktionelle retningslinjer og se, hvordan de skriver deres overskrifter. Læs derefter nogle af dine blogindlæg for bedre at forstå, hvilken type emne og titler der matcher dine besøgendes interesser. Du kan også kontrollere, hvilke af dine artikler der er mest delt på sociale medier for at se, hvilket indhold der fungerer bedst.
Sådan indsender du et gæsteblogindlæg

Kilde: makeuseof.com

Når du har afsluttet din forskning og har to eller tre ideer, kan du dele dem med det samme. Du kan også påpege i dit e -mail -svar, at “Hvis disse emner ikke fungerer for dit publikum, sender jeg gerne flere ideer.” I de fleste tilfælde, (hvis du har lavet dine lektier), bliver et af dine emner godkendt til et udkast.

Det er tid til at begynde at skrive.

Husk, at hvis du stadig har brug for at starte en blog, kan du komme i gang med Bluehost for $ 2,95 / måned (63% rabat). 

Sådan skaleres dine gæsteblogs

Inden du begynder at klikke på dit tastatur som en moderne F. Scott Fitzgerald , skal du sænke farten og overveje dine muligheder. Der er to spørgsmål at stille sig selv:

 1. Skal du selv skrive kladderne?
 2. Eller kan du outsource nogle af kladderne til indholdsforfattere?

Vent lige lidt.

Efter al denne forskning, opsøgende og præsentation, kommer  jeg ikke til at skrive det egentlige blogindlæg?

Svaret: ikke nødvendigvis. 

1. Arbejd med et indholdsfirma, freelancer eller gæstebloggingstjeneste

Hvis du tror, ​​at den krediterede forfatter altid skriver gæsteposter, tager du desværre fejl. Et typisk blogindlæg tager 3,5 timer at producere (og det tal stiger til mere end 10 timer for længere indhold). Det kan være en bedre brug af din tid til at få en spøgelsesblogger til at skrive indholdet til dig.

Hvis du ejer temaidéen, kan du oprette områdets blogindlæg og redigere det endelige udkast, arbejde med en licenseret gæsteposteringstjeneste eller ansætte en freelancer kan spare dig tid og skalere din proces.

76% af de adspurgte i et PR -magasinstudie mener, at så længe ideen stammer fra (og blev godkendt af) den angivne forfatter, er spøgelsesblogging fint. Med nogle spøgelsesbloggere, der skriver hundredvis af artikler om året, har disse akkumulerede artikler brug for et hjem.

Spøgelsesblogs

Kilde: culturevulture.com

Ved at outsource specifikke komponenter i gæstebloggingprocessen frigør du mere tid til at indsende emner, indsende flere kladder og udgive flere artikler.

Den perfekte måde at skalere din gæstebloggingstrategi på er at adskille dele af processen til forskellige mennesker.

Er det sådan det fungerer:

Du, forfatteren, introducerer emnet, opretter en oversigt og håndterer e -mails. I fællesskab skriver din skribent det første udkast, indsætter dine links og sender dig det færdige udkast. Kontroller derefter kopien, tilføj dine links, og indsend kladden.

Da links til høje domænemyndigheder er så værdifulde, hvis du er god til at lancere de bedste DA -websteder (tænk 70+), kan du muligvis få billigt eller endda gratis indhold, hvis du tillader dine forfattere at tilføje deres egne backlinks. artikler.

Fantastiske.

Du kan finde kompetente freelance skribenter på websteder som Flexjobs.

Jeg lagde et udvalgt jobindlæg på ProBlogger -jobbrættet og fik over 60 freelance skriveforespørgsler på en dag.

2. Opret gæsteblogindlæg i høj kvalitet, der kan deles, i lang form

Den hurtigste måde at få dine gæsters indlæg til at blive virale på sociale medier er ved at skabe unikt indhold af høj kvalitet, der kan forbindes. Hvad mener jeg med linkbar?

Tja, hvis du trykker på udgivelse i et gæstepost om de 10 bedste digitale marketingtendenser , men du ikke har nyttige data eller billeder, bliver det sandsynligvis ikke delt.

Alternativt, hvis din artikel er fuld af interessante statistikker til sikkerhedskopiering af dine påstande, smukke infografik og iøjnefaldende billeder, er det meget mere tilbøjeligt til at blive viralt og generere passive backlinks.

3. Formater dine inviteredes blogindlæg og links for at maksimere effektiviteten

Hovedsageligt skrives, deles og godkendes kladdegæstindlæg i Google Docs, et gratis værktøj, der er perfekt til samarbejde med bloggere.

Der er nogle bedste fremgangsmåder at forstå: formateringsregler, delingsmuligheder og sammenkædningsstrategier for at maksimere din effektivitet pr. Indlæg.

A. Formater dit Google -dokument korrekt

Intet får dig til at ligne en nybegynder for en anden blogger end at ikke forstå, hvordan du formaterer dine kladder. Hver blog har lidt forskellige gæsteblogging -retningslinjer.

Brug af Outline -værktøjet i Google Docs hjælper dog med at gøre dit udkast lettere at navigere og præsentere de korrekte overskrifter (H2, H3, H4 osv.).

Du vil også forstå delingsreglerne for Google Docs. Send dine kladder til redaktører med delingsindstillingen “Alle med link kan redigere”. Hvis du er paranoid, bliver dit dyrebare arbejde redigeret og glemt, tag en kopi og gem det på dit Google Drev.

Sørg også for at inkludere eventuelle billeder i dit dokument, hvis det er nødvendigt. Disse kan være stockfotos, men de er normalt screenshots af websteder. Hvis du bruger skærmbilleder, skal du angive kilde -URL’en herunder og tilføje alternativ tekst til billedet.

B. Tilføj dine links strategisk

Normalt når du skriver et udkast, har du lov til at tilføje 1-2 links til dit websted inden for indholdet. Plus, du får et link til din startside i din forfatterbio. Men det er ikke hårde og hurtige regler.

For nogle gæsteposter kan du muligvis slippe af sted med at tilføje 3-4 links til dit websted i indholdet. Nøglen er, at dine links skal være kontekstuelle, relevante og yderst nyttige for læseren.

Bland også din ankertekst, så dine backlinks ikke sender trafik til dit websted med det samme søgeord hver gang. Dette er ikke en af ​​de bedste SEO -metoder.

Når du placerer dine links, skal du starte med at tilføje mindst to i indholdet, medmindre retningslinjerne udtrykkeligt angiver andet. Dine links skal gå til relevante blogindlæg og sikkerhedskopiere indholdet, ikke din startside eller kontaktside.

Bonustip: nogle blogs syndikerer igen til flere internationale TLD’er, så et link kan potentielt tælle som ti, hvis webstedet har separate internationale domæner.

C. Tilføj din forfatterbio (med backlinks)

En effektiv gæsteforfatterbio er 2-4 sætninger lang, hvilket giver læserne en idé om, hvem du er, hvad du gør og en måde at komme i kontakt med dig. Og du er ikke begrænset til et enkelt backlink i din bio. Du kan normalt slippe afsted med to (jeg har haft et par indlæg med fire).

Et andet tip er at strategisk linke til en valgfri e -mail -side fra din gæstforfatterbio for at få flere abonnenter til din liste.

Her er en biografi fra mit Crazy Egg -gæstepost med to links i min forfatterbio:

4. Link til målpåvirkere i dine gæsteposter

Når du placerer links, skal du ikke fokusere udelukkende på dig selv, del rigdom!

Links er internettets valuta. En nylig undersøgelse i 2018 viste, at 78,6% af blogs sælger links, med en gennemsnitlig pris på $ 352,92 pr. Link. Og dette tal stiger.

Det aktuelle gebyr for et link fra et domænemyndighedswebsted over 90 kan være så højt som $ 2.500 pr. Link.

En anden fordel ved gæsteblogging på høje DA -websteder er, at du kan udnytte denne DA til at give værdi til påvirkere. For eksempel, hvis der er en blogger, podcaster eller indflydelsesrig berømthed, du altid har drømt om at gnide skuldre med, skal du ofte linke til deres websted i dine gæsters indlæg.

Endnu bedre, brug et SEO-værktøj som Ahrefs eller SEMRush til at finde specifikke landingssider, der rangerer mellem 5 og 15 for et højt søgeord. Link til den pågældende landingsside fra dine bedste DA -gæsteposter flere gange for at se, om det kan forbedre din placering.

Når du har linket til influenceren 5-10 gange, skal du kontakte dem via e-mail. Lad dem vide, at du elsker deres job, vis de nyttige links, du har sendt dem, og bed ikke om noget til gengæld.

At? Beder du ikke om noget til gengæld? 

Ja det er korrekt.

Den bedste måde at øge din indflydelse online med gæsteposter er at give utrolig mange værdier til så mange mennesker som muligt uden forventninger.

Hvis du kan blive indflydelsesrig og give reelle mennesker reel værdi, vil folk gerne hjælpe dig organisk.

Gør dig selv så værdifuld, at andre har det dårligt, hvis de ikke hjælper dig.  

Okay, nu hvor alle dine influencer -links er oppe, er det tid til at indsende dit udkast. Send din gæstepost indsendelse og vent på feedback. Redigeringsprocessen er normalt relativt hurtig. På dette tidspunkt kan du samarbejde yderligere i dit Google Dokument og svare på eventuelle kommentarer eller foreslåede ændringer, de måtte have.

Når udkastet er godkendt, vil din artikel have en planlagt udgivelsesdato, normalt 2-3 uger.

Du er nået langt, og dit gæstepost er planlagt. Lad os genoptage, hvad du har gjort indtil nu.

 1. Først opdagede han, hvordan han personligt kunne tilføre værdi til andre bloggere.
 2. Du oprettede derefter en specifik liste over blogs, du vil skrive til, med fokus på domæneautoritet, trafik og engagementniveauer.
 3. Du opdagede de rigtige kontakter og foretog en e -mail -opsendelse med en genanvendelig e -mail -skabelon.
 4. Efter at have modtaget et svar, sendte du en gæstebesked efter at have scannet dit websted og forstået dit publikum.
 5. Når dit emne blev godkendt, begyndte du at skrive og korrekt formateret dit kladde i Google Docs.
 6. Du placerede derefter dine backlinks strategisk i dit indhold og i gæsteforfatterens bio.
 7. Som en bonus har du forbundet med influencers og mennesker, du vil arbejde med.
 8. Endelig indsendte du dit udkast, hjalp med redigeringer og blokerede en udgivelsesdato.

Din artikel er officielt klar til lancering.

Har du stadig brug for at starte din blog? Prøv Bluehost for $ 2,95 / måned (63% rabat). 

5. Gæsteblogs til SEO: Spor dine resultater

Tillykke! Din gæsteindlægs udgivelsesdato er ankommet, din artikel er offentliggjort, og du kan læse dit arbejde, der er lagt ud på en populær blog. Tag dig tid til at nyde dette øjeblik – dit hårde arbejde har givet pote.

Så hvad gør du nu, når din artikel er live? (Hvad?! Er der mere?!)

Del din artikel om dine sociale kanaler og blandt dit professionelle netværk. Når artiklen er blevet offentliggjort i en uge eller to, er det tid til at anerkende den SEO -effekt, denne artikel har på dit websted. Husk, du skal være tålmodig.

Det tager tid for websteder som Google PageRank at opdage dit gæstepost, gennemgå dine links og tilskrive dem til dit websted. Og disse links tager endnu længere tid at påvirke din søgerangering.

Ligesom at indsende dit websted til Google Search Console (tidligere Webmasterværktøjer) ikke er øjeblikkeligt, gælder det samme for dine gæsteposter.

Men efter at have ventet tålmodigt, kommer crawlerne til din artikel, opdager dine nye backlinks og genkender det nye henvisende domæne, der peger på din blog. Lad os spore dine SEO -fremskridt.

Brug et værktøj som Ahrefs (hvis du ikke har bemærket det endnu, jeg elsker dette værktøj) og tjek følgende webstedsmetrics for at se dine forbedringer over tid.

Stigning i blogtrafik

Kilde: ahrefs.com

1. Alexa -rangering.

Mål på populariteten af ​​et websted. Det rangerer millioner af websteder i rækkefølge efter popularitet, hvor en er den mest populære. Din Alexa Rank er en god måling at spore, da den sammenligner dit websteds popularitet med alle andres.

2. Domænekvalifikation.

På samme måde som domæneautoritet er domænebedømmelse en KPI oprettet af Ahrefs, der måler dit websteds autoritet på en skala fra 0 til 100, baseret på din linkprofil.

3. Antal backlinks.

Du kan se antallet af nye, tabte og aktive dofollow -links, der peger på dit domæne. Dette nummer indeholder flere links pr. Domæne, så hvis du får fire links i et gæstepost, er det samlede antal backlinks 4.

4. Antal henvisende domæner.

Denne SEO -metric svarer til dit antal backlinks, bortset fra at kun antallet af websteder, der linker til dig, tæller, ikke det samlede antal links. Baseret på ovenstående eksempel, hvis du modtager fire links fra et gæstepost, er det samlede antal henvisende domæner 1.

5. Organiske søgeord.

Når du får de 100 bedste søgeresultater for et målsøgeord, kan du spore dets fremskridt og bevægelser på Ahrefs.

Det er vigtigt, at dit antal organiske søgeord stiger med tiden, da nye backlinks til dine blogindlæg vil øge din synlighed og placering på Google.

Spor disse resultater hver uge (eller hver dag, hvis du er besat som mig), og nyd at være vidne til virkningen af ​​dit hårde arbejde.

Ofte stillede spørgsmål om gæsteblogging.

Virker gæsteblogging?

Ja, gæsteblogging fungerer stadig og er en levedygtig måde at opbygge relationer til andre bloggere, komme foran et nyt publikum, opbygge din blogs ry og forbedre din SEO.

Da jeg lancerede min blog i 2019, skrev jeg over 80 gæsteposter i det første år, og det forbedrede min SEO og trafik dramatisk. Jeg øgede min Domain Rating (DR) fra 0 til 76, øgede min trafik fra 0 til over 300.000 besøgende / måned og begyndte at tjene over $ 60.000 / måned, som du kan se fra mine blogindkomstrapporter.

For en trin-for-trin guide til, hvordan du starter en blog med opstartstaktik for at tjene penge hurtigere, se her.

Er gæstebloggere betalt?

Generelt er de fleste gæstebloggere ikke betalt og skriver for andre websteder for at opbygge relationer og få backlinks til deres blogs. Nogle websteder, der har brug for indhold og har en gruppe forfattere, kan betale dig for dine gæsteposter, men de kræver generelt, at du skriver et bestemt antal indlæg over en periode på flere måneder.

Alternativt kan nogle websteder opkræve gebyrer for at skrive et gæstepost i form af et sponsoreret indlæg. Priserne kan variere fra $ 100 til $ 2.000, men den normale prisklasse for et sponsoreret indlæg er mellem $ 250 og $ 750 afhængigt af blogens trafik og omdømme.

Skal jeg acceptere gæsteposter på min blog?

Der er fordele og ulemper ved at acceptere gæsteposter på din blog. På den lyse side kan du poste gratis indhold, som du ikke behøver at skrive, hvilket kan øge antallet af artikler på din blog og øge din trafik.

På bagsiden skal du være forsigtig, når du begynder at acceptere gæsteposter. Opret strenge redaktionelle retningslinjer, og sørg for, at indholdet er af høj kvalitet og ikke indeholder eksterne links af lav kvalitet.

Er gæsteblogging godt for SEO?

Ja, gæsteblogging er godt for SEO, da det hjælper din blog med at få backlinks og henvisningstrafik. Disse dofollow -links formidler SEO -værdi fra gæstepostsiden til din blog via de links, du tilføjer. Dette øger din domæneautoritet (DA) over tid og hjælper dig med at rangere hurtigere i søgemaskiner.

Husk, at du skal være forsigtig både med hvilke websteder, du vælger at gæstepostere, og hvordan du linker dine artikler. Se efter velrenommerede blogs af høj kvalitet til at skrive, der har stærkt DA og indhold af høj kvalitet i din niche.

Når du tilføjer links til din blog i dine gæsteposter, skal du også optimere din ankertekst. Du skal blande ankerteksten og gøre den så naturlig som muligt, så den flyder godt ind i indholdet og giver yderligere værdi.

Din ankertekst bør heller ikke være overoptimeret eller altid matche det nøjagtige søgeord, dit blogindlæg er målrettet mod. Kombiner det med sætningsmatchanker (indeholder målsøgeordet + yderligere termer), mærkeankre (dit blognavn) og endda nogle ankre uden dit målsøgeord overhovedet.

Hvor mange links skal et gæstepost have?

Antallet af eksterne links i et gæstepost er baseret på de enkelte websteders redaktionelle retningslinjer. En god tommelfingerregel er at inkludere 3-5 links for hver 1000 indholdsord. Sørg for at inkludere 2-3 links til din egen blog i indholdet, så du får SEO-fordele ved indlægget.

My Guest Blogging Experiment: Resume

Gæsteblogging er fortsat en af ​​de bedste måder at øge webtrafikken over tid. Ved at skrive gæsteposter i høj kvalitet på andre websteder i din niche modtager du værdifulde indgående links, øger din domæneautoritet, får mere eksponering for læsere, der er interesseret i dit indhold, og etablerer nye relationer med bloggere.

For at komme i gang, opdag den værdi, du kan bringe til andre bloggere. Brug e -mail -opsøgende strategier til at blokere gæsteposter. Udnyt indholdsforfattere til at skalere den hastighed, du udgiver.

Byg nok indflydelse til, at folk kan skrive til dig. Endelig maksimer din SEO -effekt med smartere linkplacering.

Ved at køre mit gæsteblogging-eksperiment og udgive otte gæsteposter på 15 dage, modtog jeg 247 nye backlinks, en stigning på 12 punkter i min domænevurdering og en stigning på 372% i organisk trafik.

Derefter tog jeg det første eksperiment og offentliggjorde 80+ gæsteposter på et år, forbedrede min domænerating fra 0 til 76, øgede min blogtrafik fra 0 til 300.000+ besøgende / måned og begyndte at tjene $ 61k / måned..

Nu er det din tur.

Hvis du er klar til at starte en blog, skal du komme i gang med Bluehost for $ 2,95 / måned (63% rabat). 

Med tusindvis af websteder, der accepterer gæsteposter fra både erfarne forfattere og nye bloggere, er det tid til at opgradere dit spil.

Så kom derud og opbyg din indflydelse online, skalér dine indholdsstrategier og lever så meget værdi, at påvirkere vil bede om din hjælp.