Forretningstip til e -bogforfattere

Hver har deres egne individuelle områder af passion og ekspertise, det være sig musik, kunst, skrivning, coaching osv. En af de enkleste og mest effektive måder at gøre din passion til en virksomhed og tjene penge på dine færdigheder er ved at sælge e-bøger og så videre. bare sidde i dit eget hjem.

Efterspørgslen efter e-bøger stiger med en meget høj hastighed dag for dag. Så det siger sig selv, at e-bogvirksomheden er ret rentabel. Man kan starte deres e-bogvirksomhed fra deres eget sted med lidt eller måske ingen investering overhovedet.

Grundlæggende er e-bogen simpelthen en bog i elektronisk form. I dag er det samlede marked for e-bogudgivelse ret højt og stiger meget hurtigt.

Det siges, at enhver person har en forfatter i sig. Men kun få lagde det på blyant og papir. Hvis du tror, ​​du er blandt de få, der brænder for at skrive og har gode skrivefærdigheder og vil dele din viden og historier med masserne, så foretrækker du måske at starte en e-bog-hjemmeforretning.

Med en velskrevet og velforberedt stor historie med en smart marketingplan kan du nå dit mål, og det kan være rentabelt for dig at starte en e-bogvirksomhed.

Hvordan starter man?

Dette er et almindeligt spørgsmål, der på et tidspunkt løber gennem hovedet på de fleste selvudgivende forfattere. I dag kan en forfatter med en lille investering få sin bog ud i verden uden nogen agent.

Som forfatter skal du have en stærk beherskelse af det sprog, grammatik og skrivestile, der passer til genren i de bøger, du vil skrive. For at fuldføre hele e-bogens skriveproces skal du redigere, formatere bogen, designe omslaget og uploade bogen.

Oprettelse af din e-bog er overraskende enkel, og her er nogle af de trin, der er nævnt nedenfor, der hjælper dig med at gå igennem processen:

Oprettelse af din e-bog: Du kan oprette din e-bog ved først at beslutte emnet. Du skal muligvis tænke over, hvad du gør bedst, og hvad der kan tiltrække flere og flere målgrupper og forbrugere. Jeg ville også have brug for en original grænse. Efter at have besluttet indhold, kan du oprette en fantastisk titel, der kan være en spilskifter.

Formater din bog: Nøglen til at sælge din e-bog er læsbarhed. Så prøv at holde det let at fordøje, hold dig til et enkelt farveskema, og prøv at beholde to eller tre typer overskrifter og brug masser af korte afsnit og lister.

Korrekturlæsning: Inden du tjekker din bog, skal du rulle øjnene igen for at kontrollere, om der er fejl, og foretage en nødvendig redigeringsrunde.

Føj din e-bog til dit websted: Nu er det tid til den mest alvorlige og vigtige del, opret et websted og tilføj din e-bog. Upload din e-bog med et omslagsbillede, tilføj en beskrivelse, sæt prisen, og tilføj derefter bogen til den nye butik.

Promover din e -bog – Nu er det tid til at fortælle verden om din bog. Skab spænding blandt dit publikum, og brug det til at drive salget. Du kan lave flere gæsteposter på websteder, som din niche læser for at promovere det.

Hold styr på dit salg –  Dette er et enkelt trin, men bestemt et vigtigt trin. Du kan simpelthen logge ind på din konto og holde styr på, hvor mange salg du har foretaget, og hvor de kom fra.

De trin, man skal tage for at blive en succesrig forretningsmand som e-bogforfatter, er:

Markedsundersøgelse:

Markedsundersøgelser bør foretages for at bestemme antallet af mennesker, der søger online efter bestemte nicher. Dette vil give dig en idé om, hvor mange mennesker der søger efter bestemte søgeord og sætninger hver måned.

Hvad er de vigtigste ting, man skal undersøge?

  • Hvor meget temaet er allerede tilgængeligt online, og hvad er kvaliteterne ved alle de tilgængelige temaer?
  • Hvor mange rivaliserende bøger er allerede til salg, og hvad er konkurrenceniveauet?
  • Har du en niche en tomme bred og en kilometer dyb?

Undersøgelsesstedet

Undersøgelsesstedet er et websted med en side, der spørger folk, om de er interesserede i det emne, de planlægger at oprette en e-bog om. Hvis der er en god procentdel af respondenterne på undersøgelsessiden, og feedbacken er positiv, kan du få en idé om, hvilke emner du skal dække i dine bøger, og hvad konverteringsfrekvensen er at forvente, når bogen er online.

Pay Per Click -trafik

Betal pr. Klik er den vigtigste trafikkilde, der bruges til undersøgelsesstedet, og et godt antal besøgende om dagen betyder en god mængde til dataindsamling. Fra den trafik kan du få indsigt i, hvad markedet synes om din e-bogside, og hvilken slags klikfrekvens du kan forvente.

Oprettelse af produktet

Det er ganske klart og levende, at indholdsskabelse stort set svarer til markedets behov. Når du ved, hvordan du løser de problemer, folk har, kan du simpelthen løse problemet, indsamle viden og erfaring i en bog. Vær opmærksom på, hvad folk vil, og hvad de ser frem til.

Sælg den elektroniske bog

Når dit indhold er klart, skal du nu sælge e-bogen. Det kræver marketingfærdigheder, overbevisende ordfærdigheder og evnen til medfødt at forstå, hvad forbrugerne ønsker. Bare husk, at du skal foretage så mange salg, som du kan, når du endelig lancerer produktet, for at tjene penge nok.

At starte din egen e-bogvirksomhed kræver arbejde, men det er også en meget givende måde at udforske dine lidenskaber og dele din ekspertise, og for ikke at nævne, øge din passive indkomst bare ved at sidde hjemme. Man kræver kun få færdigheder og præcis og korrekt planlægning, og du er god til at gå.