Fordele og ulemper ved Vimeo vs Youtube

Hvis du ser en video på Internettet, er det meget sandsynligt, at du ser den på Vimeo eller YouTube. Begge er gode muligheder, hvis du vil præsentere en video, men hver har visse fordele, der er værd at overveje, før du træffer en endelig beslutning.

Hvad er fordelene ved Vimeo?

1. Vimeo er et modent fællesskab af brugere med ligesindede interesser. På en måde fungerer det som et videobaseret socialt netværk. De fleste brugere vil give konstruktiv feedback på hostede videoer.

2. Der er flere niveauer, der kan bruges af enkeltpersoner og virksomheder. Hvert niveau har en anden lagergrænse. Dette gør skalerbarhed til en mulighed, når mulighederne stiger.

3. Du kan erstatte en video på platformen uden at miste den analyse, du har samlet på den video.

4. Der er ingen reklame på platformen, og dine seere bliver ikke bedt om at opgradere til et betalt visningsabonnement som en måde at generere flere penge til Vimeo.

5. Du har flere muligheder for at vise og dele dine videoer, herunder en adgangskodebeskyttet mulighed.

Hvad er fordelene ved YouTube?

1. Du har en lang række besøgende, der kan få adgang til din video, så du kan målrette mod forskellige demografier gennem målrettede og specifikke søgeordsmuligheder, så din virksomhed kan vokse.

2. Du kan vælge at deltage gratis, eller du kan vælge at gå uden reklamer med et betalt niveau. Du kan også tjene penge på dine videoer med platformbaseret annoncering for at oprette en anden indtægtsstrøm til dit brand.

3. Du kan trimme dine videoer for at beholde de analyser, der er blevet indsamlet over tid, og tilføje nye videoer til din profil, når der er en anden besked, du gerne vil dele.

4. Brugere, der har abonneret på YouTube Red, kan gemme deres videoer offline, hvis du har aktiveret indstillingen eller afspiller deres video i baggrunden, mens de forbliver produktive.

5. Du kan planlægge din videopostningstid, gøre dine videoer unoterede eller oprette private videoer, som kun du kan give tilladelse til at dele med andre mennesker.

Betyder størrelsen noget i Vimeo vs YouTube -debatten?

Videoer på Vimeo når ud til et publikum på cirka 200 millioner seere. Omkring 1 ud af 5 personer, der bruger Vimeo, er baseret i USA. Med et mindre samfund har produktionskvaliteten af ​​de videoer, der er lagt ud på platformen, en tendens til at være bedre end på YouTube. På den anden side kan det være svært at nå til en bestemt demografisk med Vimeo, især hvis gruppen er baseret i USA.

YouTube har et fællesskab på over en milliard brugere, og der kan tilgås milliarder af timers indhold via platformen. Det betyder, at du har let adgang til at sende videoen, men det kan være svært at finde den. Videoer, der er offentlige, vil også opfordre alle til at efterlade en kommentar, og trolde kan på kort tid gøre meget skade på en mærkevarer. Der er færre omkostninger for de fleste mennesker, der vælger YouTube, men højere risici.

Vimeo tilbyder brugerne et gratis medlemskab, der begrænser dig til 500 MB lagerplads om ugen. Plus -planen koster omkring $ 60 om året, mens Pro -planen koster omkring $ 200, og forretningsplanen koster omkring $ 600 om året. Forretningsplanen er den eneste, der ikke har ugentlige uploadgrænser. På Pro -planen får du op til 20 GB lagerplads om ugen og op til 1 TB om året.

YouTube tilbyder gratis ubegrænset hosting -lagerplads. Du fokuserer på at tjene penge på din annoncering, hvilket også kan gavne dit brand, når der klikkes på dine videoer. Omkostningerne ved at tilmelde sig YouTube Red er omkring $ 10 pr. Måned, så seerne kan se videoer uden annoncer.

En reel fordel er, at Vimeo tillader brugere at erstatte en video, efter at den er blevet uploadet, og YouTube ikke gør det. Hvis du lavede en fejl i din video, der vil blive rettet med en hurtig redigering, er Vimeo en bedre løsning.

YouTube er en bedre mulighed for intellektuel ejendomsret. Folk, der kan kopiere din video og distribuere den som deres egne, får YouTube til at anerkende ophavsretten og deaktivere videoen næsten med det samme. Det er også en god mulighed for brugere, der ikke ønsker det juridiske ansvar ved et uheld at krænke en ophavsret.

Vimeo og YouTube tilbyder specifikke styrker, der er værd at se nærmere på. Skræddersy dine behov til, hvad platformen tilbyder, og du kan træffe det rigtige valg.

Hvilken platform foretrækker du i sammenligningen mellem Vimeo og YouTube?