Flytbar type vs WordPress

Der er flere platforme tilgængelige i dag, der kan hjælpe dig med at opbygge dit drømmewebsted. To populære muligheder er Movable Type og WordPress. Begge platforme er en CMS-stil, der tilbyder tilpasning af HTML og CSS på et eller andet niveau, men gennem et brugervenligt implementeringssystem.

Med begge platforme kan du få et godt websted i gang på få minutter.

Da begge platforme tilbyder en lignende service, hvordan løses debatten mellem Movable Type og WordPress? Her er nogle af de vigtigste sammenligningspunkter.

1. Priser

Movable Type er gratis at bruge, hvis du starter den til AWS (nginx) på en mikro-forekomst. Omkostningerne ved softwaren er $ 0,07 pr. Time, hvilket svarer til $ 499 om året. Hvis du bruger platformen til et uddannelsessted eller et kommercielt websted, skal du købe en licens. Pro Ubegrænset softwarelicenser til nye brugere koster $ 999, mens opgraderingslicenser koster $ 499.

Flytbar type kræver, at brugerne også køber tekniske supporttjenester. En måned af disse tjenester koster $ 199, mens 3 måneders support koster $ 299. Dette giver dig adgang til et online billetsupportsystem med e -mail, telefon eller support til onlinemeddelelser. Svar kan tage op til 3 hverdage.

WordPress er gratis. Det tilbyder ikke nogen formel kundeservice, men der er tredjepartsfora, der kan give en form for teknisk support. Du skal dog finde et hostingbureau, der accepterer WordPress, og det er ikke altid let at gøre.

2. Installation

Movable Type tilbyder en enkel installationsproces, der fungerer med enhver hosting -løsning. Det er ekstremt hurtigt, når du vælger din hosting -løsning. Det installeres som praktisk talt ethvert andet program på en webserver. Følg bare instruktionerne til dig, og du er færdig på ingen tid.

WordPress markedsfører en 5 minutters installationsproces, men det kræver, at du opretter din database og andre essentials, før installationen påbegyndes. Kig efter webservere, der tilbyder en et-kliks WordPress-installation for at få de bedste resultater, hvis du lige er kommet i gang med dit websted.

3. Læringskurve

Movable Type gør din upload-, redigerings- og tilpasningsproces så let som muligt. Når du har lært systemet, som tager et par dage at lære alt, kan du navigere gennem platformen for at oprette et fantastisk websted, der konstant opdateres.

WordPress tilbyder uendelige tilpasningsmuligheder. Du modtager en editor, der er brugervenlig og lettere at forstå end grænsefladen, der tilbydes af Movable Type. Det giver dog ikke de umiddelbare tilpasningsmuligheder, så det kan nogle gange være en udfordring at finde de rigtige plugins.

4. Mulighed for tilpasning

Movable Type tilbyder et bibliotek med plugins og temaer, så du kan udvide dit system på mange forskellige måder. Du kan også oprette dine egne plugins eller temaer og dele dem via platformens officielle bibliotek.

Plugin- og temaprojekter skal udgives på GitHub og være korrekt formateret, så dit arbejde kan komme i betragtning til Movable Type Gallery. Find bare den, du vil have, klik på beskrivelseslinket, og find derefter knappen Download. Det er alt om det.

Med WordPress kan du næsten alt med dit websted. Chancerne er, at nogen allerede har designet, hvad du har brug for, hvilket betyder, at du bare skal finde det og derefter installere det. Imidlertid er ikke alle tilføjelser gratis, og nogle kan koste flere hundrede dollars. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, giver WordPress dig mulighed for at designe det og derefter installere det selv.

5. Blogs

Movable Type og WordPress giver effektive blogging -løsninger.

Hvis du bruger Movable Type til andet end personlig blogging, er chancerne gode for, at du bliver bedt om at acceptere en licensaftale, der kan koste dig mere end $ 1.000, før dit websted går live.

Med WordPress kan du starte din blog gratis. Derefter kan du beslutte, om du vil opdatere dit websted eller holde dig til et gratis. Du skal aldrig betale for noget, medmindre der er en bestemt vare eller service, som du vil inkludere på dit websted fra et tredjeparts tilbud.

Movable Type kan koste mere, men nogle mener, at det er en platform, der tilbyder bedre support og en poleret oplevelse. WordPress kan være gratis, men det er også open source, hvilket betyder, at du kan have svært ved at finde hjælp, når du har problemer. Tag et kig, og du kan finde den rigtige løsning til dine behov i debatten Movable Type vs WordPress.