Emma vs Mailchimp

E -mailmarkedsføringssoftware er en vigtig komponent for enhver virksomhed i dag. Selvom du ikke har en e -handelsplatform, kan regelmæssige e -mails hjælpe med at holde dit brand og din forretning i top hos dine kunder og kundeemner. To af de bedste e -mailmarketingløsninger, der tilbydes i dag, er Emma og MailChimp.

I Emma vs MailChimp -debatten er her nogle af de vigtigste punkter, du vil overveje, før du vælger den bedst mulige softwareløsning til dine e -mailmarkedsføringsbehov.

En oversigt over Emma

Emma tilbyder sit brand og virksomhed fire forskellige e -mailmarkedsføringsplaner, der er prissat til at imødekomme avancerede behov. Hver pakke, der tilbydes, har et minimumskrav på 2.500 kontakter, hvor gebyrer stiger derfra baseret på mængden af ​​månedlig volumen. Der er en træk-og-slip-e-mail-editor, et omfattende skabelongalleri og appadgang til effektiv sporing af analyser, metrics og en gæstebog.

Talrige indbyggede integrationer giver dig mulighed for let at producere dynamisk indhold. Listsegmentering, Lightbox -tilmeldingsformularer og en automatiseret arbejdsgang er inkluderet i hver pakke. Opgradering til Plus -pakken muliggør 5 automatiserede arbejdsgange, Salesforce -integration, API -adgang og mulighed for at kode din egen HTML.

Premium -funktioner omfatter privat mærkning, visning af indhold og automatisering og ubegrænsede arbejdsgange.

En oversigt over MailChimp

MailChimp er en entry-level e-mailmarketingløsning, der er meget skalerbar. Dette gør det muligt for SMB’er at eksperimentere med e -mailmarketing og derefter øge deres tilstedeværelse, når de begynder at få succes. Alle kan begynde at bruge denne softwareplatform gratis, idet freemium -modellen tilbyder 2.000 abonnenter og 12.000 e -mails om måneden.

Der er også faste abonnementsplaner til rådighed, så du fuldt ud kan tilpasse din e -mailmarketingoplevelse på denne platform. Du vil nemt modtage tilpassede formularer, abonnentprofiler og A / B -test. Integrationer er tilgængelige med mange af de store tjenesteudbydere.

En simpel e-mail-designer arbejder med indbyggede skabeloner, så det er en ret simpel opgave at sende et blast til en abonnentliste. Geolocation, spamfilterdiagnostik og mobilregistreringsformularer er også tilgængelige.

Prissammenligning: Emma vs MailChimp

MailChimp giver en gratis platform for ejere af små virksomheder, freelancere og iværksættere, der ikke er en begrænset prøveperiode. Så længe det forbliver under e -mail- og abonnementsgrænser, betragtes det som en “gratis evigt” mulighed. E -mailmarkedsføring betalte tjenester starter ved $ 20 pr. Måned for op til 1.500 abonnenter og inkluderer ubegrænsede e -mails. For hver 500 abonnenter, der tilføjes til planen, stiger det månedlige gebyr med yderligere $ 5.

MailChimp tilbyder også en betalingsplan med begrænset adgang, der er så lav som $ 10 pr. Måned. Alle betalte planer kvalificerer sig også til Pro Marketer-tilføjelsen, der tilbyder Enterprise-planfunktioner til en nedsat pris. Dette plugin koster $ 199 pr. Måned.

Emmas startplan starter ved $ 89 pr. Måned med en årlig kontrakt. Højtydende marketingfolk foretrækker måske Plus-planen, der starter ved $ 369 pr. Måned. Sofistikerede marketingteams, der arbejder for større mærker, kan vælge Emmas Premium -plan, der starter med $ 779 pr. Måned.

Både Emma og MailChimp har Enterprise -planer, der tilbyder tilpassede pakker til større marketingteams, der har brug for omfattende løsninger. Disse planer giver dig mulighed for let at kontrollere brugerrettigheder, dele aktiver og modtage globale analyser. En anmodning om et tilbud er påkrævet for prissætning med denne højere plan.

Support sammenligning: Emma vs MailChimp

MailChimp tilbyder forbrugerne en grundlæggende kundeserviceoplevelse. Dette inkluderer problembilletter, telefonisk kundeservice og online træningsmuligheder for nye brugere.

Emma tilbyder en mere omfattende kundeserviceoplevelse. Telefon- og billetsupport er tilgængelig, ligesom support til live chat. Træningsmuligheder er omfattende på alle niveauer i planen, men topplaner inkluderer en dedikeret kontoadministrator, der kan skabe individualiserede træningsmuligheder for marketingfolk på et team.

Begge e -mailmarketingløsninger er kompatible med Windows, Apple og Android platforme og operativsystemer. Web-baserede løsninger er også tilgængelige med Emma og MailChimp.

Hvilken e -mailmarketingløsning er den rigtige for dig?

Emmas mål er at hjælpe etablerede SMV’er og store mærker med at skabe et smartere e -mail -program, der giver dem mulighed for at maksimere kraften i de mest effektive e -mail -værktøjer. På den anden side er MailChimps mål at tilbyde en forenklet e -mailmarketingløsning, der kan spare enkeltpersoner og SMV’er for at starte meget tid og penge uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​​det endelige produkt.

Hver har særlige styrker, der kan hjælpe dit brand og din virksomhed med at lykkes. Tag et nærmere kig for at matche dine behov med de leverede tjenester, og du finder den bedst mulige løsning til dine krav til e -mailmarketing.