Burger King SWOT -analyse (2022): 21 store styrker og svagheder

Burger King, den næststørste fastfood -burgerkæde i verden, er Whopper’s oprindelige hjem. Det betjener mere end 11 millioner gæster hver dag på mere end 18.800 steder i 100 lande. Denne amerikanske kæde har fra de fleste af sine franchiserestauranter i USA, men har en global indvirkning med sit hjerte. I december 2022 opfordrede Burger King UK offentligt sine kunder til at besøge mindre restauranter i stedet for Burger King for at hjælpe små virksomheder med at overvinde Covid-19-pandemien.

Her be vi på Burger Kings styrker, svagheder, muligheder og trusler.

Styrker

1. Burger King er blandt de 10 mest anerkendte fastfoodrestauranter i verden.

Burger King har et af de mest ikoniske mærker i verden, der rangerer som nr. 7 med en brandværdi på godt 6,6 millioner dollars i 2019. Effektive marketingstrategier sikrer, at kæden forbliver populær. Deres annoncer indeholder en for en konserveringsfri burger, som forværres med dagene, som bevis på, at deres mærke er helt naturligt.

Senest besluttede Burger King i Brasilien at oprette en “mindre end ønskelig” burger, der eksemplificerer den generelle følelse af 2022. Det er overflødigt at sige, at den ikke kom på menuen.

2. Burger King økser af et firma med stærk økonomi.

Burger King shafts af Restaurant Brands International Inc. (RBI). RBI blev etableret i 2014 gennem merge mellem Burger King og Tim Hortons, i canadisk kaffebar. Det blev udvidet i 2017 efter købet af Popeyes Louisiana Kitchen.

RBI er nu den femte største fastfoodrestaurant i verden. (Forbes)

3. Dine pleasureinger fortsætter med at vokse, samtidig med at dine priser er konkurrencedygtige.

Antallet af pleasureinger rundt om i verden fortsætter med at vokse, så kæden har et stærk globalt tilstedeværelse. De fleste steder uden for USA axes af franchisetagere, så dette holder omkostningerne nede for Burger King Corporation. Virksomheden yder administrativ, reklame- og uddannelsesstøtte til lokale franchisetagere for at sikre, at effektive modeller vedligeholdes.

Virksomhedens vigtigste økonomiske strategi er omkostningsledelse. Dette indebærer minimering af omkostninger, hvilket fører til konkurrencedygtige priser.

4. Kunderne er konsekvent tilfredse med din mad og service.

Burger Kings ASCI -score (amerikansk kundetilfredshedsindeks) har været konstant i de sidste tre år med 76 ud af 100 mulige. Denne score er baseret på kundernes vurderinger af fødevarekvalitet og -kvalitet. I kategorien restaurant med begrænset service var den gennemsnitlige score 78.

For at give en sammenligning har en af ​​de vigtigste konkurrenter, McDonald’s, en score på kun 70. (Statista, ACSI)

5. Lokale menuindstillinger er skræddersyet til forskellige regioners smag og kulturelle individualiteter.

Selvom mad tilberedes på samme måde rundt om i verden for at sikre, at det forbliver i overensstemmelse med Burger Kings standard, har enkelte restauranter også introduceret lokaliserede versioner af Burger King -produkter for at imødekomme regionale smag eller overvisninger. Burger King er populær i regionen for sit brede menuvalg.

For eksempel har du en vegetarisk mulighed fra Paneer King i Indien og mini-sandwich i pandekager i Tyskland. Burger King søger at ekspandere til Afrika syd for Sahara og tilføjer flere gustoinger til de nuværende seks lande på det afrikanske kontinent.

Svagheder

1. Burger King -mærket mangler global mangfoldighed.

Selvom Burger King ses som et globalt mærke, replikerer dets glæde og omfang ikke dette. Langt de fleste Burger King-restauranter ligger i USA, og dets hoveddomæne er Florida, hvor virksomheden oprindeligt blev grundlagt som Insta-Burger i 1953. Selvom dette i øjeblikket er en svaghed, tilbyder det Burger King en fantastisk mulighed for at udvide territoriet rundt. om i verden takket være dens stærke mærkegenkendelse.

USA er hjemsted for 7.237 Burger Kings, der repræsenterer næsten 38% af sine butikker verden over. (Genoptaget af læseren)

2. Burger King betragter ikke som et tilbud af værdi blandt sine konkurrenter.

Burger Kings mangel på værdi på menuen får mærket til at miste markedsandele og værditilvækst i forhold til sine konkurrenter. Selvom der er iværksat initiativtager til at øge fodtrafikken på sine restauranter, såsom den kødløse “Impossible Whopper”, er salgsfremgangen fortsat stagneret på grund af mangel på værdi. I nylig markedsanalyse har tilskrevet et fald i markedsandele, der er direkte relateret til manglen på tilbud eller værdimåltider til rådighed på sine restauranter.

Burger Kings salg i samme butik i USA voksede kun 0,8% i fjerde kvartal 2019, langt under den forventede salgsvækst på 3,1% i samme kvartal. (CNBC)

3. Burger King har været igennem en længere periode med ustabilitet.

Gennem hele sin eksistens har Burger King været under ledelse af mere end 20 administrerende direktører og mange ejere. Under sine nylige ejere, 3G Capital og dets nye lederskab, er selskabets aktieværdi skudt i vejret. Nuværende administerrende direktør Daniel Schwartz blev den yngste administers direktør i i større restaurantkæde i i alder af 32 år.

Gennem international vækst og drastiske omkostningsreducerende foranstaltninger har Burger King oplevet en utrolig vækst i aktieværdi, øget international tilstedeværelse i butikkens tilstedeværelse og stærkere markedspositionering og tilstedeværelse.

Burger Kings aktier blev fordoblet i administrerende direktør Daniel Schwartz ‘første 18 måneder, mens McDonald’s tabte 8% i samme periode. (Forbes)

4. Fastfood -restauranter betragtes som usunde.

Fastfood betragtes som en afgørende faktor i sundhedsepidemien i USA. Dette skyldes de relativt rentable muligheder, der tilbydes på et bredt netværk af steder i hele landet. Hovedproblemerne er kalorieindholdet i måltider samt det høje natriumindhold, som i høj grad bidrager til hjertesygdomme. Sukkerindholdet er også højere end de anbefalede daglige mængder, hvilket fører til en forekomst af diabetes.

71,6% af amerikanerne over 20 år er overvægtige. (Centre for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse)

5. Burger Kings annonceringsstrategi mangler gentagne gange.

Selvom det siges, at der ikke er noget, der hedder dårlig omtale, vil Burger King sandsynligvis genoverveje nogle af sine kampagner, hvis det kunne. For eksempel har den kørt sexistiske kampagner, der udelukker kvinder og reklamer, der blev forbudt på grund af sine falske påstande om, at veggieburgeren er 100% plantebaseret. (Den indeholdt mayonnaise og blev tilberedt på samme grill som kødet på menuen.)

Derudover går mærket ofte i gang med konkurrencedygtige reklamer, med hovedfokus på sin konkurrent, McDonald’s. Interessant nok opfordrede Burger King under Corona -pandemien sine forbrugere aktivt til at købe McDonalds for at booste industrien.

Burger Kings annonceringsbudget ligger på 372 millioner dollars. (Statista)

6. Burger Kings virksomhedsstruktur er ineffektiv og besværlig.

Selvom virksomheden har ekspanderet dramatisk gennem årene, og dets franchisesystem i vid udstrækning betragtes som en succes, ejes langt størstedelen af ​​dets lokationer af franchisetagere. Dette franchisetagersystem resulterer i et driftsmæssigt kompliceret og vanskeligt miljø. Selvom franchisestrukturen var designet til at reducere driftsomkostningerne, resulterer det i en dyr og noget langsom drift.

Af de 18.800 Burger King-restauranter verden over er kun 52 (ca. 0,3%) stadig ejet og drevet af Corporation, og resten er franchise til uafhængige ejere. (Statista)

Muligheder

1. Der er et stigende ønske om mere bæredygtige menupunkter.

Den yngre kundekreds er i stigende grad bevidst om deres påvirkning af miljøet, og deres valg og indkøbstendenser afspejler dette. Burger Kings indtog i kødalternativer med “Impossible Whopper” er en god start for dette, men der er mulighed for at videreudvikle en miljøvenlig menu. Alternativer til kød adresserer Burger Kings overdrevne afhængighed af kødprodukter, såvel som dets bæredygtighedsinitiativer, med alternativer til kød, der er meget mere miljøvenlige.

41 % af Gen Z (dem født mellem 1996 og 2009) og 32 % af millennials (født mellem 1980 og 2000) har udtalt, at de ville betale en præmie for bæredygtige råvarer i deres spisemuligheder. (Komometrisk)

2. Burger King kunne diversificere sine køderstatningstilbud.

Med mindful eating stadig mere populært, viser efterspørgslen efter produkter, der udelukker animalske produkter, potentiale. Burger King kom ind i dette segment med Impossible Whopper, som lovede at levere et 100 % kødfrit tilbud, der ligner det traditionelle flagskib Whopper.

Siden da er køderstatningsbevægelsen vokset til at omfatte ting som hakkede varer som hotdogs og kødfri sandwich – den umulige Croissan-wich. Dette hænger godt sammen med det moderne imperativ om at afbøde den globale opvarmning, da husdyrhold er et nøglebidrag til drivhusgasemissioner.

45 % af landarealet bruges til at dyrke dyrefoder til at støtte husdyr. (Markedsur)

3. Burger Kings koncentration i USA betyder en stor mulighed i østen.

Burger King har historisk fokuseret på sit hjemland, med langt størstedelen af ​​sine forretninger i USA. Burger King-mærkets internationale styrke vil gøre global ekspansion relativt let sammenlignet med et mærke med mindre viden. Selvom nogle regionale udvidelser har været mislykkede, for eksempel Burger Kings afgang fra New Zealand, er der stadig store muligheder.

60% af Burger Kings nettovækst kommer fra internationale markeder. (QSR)

4. Implementering af hjemlevering og øget brug af teknologi kan give fordele.

Forbrugernes købsmønstre har udviklet sig til at give mere betydning og tillid til den teknologi, der er tilgængelig for dem. Brugt korrekt giver dette restaurantkæder mulighed for yderligere at engagere sig med deres kundebase, samt bringe mere effektivitet til deres produktudbud. Det kan være i form af en selvbetjeningskiosk, bestillings- og afhentningssteder (frem for normale restauranter), app-baseret bestilling samt forskellige hjemleveringsmetoder.

Et redesign af Burger Kings standardlayout og layout har reduceret bygningens fodaftryk med 60 %. (Restaurantteknologiske nyheder)

5. Hyperlocation tilbyder en måde, hvorpå Burger King kan blive mere engageret med sine kunder og få tillid til de markerede, den ønsker at komme ind på.

Da Burger King udvider sit tilbud på tværs af forskellige regioner i verden, er der mulighed for at sælge sit tilbud til den lokale forbrugerbase på tværs af sin geografiske rækkevidde ved at tilbyde lokale specialiteter og favoritter. Dette har været en vellykket måde at opnå tillid og acceptere af mange forretninger, der ønsker at komme ind i et segment og opnå troværdighed undervejs.

Burger King opererer i 100 lande rundt om i verden. (The Guardian)

Trusler

1. Klimaændringer er en stor trussel mod levedygtigheden af ​​fødevareproduktionens værdikæde.

Dyrproduktionens indvirkning på klimaændringer er ved at blive et stort socialt problem. In story bidragyder til dette er fastfoodmarkedet og den indvirkning, denne industri har på den globale forsyning af fersk kød og råvarer. Fastfood -restauranter har mere end 120.000 forretninger rundt om i verden, hver med sin egen forsyningskæde, der bidrager til klimaændringer.

15% af de globale drivhusgasemissioner producerer udelukkende af animalsk landbrug. (Nyheder fra Thomson Reuters Foundation)

2. Restaurantindustrien med hurtig service har en usædvanlig stærk konkurrence.

Efterhånden som verdens befolkning vokser, vokser efterspørgslen efter billige og bekvemme madmuligheder. Dette har sat markedet for fastfood -tilbud eksplodere i løbet af de sidste fire årtier. I en verden, hvor tid er penge, er trøst kongen. Der er sat stor vækst i asiatiske lande, hvor bekvemmelighed altid har været vigtig, når man vælger en fødevareleverandør.

Burger King er den 8. mest værdifulde hurtig service restaurant med en værdi på 6,36 milliarder dollars. (Statista)

3. Burger King oplever et fald i yngre forbrugere på grund af en øget vægt på sund kost.

Traditionelt er “hurtigrestauranter” blevet mærket junkfood, hvor kvaliteten af ​​ingredientser og næringsværdi kompromitteres til fordel for lav pris, hastighed og bekvemmelighed. I de senere år har der været en voksende tendens til opmærksom mad, hvor mange yngre forbrugere lægger vægt på sunde kostvalg og bæredygtig indkøbspraksis.

60% af årtusinderne mener, at deres generation er sundere end andre generationer, og 48% anser sig selv for at være “foodies”. (USA I DAG)

4. Burger Kings højere inputpriser truer dens driftsmodel.

Med en stadigt stigende efterspørgsel efter fødevareproduktion på grund af en voksende verdensbefolkning, presses der på vores landbrugssystemer. Til gengæld får dette pres fødevarepriserne til at stige. Vandmangel er en vigtig overvejelse for fremtiden for vores fødevaresikkerhed, og oksekødsproduktion er en vandintensiv aktivitet. For at sikre fødevareindustriens vækst i fremtiden skal nye produktionsmetoder opfindes og implementeres med bæredygtighed som hovedfaktor.

For at generere et pund oksekød bruges mere end 2,400 gallon vand, nok til at fylde 50 badekar. (Atlanterhavet)

5. Burger Kings ændrede lovgivningsmiljø medfører usikkerhed i forretningsmodellen.

Burger King forbliver prisgivet lovgiverne, politikerne og lovgiverne i de geografiske regioner, hvor det opererer. Dette udgør en risiko, da i ændring af lov eller regulering kan reducere profitabiliteten i regions fastfoodsektor, hvilket kan påvirke levedygtigheden af ​​en forretningsmodel som Burger King’s. Hvis lovgivere vælger at beskatte visse fødevarer, f.eks. Sukker, der forårsager diabetes eller fødevarer med højt indhold af natrium, vil dette have en direkte indvirkning på Burger Kings profitable.

US Food and Drug Administration regulator 78% af den amerikanske fødevareforsyning og regulator mere end 300.000 restaurantvirksomheder i kæden og 35.000 gårde med friske råvarer. (US Food and Drug Administration)

Burger King fastholder i usædvanlig stærk markedsposition i den globale fastfoodindustri. Fremadrettet går de globale tendenser mod renere spisevaner, og markedet leder efter en mere bæredygtig løsning på sine ernæringsmæssige krav. Det er klart, at gennem udvidelsen af ​​sit produkt har Burger King fingeren på pulsen og er godt positioneret til at bevæge sig med tiden.