Brugsskærm Gennemgang: VOD -funktioner, fordele og ulemper og priser (2022)

I denne detaljerede Uscreen -gennemgang vil jeg diskutere nøglefunktionerne i Uscreen i detaljer sammen med deres fordele og ulemper.

Lad os starte med den dybdegående anmeldelse.

Gennemgang af brugsskærm.

Uscreen er en alt-i-en VOD- og OTT-platform, der hjælper dig med at være vært for, markedsføre, distribuere og sælge dine videoer. Det giver dig også mulighed for at starte dine egne mobil- og tv -apps uden at betale provision.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder affiliate links, hvor jeg kan modtage en lille provision uden omkostninger for dig, hvis du beslutter dig for at købe en betalt plan. Dette er et produkt, jeg helt kan anbefale. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Uscreen: alt-i-en VOD-platform

Den nøglefærdige VOD -platform blev lanceret i 2015 og har i øjeblikket et team på mere end 70 kvalificerede mennesker rundt om i verden. Videohostingsplatformen kan også prale af at støtte 11.000 videooprettere og mere end 8,5 millioner slutbrugere i 195 lande.

Oversigt over brugsskærm

Det giver dig mulighed for at oprette apps og tjene penge på alle slags videoer, herunder fitness, uddannelse, underholdning, eLearning, tro, e-handel osv.

Den centrale datahåndtering hjælper dig med at administrere alle aspekter af din videostreamingsvirksomhed uden krav til kodning. Du behøver ikke engang tredjepartsværktøjer til at distribuere og tjene penge på dine videoer, da alt er tilgængeligt for dig på dit dashboard.

Her er en liste over de funktioner, den tilbyder til at hjælpe dig med at opbygge og skalere en streamingvirksomhed:

 • Brandede websteder og applikationer: Du kan tilpasse dit websted og applikationer til at matche dit brand ved at bruge et tema, tilføje logoer, ændre farver osv. Du kan også foretage avancerede ændringer med brugerdefineret CSS og HTML.
 • One Central Video CMS – Integreret indholdsstyringssystem hjælper dig med at uploade, gemme, organisere og distribuere dine videoer ét sted.
 • Videohosting: Uscreen tilbyder gratis videohosting med alle deres betalte planer. Du kan dog tilføje dit tilpassede domæne, hvis du vil.
 • Hurtig appstart: OTT (Over-the-Top) -tjeneste giver dig mulighed for at distribuere dine videoer til dit eget tv og mobilapps med en gennemsnitlig starttid på 30-60 dage. Der er ingen krav til kodning.
 • Live Streaming Platform – Giver en live streaming service i fuld HD direkte fra dit adminområde eller OTT -applikationer. Du kan endda tjene penge på dine livestreams.
 • Videoindtægtsgenerering giver adgang til alsidige muligheder for indtægtsgenerering, herunder abonnementsplaner, gratis tilbud, huslejer eller pay-per-view.
 • Videomarkedsføring – Marketingfunktioner som kuponer, mersalg, værktøjer til at generere bly og mere hjælper dig med at øge din rækkevidde og fastholde kunder. Du kan også tilbyde særlige rabatter og gavekort for at tiltrække abonnenter og vognforladere.
 • Dybdegående analyse: Du får adgang til detaljerede rapporter og analyser til analyse af forfatter- og videoydelse.
 • Fællesskabsfunktion: Videoplatformen giver dig mulighed for at oprette et fællesskab omkring dit indhold for at tiltrække kunder. Besvar kommentarer, administrer samtaler og mere fra dit dashboard.
 • Informationsressourcer: Uscreen tilbyder flere ressourcer til at hjælpe videofabrikanter med at gøre sig bekendt med platformen. De har en blog, en video -handelsskole, en podcast, et hjælpecenter og et bibliotek. Du kan også tjekke deres FAQ -sektion.

Plus, du behøver ikke bekymre dig om ekstra kodningsomkostninger eller båndbreddegebyrer, da dine betalte planer er altomfattende. Du kan uploade dit videoindhold uden at bekymre dig om skjulte omkostninger.

Nøglefunktioner.

1. Video CMS.

Uscreen giver dig mulighed for at uploade, organisere og distribuere dine videoer fra et centralt administrationsområde, der fungerer som dit videoindholdsstyringssystem.

Det har integreret video hosting -tjenester til at være vært for dine videoer, som du kan administrere fra CMS.

Start med at uploade dine videoer med masseuploaderen. Bortset fra videoer kan du også uploade lydfiler, dokumenter, billeder, præsentationer og endda live streaming.

Processen er ret simpel. Bare gå til afsnittet Indhold> Videoer fra dit dashboard, og træk og slip dine filer i uploadområdet. Du har også mulighed for at uploade videoer direkte fra din Dropbox -konto.

Upload af brugerskærmvideo

Det giver dig også mulighed for at “hente, hvor du slap”, hvis du logger ud eller går til en anden side. Du vil ikke miste din uploadfremgang under alle omstændigheder.

De giver også hurtig transkodning og en 100% ingen buffergaranti. Sørg dog for, at du bruger en af ​​de understøttede browsere, og begræns din upload til 13 GB ad gangen for hurtige resultater.

Efter upload har du flere muligheder for at hjælpe dig med at optimere din video og tilpasse dens udseende. Du kan tilføje titler, beskrivelser og undertekster på dine videoer og give dine seere en downloadmulighed.

Tilpasningsmuligheder for brug af skærm

Alt er tilgængeligt for dig i sektionen “Video” i dit administrationsområde.

Du kan også oprette afspilningslister, samlinger, kapitler og endda organisere dine videoer for at oprette en komplet serie.

Brugerskærmsvideosamlinger

Derudover giver det dig også mulighed for at kontrollere og planlægge tilgængeligheden af ​​dit indhold. Du har mulighed for at angive en udgivelsesdato og en udløbsdato, og de handlinger, du angiver, udføres automatisk.

CMS giver dig også mulighed for at:

 • Upload tilpassede miniaturebilleder.
 • Tilføj billedtekster og billedtekster.
 • Tilføj grundlæggende SEO -elementer som metadata og søgetags.
 • Synkroniser med Vimeo og Wistia.
 • Vælg en forhåndsvisningsvideo.
 • Indstil tilpassede filtre til at hjælpe dine seere med at finde det, de leder efter.

Derudover har den en geoblocking -funktion, der giver dig mulighed for at kontrollere adgangen til dit videoindhold. Du kan begrænse adgangen til bestemte videoer eller endda hele dit websted.

Bemærk, at Uscreen ikke tillader dig at tilføje andre typer indhold, f.eks. Opgaver og quizzer. Til det skal du bruge specielle online kursusplatforme.

Det fungerer primært som en OTT- og VOD-platform, der giver dig mulighed for at være vært for videoer og oprette videobaserede medlemswebsteder.

Alt i alt elsker jeg, hvor intuitiv hele platformen er. Sidebjælken med alle mulighederne er altid tilgængelig, så du kan styre, hvad du vil med et enkelt klik og nemt navigere gennem hver indstilling.

2. Webstedsbygger.

Uscreen hjælper dig også med at oprette og tilpasse dit eget websted til din video on demand -virksomhed. Du kan bruge webstedet til at være vært for og promovere dine videoer og endda engagere dit publikum.

Det tilbyder alt hvad du behøver for at oprette dit websted hurtigt, uden krav til kodning. Du får en visuel webstedsbygger, foruddesignede temaer, automatiske opdateringer, gratis webhosting og mere.

Derudover er temaerne attraktive, lydhøre og optimeret til mobile enheder. De kommer også med forskellige websider, såsom en hjemmeside, en betalingsside, en abonnementside og mere. Du vil se, at alle disse sider i fællesskab kaldes din butiksfacade i dit CMS.

Brug attraktive webstedstemaer på skærmen

Når du har valgt det tema, du kan lide, kan du ændre dets udseende på enhver måde, du ønsker. Du kan tilpasse tekst, farver, billeder og andre elementer i mærket.

Derudover har hvert tema en bred vifte af blokke, der inkluderer elementer, der kan tilpasses, såsom hovedbanneret, teksten under banneret osv.

Brugertilpasning af skærmtema

De fleste af temaerne giver dig endda mulighed for at tilføje vidnesbyrd eller videoer til dit websted. Nogle tillader endda social deling direkte fra webstedets hjemmeside.

Der er endda muligheder for at få vist et eksempel på dit websted på stationære og mobile enheder (tilgængeligt fra øverste højre hjørne).

Din startside giver dig også mulighed for at tilpasse dine SEO -indstillinger.

Du kan tilpasse titlen, beskrivelsen, URL -id og SEO -tags i:

 • Videoer
 • Videosamlinger
 • Live events
 • Kategori:
 • Forfattere
Brugsskærm SEO -indstillinger

Bemærk, at der ikke er tilgængelige tags i sektionen Kategorier og forfattere.

Uscreen håndterer også andre skjulte SEO -indstillinger såsom generering af metatags til åben grafik, markering på dine websider for H1 -tags osv.

Den eneste ulempe er, at du ikke kan tilføje eller flytte blokke i de foruddesignede temaer. Du kan kun ændre elementerne som tekst, farver, titel, grundbilleder osv.

Hvis du har brug for at ændre noget ud over dette, skal du tilpasse det i den indbyggede “Code Editor”.

Her er nogle andre funktioner til at tilpasse dit websted:

 • Angiv dit eget tilpassede domæne.
 • De håndterer webhosting gratis.
 • Oversæt dit websted til det sprog, du ønsker.
 • Et gratis SSL -certifikat er integreret i betalings- og login -siden.

3. Mærket OTT -applikationer.

Uscreen giver dig også mulighed for at starte dine egne OTT -applikationer til smart -tv og mobile enheder. Dine seere kan se dine livestreams, videoer, serier og samlinger på disse apps hvor som helst, de vil.

Apperne er kompatible med iOS- og Android -enheder. Platformen til videoindtægtsgenerering er også kompatibel med smarte tv’er som Roku Box, AppleTV, Android TV og Amazon Fire TV.

OTT -skærmlayout for brug

Uscreen vil klare de tunge løft, herunder udgivelse, vedligeholdelse og regelmæssige opdateringer.

Du får også fuldstændig branding -frihed og mulighed for at ændre udseendet af dine applikationer, som du har brug for.

Yderligere funktioner i appen inkluderer:

 • Support til køb i appen.
 • Meddelelser i applikationen.
 • Live broadcast -funktion.
 • Offline visning.
 • Dybdegående analyse.
 • Den gennemsnitlige publiceringstid er 30 til 60 dage.
 • Giver dig mulighed for at afspille lyd, mens telefonen er låst.

Desuden har du også mulighed for at starte din Apple Watch -app, hvilket er en unik funktion. Dette gør det muligt for tilskuere at styre spilleren fra deres håndled, mens de træner.

Bemærk, at mærket OTT -apps kun er tilgængelige med den tilpassede plan. Og du skal muligvis bruge et ekstra beløb for at få adgang til denne funktion.

4. Video marketing værktøjer.

Uscreen tilbyder en komplet marketingpakke til at hjælpe dig med at promovere din videostreamingsvirksomhed. Der er forskellige værktøjer til forskellige scenarier, herunder fastholdelse af kunder, krydssalg, mersalg, reducering af kundernes tilbagegang, genopretning af forladte vogne osv.

Her er et hurtigt overblik over alle de marketingværktøjer, du kan drage fordel af:

Reducer rotationsværktøjet.

Reducer Churn -værktøjet er et automatiseret værktøj, der hjælper dig med at forhindre aflysninger og øge kundens fastholdelse.

Hvis en kunde forsøger at afmelde, bliver han bedt om at give feedback. Dette hjælper dig med at identificere, hvorfor de afmelder sig.

Brugsskærm Kunden Churn Tool

Derefter placerer værktøjet automatisk kunden i rækkefølgen af ​​tilbagebetalbare tilbud og e -mails for at beholde dem som betalende abonnenter.

Brugerskærm - Automatiseret marketingværktøj
Brugsskærm Auto Recovery Email

Abonnementsalg.

Abonnementsopsalg er et andet marketingværktøj, der hjælper dig med at øge værdien af ​​dine eksisterende kunders levetid.

For eksempel, hvis en kunde køber et månedligt abonnement, viser værktøjet automatisk særlige rabattilbud på det årlige køb.

Abonnementet sælger mere

Udsigten til at få særlige rabatter giver kunderne et stort løft for at foretage et årligt køb.

Disse generøse tilbud hjælper dig ikke kun med at øge din omsætning, men de hjælper dig også med at opbygge kundeloyalitet.

Leadzen.

Leadzen er et indbygget automatisk tragt- og blygenereringsværktøj, der hjælper dig med at konvertere kundeemner til betalende kunder.

Det hjælper dig med at oprette automatiske sekvenser for at hjælpe dig med at udvide din e -mail -liste og overtale kunden til at foretage et sidste køb.

Til at begynde med giver den responsive og optimerede destinationssideskabeloner og en destinationssidebygger til oprettelse af destinationssider.

Landingssideskabeloner

Landingssidebyggeren er også intuitiv og let at bruge. Du kan også tilpasse det og se resultaterne samtidigt, mens du foretager ændringer. Der er også en forhåndsvisningsmulighed for mobile og stationære enheder.

Brugerskærm: Landingssidebygger

Disse destinationssider hjælper dig med at udvide din e -mail -liste ved at tiltrække besøgende og overtale dem til at dele dine e -mails med dig.

Du kan gøre dette ved at tilføje gratis gaver, flashsalg og mere til din destinationsside.

Brug af skærmbilledgenerering

Du vil være i stand til at konfigurere automatiserede e -mails til at pleje nyerhvervede kundeemner. De indsamlede e -mails gemmes i Leadzen -værktøjet, og du kan downloade listen, når du vil. Du kan også forbinde Leadzen til en hvilken som helst af dine eksisterende medlemsplatforme.

Kuponer

Det giver dig mulighed for at oprette særlige kuponer og rabattilbud og bruge dem med abonnementer, specifikke videoer eller pakker. Du kan også angive en udløbsdato og endda begrænse antallet af brugere, der kan indløse dine tilbud.

Uscreen ny kupon

Disse kuponer hjælper dig med at pleje kundeemner, fastholde kunder, øge omsætningen, muliggøre mersalg og mere.

Forladt bil.

Dette værktøj hjælper dig med at fange og vinde dine nærabonnenter tilbage. Disse abonnenter opgav deres vogn i sidste øjeblik, lige før betaling.

Når den er aktiveret, sender den automatisk e-mails med rabatter i et sidste forsøg på at beholde vognmænd. Det skal hjælpe dig med at få dem tilbage og få dem til at fuldføre din betalingsproces.

Du kan endda vælge tilbudstype og rabatens størrelse og overlade resten til det automatiserede værktøj.

Kunden modtager en række automatiserede e -mails med bestemte intervaller. For eksempel sendes den første e -mail efter 15 minutters kørsel med vogn, den anden e -mail efter seks timer og den tredje og sidste e -mail efter en dag.

forladte e -mails

Den bedste del er, at Uscreen giver klar til brug e-mail-skabeloner. Du kan dog ændre indholdet, hvis du vil ændre tonen i e -mailen.

Uscreen giver også adgang til et bibliotek med e -mail -skabeloner, som du kan finde under Indstillinger> E -mail -skabeloner.

E -mail -skabeloner på brugerskærm

Disse skabeloner kan være praktiske, når der opstår specifikke situationer (bekræftelse af en ordre, invitation til en kunde, mislykket betaling osv.).

Og det er ikke alt.

Den nøglefærdige VOD -platform giver dig også mulighed for at tilbyde gavekort og genindføre gratis prøveversioner til kundeemner, der ikke konverterede første gang. Hvis en potentiel kunde har brug for mere tid, efter at den gratis prøveperiode udløber, kan en anden session hjælpe dem med at træffe en beslutning.

5. Indtægtsgenerering af videoer.

Uscreen giver dig stor frihed til at konfigurere din betalingsstruktur til din VOD -forretning.

Når du uploader en video, kan du indstille prisen på fanen Indhold >> Priser.

Du får adgang til alle disse modeller for indtægtsgenerering:

 • Abonnementsplaner (månedligt, årligt og mere).
 • Aktiver et engangskøb.
 • Lejepris.
 • Livstidsadgang mod et engangsgebyr.
 • Betal for at se.
 • Gratis prøveperioder.

Du kan også tjene penge på at bruge to eller alle disse muligheder samtidigt. Uscreen giver dig total frihed til indtægtsgenerering; hvordan du vil tjene penge på din VOD -forretning er op til dig.

Indstillinger for indtægtsgenerering på skærmen

Du kan også tilbyde dine videoer gratis, hvis du ønsker det, ved at vælge “Gratis for alle”, mens du indstiller din pris.

Udover alsidige muligheder for indtægtsgenerering tilbyder Uscreen også masser af incitamenter til at overtale seerne til at foretage det endelige køb.

For eksempel giver det dig mulighed for at tjene penge på dine livestreams ved at offentliggøre dem og betale for adgang på forhånd. Indbyggede elementer som timere kan også hjælpe dig med at få dit publikum spændt og skabe en følelse af hastende karakter.

Livestream -timere

Der er også muligheder for at oprette specialtilbud og rabatkuponer for at opbygge loyalitet. Og alt er så enkelt og ligetil, da alt styres i et administrationspanel.

Uscreen kuponer og tilbud

Endelig giver de et konverteringsoptimeret betalingsforløb, der inkluderer indbygget salg og ud-af-boksen-betalingssider.

Andre funktioner baseret på indtægtsgenerering omfatter:

 • OTT -køb i appen.
 • Op og krydssalg.
 • Muligheden for at spore royalties og betalinger.
 • Evnen til at overvåge kundens levetid værdi.
 • Integration med “Rewardful” for at hjælpe dig med at oprette dine egne partnerprogrammer.

6. Betalingsgateways.

Uscreen giver problemfri integration med tre hovedbetalingsapplikationer: PayPal, Stripe og Authorize.net.

Betalingsgateways med brugsskærm

Det giver dig også mulighed for at acceptere kreditkort, uanset valuta og oprindelse. Uscreen tillader også betaling i over 130 valutaer, hvilket hjælper dig med at handle i ethvert land efter eget valg.

Hvis ingen af ​​disse muligheder virker, kan din fremviser også behandle betalingen via Uscreen -betalingsgatewayen.

Andre funktioner omfatter SSL-sikker betaling, muligheden for at spore dit salg, forhåndsdesignede betalingssider og mere.

7. Analyse og rapporter.

Uscreens analysesektion giver et bredt overblik over dine abonnenters aktivitet, herunder en ide om deres visningstid pr. Enhed.

Du kan også filtrere visningstiden efter videoer, samlinger, lande og enheder. Fanedataene opdateres også hver 24. time for at hjælpe dig med at holde dig opdateret.

Analyse af visningstiden for brugsskærmen

Du vil også kunne finde ud af, hvilke af dine videoer der fungerer godt, så du kan fokusere på at replikere dem.

Analytics går hånd i hånd med Uscreens marketingværktøjer. For eksempel kan du se statistikken og resultaterne af din automatisering for at “reducere churn”. Du kan identificere metrics som din månedlige tilbagevendende omsætning og gemte abonnenter.

Brugsskærm månedlige abonnementsstatistikker

Håndtering af royalties og betalinger for dit partnerprogram er også let med Authors analytics. Rapporten udnytter din kundeadfærd til at spore det samlede antal visninger og afspillede sekunder for videoer, der er tildelt hver videoindholdsopretter eller forfatter.

Dette hjælper dig med at distribuere betalinger til associerede virksomheder i overensstemmelse hermed.

Forfatterens analyse af brugsskærmen

Hvis du vil have alle disse statistikker og analyser i regnearksform, skal du klikke på Eksporter CSV for at downloade rapporterne.

Leadzen, Uscreens indbyggede blygenereringsværktøj, giver også adgang til dybdegående analyse.

Det vil give dig et klart billede af detaljer som:

 • Hvor mange besøgende indsendte lead capture -formularen?
 • Hvor mange potentielle kunder åbnede velkomstmailen?
 • Hvor mange potentielle kunder besøgte giveaway -siden? Eller reklamesiden?

Udover dine marketing- og videovisninger giver Uscreen også rapporter om dine salgsaktiviteter. Du vil kunne se alle dine fakturaer og økonomiske rapporter ét sted.

Videoplatformen giver adgang til følgende salgsrapporter:

 • Fakturaer – til at hjælpe dig med at administrere dine kunders finansielle transaktioner.
 • Årlig salgsrapport – Bestem, hvordan din virksomhed klarer sig hvert år.
 • Månedlig salgsrapport – Bestem, hvordan din virksomhed klarer sig hver måned.
 • Kuponrapport – Se kuponindløsningssats over tid.
 • Betalingsrapport – Se dine betalinger fra Uscreen- og PayPal -betalinger.

8. Liveudsendelse.

Uscreens live streaming -funktion i fuld HD kan hjælpe dig med at tilbyde dit publikum en interaktiv seeroplevelse. Live streaming -funktionen hjælper dig også med at vokse dit fællesskab og giver dig mulighed for at streame dine begivenheder på internettet, mobilapps eller OTT TV -apps.

Du kan også aktivere Live Chat -indstilling, når du konfigurerer din live streaming -begivenhed. Du finder indstillingen “Aktiver Live Chat” under fanen Detaljer i afsnittet Indhold >> Live begivenhed.

Aktiver live chat -skærm

Live chat kan hjælpe dig med at engagere og interagere med dit publikum gennem chat i realtid. Du kan opmuntre til samtaler, svare på kommentarer og endda rapportere upassende kommentarer med et enkelt klik. Du kan også slette kommentarer og blokere brugere.

Sådan ser dine seere din livechat:

Live chat boks

Du vil også kunne se det samlede antal aktuelle aktive deltagere og seere.

Det er også let at oprette en live begivenhed, og du kan gøre det ved at gå til fanen Indhold >> Live begivenhed. Tilføj derefter emner som begivenhedens titel, begivenhedens startdato, fuld beskrivelse, oplysninger til forhåndsregistreringsskærmen osv.

Brugerskærm: Live Event -indstillinger

Du kan også bruge timere og vise dine tilmeldingsmuligheder på forhånd for at øge hastende karakter og opbygge spænding blandt din brugerbase. Når Live Event er åbent for forhåndsregistrering, vil det automatisk blive vist på din videokatalogside.

Du kan også tjene penge på din Live Event ved at vælge at inkludere dem i dine abonnementspakker, aktivere engangskøb, tilbyde dem som en pakke eller via en pay-per-view paywall. Eller du kan tilbyde dem gratis.

Indstillinger for indtægtsgenerering fra livestream

Hvis du planlægger at være vært for live -begivenheder regelmæssigt, kan du tilføje en brugerdefineret live -eventside til dit websted og vise alle dine kommende begivenheder. Der er en mulighed, der gør det muligt for seerne at tilføje deres begivenheder til deres personlige kalendere.

For at øge fremmødet på dit arrangement kan du også konfigurere e -mail -meddelelser og app -push -meddelelser. Dine abonnenter modtager en meddelelse, hver gang du sender en begivenhed.

Andre live streaming -funktioner inkluderer:

 • Dine live -udsendelser optages automatisk.
 • Gør dem tilgængelige efter anmodning umiddelbart efter begivenheden.
 • Skab engagement med en side før salg.
 • Adaptiv multi-bitrate-streaming til ensartet videokvalitet uanset båndbredde eller placering.

Bemærk, at din livestream ikke afspilles på Roku eller AppleTV uden en OTT -app. Du kan streame dine begivenheder live på mobile enheder med eller uden en app, men de kan ikke afspilles på tv uden en app.

9. HTML5 online videoafspiller.

At levere en fantastisk slutbrugeroplevelse er lige så, hvis ikke mere, afgørende som VOD-software-backend.

Uscreen leveres med en indbygget HTML5-afspiller, der giver:

 • Hurtig levering.
 • White label -oplevelse.
 • Fuld HD -videokvalitet.
 • JavaScript Player ES6.
 • Hastighedskontroller.
 • HLS multi-bit rate transmission.
 • Understøttelse af skærmlæsere og VTT -undertekster.

Drevet af et førende globalt CDN, Akamai, sikrer platformen også hurtig og sikker videolevering til dit publikum. Der er heller ingen grund til at bekymre sig om videobuffering, uanset region.

10. Tredjepartsintegrationer.

Uscreen giver integration med alle former for tredjeparts forretningsværktøjer, såsom marketingværktøjer, e-mailmarketingtjenester, chatbots, tilknyttede integrationer, dataanalysesoftware osv.

Du kan nemt finde de native integrationer, der er tilgængelige på fanen Indstillinger> Integrationer.

Brug af skærmintegrationer

Omfattende native integrationer eliminerer behovet for at skifte til forskellige apps og dashboards. For eksempel muliggør integreret integration med tredjeparts betalingsapplikationer som Stripe, PayPal og Authorize.net en problemfri betalingsproces.

Andre berømte integrationer omfatter MailChimp, Zapier, Constant Contact, Salesforce, Google Sheets, Slack, Google Analytics osv.

Ud over de native integrationer kan du forbinde Uscreen med tusinder af applikationer ved hjælp af Zapier -integrationen og Uscreen API.

Prisplaner.

Uscreen har tre betalte planer og en 14-dages gratis prøveperiode, der kun koster $ 1.

Abonnementsplaner inkluderer:

 • Grundlæggende – $ 49 pr. Måned
 • Amplify – $ 399 om måneden
 • Virksomhed: citatbaseret plan, der kan tilpasses
Prisplaner for brug af skærm

Bemærk, at disse priser kun gælder for årlige abonnementer. Brugsskærmprisen stiger, hvis du vælger en månedlig plan – $ 49 / måned -planen hopper til $ 99 / måned, og $ 399 / måned -planen hopper til $ 499 / måned.

De to første planer giver heller ikke adgang til mærkevarer OTT -applikationer. Hvis dit eneste formål er at bruge Uscreen som en OTT -platform, skal du kontakte dit team for at få tilbud på Enterprise -planen.

Fordele og ulemper ved Uscreen.

Video on Demand -platformen har sin rimelige andel af fordele og ulemper. Jeg deler en liste over alle de fordele og ulemper, som jeg opdagede, mens jeg gennemgik den.

Fordele.

 • Visuel hjemmeside og landingssidebygger.
 • Forudformede webstedstemaer optimeret til mobile enheder.
 • Gennemsigtig prisfastsættelse med en forudsigelig sats.
 • Få betalt med det samme eller med kun en lille forsinkelse.
 • Ingen ekstra båndbredde, transmission eller krypteringsomkostninger.
 • Fuld kontrol over dine kunders data eller yderligere oplysninger.
 • Overkommelige planer sammenlignet med mange af sine konkurrenter.
 • Indbygget fakturering og integration med betalingsværktøjer som PayPal, Stripe og Authorize.net
 • Det bruger Akamai, det samme CDN, som Netflix og YouTube bruger.
 • Integration med mere end 1000 applikationer direkte fra platformen.
 • En gratis 14-dages prøveperiode på $ 1.
 • Kundesupport 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen via e -mail.

Ulemper.

 • Uscreen understøtter ikke indtægtsgenerering af annoncebaserede videoer efter behov.
 • Dens grundlæggende plan tilbyder tre webstedstemaer, der kan tilpasses. Medmindre du ansætter en webudvikler, er dine muligheder begrænset til webstedsbyggeren.

Oversigt.

I denne Uscreen -anmeldelse dækkede jeg alle dens nøglefunktioner i detaljer sammen med prisplanerne og fordele og ulemper.

Uscreen er en af ​​de største spillere i VOD -platformen. Det er overkommeligt og giver adgang til marketingværktøjer, flere muligheder for videoindtægtsgenerering, webstedstemaer, webstedredaktørvideohosting -funktionalitet og mere for så lidt som $ 49 / måned.

Det giver dig også mulighed for at starte dine egne mærkevarer OTT -applikationer på smart -tv og mobile enheder, omend med en meget højere hastighed.

Samlet set har den alle de funktioner, du har brug for til at opbygge en succesrig video on demand og videostreamingsvirksomhed. En anden stor ting er, at alle funktioner er tilgængelige i et centralt administrationsområde. Desuden har adminområdet også et CMS, der giver dig mulighed for at administrere dit videobibliotek.

Og du kan endda få adgang til deres gratis 14-dages prøveperiode, hvis du stadig er usikker på denne videoplatform. Den gratis prøveperiode hjælper dig med at se førstehånds, om Uscreen-platformen stemmer overens med dine krav eller ej.