Bluehost vs HostGator i 2022: Hvilken webserver er den rigtige for dig?

At vælge den rigtige webserver til dit nye websted kan være stressende. Og når det kommer til at vælge mellem to webhostinggiganter som Bluehost vs HostGator, skal du lave dine lektier.

Bluehost og HostGator er to af de mest troværdige webservere i verden. Begge ejes af Endurance International (EIG).

Begge webservere tilbyder diversificerede tjenester, der omfatter domænenavne, forskellige hostingplaner og dedikerede servere. Da de deler så mange karakteristika, er det svært at træffe det rigtige valg og beslutte, hvilken der er bedst egnet til dig.

Udvalgt billede af Bluehost vs Hostgator

Hvis du vil stifte bekendtskab med disse to webhostinggiganter, så er du det rigtige sted.

Jeg har nedbrudt alle aspekter af Bluehost og HostGator for at hjælpe dig med at beslutte den perfekte hostingtjeneste til dit nye websted.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder tilknyttede links, som jeg modtager en lille provision uden omkostninger for dig. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik i sidefoden.

Lad os begynde.

Indholdsfortegnelse

 • Opdeling af BlueHost vs HostGator:
 • Bluehost vs HostGator – Ydelse.
 • Garanti for oppetid.
 • Værtsfunktioner og brugervenlighed.
 • Sikkerhedsforanstaltninger.
 • Administreret WordPress -hosting.
 • VPS hosting anmeldelse.
 • Bluehost vs HostGator – Hvilken webhosting er bedst for begyndere?
 • Overnatningsplaner og priser.
 • Hvilken cPanel er bedre?
 • Kundeservice og teknisk support.
 • Bluehost vs HostGator: fordele og ulemper.
 • BlueHost anmeldelse.
 • HostGator anmeldelse.
 • Bluehost vs HostGator: Oversigt over sammenligning af webhosting

Opdeling af BlueHost vs HostGator:

 • Præstationsbedømmelse
 • Uptime anmeldelse
 • Let at bruge
 • Sikkerhedsforanstaltninger
 • Integration med WordPress
 • VPS hosting anmeldelse
 • Hvilken webhost er velegnet til begyndere?
 • Gennemgang af planer, priser og hostingfunktioner
 • CPanel anmeldelse
 • Kundeservice og support

Bluehost vs HostGator – Ydelse.

Mens Bluehost og HostGator er kendt for deres store hastighed og solide ydeevne, er det stadig værd at se, hvilken webserver der klarer sig bedre end den anden.

Til at begynde med er både HostGator og Bluehost afhængige af et solid state -drev (SSD) for alle deres servere.

SSD’er er meget mere pålidelige, hurtigere og mere pålidelige med slagskader end normale harddiske. De bruger meget mere up-to-date teknologi, der gør det muligt at fungere uden at flytte dele, hvilket bidrager til deres ydeevne, især hastighed og pålidelighed.

Så generelt, hvis dit websted er hostet på en SSD-baseret server, vil det have god oppetid og reagere meget hurtigere. Chancerne for hardwarefejl er også små på disse servere.

Når det er sagt, er SSD-baseret webhosting ikke ligefrem et varemærke tilhørende Bluehost og HostGator. Faktisk er de ved at blive helt standard i webhostingindustrien.

For at måle ydelse med et andet kriterium tilbyder BlueHost noget ekstra i CPU -afdelingen. Dens CPU -gashåndtag (dynamisk frekvensskalering) har været et hit hos brugerne. Når en individuel bruger bruger for mange ressourcer i et delt hosting -system, beskytter CPU -throttling alle andre brugere ved at lukke webstedet ved hjælp af for store ressourcer.

VINDER: Bluehost! Hvis vi skal sammenligne begge webservere med hensyn til ydeevne, er de begge øverst på linjen. Bluehost får imidlertid en fordel på grund af brugen af ​​de nyeste teknologier, såsom dynamisk frekvensskalering, for at sikre bedre ydeevne.

For at komme i gang med Bluehost og få 50% rabat på din hostingplan, skal du bruge mit link herunder:

Prøv Bluehost

Garanti for oppetid.

Dit websted skal til enhver tid være tilgængeligt for dine kunder; der er ikke to måder at gøre det på.

Selv et par minutters nedetid kan drastisk påvirke dit websted og din virksomhed, og derfor lægger jeg så stor vægt på oppetid.

Ifølge Forbes gik Amazons server ned i 30 minutter i 2013, og virksomheden tabte 66.240 dollar i minuttet som følge heraf. Du kan undgå sådanne tab ved at vælge din webhost omhyggeligt.

Når det kommer til Bluehost vs HostGator, sparer begge webhosting -giganter ingen indsats og giver tæt på 100% oppetid.

HostGator hævder at have en oppetid på 99,9%. En god ting er, at de ikke viger tilbage fra at kompensere deres brugere, hvis de ikke lever op til dette løfte. Hvis du ser lav oppetid, får du din kredit tilbage for den pågældende måned.

Som du kan se i deres servicevilkår, finder kreditgodkendelsen imidlertid sted efter en legitim begrundelse for nedetid.

Garanti for oppetid i HostGator

På den anden side gør Bluehost ingen krav, når det kommer til dens oppetid.

I din server / netværkstidsaftale nævnes det kun, at de fleste uptime -relaterede problemer løses på cirka 15 minutter. Derudover nævnes det, at i tilfælde, hvor serveren står over for ekstreme problemer, kan opløsningen tage mere end 15 minutter.

Bluehost Uptime -garanti

VINDER: HostGator! Baseret på online anmeldelser giver Bluehost og HostGator fremragende oppetid på over 99,8%. HostGator vinder dog denne runde på grund af sin garanterede oppetidspolitik og kreditsystem.

Kom i gang med HostGator og få 30-60% rabat på din hostingplan ved hjælp af mit specielle link herunder:

HostGator -test

Værtsfunktioner og brugervenlighed.

Efter at have dykket ned i hvad webhosting er og fuldt ud forstået hvordan det fungerer, skal du vide præcis, hvilke ekstra funktioner din vært skal levere.

Her er nogle af de funktioner, der hjælper dig med at træffe den endelige beslutning:

Bluehost -funktioner

 • Du får et gratis domænenavn og et SSL -certifikat sammen med en hostingpakke.
 • Et brugervenligt kontrolpanel, der hjælper dig med nemt at administrere dit websted.
 • Det muliggør et-kliks installation af en række almindelige CMS-værktøjer til indholdsstyring (WordPress), Joomla og mere.
 • Tilbyder en brugerdefineret webstedsbygger til at lette stressen ved kodning.
 • Ubegrænset båndbredde med alle hostingpakker.

HostGator -funktioner

 • Et-kliks installation af alle populære CMS.
 • Ubegrænset båndbredde med alle hostingpakker.
 • En gratis webstedsbygger, der tilbyder flere tilpassede skabeloner og temaer.
 • HostGator giver dig mulighed for at flytte dit websted gratis fra din gamle hosting -server.

Ved at se på disse førnævnte egenskaber er det sikkert at sige, at begge webhostingudbydere deler en række egenskaber. Mens HostGator tilbyder dig en gratis migration, tilbyder Bluehost et gratis domæne og SSL -certifikat.

Derfor er det sikkert at sige, at hvad angår yderligere funktioner, er både Bluehost og HostGator lige så imponerende.

VINDER: DET ER EN HÆFTNING!

Sikkerhedsforanstaltninger.

Både Bluehost og HostGator er store navne i denne branche. De bruger naturligvis mange penge på at sikre, at deres hostingtjenester er sikre og sikre. Fra distribuerede denial of service (DDoS) -angreb til automatiske sikkerhedskopier giver de alle foranstaltninger for at undgå sikkerhedsproblemer og databrud.

De har også pålidelig gulvbeskyttelse på netværksniveau i tilfælde af angreb i deres datacentre.

Bortset fra dette hævder HostGator at have nogle strengere sikkerhedsforanstaltninger, men de angiver, at disse sikkerhedsforanstaltninger er fortrolige.

Bluehost, på den anden side, outsourcer sin sikkerhedsbeskyttelse til en tredjepartskilde, nemlig Cloudflare. Cloudflare er et stort navn i indholdsleveringsnetværket (CDN), og jeg bruger dem på mit websted. Bluehost tilbyder nogle imponerende sikkerhedsforanstaltninger, herunder adgangskodebeskyttede mapper, spambeskyttelse osv.

Derudover tilbyder Bluehost et gratis Secure Sockets Layer (SSL) certifikat, noget du skal betale for hos HostGator. Bluehost udfører også daglige sikkerhedskopier og malware -scanninger, hvilket igen er en betalt beskyttelsesforanstaltning hos HostGator. HostGator tilbyder en gratis automatisk backup og fjernelse af malware, men kun en gang om ugen eller på tilfældige dage.

Tag et kig på HostGators sikkerhedskopieringspolitik:

HostGator -godkendelsespolitik

VINDER: Bluehost! Selvom begge webværter tilbyder et imponerende sæt sikkerhedsforanstaltninger, har Bluehost en lille fordel i forhold til HostGator på grund af gratis SSL og gratis daglige malware -scanninger og sikkerhedskopier.

For at komme i gang med Bluehost og få 50% rabat på din hostingplan, skal du bruge mit link herunder:

Prøv Bluehost

Administreret WordPress -hosting.

WordPress er det mest populære CMS på internettet i dag med over 75 millioner websteder.

Langt de fleste websteder er drevet af WordPress. Og derfor er det vigtigt at kigge efter en webhost, der tilbyder en pålidelig, brugervenlig og sikker WordPress-oplevelse.

Her refererer administreret WordPress -hosting til servere, der specifikt giver stor hastighed, hurtigere kundesupport og tilpassede plugins gratis.

WordPress.org anbefaler masser af webservere, som også inkluderer Bluehost. Med Bluehost får du WordPress-centrerede dashboards, 1-kliks opsætningsproces, et gratis domænenavn og SSL-certifikat, e-mail og mere. Det inkluderer også en gratis Cloudflare Content Delivery Network (CDN) -tjeneste, som du kan aktivere med et par enkle trin.

Bluehost -hostingpakker starter ved $ 3,95, som inkluderer grundlæggende Jetpack -webstedsanalyse, 100 gratis premium -temaer, daglige sikkerhedskopier, malware -scanninger og fjernelse og beskyttelse af privatlivets fred for domæner.

WordPress -hosting administreret af Bluehost

Ligesom Bluehost kan du med HostGator også oprette et WordPress -websted med få klik ved hjælp af Mojo Marketplace og også få den gratis Cloudflare CDN -service. Du får også et gratis tilbud på webstedsoverførsel, som sparer dig for mange penge, når du migrerer fra en anden webhost.

HostGators første WordPress -hostingpakke starter ved $ 5,95, som inkluderer 1 GB sikkerhedskopier og et gratis SSL -certifikat.

WordPress Hosting HostGator

VINDER: Bluehost! Bluehosts WordPress-hostingpakker indeholder nogle funktioner i høj kvalitet og har en brugervenlig grænseflade. Det er også mere overkommeligt i forhold til HostGator.

For at komme i gang med Bluehost og få 50% rabat på din hostingplan, skal du bruge mit link herunder:

Prøv Bluehost

VPS hosting anmeldelse.

Virtual Private Server (VPS) hosting er en god mulighed, når de funktioner, der tilbydes af fælles værtsdelingstjenester, ikke er tilstrækkelige til dit websted. VPS bruges især, når der køres flere websteder, der modtager anstændig trafik.

Både Bluehost og HostGator bruger WHM cPanel -grænsefladen til deres VPS -hosting.

WHM cPanel

WHM’s dashboard indeholder fantastiske funktioner, såsom:

 • Det giver dig mulighed for at oprette et separat dashboard til hver af dine websteder.
 • Tildel ressourcer til hvert websted i henhold til dine krav.
 • Administrer nemt alle dine websteder med en enkelt cPanel.
 • Kontrolpanel vedligeholdelse.

Hvis du har et mellemstort til højt trafikforhold, så er HostGator et godt VPS -hosting for dig. Andre yderligere funktioner omfatter brugerdefineret installation, konfigurationsmuligheder, gratis e -mail -tjenester, ubegrænsede domæner og underdomæner og mere.

Du har også flere værktøjer at vælge imellem for at gøre din opgave lettere, f.eks. Webstedsskabeloner, der kan tilpasses, webstedsudviklingsværktøjer og scriptinstallationer, der hjælper dig med at komme i gang med det samme.

HostGator tilbyder en standard VPS -hostingpakke til $ 29,95 pr. Måned.

HostGator VPS Hosting

Bluehost, på den anden side, tilbyder anstændige funktioner til lave priser. Med Bluehost får du også ubegrænset båndbredde og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Standard VPS -hosting med Bluehost starter ved $ 19,99 pr. Måned.

Bluehost VPS Hosting

VINDER: DET ER EN HÆFTNING! Begge webservere tilbyder temmelig anstændige VPS-hostingmuligheder med fantastiske funktioner og en brugervenlig grænseflade, hvilket gør det uafgjort.

Bluehost vs HostGator – Hvilken webhosting er bedst for begyndere?

Selvom det ikke er en vanskelig opgave at hoste dit websted med en webhost, men hvis det er første gang, du gør sådan noget, er det bedst, hvis du vælger webværten omhyggeligt.

Både HostGator og Bluehost er lette at bruge og kan bruges selv uden teknisk eller kodende viden.

Disse hostingfirmaer deler også nogle funktioner, der hjælper brugerne med let at oprette deres websteder.

Disse funktioner omfatter:

 • One-click WordPress installation
 • Kundesupport er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
 • Kundesupportteamet guider dig gennem hele webstedets opsætningsproces.
 • Brugervenlig, kundeorienteret brugergrænseflade

Men hvis online anmeldelser og indlæg er noget, der skal følges, kan DNS -indstillinger være lidt forvirrende på HostGator. Med Bluehost bevæger alt sig problemfrit og med højere hastighed, så hvis du er nybegynder, så er Bluehost den bedste løsning for dig.

VINDER: Bluehost! Både Bluehost og HostGator tilbyder lignende funktioner, når det kommer til at gøre det let at oprette et nyt websted. På grund af dens bedre hastighed og mindre forvirrende DNS -indstillinger vinder Bluehost denne runde.

For at komme i gang med Bluehost og få 50% rabat på din hostingplan, skal du bruge mit link herunder:

Prøv Bluehost

Overnatningsplaner og priser.

Ligesom attraktive funktioner og brugervenlighed er hosting- og prisplaner af største betydning, når du vælger en webhost.

Både Bluehost og HostGator tilbyder anstændige funktioner til rimelige priser til alle former for hostingtjenester.

HostGator -priser.

HostGator tilbyder tre delte webhostingplaner, nemlig Hatchling -planen, Baby -planen og forretningsplanen.

Hatchling-planen starter ved $ 2,75 pr. Måned og tilbyder funktioner som et-kliks installation, umålt båndbredde, gratis SSL-certifikat og mere. Baby Plan koster $ 3,95 pr. Måned og tilbyder yderligere funktioner som ubegrænsede domæner. Endelig starter Business Plan med $ 5,95 pr. Måned og tilbyder flere fantastiske funktioner som gratis SEO -værktøjer, gratis dedikeret IP og mere.

HostGator delt webhosting

Bluehost -prissætning.

Bluehost tilbyder også delte hosting -tjenester til overkommelige priser. Det tilbyder fire delte webhostingplaner, nemlig Basic, Plus, Choice Plus og Pro. Prisklassen starter på $ 3,95 pr. Måned og spænder op til $ 13,95 pr. Måned. Alle pakker indeholder et gratis SSL -certifikat og et gratis domæne.

Bluehost Shared Hosting

VINDER: HostGator! Begge hostingplaner tilbyder fantastiske funktioner til rimelige priser, men HostGator er lidt bedre prissat.

Kom i gang med HostGator og få 30-60% rabat på din hostingplan ved hjælp af mit link herunder:

HostGator -test

Hvilken cPanel er bedre?

Begge webhosting-giganter giver dig et brugervenligt og navigerbart kontrolpanel kaldet cPanel. Så hvis du er vært for dit eget websted for første gang, så har du ikke noget at bekymre dig om, takket være dets kontrolpanelgrænseflade.

Bluehost og HostGator giver dig et-kliks installation af næsten alle populære content management-systemer (CMS), såsom WordPress, Magento, Drupal osv. Derudover får du strenge sikkerhedsforanstaltninger, der holder dine data og filer sikre og beskyttet mod ondsindede angreb.

Bortset fra disse almindelige cPanel -funktioner tilbyder HostGator noget ekstra ved at tilbyde tilpasningsmuligheder til cPanel. Det tilbyder også informative video -tutorials for at sikre, at hele oplevelsen er strømlinet og hurtig. Alt i alt er deres tilgang til alle funktioner meget kundeorienteret.

VINDER: DET ER EN HÆFTNING! Belastet med fede funktioner, new-age-teknologi og en let at navigere brugergrænseflade, tilbyder både Bluehost og HostGator et fantastisk kontrolpanel.

Kundeservice og teknisk support.

Når det kommer til webhostingtjenester, er det ikke pålidelig oppetid, høj hastighed og fantastiske funktioner. Sammen med alle disse ingredienser er det afgørende at levere fremragende kundesupport.

Når du har problemer med din webserver eller er vidne til langvarig nedetid, bør kundesupportteamet være tilgængeligt med det samme og kunne løse problemet hurtigst muligt.

HostGator Support

Med HostGator er kundesupport til enhver tid tilgængelig via forskellige let tilgængelige midler.

HostGator leverer kundesupport døgnet rundt alle ugens dage via platforme såsom:

 • Live chat
 • Telefonopkald
 • E -mails
 • Billetsalgssystem
HostGator kundesupport

HostGator har en god track record af fejlfinding af serverproblemer i farten. For at hjælpe deres nye kunder tilbyder de også informative artikler, selvstudier og godt forbundne fora.

Bluehost support

Bluehost tilbyder også kundesupport via forskellige platforme, herunder:

 • Live chat
 • Telefonopkald
 • E -mails
 • Billetsalgssystem
 • Informative tutorials

Både Bluehost og HostGator er ganske imponerende, når det kommer til kundesupport og de forskellige platforme, de bruger til at forbinde med deres kunder.

VINDER: DET ER EN HÆFTNING! Da Bluehost og HostGator har de samme kundesupportmuligheder, er de begge i samme position med hensyn til kundeservice og support.

Bluehost vs HostGator: fordele og ulemper.

For at hjælpe dig med at træffe den endelige beslutning nedenfor angiver jeg nogle af de mest fremtrædende og bemærkelsesværdige fordele og ulemper ved Bluehost og HostGator. Hvis evalueringen ovenfor ikke var nok til at hjælpe dig med at nå til en konklusion, vil denne liste over fordele og ulemper helt sikkert gøre det.

BlueHost anmeldelse.

Fordele ved Bluehost

 • Med Bluehost får du et gratis domænenavn og SSL sammen med alle hostingpakker.
 • Tilbyder gratis DDoS -beskyttelse.
 • Giver et brugervenligt kontrolpanel, der hjælper dig med at administrere dit websted.
 • Enkel installation med ét klik på indholdsstyringssystem (CMS) værktøjer som Joomla og WordPress.
 • Tilbyde en let tilpasselig on-site webstedsbygger.
 • Du kan vælge mellem en lang række hostingplaner, herunder delt hosting service, VPS hosting, cloud og dedikeret hosting og WordPress hosting.
 • Imponerende kundesupport, herunder kundeservice døgnet rundt, live chat, billetter, selvstudier og meget mere.
 • God refusionspolitik: Hvis du ikke er tilfreds med deres hostingtjenester, giver Bluehost dig fuld refusion inden for 30 dage.
 • På sikkerhedsfronten tilbyder den automatiske daglige sikkerhedskopier og gratis malware -scanninger.

Ulemper ved Bluehost

 • Bluehost giver ingen garanti for oppetid.
 • I modsætning til HostGator kompenserer Bluehost ikke sine kunder for en længere nedetid.
 • I modsætning til nogle af sine kolleger (herunder HostGator) tilbyder Bluehost ikke gratis webstedsoverførsel. Hvis du migrerer fra en anden webserver til Bluehost, skal du betale yderligere $ 150.
 • Tilføjelse af brugere og overgang fra et teststed til et live -websted er ofte vanskeligere end nødvendigt.

HostGator anmeldelse.

HostGator Fordele

 • HostGator tillader enkel installation med et klik på flere fremtrædende CMS ved hjælp af Mojo Marketplace.
 • Giver et gratis tilpasset, allerede eksisterende webstedsværktøj, der leveres med flere attraktive skabeloner.
 • Med HostGator kan du flytte et eksisterende websted eller cPanel fra din gamle webserver uden at betale en eneste krone. Dette inkluderer migrering af webservere, domæner, databaser og alle andre vigtige filer.
 • HostGator er især nyttig for begyndere, da den tilbyder brugervenlige tjenester sammen med hurtig kundesupport.
 • HostGator tilbyder ikke kun overkommelige planer, men også billige planer.
 • Tilbyder ubegrænset diskplads og båndbredde.
 • HostGator hævder at tilbyde en oppetid på mindst 99,9% oppetid og hele 45 dage til at kræve en kredit for den næste måned, hvis de ikke leveres.
 • Gratis DDoS -beskyttelse
 • Hurtig live chat og billetsystem.

Ulemper ved HostGator

 • Det tilbyder ikke daglige sikkerhedskopier. Hvis brugerne ønsker daglige sikkerhedskopier og malware -scanninger, skal de betale et ekstra beløb.
 • I modsætning til Bluehost tilbyder den ikke et gratis domænenavn og SSL -certifikat sammen med webhostingpakken.

Bluehost vs HostGator: Oversigt over sammenligning af webhosting

Jeg håber, at denne detaljerede oversigt fra Bluehost og HostGator har hjulpet dig med at identificere, hvilken webhost der bedst opfylder dine behov.

Det er altid en god idé at starte med en webhost for at hjælpe dig i gang og gøre tingene lettere for dig. Når du er fortrolig med den tekniske viden om webstedshosting, kan du endda skifte til enhver anden webhost.

Alt i alt tilbyder disse populære webhostingtjenester stor oplevelse, pålidelighed og sikkerhed. De er store navne i branchen og har derfor ressourcer til at tilbyde de bedste tjenester.