Bluehost Affiliate Program – Få op til $ 130 pr. Salg i 2022

Når du vil starte og tjene penge på dit websted eller din blog, er det første trin at finde en sikker og pålidelig hostingplan. En stabil hostingplan giver lynende hurtig webstedshastighed og sikker et-klik WordPress-installation.

På samme måde er webhostingplatforme også nogle af de bedst betalte affiliate -programmer med udbetalinger på $ 60 til $ 130 pr. Salg. Og et af de bedste webhosting -tilknyttede programmer er Bluehost -partnerprogrammet.

Bluehost driver mere end 2 millioner websteder online og er den # 1 WordPress anbefalede hostingudbyder. Med 24/7 support, gratis SSL -certifikater og gratis domænenavnsregistrering er Bluehost webhosting et kraftcenter.

Denne guide til Bluehost -partnerprogrammet giver dig alt, hvad du har brug for for at tjene flere penge på dit program i år.

Ansvarsfraskrivelse: Denne anmeldelse indeholder mit Bluehost -tilknyttede link, der kan give mig en lille provision uden omkostninger for dig. De er dog værktøjet nummer et, som jeg helhjertet anbefaler til alle, der ønsker at starte og tjene penge på en blog eller et websted. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik i sidefoden.

Selv efter at have valgt din mest grundlæggende delte hostingplan og WordPress -tema, kunne jeg hurtigt oprette min blog og få mit websteds hastighed til 100.

Bluehost sælger tre typer hostingplaner:

 1. Delt hosting – En grundlæggende hostingplan for individuelle websteder eller blogs.
 2. VPS Hosting – Virtuelle private servere til større websteder med kraftfulde funktioner.
 3. Dedikeret hosting: ekstrem kraft og oppetid med brugerdefinerede servere.

Som en bonus tilbyder Bluehost en af ​​de bedst betalende kommissionsstrukturer for internetmarkedsførere, der er interesseret i at tjene ekstra indkomst fra deres websted.

Brugere, der promoverer Bluehost -produkter og -tjenester via tilpassede links på deres websted, kan modtage mellem $ 65 og $ 130 pr. Salg genereret fra deres websted.

I denne anmeldelse af Bluehost -tilknyttede programmer dækker vi:

 1. Sådan konfigureres dit websted med indtægtsgenerering ved hjælp af en Bluehost -hostingplan.
 2. Hvad er fordele og ulemper ved at være Bluehost -tilknyttet?
 3. Hvordan starter du en affiliate marketing -virksomhed ved at deltage i Bluehost -partnerprogrammet?
 4. Måder du kan promovere dine Bluehost -tilknyttede links.
 5. Sådan logger du ind på Bluehost og bliver en webhosting -partner.

Hvad er Bluehost?

Bluehost er et webhostingfirma, der er vært for mere end 2 millioner websteder. Det blev undfanget af Matt Heaton i 1996 og officielt udgivet som Bluehost i 2003.

De tilbyder nogle af de bedste webhosting, herunder muligheder som billig delt hosting, WordPress -hosting, VPS -hosting, dedikeret hosting, cloud -hosting, WooCommerce -hosting og mange flere typer domæne og hostingtjenester.

Sådan konfigureres et Bluehost -login og en konto

For at blive Bluehost -tilknyttet skal du have et websted. Og der er ingen bedre måde end at bygge et Bluehost -websted. De ejer virkelig markedet, og det er gavnligt for nye bloggere.

1. Besøg Bluehost.com, og vælg Shared Hosting.

Bluehost -startside

2. Vælg en Bluehost delt hostingplan, der opfylder dit websteds behov.

Bluehost -hostingplaner

3. Registrer et nyt domænenavn, eller tilføj dit eget til Bluehost.

Eller hvis du har et domænenavn med en anden tjeneste, skal du følge trinene for at konfigurere din Bluehost -delte hosting med den pågældende URL.

Opsætning af Bluehost -domænenavn

4. Tilføj dine Bluehost -loginoplysninger.

Du kan også logge ind med din Google -profil og dine kontooplysninger. Du vil bruge dette Bluehost -login i fremtiden.

Opsætning af Bluehost -kontooplysninger

5. Gennemgå dine Bluehost -pakkeoplysninger.

Du har mulighed for at inkludere yderligere funktioner som SiteLock i din plan. Hvis du ikke vil betale for disse funktioner, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne.

Bluehost -pakkeoplysninger

6. Indtast dine betalingsoplysninger, og indsend dem.

Bluehost betalingsoplysninger

Efter at have gennemført disse trin, bruger du dit Bluehost -login og starter dit websted ved hjælp af den valgte Bluehost -hostingplan.

Bluehost affiliate program anmeldelse

Deltagelse i et tilknyttet program er lige så enkelt som at tilmelde sig programmet, placere tekstlink eller bannere på dit websted og få betalt for det henvisningssalg, du genererer. Da Bluehost er et af de mest populære og kendte webhostingfirmaer på markedet, har det et meget vellykket partnerprogram.

Programmet er så populært og vellykket, at Bluehost betalte mere end $ 5 millioner i provision i løbet af det sidste kalenderår.

Men som alle affiliate -programmer har Bluehost -affiliate -processen en rimelig andel af fordele og ulemper. Dette er de vigtigste fordele og ulemper ved at deltage i Bluehost Affiliate Program.

Bluehost -anmeldelse: fordele ved affilieret program

1. Store engangsbetalinger

Bluehost -associerede virksomheder tjener provisioner fra $ 65 for hvert køb af kvalificeret hostingplan.

Bedst af alt, er der ingen grænse for det beløb, du kan vinde. Bluehost -datterselskaber kan henvise så mange nye klienter til hostingfirmaet som muligt. Med andre ord er dine muligheder for en passiv indkomststrøm ved hjælp af Bluehost -tilknyttede program uendelige.

Tag Pat Flynn for eksempelvis Smart Passive Income. I en af ​​hans indkomstrapporter fra december 2017 genererede han $ 27.650 fra Bluehosts tilknyttede kommissioner alene.

Derudover bruger Bluehost PayPal til at sende associerede virksomheder deres indtjening. Som du måske allerede ved, er PayPal -transaktioner pålagt et gebyr. Men bare rolig, Bluehost har dem dækket til dig. Du tjener hele $ 65 og behøver ikke bekymre dig om at trække irriterende gebyrer fra.

Det er vigtigt at overveje betalingsprocessen mellem 45 og 60 dage efter salget. Hele salgsprocessen mellem den 16. og den sidste i måneden. Hvis du f.eks. Fik en handel i januar, bliver din indtjening gennemgået og anvendt mellem 16. marts og 31. marts.

2. Kommissionens struktur efter niveauer

Mens provisioner starter ved $ 65, tilbyder Bluehost en trinvis provision for at belønne succesfulde og loyale tilknyttede medlemmer. Som et resultat, jo mere salg du foretager over tid, jo højere bliver din samlede betaling. Forskudte provisioner spænder fra $ 65 til $ 130 pr. Salg. Når du tilmelder dig, skal du fortælle din affiliate manager dine slutmål, og du kan muligvis få en provisionstigning.

3. Superior Affiliate Support Team

Som med alle andre ting i verden af ​​online annoncering og sporing kan der ske fejl, og affiliate platforme er ingen undtagelse. Heldigvis er Bluehosts tilknyttede supportteam i top. Faktisk har du som godkendt Bluehost -tilknyttet et dedikeret supportteam klar til at hjælpe dig med eventuelle problemer. Jeg har fundet ud af, at de reagerer hurtigt på e -mails og giver support døgnet rundt for at hjælpe dig med at få succes.

4. Solide omregningskurser

At generere indkomst fra affiliate marketing -programmer tager tid, dedikation og en slank indholdsstrategi. Heldigvis har de med Bluehost fremragende navnegenkendelse, en lav pris for nye kunder og pålidelige konverteringsfrekvenser. Alle nye bloggere bør også vælge en webhost; Det er en nødvendighed, det er ikke godt at have det.

I betragtning af arten af ​​Bluehosts lave adgangsomkostninger og fremragende produkt, vil du nyde stabile konverteringsrater.

Derudover kan Bluehost -tilknyttede selskaber bruge tilknyttede links på ethvert websted, blog, e -mail eller andre platforme til at promovere dem. Så jo flere websteder og indhold på sociale medier du har, jo større er potentialet for dine klik til at skabe konverteringer.

Husk, at disse konverteringsfrekvenser først vises, når du har udviklet indhold, der tiltrækker et loyalt publikum. Det sker ikke natten over.

5. Lav indgangsbarriere

Specifikke affiliate marketing -programmer har begrænsninger for, hvem der kan deltage. Ofte skal ansøgere have et minimum antal sidevisninger eller abonnenter, før de accepteres i et program.

Disse begrænsninger er ikke tilfældet med Bluehost. Alle webstedsejere kan ansøge om et Bluehost -partnerprogram. Ansøgningsprocessen er også hurtig og let. Du behøver ikke at gå igennem en lang ansøgningsproces, og du kan blive godkendt med det samme. Jeg blev accepteret, og en tilknyttet leder kontaktede mig inden for få timer efter tilmelding.

6. Udnyt bannerannoncer

Ud over tekstlinks kan Bluehost -tilknyttede selskaber også placere bannerannoncer på deres websted for at tiltrække interesserede læsere til Bluehost -produkter. Med programmets brugervenlige instruktioner og widgets har du ingen problemer med at integrere HTML-kode og tilføje bannere til dit websted.

7. Hyppige rabatter og tilbud

For at hjælpe dig med at promovere dine produkter sender Bluehost regelmæssigt sæsonrabatter og reklamemeddelelser til sine partnere. Disse rabatter giver dig mulighed for at promovere sådanne tilbud på dit websted og i dit blogindhold, hvilket giver årlige incitamenter, der kan føre til mere salg. Opret indhold omkring sæsonbestemte shoppingtendenser, f.eks. Black Friday, helligdage eller starten af ​​året, når et nyt websted har enhver iværksætter i tankerne.

Bluehost -anmeldelse: Ulemper ved partnerprogrammet

Som med ethvert affiliate marketing -program har Bluehost -programmet et par små ulemper.

1. Tilbagetrækningsgrænser

Selvom du måske vil trække din indtjening fra Bluehost med det samme, er dette ikke muligt. Tilknyttede virksomheder skal tjene $ 100 eller to salg, før de kan hæve deres penge.

Heldigvis gælder dette kun din første betaling som Bluehost -tilknyttet virksomhed. Efter at have foretaget to salg og overskredet tærsklen på $ 100, kan du trække dine betalinger tilbage, som du ønsker det. Hvis du blogger og genererer et salg via dit affiliate -henvisningsprogram, får du betalt inden for 45 til 60 dage.

2. Straffe for nedbrydning af brugeren

Hvis en af ​​dine henviste Bluehost -kunder beslutter at nedgradere deres hostingplan, fratrækkes dit henvisningsgebyr fra fremtidige affiliateindtægter.

3. Vanskeligt for dem, der ikke har erfaring med SEO

For at få succes som affiliate marketing, skal du mestre søgemaskineoptimering (SEO) taktik og strategier.

SEO -taktik fungerer for at vise dit indhold til folk, der søger efter relevante søgeord eller sætninger på søgemaskiner som Google. Det tager en anstændig mængde trafik at få nok klik på dine affiliate links til at generere salg.

Inden du tilmelder dig Bluehost -tilknyttede program, skal du afsætte tid til at lære ind og ud af SEO. Begynd at implementere disse taktikker i indholdet, siderne og andre områder af dit blogwebsted.

Det er svært at generere trafik (og salg) uden en solid SEO -strategi. Husk, at langtidsindhold af høj kvalitet, der er optimeret til SEO og matcher brugerens hensigt, er afgørende.

Når du er sikker på dine SEO -færdigheder, skal du ansøge om Bluehost -tilknyttet program, direkte læsere til dit websted og gøre dem til Bluehost -kunder.

Sådan tilmelder du dig Bluehost -partnerprogrammet

Er du klar til at tjene penge på dit websted ved at blive Bluehost -tilknyttet?

Når du har lanceret dit websted med Bluehost -hosting ved at følge ovenstående trin, skal du følge disse trin for at ansøge om Bluehost -partnerprogrammet. I modsætning til andre populære affiliate-programmer på steder som CJ (Commission Junction) har Bluehost sit eget interne affiliate-henvisningsprogram.

Her er de fem trin for at deltage i Bluehost -partnerprogrammet.

1. Besøg Bluehost.com og rul ned til sidefoden. Klik på linket til affilieret program.

Bluehost sidefod

2. Når du har læst mere om Bluehost -partnerprogrammet, skal du klikke på Tilmeld dig.

Bluehost -tilknyttet login

3. Udfyld de nødvendige ansøgningsoplysninger, så du kan have et Bluehost -login.

Registrer dig som en Bluehost -partner

4. Indtast din PayPal -e -mailadresse.

Bluehost affiliate indtjening

Hvis du ikke har en PayPal -konto, skal du oprette en, før du tilmelder dig Bluehost -partnerprogrammet. Bluehost bruger PayPal Masspay til at fordele overskuddet.

5. Accepter Bluehost -medlemsbetingelserne, og klik på Send.

Bluehost tilknyttede vilkår

Når du har oprettet din konto og indsendt en anmodning, skal du vente på godkendelse fra Bluehost, men de er hurtige og har automatiseret meget af denne proces. I mellemtiden skal du udfylde skatteformularen, der findes på dit Bluehost -tilknyttede loginpanel. Du skal indsende disse oplysninger for at modtage dine gevinster.

Sådan promoveres Bluehost med tilknyttede links

Tillykke! Du er blevet godkendt til at være en Bluehost -affiliate, og du kan bruge dit Bluehost -login til at få adgang til dit affiliate -panel.

Nu er det tid til at begynde at skabe strømlinet og spændende indhold, der ikke kun promoverer Bluehosts webhostingtjenester, men også overbeviser læserne om at blive kunder.

Der er flere måder at promovere dine Bluehost -tilknyttede links online.

1. Opret en Bluehost -anmeldelse

Den bedste måde at guide læsere til dit websted og konvertere dem til kunder er ved at udvikle og distribuere det indhold, de vil læse. I dette tilfælde skal du sende indhold om emner relateret til webstedshosting og Bluehost -produkter, som dette.

Som Bluehost-hostingkunde har du allerede førstehånds viden om produkterne. Skriv indhold, der gennemgår Bluehosts hostingplaner og produkter. Giv potentielle kunder information og rådgivning i forbindelse med hosting af et websted på Bluehost. Jo flere oplysninger du kan tilbyde, jo større er chancen for at dine læsere konverterer ved hjælp af dine affiliate links.

Du kan også skrive anmeldelser, der sammenligner Bluehost med andre hostingtjenester for at udvide din affiliate -indtægtsstrategi.

2. Skriv blogindlæg om, hvordan du starter en WordPress -blog med Bluehost

Vidste du, at store websteder som USA Today, Fortune, TechCrunch og TED bruger WordPress som deres indholdsstyringssystem (CMS)? Som det førende CMS på markedet kører mere end 30% af webstederne på WordPress.

Og Bluehost er den WordPress -anbefalede hostingtjeneste.

Tusindvis af tusinder af mennesker søger online efter tips til, hvordan de starter deres WordPress -blog eller -websted. Benyt lejligheden til at skrive optimeret indhold om relaterede emner som:

 • WordPress hosting.
 • WordPress temaer.
 • WordPress plugins.
 • Tips til brug af WordPress.
 • Optimering af en WordPress -blog.
 • De bedste WordPress -plugins til brug på en ny blog.

3. Send velkomstmails til nye abonnenter

Blandt de mange trin, der kræves for at tjene penge på en blog, er e -mailmarketing. Denne marketingtaktik hjælper med at opbygge et fællesskab af loyale følgere, der er ivrige efter at forbruge det indhold, du har sendt.

Som en del af din e -mailmarkedsføringsstrategi skal du sende hver ny abonnent en “Velkommen” e -mail. I denne meddelelse skal du inkludere justeret indhold, starte en blog eller et nyt websted. Og hvis det er relevant, skal du nævne eventuelle rabatter eller tilbud, Bluehost måtte have til rådighed på nuværende tidspunkt.

4. Film Bluehost video anmeldelser

For mere reklameindhold, gør dine skrevne Bluehost -anmeldelser til fængslende videoer. I betragtning af at 90% af seerne siger, at produktvideoer er nyttige i beslutningsprocessen, er disse videoer en fantastisk måde at konvertere interesserede læsere til betalende Bluehost-kunder.

Når du udgiver dine videoer på dit websted og andre platforme som YouTube, skal du sørge for at inkludere tilknyttede links i beskrivelsen. Du kan også instruere seerne verbalt og visuelt om at klikke på linket for at få flere oplysninger om webhosting. Eller opret videooverlejringer med overlay ved hjælp af dine tilknyttede links.

5. Udvikle og udgive en ressourceside

Som marketingmedarbejder er dit mål ikke kun at drive salget, men også at uddanne potentielle kunder. For at gøre dette skal du tilføje en ressource -side til dit websted.

På denne side skal du vise værktøjer, platforme, strategier og produkter, som Bluehost, som du anbefaler læsere at bruge på deres websteder eller blogs. Ud over at bruge dine affiliate links i blogindhold, e -mails, videoer og mere, er en ressourceside altid på øverste niveau i din webstedsnavigation og kan generere passive klik og affiliateindkomst.

6. Alternative måder at promovere Bluehost

Selvom den bedste måde at promovere Bluehost er gennem det indhold, du ejer og opretter, kan nogle affiliate marketingfolk få salg via Google AdWords. Bluehost tillader imidlertid ikke affilierede selskaber at byde på mærkeord, varemærkebetingelser eller bruge Bluehosts navn i annoncekopi eller beskrivelser.

Hvis du kan blive kreativ og komme med webhostingannoncer, mens du holder dig til disse vilkår, kan du få succes med at generere nye affiliateindtægter via PPC. Prisen pr. Klik er imidlertid konkurrencedygtig, og det er mere positivt for ROI at starte med at fokusere på at generere organisk trafik.

Bluehost Affiliate Program Review (Resumé)

Med hårdt arbejde, tid og en solid marketingstrategi kan du også tjene ekstra indkomst fra dit websted ved hjælp af Bluehost -partnerprogrammet. Det er et af de mest succesrige affiliate -programmer i verden og topper min liste over de 105+ højt betalende affiliate -programmer i år.

Det er en win-win. Du kan starte en ny blog med Bluehost og derefter bruge din viden om deres værktøj til at anbefale dine læsere også at bruge den. Der er en grund til, at mange mennesker vælger Bluehost, når de starter deres blog.

Start dit websted og ansøg om Bluehost -partnerprogrammet i dag, og du er på vej til at tjene op til $ 130 for hvert salg (og motivere den næste generation af bloggere).