Betydningen af ​​et godt virksomhedsnavn

Firmanavnet er det medium, hvorigennem dine kunder eller kunder møder dig for første gang. Det ville ikke være dårligt, hvis vi kalder navnet på din virksomhed din eneste repræsentant. Fordi den bærer din virksomheds ry, uanset dens ekstreme godhed eller dens desperate fiasko.

Vi har endda hørt hændelser, der forklarer, hvordan folk bedømmer et mærke ved blot at høre dets navn. Sagen er, ved at vælge et godt virksomhedsnavn, kan du få dine potentielle forbrugere til at tro på den høje kvalitet, det ville give, og et klart overblik over, hvad folk kan forvente, hvis de er nye i din service eller dine produkter.  

Enhver iværksætter skal kende godt deres proces med at navngive produkter og virksomheder og skal også kende vigtigheden af ​​et godt virksomhedsnavn. Dine potentielle kunder skal kunne genkende, hvad din virksomhed sælger ved at se på navnet.

Der er mange ting, du skal vide, før du vælger det rigtige navn i et mærke til dit brand, da du har brug for et udgangspunkt om, hvilken personlighed du vil projektere, hvilken type kunde du leder efter. For restaurantnavne kan du nemt generere iørefaldende navne online.

Nogle vigtige tips om vigtigheden af ​​et godt virksomhedsnavn

›Opret identitet

Det kommercielle navn har værdien af ​​at definere den kommercielle karakter og dens identitet. Ikke alle typer virksomheder har samme karakter, såvel som deres navne. De varierer alt efter dit arbejdsmønster og kategorien af ​​produkter eller tjenester.

Ikke alene giver handelsnavne identitet til selve virksomheden, men de skaber et nyt værdisegment for kunderne. Folk kan let identificere de produkter, der tilbydes af din virksomhed på grund af det gode firmanavn. Det giver dem en anden stemning til at huske dit mærke, især for dets unikke og fantastiske produkter.

›Mindeværdighed

Komplekse navne synes altid at blive glemt af kunder eller enhver forbipasserende, når de kigger på billboardet, der nævner uhyggelige grimme navne. Men tværtimod gør gode, lette navne, der passer ind i sindet, let det halve brandingarbejde.

For eksempel tilpasser navne som Intel, Amazon, Walmart sig let til vores hjerne og hjælper med at huske dem let. Du vil ikke let glemme disse navne og også deres art af produkt eller service. Handelsnavnet har sin virkning på mærket og også i at promovere din service overfor kunder. På den anden side fører mindeværdighed eksisterende kunder til at sprede deres forretning til nyere kunder og udføre marketingarbejdet uden omkostninger.

›Motiverende faktor

Hvis du er grundlæggeren af ​​virksomheden, skal du have givet det et pænt navn efter din smag og forretningsmæssige karakter. Derfor indebærer det utvivlsomt din passion og engagement for din elskede virksomhed. At se din identitet givet hver dag er en motiverende faktor for enhver lidenskabelig iværksætter.

Du prøver hjerte og sjæl at gøre det langtidsholdbart og rentabelt, fordi det involverer dine følelser i det. Spørg enhver iværksætter, der har etableret en virksomhed og ikke kan lide deres navn. Jeg er overbevist om, at du får så mange som muligt til at udtrykke deres kærlighed til firmanavnet.

›Tilbagetrækning af mærke

Det handler ikke om, at mærket hele tiden kan huskes, men der er noget andet vigtigt, der er mere relateret til din virksomhed. Det er at huske mærket gennem sit mærke. Antag, at din virksomhed tilbyder noget, der ikke er nødvendigt hele tiden, eller at produktets art ikke er nødvendig hele tiden.

I den situation, når de føler, at navnet på dit produkt skal huskes i begyndelsen, hvilket kun er muligt, hvis du har et godt firmanavn. Hvis dit firmanavn ikke kan huskes, og du har et uhyggeligt navn i forhold til dine konkurrenter, vil du helt sikkert miste nogle af dine potentielle kunder. Udover at have et godt navn, fører det andre til at promovere din virksomhed uden markedsføringsomkostninger.

> Mund til mund

For enhver virksomhed, stor som lille, er mund til mund et aktiv på lang sigt. Eksisterende kunder foreslår ofte for andre, at de køber produkter eller tjenester fra mærket, som de ved, kaldes mund til mund. For eksempel, hvis din virksomhed producerer Bluetooth -headset, og dit firmanavn er “Brikx”, er det mere sandsynligt, at dine kunder vil sprede ordet. Kunder sætter altid pris på korte, let at huske navne, ikke kun til brandingformål, men også til nem memorisering.

Når din nuværende kunde anbefaler dit produkt til en ny gruppe mennesker, vil der være en stigning i antallet af årlige salg, hvilket resulterer i et sundt bruttofortjeneste ved årets udgang.

›Let at søge

Når du vælger et godt navn til din virksomhed og din service, er der lille chance for, at kunderne glemmer dig. Folk vil også finde det let at søge på internettet eller lokalområdet, da det har et godt og mindeværdigt navn.

Idea er f.eks. En mobilnetværksudbyder i Indien. Folk kan let huske det og behøver ikke at prøve hårdere på at huske det for at søge på nettet eller anbefale din service til andre. Selvom små navne ikke er den eneste nøgle til succes, skal de være meningsfulde og identificerbare på samme tid.

Det særlige navn kan være langt, men det har en god baggrund. Det vil gøre kunderne mere engagerede i virksomheden og skabe et langsigtet forhold til dem.

Det er alt. For ikke at nævne, vil disse punkter hjælpe dig med at se dybere vigtigheden af ​​god forretning. Så hvorfor ikke vælge et perfekt mærke for at få det bedste ud af det?