Amazon Payments vs Paypal

Amazon Payments er at betalingsgateway designet til at blive brugt af Amazon -handlende og deres kunder. Det er designet specielt til Amazon-betalingsprocessen og tilbydes i øjeblikket med Shopper- eller Merchant-pakker. Det er en nem måde at effektivisere køb, mens du tilpasser tilbagevendende betalinger, sammen med flere ekstra funktioner.

PayPal er hos omfattende betalingsgateway-løsning. Det kan bruges uden for Amazon, eller dem med at PayPal -konto kan foretage at betaling via Amazon. Knapper kan hurtigt tilføjes til ethvert websted for at starte en betaling. Kunder har heller ikke brug for at PayPal -konto for at betale. Ved ganske enkelt at indtaste deres kredit- eller betalingskortoplysninger og behandle transaktionen.

I det væsentlige sammenligner Amazon Payments vs PayPal til meget ens API-drevne handelsplatforme. De integrerer begge med eksisterende websteder, men Amazon kræver et login for at starte en køberbetaling. Dette er nogle af andre vigtige forskelle mellem disse to platforme.

Hvad er transaktionsgebyrer?

Amazon Payments giver købmænd og indenlandsk behandlingsgebyr på 2,9% på alle transaktioner. Et autorisationsgebyr på $ 0,30 tilføjes til transaktionen. Grænseoverskridende transaktionsgebyrer er 3,9% med samme autorisationsgebyr. Hvis der sker en refusion, refunderes transaktionsgebyrer, men autorisationsgebyrer ikke.

Med Amazon Payments, hvis en købmand bestrider et krav om tilbageførsel, der ikke er dækket af virksomhedens betalingsbeskyttelsespolitik, opkræves et gebyr på $ 20 og enhver skatter på kontoen.

PayPal opkræver forhandlere det samme 2,9% indenlandske behandlingsgebyr og har også et autorisationsgebyr på 0,30 $. Internationalt salg har imidlertid et 4,4% transaktionsgebyr og derefter et autorisationsgebyr, der er baseret på den modtagne valuta. Visse velgørende formål kan kvalificere sig til at få den nationale sats reduceret til 2,2%. Forhandlere, der bruger PayPal Her -kortlæseren, betaler enten et 2,7% transaktionsgebyr eller et 3,5% gebyr med et autorisationsgebyr på $ 0,15 for manuel indtastning af transaktioner.

Hvad med skatte- eller indkomstrapporter?

Amazon Payments kræver, at alle nye købmandskonti gennemfører og skatteinterview. Fra oplysninger, der kræves under dette interview, omfatter W-8 eller W-9-formularen, der kræves af IRS. Dette gør det muligt for platformen at vide, om dette websidesalg er underlagt 1099-K rapporteringskrav.

Du bliver nødt til at oplyse Amazon med dit amerikanske skatte -id, som kan være dit cpr -nummer.

PayPal starter kun dette interview, hvis din konto er kvalificeret ved at modtage $ 20.000 i bruttobetalinger i løbet af et enkelt regnskabsår og mere end 200 separate betalinger. Du bliver bedt om dit skatte -id, når denne tærskel forventes at blive nået.

Hverken Amazon Payments eller PayPal sporer salg eller andre afgifter, som du måtte opkræve. Det er bare en mekanisme til sporing af bruttoindkomst.

Er der maksimalt forbrugsbeløb eller minimumsaldo?

Amazon Payments kræver muligvis at minimumssaldo på betalingskonto. Fra kan også kræve oprettelse af en reservekonto for at sikre, at betalingsforpligtelser kan opfyldes. Dette gøres på grund af sælgerens lave kreditværdighed, truslen om tidlige tilbageførsler eller andre bekymringer vedrørende betalingsforpligtelsen. Dette krav kan øges, reduceres eller elimineres, når som helst og uden forudgående varsel.

Amazon Payments forbeholder sig også retten til at overføre penge fra din nuværende kontosaldo til at reservere uden varsel. Der gives også en sikkerhedsret og pant i alle midler til alle midler på reservekontoen.

PayPal kan også kræve en minimumsaldo på en konto. De kan også kræve, at kontoen er knyttet til en bankkonto, kreditkort eller en anden finansieringsmetode for at dække omkostninger, der kan overstige det tilgængelige beløb. I stedet for et specifikt reservebeløb kan en revolverende reserve tillades. Dette frigiver en del af de midler, der er tjent efter en specificeret holdperiode.

Begge platforme har en tendens til at fjerne disse reserver for købmænd, der har en etableret kredithistorie og arbejder i industrier med lave tilbageførselstrusler. Leveringstider, en returhistorik og en betalingsbehandlingshistorik vil også blive evalueret.

PayPal har også maksimale forbrugsgrænser, der er baseret på kontohistorik og finansieringsmetoder, der tildeles pr. Konto.

Modtag betalinger med Amazon Payments mod PayPal

Amazon Payments kræver, at forhandlere opretter deres checkkonto i deres kontodashboard. Du vil ikke blive betalt, før der er knyttet en konto til en automatisk clearingkonto (ACH), der er aktiveret. Du skal også have et gyldigt kreditkort for at foretage udbetalingerne. Det tager mindst 14 dage fra registreringen af ​​den nye konto at foretage den første udbetaling af midler. Det kan også tage op til 5 hverdage, før en bogført udbetaling vises på en checkkonto.

PayPal giver dig også mulighed for at få penge direkte til din bankkonto. Det tager normalt 1 hverdag, hvis det starter på et bestemt tidspunkt før. Kontoen skal være knyttet og registreret med et matchende navn. Du kan også foretage hævninger til din bankkonto med et berettiget betalingskort og modtage penge på så lidt som 30 minutter, men et gebyr på $ 0,25 og et valutakonverteringsgebyr kan være forbundet med den sidste overførsel.

PayPal udsteder dig også at check på din kontosaldo, hvis du foretrækker det. Checks modtages inden for 7-14 dage, og der opkræves et gebyr på $ 1,50 for hver check.

Den nemmeste måde at få adgang til dine PayPal -kontofonde er at bruge dit MasterCard -betalingskort. Der kan foretages op til $ 400 i hæveautomater hver dag, lokale hæveafgifter og et gebyr på $ 1 kan blive opkrævet. Du kan også bruge dit MasterCard -betalingskort til at foretage forretningskøb, du har brug for, og kvalificeret køb modtager 1% kontant tilbage. Maksimumsgebyrer er baseret på finansieringsniveauer og kontohistorik.

Ved at bruge PayPal MasterCard -betalingskortet kan du modtage øjeblikkelige midler fra din generelle indkomst.

Amazon Payments vs PayPal: hvad er bedre?

Amazon Payments giver kunderne mulighed for at bruge et velkendt login til at foretage betalinger på deres yndlingswebsteder. For handlende er det en nem måde at tilføje en sikker e-handelsløsning til deres hjemmeside fra et navn, som mange af deres kunde allerede har tilsidesat.

PayPal giver købere mulighed for at betale uden behov for en konto. Købmænd kan nemt tilføje knapper til deres hjemmeside med kopi/indsæt for at oprette en øjeblikkelig betalingsproces for deres produkter eller tjenester. Selvom procentdelen af ​​det internationale transaktionsgebyr er højere, er der også bedre tilgængelig for indkomst.

I bedste fald kan du få adgang til dine Amazon Payments -midler på 3 arbejdsdage. For PayPal er den maksimale tid kun 1 hel arbejdsdag, og nogle metoder til at få adgang til indkomsten er øjeblikkelige.

Begge betalingsplatforme tilbyder handlende en nem måde at modtage betalinger på og tilbyder købere på en nem måde at sende en betaling på. Tag et kig på strukturen på hver platform for at afgøre, hvilken der passer bedst til dine behov.