Adobe Premiere Pro vs Sony Vegas Pro

Både Adobe Premiere Pro og Sony Vegas Pro har flere værktøjer og værktøjer til fælles. Du modtager storyboard-displays, tidslinje-visninger og afspilning i fuld skærm med lydeffekter og overgange. Visuelle effekter, videoovergange og morph -effekter er også tilgængelige på begge platforme.

Hvilke forskelle er der med denne lighed at undersøge i debatten mellem Adobe Premiere Pro og Sony Vegas Pro?

Til at begynde med vil det operativsystem, du bruger, påvirke din beslutning. Sony Vegas Pro er et produkt, der kun er Windows. Premiere Pro tilbyder en iOS -version, og den kan også fungere på Windows.

Her er nogle yderligere vigtige punkter at overveje i denne diskussion.

1. Interface og redigering

Adobe Premiere Pro tilbyder en bredere vifte af redigeringsmuligheder via sin grænseflade. Sammenlignet med Sony Vegas Pro modtager Adobe -brugere 3D -redigering, redigering af videoovergang og animationsværktøjer.

Sony Vegas -brugere modtager muligheder for redigering af visuelle effekter, der ikke tilbydes af Adobe.

Selvom Sony ikke tilbyder et komplet udvalg af redigeringsmuligheder, bør dets brugervenlighed overvejes. Vegas Pro’s interface er meget lettere at lære, så alle kan begynde at arbejde på et projekt næsten med det samme.

Adobe er et mere omfattende system, men det tager tid at lære de komplekse færdigheder, der er tilgængelige at bruge.

Hvis du har brug for et komplet system, skal du vælge Premiere Pro. Hvis du vil komme i gang med det samme, vil du vælge Vegas Pro.

2. Arbejdsgang

Adobe Premiere Pro tilbyder en langsigtet redigeringsløsning. Vegas Pro tilbyder en out-of-the-box redigeringsløsning på bekostning af langsigtet kompatibilitet.

For den almindelige person tager redigering en progressiv tilgang. Når du starter, vil du have noget, der giver dig en arbejdsgang, som du kan forstå med det samme. Det giver dig mulighed for at flytte fra et trin til det næste og skabe et slutprodukt med din vision. Dette er hvad Vegas Pro tilbyder.

Hvad sker der, når du er klar til at tilføje flere kompleksiteter til dit afsluttende projekt? Til sidst skal du bruge Premiere Pro.

Set fra et arbejdsgangs synspunkt er det mere fornuftigt at bruge tid på at lære Premiere Pro end Vegas Pro, hvis du lige er begyndt på dette område. Dette sparer dig for at skulle lære at bruge flere workflow -systemer.

Hvis du allerede kender arbejdsgangskravene, opfylder begge platforme dine behov. Din endelige beslutning vil sandsynligvis være baseret på operativsystemets og hardwarekompatibiliteten i din konfiguration.

3. Platformskompatibilitet

Begge systemer giver dig adgang til et sæt værktøjer, der vil supplere dine krav til videoredigering. Adobe tilbyder en abonnementsbaseret service, der kan være så stor eller så lille, som du har brug for den. Sony tilbyder en trinvis service, der giver dig mulighed for at vælge de specifikke funktioner, du ønsker til dit projekt.

Adobe Premiere Pro er en del af Creative Cloud -oplevelsen. Du kan vælge Premiere Pro som et enkelt app-abonnement for $ 19,99 pr. Måned på en årsplan eller $ 29,99 pr. Måned på en måned-til-måned-plan. Du vil til enhver tid modtage den nyeste version af appen, dit eget portfoliowebsted, premium -skrifttyper og op til 20 GB skylagring.

Du kan også købe et abonnement på “Alle apps” fra Adobe for $ 49,99 pr. Måned, når det købes med en årsplan. Du kan også tilføje et abonnement til Adobe Stock og betale $ 79,98 pr. Måned for alt, hvad Adobe i øjeblikket tilbyder.

Vegas Pro 14-prisen spænder fra $ 399 til $ 799. Startprisen giver kun en grundlæggende redigeringsplatform. Hvis du vil have adgang til avancerede tekst- og titellayouter, en 3D-objektenhed og visse farvefiltre, er du tvunget til at købe mellemklassen eller premium-produktet. Redigeringsniveauet på entry-level indeholder heller ikke Blu-ray- eller DVD-redigeringssoftware.

Hvilken mulighed er bedst for dig?

Hvis du har tid til at lære redigeringsprocessen og arbejdsgangen, som Adobe Premiere Pro tilbyder, vil det være din bedste løsning. Det har flere funktioner end Vegas Pro, giver dig mulighed for at redigere på et medium til højt niveau og opdaterer løbende til den nyeste version for dig med et online abonnement.

Vegas Pro er den mulighed, der kan bruges af dem, der aldrig har redigeret før eller ikke har tid til at lære et komplekst system i øjeblikket. Vegas Pro er enkel og ligetil, men alligevel ligetil i sin arbejdsgang. Det vil stadig producere resultater, der ser professionelle ud på denne platform, selvom du måske tilfældigt redigerer frem for professionelt at redigere.

Begge platforme har potentiale, så det endelige valg er op til dig … medmindre du bruger Apple -produkter.