Adobe Illustrator vs Adobe Photoshop

Adobe har skabt to gode værktøjer til grafisk design og redigering i Illustrator og Photoshop. Hver enkelt har særlige fordele, der gør dem værd at bruge. Begge er tilgængelige via et abonnement via Adobe Creative Cloud.

Det er derfor, Illustrator kan give dig visse fordele.

• Det er et vektorbilleddannelsesprodukt, der giver brugerne mulighed for at skalere deres billeder til stort set enhver skala.

• Giver konsistens i produktbranding, uanset om du bruger et logo, en maskot, et ikon eller en brandambassadør.

• Det er i stand til at oprette layout, der er klar til at udskrive på en enkelt side, hvilket gør det meget lettere at producere visitkort, brochurer eller plakater.

• Giver dig mulighed for at indstille skrifttypen til dine billeder, så din tekst kan redigeres fuldstændigt på enhver måde, så den kan transformeres til at opfylde dine specifikke behov.

Dette er grundene til, at Photoshop kan give dig visse fordele.

• Virker med uploadede billeder, så de kan forfines. Retouchering af et billede med det store udvalg af muligheder på denne platform kan gøre det perfekt.

• Illustrationer kan redigeres til print eller digital udskrivning. Digitale tegninger, malerier eller grafik kan redigeres ved hjælp af dette værktøj.

• Digitale billeder er lette at producere og eksportere til forskellige behov. Dette værktøj giver dig mulighed for at optimere hvert billede, så det fungerer som forventet.

• Lagadgang er tilgængelig, så elementer kan flyttes rundt i billedet, hvilket gør pixel-niveau-justeringer, så hver ændring formateres korrekt til enhver brugerskærmstørrelse.

Selvom Adobe Illustrator er et kraftfuldt værktøj, der kan udføre mange forskellige opgaver, er det ikke altid den perfekte platform til ethvert projekt. Hvis du skal redigere et billede, har Illustrator svært ved at fuldføre denne opgave. Fotografier og kunstværker har få muligheder, der kan bruges til at redigere et billede direkte.

Til redigering er Adobe Photoshop en bedre mulighed.

Illustrator gør et fremragende stykke arbejde med projekter, der kun skal udskrives på en side. Det er uden tvivl den bedste platform på én side der findes lige nu. Men hvis du har et projekt, der kræver flere sider, er der ikke meget fleksibilitet til rådighed for brugerne. Det er stadig bedre end Photoshop på dette område.

Det bedste Adobe-produkt til projekter med flere sider ville være InDesign.

Hvornår skal jeg vælge noget udover Photoshop?

Photoshop gør et fremragende stykke arbejde, når du skal redigere et billede, men det er ikke det bedste værktøj at bruge, hvis du prøver at oprette et logo. Det er en platform, der er til eksisterende billeder. Hvis du allerede har et logo, som du skal redigere, kan du bruge Photoshop, men det anbefales stadig ikke. Generelt bør et logo have flere tilgængelige størrelsesniveauer. Forstørrelse vil skabe en pixeleret effekt.

Til logostyring er Illustrator normalt et bedre valg på grund af de tilgængelige skalerbarhedsfunktioner.

Photoshop bestræber sig på at håndtere billeder, der kræver højt indhold af tekstindhold. En titel eller en kort sætning i Photoshop er temmelig let at håndtere, men hvis du skal gå ud over 1 eller 2 sætninger, vil du opleve, at det er et frustrerende værktøj at bruge. Det er godt, hvis reklamekopien eller lejlighedsvis grafik vises på et websted eller på sociale medier.

For grafik med større tekstområder er Illustrator også en bedre mulighed. På grund af dets tekstredigeringsfunktioner har du flere muligheder til rådighed, når det kommer til at færdiggøre dit design.

Hvad er den bedste løsning at overveje?

Den bedste løsning til Adobe Illustrator og Adobe Photoshop er den komplette samling. For $ 50 om måneden får du adgang til hele pakken af ​​Adobe -produkter. Dette inkluderer InDesign, Illustrator Draw og Typekit.

Du kan også vælge at abonnere på en månedlig abonnementsplan for de enkelte værktøjer for $ 19,99 pr. Måned plus eventuel lokal moms. Du kan også betale for planen på forhånd, hvis du vil, men der er ingen rabat for at gøre det. Uden kontrakt stiger prisen til $ 29,99 om måneden, men kan til enhver tid annulleres.

Hvis du bare vil have Illustrator og Photoshop, kan du abonnere på begge individuelt for $ 39,98 pr. Måned med en årlig kontrakt. Det ville spare omkring $ 10 om måneden over det fulde Creative Cloud -abonnement.

Uanset hvad du vælger at gøre, tilbyder Illustrator og Photoshop kraftfulde muligheder for designere til at skabe deres bedste arbejde. Lær om styrkerne ved begge platforme for at sikre, at du foretager den rigtige investering.