9 Fordele og ulemper ved kontoen til lægeudgifter

Sundhedsgodtgørelseskonti (HRA’er) ligner meget andre skattefordelte konti som IRA’er eller en 401k, men de kommer med et andet twist. Penge bidrager til planen for at opveje kvalificerede medicinske omkostninger. Forskellen er, at penge til enhver tid kan trækkes fra kontoen til en medicinsk udgift uden straf, og at arbejdsgiverne er forpligtet til fuldt ud at finansiere dem. Derefter administrerer en tredjepart planen.

Som med ethvert skattefordelagtigt program er der visse fordele og ulemper, der skal vejes for at afgøre, om det er den korrekte fordel at levere.

Fordelene ved HRA

1. Refusioner er fradragsberettigede.

Enhver godtgørelse til en medarbejder for en kvalificeret lægeudgift bliver en fradragsberettiget udgift. Det betyder, at udgifterne til sundhedsdækning kan være tæt på omkostningsneutrale for en arbejdsgiver. Da dine præmier stiger hvert år, nogle gange i tocifrede procentpoint, er det en stor udgift at skære på bøgerne.

2. De fleste HRA’er tillader, at uforbrugte midler ruller over fra år til år.

I modsætning til andre sundhedsbesparelsesprogrammer kan midler, der forbliver ubrugte i et HRA, ofte rulles over til det næste år. Det betyder, at medarbejderne ikke er forpligtet til at søge muligheder for pleje, som de måske ikke har brug for bare for at kunne bruge pengene på deres konto frem for at miste dem.

3. Arbejdsgivere ved, hvad dine maksimale udgifter vil være.

Der er ingen usikkerhed, når det kommer til omkostningerne ved en HRA. Arbejdsgiveren vil altid vide, hvad dine maksimale udgifter vil være, så budgettet bliver mere præcist. Hvis der opstår besparelser, så er det bare ekstra penge, der hjælper bundresultatet ved årets udgang. Tilføj besparelser over en traditionel sundhedsforsikringspræmie, og arbejdsgivere kan spare op til 50% på deres samlede sundhedsudgifter.

4. Midlerne bliver aldrig medarbejderens ejendom.

Medarbejdere kan indsende krav til HRA for at modtage midler til kvalificerede medicinske procedurer. De har på intet tidspunkt ejerskab over pengene, eller kan de bruge dem på nogen måde, de personligt ønsker det. Pengene er altid under arbejdsgiverens kontrol, gennem den eksterne administrator, så der ikke er spild af udgifter.

5. De fleste HRA -refusioner betragtes ikke som indkomst.

Medarbejdere sparer på lægeudgifter ved at bruge penge før skat, og de refusioner, de modtager, er ofte udelukket fra deres samlede løn. Der er flere sundhedsplaner til rådighed, herunder PPO’er og HMO’er, og refusioner kan undertiden endda bruges til at dække en supplerende forsikring.

Ulemperne ved HRA

1. Der er flere regler og begrænsninger på plads.

Det kan være svært at navigere i en HRA -plan, især hvis en virksomhed implementerer en for første gang. At have en ekstern administrator hjælper meget, men ikke alle administratorer er skabt ens. Nogle tager måske ikke tid til at besvare spørgsmål. Andre kan være langsomme i deres administrationsopgaver. Derfor er det så vigtigt at tage sig tid til at undersøge dette emne, før fordelen implementeres.

2. Ikke tilgængelig for selvstændige erhvervsdrivende.

Mennesker, der er selvstændige erhvervsdrivende, har ikke adgang til et HRA, selvom de er ansvarlige på arbejdsgiversiden af ​​skatter på spørgsmål som social sikring eller Medicare. Det betyder, at de ikke har adgang til de samme fordele.

3. At forlade en arbejdsgiver betyder at forlade HRA -midler.

Arbejdsgivere kan fastsætte reglerne for disse midler, hvilket betyder, at pengene ikke overføres, hvis en medarbejder forlader sit job. Derudover kan arbejdsgiverne også bestemme, hvad der kvalificeres som en medicinsk udgift, der skal dækkes. Det kan betyde, at receptpligtige lægemiddelomkostninger eller visse medicinske procedurer ikke er dækket.

4. Ikke alle arbejdsgivere modtager kontanthjælp, og det er ikke alle ansatte, der har råd til betalingerne.

For at modtage godtgørelse skal medarbejderne vise, at de har betalt deres forsikringspræmier, og at de har en kvalificeret lægeregning. For arbejdsgivere vil ikke alle virksomhedsejere opleve skattefordelene. Nogle ejere af små virksomheder skal muligvis rapportere deres restitutioner som skattepligtig indkomst.

Fordele og ulemper ved sundhedsgodtgørelseskontoen viser, at det nogle gange kan være svært at skifte, men nogle gange kan det også være meget gavnligt. Det er dog ikke for alle, så evaluer hvert nøglepunkt omhyggeligt for at afgøre, om en HRA -plan kan spare dig og dine medarbejdere penge.