8 grunde til, at markedsanalyse er nøglen til din forretningsplan

Et forretningsarrangement er blueprint for at hente inspiration fra et produkt eller en tjeneste og gøre det til en kommercielt levedygtig virkelighed. Markedsundersøgelsesafsnittet i din kontrakt giver bevis på, at der er et særskilt segment på markedet, som din virksomhed vil udnytte.

Denne analyse giver inspiration til, at dine salgs- og reklameplaner kan hvile. Målsætningerne for afsnittet om markedsundersøgelser i en handelsaftale -områdeenhed peger på for investorer, at:

Dette er årsagerne til, at afsnittet Markedsanalyse er nøglen i forretningsplanen

Du kender dit marked Markedet er kæmpe nok til at oprette en ejendomsvirksomhed For at prøve vil jeg gerne anbefale følgende plan:

Demografi og segmentering

Når du vurderer markedets størrelse, kan din tilgang afhænge af, hvilken type virksomhed der investerer i.

Hvis din forretningsplan er for et lille, kort look eller et madhus, så vil du anmode om en naboskabsmetode og kontrollere for at vurdere markedet omkring dit udseende.

Markedsbehov

Dette afsnit er utrolig vigtigt, fordi det er overalt, hvor du viser din potentielle kapitalist, at du kun har intime oplysninger forbundet med dit marked. Du forstår, hvorfor de køber!

Barrierer for at komme ind

Som du måske har gættet, er barriererne til indkørslingsområdet pæne. Investorer elsker dem, og der er en grund til det: Beskyt din virksomhed mod ny konkurrence!

  • en business associate analyse, som vurderer det generelle forretningsmiljø, hvorunder du ser.
  • en målmarkedsundersøgelse, som identificerer og kvantificerer de købere, du vil målrette mod salg.
  • en konkurrenceanalyse, som identificerer dine konkurrenter og analyserer deres styrker og svagheder.
  • Priser og prognose
  • Tendenser

Det præcise middel, som du vælger at forberede disse oplysninger på, er op til dig. Så længe du accepterer alle de væsentlige fakta, er der en række forskellige måder at definere arealenheder, der kan fungere godt. bare hold din organisations mål i tankerne og fremhæv eller udvid de sektioner, der har den bedste applikation til det, du forsøger at opnå.

Det er også vigtigt at forstå, at når du starter eller udvider en virksomhed, skal du foretage en stor analyse og lære enormt meget om dit salgsfremmende miljø.

Din virksomhedsorganisation formodes ikke at inkorporere alt, hvad du har lært. det vil simpelthen opsummere højdepunkterne på en måde, der viser læseren, at du kun opfatter din virksomhed, marked og individuelle virksomhed.

Firmaet

Forretningsanalyse er den del af din virksomhedsorganisation, hvor du demonstrerer dine oplysninger om de generelle egenskaber ved den type virksomhed, du er i. Du bør være klar til at give nogle statistikker om virksomhedens størrelse (f.eks. Det samlede salg i USA i det sidste år) og dens sats for de to foregående år. Er det forretningen, der vokser, erhverver eller forbliver stabil? Hvorfor?

Hvem er de vigtigste forretningsdeltagere? Selvom du måske ikke direkte konkurrerer mod disse virksomheder (de er tilsyneladende nationale eller internationale gigantvirksomheder), er det vigtigt, at du etablerer dem og har en anstændig forståelse af deres markedsandel, og hvorfor de trives eller ikke trives.

Denne type data tilbydes normalt gratis fra følgende kilder:

  • brancheforeningens oplysninger
  • branchepublikationer og databaser
  • offentlige databaser (f.eks. Census Bureau, statslige forretningsmålinger)
  • analytikerdata og udtalelser om de vigtigste aktører i virksomheden (f.eks. sædvanlige og dårlige rapporter, citater fra velrenommerede nyhedskilder)

Online ressource biblioteket og også informationsbasen katalog område enhed i stil tjenester, der viser forskellige ressourcer, der tilbydes via dit bærbare elektroniske udstyr. 

Målmarkedet

Hvordan kan du bekræfte, at der er nok mennesker i din markedsområdeenhed, der er villige til at få det, du har at levere, til den værdi, du vil opkræve for at tjene penge? det mest effektive middel er at foretage en organiseret analyse af det marked, du agter at nå. du ønsker at forstå præcis, hvem din enhed i kundeområdet vil være eller vil være.

Hvis du f.eks. Sælger til købere, har du nogen demografiske oplysninger (f.eks. Hvilken områdeenhed er dit gennemsnitlige økonomiske indkomstinterval, uddannelse, typiske erhverv, geografisk placering, husstandssammensætning osv.), Der identificerer dine købere? Mål? Hvilke oplysninger om formålet (f.eks. Hobbyer, interesser, fritids- / underholdningsaktiviteter, statslige anliggender, kulturelle handlinger osv.)?

Du kan sælge til mange stilarter af kunder; for eksempel vil du detailhandel og engros, og også have nogle ikke-kommercielle eller offentlige kunder. I så fald skal du forklare de vigtigste vitale karakteristika for hver gruppe en efter en.

Konkurrencen

I sektionen for virksomhedsoversigt i din virksomhedsorganisation har du mødt de vigtigste aktører i din virksomhed. Imidlertid vil ikke alle disse virksomheder være direkte konkurrencedygtige med dig. Nogle kan også blive chikaneret på geografisk fjerne steder, og andre kan have vurderings- eller distributionssystemer, der er helt anderledes end en lille virksomhed.

Derfor vil du i din konkurrenceanalyse specialisere dig i de virksomheder, der konkurrerer direkte med dig om salg, specifikke virksomheder eller mærker, der leder konkurrenter til dit produkt eller din service i din geografiske sektion.

I flere tilfælde leverer disse konkurrenter et produkt eller en service, der kan udskiftes med deres i kundens øjne (selvom du naturligvis forventer at have overhånden med højere kvalitet, masser af praktisk distribution og alternative specialfunktioner).

For eksempel , hvis du bruger et havecenter i kvarteret, vil du konkurrere mod modsatte havecentre med mellemrum inden for en radius på 10 mil. Du bliver også nødt til at indarbejde nogle konkurrenter i din analyse, der leverer lignende produkter i en helt anden forretningsklasse, eller som er en geografisk meget fjerntliggende enhed.

Det er til din fordel at indfange det maksimale beløb, som du vil rimeligt med hensyn til dine konkurrenters identitet og også detaljerne i dine konkurrenters virksomheder. Undersøg deres reklamer, brochurer og reklamemateriale. Stop ved dens placering (og hvis det er en detailvirksomhed, skal du bygge nogle indkøb der, skjult om nødvendigt).

besøg dine kunder og undersøg deres vurdering. Hvilken arealenhed klarer de sig godt, som du bare vil kopiere, og hvilken arealenhed klarer de sig dårligt, som du vil kunne udnytte?

Priser og prognoser

Det sidste trin under en markedsundersøgelse er at udvikle din vurdering og opbygge en salgsprognose for bedre at forstå, hvilken del af markedet du tror, ​​du får. Overvej først din vurdering.

Selvfølgelig skal du sikre dig, at din værdi er, hvad det koster dig at træne og levere dit produkt eller din service. Men i den anden ende, overvej det budskab, din værdi sender til købere.

Kunder forbinder undertiden høje omkostninger med kvalitet. Men hvis du vurderer i den højere ende af spektret, vil du være sikker på, at resten af ​​din kampagne også er et tegn på, at du lige har tilbudt et produkt eller en service af høj kvalitet.

Fra hvordan din virksomhed føles til din badge og ekspertise i kundeservice, høje priser bør ledsage en oplevelse af høj kvalitet gennem hele salgsmetoden.

Tendenser

Vis de tendenser, der opstår på markedet, for at vise, at dit produkt vil være levedygtigt i en overskuelig fremtid. Faxmaskinfabrikanter så deres salg falde årligt, da e -mail kom på mode, og afslørede en tendens, der viste, at markedet var på vej ned.

Dette inspirerede nogle virksomheder, der følte, at deres overlegne produkt ville møde mindre konkurrence, og virksomhederne kollapsede, mens de skræmte andre ud af området. overvåge salgstendenser understøttet af demografi af kunder, placeringer og distributionskanaler samt salgstendenser for sammenlignelige, men ikke konsekvente, produkter.

I den modsatte ende af spektret kan det være konkurrencedygtigt som et overkommeligt alternativ til alternative varer eller virksomheder. Hvis det er tilfældet, skal du bekræfte, at din reklame og alternative e -mail også leverer den samme samlede besked.

Konklusion-

Når du er blevet inspireret af din vurdering, skal du overveje, hvilken andel du forventer at sælge. Analyse af din virksomhed kan erhverve spil her, da du tror, ​​at i forhold til andelen af ​​det samlede marked, du håber at fange. For eksempel, hvis du har en ny type købmand, skal du forstå, hvilken andel folk betaler for mad i dit rum.

Din prognose skal replikere en fornuftig del af den samlede udbetaling. Det er meget sandsynligt, at det er urealistisk at ramme halvtreds procent af markedet i dine første års intervaller.

Oprettelse af anstændige markedsundersøgelser kan være en meget værdifuld øvelse. Det vil hjælpe dig med at afdække dine blinde vinkler og forberede dig på at konkurrere med alternative virksomheder. Det vil i høj grad hjælpe dig med at opfatte dine kunder og derfor give dem den bedst mulige service.