8 fordele og ulemper ved Opera -webbrowseren

Med mange webbrowsere at vælge imellem i dag, er Opera fortsat den bedste mulighed for mange, der arbejder, undersøger eller surfer på internettet regelmæssigt. Oprindeligt startet som et forskningsprojekt i 1994, så Opera sin første udgivelse i 1995. Den har udviklet sig gennem årene fra en testbrowser, en annonce-sponsoreret browser, til en gratis-til-brug browser, der er sikker og sikker.

Overvejer du at foretage en ændring? Så er det fordele og ulemper ved Opera -browseren, du skal overveje, inden du beslutter dig.

Hvad er fordelene ved at bruge Opera?

1. Tilbyder en relativt lille hukommelse og downloadprofil.

Opera kommer ikke til at forbruge mange af dine systemressourcer, bare så du kan få adgang til internettet. Det downloades hurtigt, selv ved langsommere forbindelser, men det holder din computer i gang med de hastigheder, du nyder, fordi du ikke tilstopper din hukommelse eller harddiskplads.

2. Det er hurtigt og lydhørt.

Browsere som Chrome eller IE kan sænkes drastisk ved automatisk installation af forskellige værktøjslinjer, widgets og andre funktioner, som du sjældent, hvis nogensinde, bruger. Opera er optimeret og designet til dem, der ønsker en responsiv browser, der opfylder deres behov. Du vil ikke opdage, at indlæseforsinkelser forårsaget af browseren er så hyppige, når du bruger den sammenlignet med konkurrerende platforme.

3. Det har flere indbyggede beskyttelser med dokumenterede muligheder.

I dag tilbyder mange browsere indbygget phishing-beskyttelse, indbyggede RSS-feeds og indbyggede e-mail-klienter. Opera var en af ​​de første browsere, der tilbød disse muligheder, hvilket betyder, at brugerne får en raffineret tilgang til deres behov. Det kan virkelig være din alt-i-en-løsning, når dine ansvarsområder eller hobbyer holder dig aktiv online i lange perioder.

4. Der er et fantastisk fællesskab, der yder stærk støtte.

Hvis du af en eller anden grund har problemer med at bruge Opera, kan du ofte finde en løsning på dit problem takket være det fællesskab, der bruger denne browser. I stedet for at vente med at finde en løsning, kan du gå ud og finde en, der skal implementeres med det samme. Det kan betyde, at du skal have adgang til fællesskabet via en anden platform, men at gøre noget konstruktivt er ofte bedre end at sidde og vente på, at en anden hjælper dig.

Hvad er ulemperne ved at bruge Opera?

1. Det kræver meget streng overholdelse af kryptering for at fungere korrekt.

Ikke alle websteder gør et godt stykke arbejde med deres kodningsjob. Dette kan medføre problemer for Opera fra tid til anden. Fordi cookies spores som stedsspecifikke, og browseren strengt læser CSS / HTML, kan brugerne opleve, at det, der fungerer i Chrome, IE eller Firefox, ikke altid fungerer, når de bruger Opera.

2. Virksomheder, der er dedikeret til webudvikling, ser ikke Opera som en høj prioritet.

Selvom fællesskabet er stort, ejer Opera kun omkring 1-2% af den samlede browsermarkedsandel i dag. Det betyder, at når 99 ud af 100 mennesker bruger noget andet, bliver Opera en lav prioritet for virksomheder, der laver webudvikling. Dette kan få nogle websteder til at blokere Opera fuldstændigt som følge heraf.

3. Udvidelserne indbygget i Opera er ikke altid lette at finde.

Opera er en webbrowser designet til folk, der virkelig kender hardware- og softwareapplikationer. Hvis du ved, hvordan du tænder en computer og opretter forbindelse til internettet, men det er det, så finder du ikke Opera særlig let at bruge. Udvidelser er meget nyttige, når du finder dem og begynder at bruge dem, men den proces er bestemt skræmmende for mange mennesker.

4. Nogle gange kan du give brugerne for mange muligheder.

Et af de positive aspekter, Opera bringer til browsersamfundet, er, at det giver brugerne forskellige muligheder for, hvordan de oplever Internettet. Dette kan til tider også være negativt, fordi der kan være for mange muligheder, og processen bliver overvældende. Der er en bestemt læringskurve at tage, når du bruger Opera, så hvis du ikke er klar til dette, kan det blive fristende at gå tilbage til noget mere behageligt.

Opera som webbrowser giver en sikker og effektiv brugeroplevelse. Fordelene og ulemperne ved Opera -browseren viser, at folk, der har en vis erfaring med computere og onlinefællesskabet, vil få mest ud af det. Alle har dog en chance for at finde noget godt i denne browser, hvis de er villige til at prøve det.