8 fordele og ulemper ved direkte provision

Der er mange måder at få løn på i dag for dit hårde arbejde. Nogle mennesker tjener en timeløn. En lønnet stilling er meget almindelig. Andre arbejder med en kontraheret takst. For sælgere er arbejdet med en direkte provision imidlertid en af ​​de mest almindelige måder at tjene en lønseddel på. Hvis du vil tjene, hvad du synes er virkelig værd, så er en direkte provision aftale måske din bedste løsning. Denne type lønseddel har imidlertid visse risici, hvorfor det er så vigtigt at evaluere disse centrale fordele og ulemper ved direkte provision.

Her er fordelene ved direkte provision

1. Dit indtjeningspotentiale er ubegrænset.

Din lønseddel er baseret på en bestemt procentdel af det salg, du kan generere. Det betyder, at du altid kan fortsætte med at tjene flere penge, hvis du er villig til at lægge et par ekstra timers arbejde i gang. Medarbejdere i direkte kommission er aldrig begrænsede.

2. Medarbejderne ved præcis, hvad de kan tjene på hvert salg.

Fordi provisioner er bogført på forhånd, ved sælgere, hvad de kan tjene på et eventuelt salg. Dette tilskynder ofte sælgere til at inkludere naturlige mersalg, der hjælper deres lønseddel og bundlinje på samme tid. En større kontrakt svarer til en bedre løn.

3. Fællesskabsmarkedsføring sker naturligt.

Sælgere er i samfundet hver dag og taler med kundeemner. Dette er den perfekte mulighed for at mærke medarbejdere gennem uniformer, køretøjer eller begge dele for at øge anerkendelsen inden for et fællesskab. Når sælgere er forbundet med varelager, og dit brand får eksponering, kan der opnås en positiv oplevelse, selvom der ikke foretages et salg, så der skabes flere kundeemner.

4. Naturligvis tilskynde folk til at arbejde hårdt.

Hvis du ikke arbejder, får du ikke betalt under denne type lønsedelsstruktur. Fordi folk skal konvertere salg for at modtage en lønseddel, er der en naturlig struktur, der tilskynder til hårdt arbejde. Nogle sælgere kan arbejde hårdere end andre, men til sidst er agnene adskilt fra hveden, og et bureau står tilbage med de bedste arbejdere, der ønsker at være der og tjene til livets ophold.

Her er ulemperne ved direkte provision

1. Betaling foretages først, når et salg er bekræftet.

Ledere behøver ikke at betale en direkte provision, før de har et bekræftet salg på hænderne. Det betyder, at en sælger kunne arbejde i timevis for at tiltrække en potentiel kunde, få en verbal forpligtelse fra dem og derefter skubbe dem tilbage i sidste sekund for at oprette et ikke -salg. Hvis et salg går galt, og provisionen blev betalt for tidligt, vil det ofte blive tilbageført på den næste lønseddel.

2. Det tager tid at akkumulere levende løn.

Enhver form for salgsopgave tager tid at etablere. Dette er sandt, selv for sælgere, der arver en stærk indvendig salgsposition. Fremtidsudsigter vil kun købe ting fra mennesker, de har tillid til, og etablering af tillid tager tid. Af denne grund har mange mennesker ikke råd til at tage et job med en direkte provision, selv med grænsen for ubegrænset indkomst, fordi de har brug for penge til det grundlæggende med det samme.

3. Der er agenturomkostninger, der opstår, selvom der ikke foretages salg.

Sælgere skal foretage telefonopkald, tage kundeemner med til frokost, sende breve, udskrive kontrakter og måske endda have adgang til en CRM for at være fuldt produktive. Det er alle omkostninger, der opstår, uanset om der sker et salg eller ej. Det er meget muligt for et bureau at tabe penge, før det kan tjene penge. Hvis der ikke sælges, vil der sandsynligvis ske konkurs på et tidspunkt i fremtiden.

4. Folk skal have en vis færdighed for at få succes.

En af de største opstartsudgifter med en ligetil kommissionsstruktur er medarbejderuddannelse. Et specifikt færdighedssæt, der omfatter at nå ud til mennesker og lukke et salg, er nødvendigt for både bureauet og medarbejderen for at finde succes. Det er ikke ualmindeligt, at sælgere gennemgår to ugers eller mere betalt uddannelse. Hvis en medarbejder beslutter sig for at forlade med det samme, er det en omkostning, der skader agenturets bundlinje.

Fordele og ulemper ved direkte kommission kan være gensidigt fordelagtige for medarbejderen og bureauet, men det kræver en bestemt type person at arbejde på denne måde. Muligheden for ubegrænset indtjening er muligvis ikke nok til at gøre op med, at der kan være nogle lønsedler til en værdi af $ 0. Derfor er det så vigtigt at vælge de bedste kandidater på forhånd til denne type arbejdsmiljø.