8 fordele og ulemper ved Bigcommerce

Du har flere muligheder i dag, der er tilgængelige for dig, hvis du vil starte en online butik. E-handel giver folk mulighed for at arbejde hjemmefra, potentielt tjene passiv indkomst og gøre det til en relativt lille pris, når de bruger den rigtige platform.

Bigcommerce er en af ​​de mest populære muligheder i dag, fordi den tilbyder en alt-i-en-løsning, som den gennemsnitlige internetbruger kan opdage på få minutter. Dette er fordele og ulemper ved Bigcommerce, som du bør overveje, hvis du overvejer at starte din egen online butik i dag.

Hvad er fordelene ved Bigcommerce?

1. Du kan starte forfra takket være dets inkluderede “universitet”.

De fleste e-handelsløsninger tilbyder træningsvideoer, vejledningsindhold og andre uddannelseselementer, der kan hjælpe brugerne med at komme i gang. Hvad Bigcommerce gør er at sætte dette indhold direkte i dit dashboard, så du kan få adgang til det, mens du er i designprocessen. Dette gør det virkelig let hurtigt at finde de svar, du har brug for. Hvis du ikke kan, får du tildelt en konsulent, der sandsynligvis kan.

2. Bigcommerce tilbyder en stærk kombination af sikkerhed og hastighed.

Købere vil ikke købe fra en butik, der har et tvivlsomt sikkerhedsniveau. De kommer heller ikke til at købe et sted med en langsom indlæsningstid. Du behøver ikke bekymre dig om at outsource din betalingsbehandling eller håndtere opdateringer af sikkerhedsproblemer, når de opstår. Det er muligvis ikke den hurtigste løsning på planeten lige nu, men det gør stadig et godt stykke arbejde, så din oplevelse er let og det samme er dine kunders oplevelse.

3. Marketingfunktioner er direkte integreret i platformen.

Der er en rullemenu til marketing, der giver dig mulighed for hurtigt at promovere dine produkter på den måde, du foretrækker. Fra e -mailmarketing til meddelelser om forladte indkøbsvogn til Facebook -salg, du har flere muligheder med et enkelt klik eller to. Dette er en stor fordel for dem, der oplever internetmarkedsføring for første gang.

4. Design af din online butik er hurtigt, let og ser stadig godt ud.

De fleste handler online og vurderer, om de skal købe fra et websted ud fra deres udseende. Hvis netbutikken ikke er elegant og giver et tilstrækkeligt serviceniveau på samme tid, er det meget sandsynligt, at den potentielle kunde vil komme sig. Bigcommerce tilbyder dig flere enkle skabeloner, der giver dig mulighed for at sælge med det samme, men du kan også levere din egen tilpassede skabelon, hvis du foretrækker det.

Hvad er ulemperne ved Bigcommerce?

1. Det er ikke den billigste online butiksplatform på Internettet i dag.

Prisen på en standardplan på Bigcommerce er generelt omkring $ 30 pr. Måned, men det er kun godt, hvis du har 50.000 dollars i salgsvolumen eller mindre. Plus -planen koster cirka $ 80 pr. Måned. Tilpassede priser er også tilgængelige for at opfylde dine specifikke behov. Brugere kan spare 10% ved at betale årligt i stedet for månedligt. Du bliver også nødt til at administrere kreditkortbehandlingsgebyrer og ekstra gebyrer.

2. Der er ikke mange plugins til rådighed for Bigcommerce.

Selvom det er vokset godt som en platform gennem årene, er der stadig en fornemmelse af, at Bigcommerce stadig er i sin opstartsfase. Du har adgang til et appmarked for nogle tilpassede løsninger, men antallet af plugins, der er tilgængelige her, er meget mindre i forhold til andre platforme, der leverer et lignende serviceniveau.

3. Du sidder fast ved at bruge Bigcommerce til din online butik.

Dette gælder for enhver e -handelsplatform, men brugere er låst på deres udbyder, når de bruger en platform som denne. Hvis du designer en onlinebutik på Bigcommerce, inkorporerer du elementer i funktionaliteten, layoutet, indholdet og endda hvordan betalinger behandles direkte på platformen. Hvis du ikke er tilfreds med resultaterne, kan du ikke bare gå til en anden vært. Du skal lukke din butik.

4. Lagerstyring er vanskelig.

For at få adgang til dine aktuelle beholdninger af de produkter, du har ved hånden, skal du gå ind på redigeringsskærmen for hvert produkt. Derfra kan du indtaste dit nuværende lagerniveau og indtaste et lavt lagerniveau for meddelelser. Andre platforme giver dig mulighed for at tage sig af al din beholdning på en enkelt skærm. Hvis du har mange produkter at styre, kan dette være et stort spild af tid.

Disse fordele og ulemper ved Bigcommerce viser, at det er en ret solid e -handelsplatform. Det tilbyder mange former for funktionalitet, der giver brugerne mulighed for at designe noget baseret på deres egne valg frem for, hvad platformen ønsker. Så længe de vigtigste negativer, der er nævnt her, håndteres godt, er dette en god løsning, når du starter en online butik, hvad der kræves i det næste trin i en forretningsplan.