8 Fordele og ulemper ved at øge minimumslønnen

Byen Seattle har givet mandat til, at der gennemføres en mindsteløn på $ 15 i timen i de kommende år. Præsident Obama erklærede en stigning i den føderale mindsteløn til $ 10,10 i timen for kontraktarbejdere, selvom den reelle mindsteløn er forblevet på $ 7,25 i timen. At hæve mindstelønnen har nogle fordele og ulemper at overveje, så her er et par at tænke på i dag.

Hvad er fordelene ved at øge mindstelønnen?

1. Etabler en anstændig indkomst for dem, der tjener den.

Mange mindstelønjob er entry-level stillinger, der er designet til midlertidigt ansatte. Da jobvæksten stagnerer, industriændringer, der kræver forskellige færdigheder, og langtidsledighed er et problem for mange husstande, er disse midlertidige job ofte mere fuld tid end forventet. Uden en anstændig indkomst er det umuligt at forsørge en familie.

2. Kræver, at en virksomhed fokuserer på budgettering.

De fleste virksomheder fokuserer på overskud. Nogle gange er det fordi aktionærerne forlanger det, men andre gange er det simpelthen for at forbedre virksomhedens levedygtighed på lang sigt. Det, der ofte overses i denne proces, er, at en virksomhed har brug for faglærte arbejdere for at skabe langsigtet levedygtighed. Ved at have en højere mindsteløn skal virksomheder budgettere med dette behov, og det hjælper medarbejderne med at få en bedre del af det overskud, de tjener for deres virksomhed.

3. Opret en større pulje af økonomiske ressourcer.

Lokale dollars, der forbliver lokale, er næsten det dobbelte af værdien af ​​penge, der bruges uden for samfundet. Hvis mindstelønnen steg fra $ 7,25 til $ 10,25, er det potentielt $ 6 pr. Time økonomiske fordele pr. Arbejdstager, der kunne opnås. Det betyder, at alle drager fordel af de ekstra penge, og fællesskaber kan arbejde for at skabe et stærkt økonomisk fundament, som man kan bygge fremtiden på.

4. Reducer afhængigheden af ​​programmer for offentlig bistand.

Virksomheder som McDonald’s er blevet kritiseret for deres råd om, at ansatte ansøger om fødevarehjælp og andre offentlige bistandsydelser på grund af deres lave lønninger. En højere mindsteløn kan potentielt sænke de afhængighedskrav, som lavindkomstarbejdere i øjeblikket har i disse skatteyderfinansierede programmer.

Hvad er ulemperne ved at hæve mindstelønnen?

1. Du kan begrænse jobmulighederne for lokalsamfundet.

Hvis en virksomhed har en pulje på $ 30 pr. Time at bruge, vil den være i stand til at ansætte 4 arbejdere med den laveste mindsteløn. Hvis mindstelønnen stiger til $ 10 i timen, vil de kun kunne ansætte 3 arbejdere. Det betyder, at 3 husstande kan tjene ekstra penge, men den fjerde husstand når pludselig arbejdsløshedsgrænsen, fordi de ikke længere har et job.

2. Innovation understreger eliminering af den lavere arbejdstager.

Automatisering er kommet ind i flere brancher, og en højere mindsteløn kan yderligere forstærke dette fokuspunkt. Overvej at placere automatiserede ordrer ved skranken på en hurtig service restaurant. Kunden kan indtaste sin egen ordre, betale ved blot at skubbe et kort eller med Apple Pay og modtage deres mad uden behov for en kasserer. I sidste ende betyder det også færre job.

3. Priserne kan stige i visse brancher.

Selvom prisstigningerne generelt ikke vil være særlig store, kan de være mellem 2% og 5% i mange brancher. For varer til lavere priser som en pizza betyder det, at en $ 10 pizza i dag ville være $ 10,50 ved en højere mindsteløn. Det er de dyre varer, hvor omkostningerne virkelig stiger. En $ 650 iPhone ville pludselig blive $ 687,50. Små prisstigninger de fleste mennesker ikke har noget imod at betale. Disse store stigninger kan dog være problematiske for familiebudgetter.

4. Der er mindre motivation til at forbedre sig selv.

Hvis nogen kan tjene en høj mindsteløn uden at tjene en dyr grad, så er der mindre motivation til at forsøge at øge talenter og færdigheder på et personligt plan. Andre lønninger skulle stige i andre brancher på alle kvalifikationsniveauer for at tilskynde til vækst, og dette ville starte en cyklus af inflation, der i sidste ende ville gøre at øge mindstelønnen ubrugelig.

Stigningen i mindsteløn skal være omhyggeligt afbalanceret for at opnå positive gevinster.

Der kan være nogle vækstproblemer og nogle ekstra omkostninger på grund af disse stigninger, men husstande kan også have en bedre chance for at løfte sig ud af fattigdom. Ved at evaluere alle disse fordele og ulemper ved dette emne kan der dannes enighed, så den korrekte fremgangsmåde kan tages.