8 fordele og ulemper ved at have en dagligvarebutik

Drømmen for mange mennesker er at eje og drive deres egen virksomhed. En af de bedste muligheder, der er tilgængelige i dag, er en dagligvarebutik. Folk kigger forbi butikker som denne hele tiden for at hente vigtige forsyninger for at hjælpe dem med at komme igennem dagen. Nogle er endda udstyret til at levere brændstofmuligheder, bilvask og andre kunders behov. Hvis du har penge til at starte en virksomhed i dag, så er det fordele og ulemper ved at eje en dagligvarebutik, som du skal tænke på.

Hvad er fordelene ved at have en dagligvarebutik?

1. Du har et naturligt kundesegment.

Når du først har etableret en dagligvarebutik i et kvarter, bliver det en destinationsvirksomhed, som kunderne ofte skal besøge. Alle i det kvarter vil bruge din butik, når de har et hurtigt behov, der skal opfyldes. Dette kan betyde drikkevarer, snacks eller endda festartikler, selvom du ikke også leverer brændstof. Du behøver ikke bruge meget på marketing, fordi du har et naturligt, lokationsbaseret kundesegment.

2. Du har mulighed for at sætte dine egne priser.

Du kommer til at købe mange af de produkter, der sælges i din butik til engrospriser. Det betyder, at du i det mindste til en vis grad kan diktere, hvor meget din fortjenstmargen vil være. Du kan naturligvis citere fra markedet, hvis der er flere dagligvarebutikker inden for en radius på 1-5 mil, men du kan også være mere konkurrencedygtig med nogle grundlæggende prisændringer, når der også er meget konkurrence.

3. Din virksomhed kan give økonomisk stabilitet.

Dagligvarebutikker har et ret stabilt indkomst- og indkomstniveau. Det betyder, at du som virksomhedsejer har et vist niveau af økonomisk stabilitet, selv når der er recessioner i den lokale eller nationale økonomi. Du leverer sandsynligvis også arbejde til andre i dit samfund, hvilket betyder, at du hjælper andre virksomheder og enkeltpersoner med at forfølge deres egne drømme, mens du forfølger dine.

4. Det er relativt let at komme i gang.

Hvis din dagligvarebutik ikke sælger brændstof eller andre potentielt farlige varer, så er de licenskrav, du skal følge for at komme i gang, ret grundlæggende. Du har sandsynligvis brug for et fødevarehandlercertifikat, sundhedskontrol og fødevareleverandørlicens ud over en detaillicens. Hvert fællesskab er forskelligt, men i de fleste tilfælde tager det kun et par dage at fuldføre og indsende dokumentationen.

Hvad er ulemperne ved at have en dagligvarebutik?

1. Dagligvarebutikker skal ofte have åbent i lange timer.

Det er ikke ualmindeligt, at en dagligvarebutik har åbent 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Selv når der ikke er nogen åbningstider, åbner dagligvarebutikker normalt kl. Og de lukker ikke før mindst kl. M. Det er nogle temmelig lange timer for husejere, der ikke understøttes af en medarbejder til at hjælpe dem. Dette kan brænde en gruppe husejere ret hurtigt ud.

2. Dagligvarebutikker er lette mål for tyveri.

For dem, der arbejder i dagligvarebutikker, er et røveri altid en trussel, der lurer i baghovedet. For husejere er det ikke kun en væbnet røver, der trækker penge ud af skuffen, som de skal bekymre sig om. Tyveri er en anden dyr trussel, der skal imødegås med installationen af ​​et sikkerhedssystem, spejle og andre værktøjer, og disse omkostninger skal ske, før butikken åbner for første gang.

3. Det kræver en stor indsats at holde en dagligvarebutik ren.

Folk er hele tiden ind og ud af dagligvarebutikker. De holder styr på alt, hvad der sker udendørs, og det sker konstant. Du skal også opretholde et rent miljø for at undgå forurening, hvilket betyder, at meget af din tid vil blive brugt på rengøring og rengøring. Du finder meget hurtigt ud af, at kunderne kan spore meget snavs på regnfulde og grå dage.

4. Der vil altid være beholdningstab.

Fødevarer kommer til at udløbe, selvom de er godt bevarede. Du kan begrænse disse tab noget ved at gemme snacks og drikkevarer, der har forlængede udløbsdatoer, men aldrig kan elimineres helt. Selv når dine kunder regelmæssigt handler efter populære produkter, er det bare en pause i handling for at få et køb af en hel beholdning til at gå galt.

Fordele og ulemper ved at eje en dagligvarebutik viser, at oplevelsen generelt er positiv for ejere, der investerer i deres forretning. Omsorg for de mennesker, der besøger din butik, giver dig et solidt ry i dit kvarter. Når du har gjort det, kan du begynde at bygge et fundament for langsigtet succes.