8 fordele og ulemper ved Adobe Photoshop

Når du vil redigere et foto, har go-to-programmet i nogen tid været Adobe Photoshop. Nu hvor det er en del af Adobe Creative Cloud, er den største ulempe, som mange brugere ser, at der ikke længere er en evig licens til denne applikation. Abonnementspriser er rimeligt overkommelige til $ 9,99 om måneden, men brugere tvinges til en plan, som de ikke nødvendigvis bruger ofte.

Prisstrukturen til side, der er flere fordele og ulemper ved Adobe Photoshop, der er værd at overveje. Dette er de vigtigste punkter at tænke på, før du abonnerer.

Fordele ved Adobe Photoshop

1. Der er mange designværktøjer at bruge.

De værktøjer, der er tilgængelige i Adobe Photoshop, er egnede til internettet og til mobil responsivitet. Interfacet er meget let at bruge, så alle let kan begynde at redigere deres fotos. Så er der et utal af værktøjer til rådighed. Du tager virkelig ansvaret for den kreative proces med dine unikke billeder.

2. Det er yderst nyttigt til at manipulere eller korrigere fotos.

Du kan skabe helt nye verdener i Photoshop takket være de tilgængelige værktøjer. Uanset om din eksponering er lidt slukket, eller du vil lægge et billede oven på et andet, er der stort set ingen grænse for, hvad du kan gøre. Du kan endda vaske bestemte farver af for at skabe unikke visuelle effekter på få minutter, hvis det er dér, din kreative proces ønsker at gå.

3. Du kan redigere mere end fotos med PS.

Photoshop har også inkluderet muligheden for at redigere videoer lige så let som du kan redigere fotos. Programmet er et af de bedste i branchen til at være indholdsbevidst, så du kan komme rundt og lappe meget hurtigt. Når du tilføjer de gratis mobilapps, der følger med dit abonnement, og downloader dem fra Adobe, er der stor værdi, der følger med dette program.

4. Det indbyggede bibliotek af handlinger giver dig mulighed for at have endnu mere kontrol over den kreative proces.

I stedet for at bruge timer på at finde stockbilleder, der ikke vil koste dig en formue at bruge, har Photoshop et fuldt integreret lagerbibliotek, der hjælper dig med at skabe det perfekte billede eller video. Biblioteker er også synkroniseret via PS, så du hurtigt kan skifte fra opgave til opgave for at bruge mere tid på at arbejde.

Ulemperne ved Adobe Photoshop

1. Interfacet kan være meget overvældende for nye brugere af programmet.

Med overgangen til Creative Cloud og de opdateringer, Photoshop har set på det seneste, har selv veteraner fra tid til anden kæmpet med indlæringskurven for denne software. Hvis du kan give dig selv nok tid til at arbejde med systemet og eksperimentere med de effekter, der er tilgængelige for dig, vil du være i stand til at gøre alvorlige ting med dine billeder.

2. Ikke alle opdateringer er fuldstændig polerede, før de frigives.

Fordi Photoshop modtager regelmæssige opdateringer nu i stedet for en ny version hvert år, er der nogle gange nogle uventede fejl, der kan vises på systemet. De er ikke for irriterende og løses hurtigt takket være Adobe’s og fællesskabets lydhørhed, men de kan komme i vejen for et projekt, du prøver at gennemføre på en stram deadline.

3. Nogle af værktøjerne viser ikke statuslinjer.

Dette er måske ikke noget, som nogle ser som en ulempe, men det kræver lidt tilvænning til designet. Nogle af deres værktøjer har bare ikke de statuslinjer, som du måske er vant til at se med lignende programmer. Dette skaber til tider lidt mere frem og tilbage med dit design for at sikre, at du har gennemført de nødvendige trin for at få jobbet udført.

4. Touch og stylus input er uforudsigelige.

Dette vil være en funktion, som du virkelig elsker eller virkelig hader. Nogle mennesker foretrækker at arbejde med deres hænder og vil øjeblikkeligt tilpasse sig denne rolle og forbedre deres design i processen. Andre er mere “old school” i deres tilgang og vil aldrig bruge denne funktion.

Fordele og ulemper ved Adobe Photoshop beviser, at det stadig er det førende billedredigeringsprogram på markedet i dag. Nogle af de nye funktioner er muligvis ikke for alle, men PS sørger for, at der er noget for enhver smag, og derfor er det blevet betragtet som det bedste i så lang tid.